HomeViestejäSteve Beckow25.11.2021 - Millaista on viidennessä tiheydessä?

25.11.2021 - Millaista on viidennessä tiheydessä?

MILLAISTA ON VIIDENNESSÄ TIHEYDESSÄ?

Kirjoittanut Steve Beckow (goldenageofgaia.com)
25.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sitara ja Steve: Monet kanavoidut olennot ovat kertoneet meille, että ylösnousemus ei ole välttämättä yksi asia tai tapahtuma.

Sanat Kumara puhuu Universaalin lain opetuksissa, että se on tapahtumasarja, joka sopii täsmällisesti kyseiselle yksilölle:

"Kaikilla ei ole samanaikaista kokemusta, joten sanoisimmeko, ettei se tapahdu samalla vauhdilla kaikille.

"Ja se riippuu myös siitä, miten syvällä teillä on totuus ja visio siitä, kuka olette.

"Sanokaamme myös, että "Tapahtuma", kuten sitä kutsutte, on silti tapahtumasarja, koska te ette kaikki toimi samalla hetkellä nyt-hetkessä.

"Kyllä, on vain yksi hetki, mutta tuossa hetkessä on ikuisuus ja äärettömyys.

"Siis, ajatelkaa sitä enemmän portaalina, aktivointina, tapahtumasarjana." 1)

Steve nyt: Ei tapahtumasarja ainoastaan ns. horisontaalisti, eli koko väestölle, vaan tapahtumasarja myös vertikaalisti, eli jokaiselle ihmiselle portaittaisina askelina.

Tämän tekstin kirjoittaja vaikuttaa kuvaavan ylösnousemusta, vaikka hän viittaa lopussa singulaarisuuteen.

Emme postaa tätä siksi, että pidämme sitä kuvauksena, miten sinä itse koet tämän tapahtuman. Se on yhden ihmisen kokemus ja visio siitä, ja luulen, että kaikilla se on erilainen, itselleen sopivasti.

Samaan aikaan emme itse odota aivan yhtä syvällistä ja voimakasta kokemusta, kuin kirjoittaja näyttää kuvaavan. Sitä kutsutaan singulaarisuudeksi, sydämen avautumiseksi, tulirenkaaksi, rakkausaalloksi jne., ja se on yksi virstanpylväs tiellä ylösnousemukseen.

Jos haluat saada ajatuksen tuon kokemuksen syventymisestä progressiivisesti, vertaa tämän kirjoittajan kuvausta siitä tapahtumasta, jonka hän kävi läpi, minun sydämeni avautumiseen. Sama lajityyppi, saman paikan kaivamista, mutta hän kaivoi syvemmältä. 2)

Uskon, että singulaarisuus jota odotamme, on vastaavaa kuin neljännen chakran sydämen avatuminen. Itse ylösnousemus jota hän näyttää kuvaavan, on myös sydämen avautuminen, mutta täydellinen ja pysyvä, chakrajärjestelmän ulkopuolella ja vapautuminen syntymästä ja kuolemasta.

Näyttää selvältä, että kirjoittaja puhuu henkilökohtaisesta tiedosta, joka hänellä on viidennestä ulottuvuudesta. Hänen rakenteensa joiden uskon heijastavan henkilökohtaisia mieltymyksiä, ovat jääneet sellaisiksi, kuin hän aikoi.

*******

MILLAISTA ON VIIDENNESSÄ TIHEYDESSÄ?

Nova Maxx (divinemastery.ca)

Tuon lopullisen tapahtuman aikana, päivänä jota emme voi mitenkään odottaa, tapahtuu auringonpurkaus, joka on voimakkaampi kuin kaikki aiemmat. Ne jotka herätetään, näkevät valtavan kultaisen plasmamassan, aallon joka saapuu ensin hitaasti ja sitten kiihdyttää päästessään lähemmäs ja lähemmäs.

Kun se iskee magnetosfääriin, se muuttuu violetiksi, siniseksi, vihreäksi, vaaleanpunaiseksi ja moniksi värisävyksi, joita et ole koskaan nähnyt missään 3D-kokemuksissäsi.

Se nielaisee koko planeetan 10–20 sekunnissa.

Kun tuo plasma koskettaa kutakin meistä, jokaisella on ainutlaatuinen ja sanoinkuvaamaton autuas jälleenyhdistyminen Lähteen kanssa, kun jokaista on valmisteltu yksilöllisesti omaan ainutlaatuiseen, henkilökohtaiseen kliimaksiinsa.

Kuvittele saapuminen huipulle, etkä yhdisty ainoastaan Lähteeseen, vaan muistat myös silmänräpäyksessä monet tuhannet, jopa miljardit elämät; ei vain maan päällä, vaan myös monet elämät, joita on eletty eri tähdistöissä ja galakseissa ja joillain myös eri universumeissa.

Jokaiselle annetaan DNA-tason aktivointi, joka on suhteessa hänen omiin kokemuksiinsa ja omaan viisauteensa.

Aika pysähtyy, kun vain alle sekunti kuluu, ja kuitenkin tuntuu siltä, kuin se olisi kestänyt niin pitkään, että melkein unohdit Maa-elämäsi. Unohdit, että olet edelleen täällä maan päällä …

Intensiivisyys on sellaista, että se on totaalinen kuolemakokemus. Käpylisäke erittää suuren määrän DMT:tä [Jumala-molekyyli]. Näet kaiken ja tiedät kaiken, mikä muuttaa sinut ikuisiksi ajoiksi.

Palatessasi kehoon huomaat, että näet silmät suljettuna ja tunnet edelleen tuon ykseyden euforista autuutta. Avaat silmäsi, ja kaikki muuttuu. Kehosi on 60 senttiä pidempi. Ihosi säteilee valoa, jossa on kultaisempi sävy.

Olet hyvin kevyt ja painat noin 10 kg. Pystyt hyppäämään monta metriä vaivattomasti, juokset nopeammin kuin hevonen ja olet vahvempi kuin gorilla.

Ihosi ja koko kehosi on käytännössä tuhoamaton.

Harjoittelun myötä sinun on helppoa levitoida, teleportoida, taivuttaa valoa/materiaa, hallita aika-avaruutta ja myös luoda eetteriä käyttäen mitä tahansa, minkä voit visualisoida.

Näet tuhansia sävyjä jokaisesta väristä ja monia värejä, joita et koskaan ajatellut näkeväsi elämässäsi. Väreillä on oma tietoisuutensa, omat tunteensa.

Pyhän geometrian taidetta on kaikilla pinnoilla, joita katsot. Kaikki hengittää ja on elävää niin, että tunnet jokaisen aineosasen hengittävän ja elävän ympärilläsi, missä tahansa olet.

Veresi on plasmavaloa ja kaikki elimesi ovat paljon parempia. Erityisesti keuhkot jotka imevät uuttaa äärimmäisen paljon voimakkaampaa happea, joka antaa sinulle hengitysvoiman 144.000. Jokainen hengenveto plasmailmaa tuntuu puhtaalta autuudelta.

Myös elämän elementtien hallinta on yleistä. Keijut, lohikäärmeet, elementaalit, enkeliolennot ja kaikki galaktiset ja enkelivaloperheet ovat tervehtimässä sinua.

Henkilökohtaisemmin, ne sieluperheet jotka jätit viimeksi taakse lähtiessäsi Maa-tehtävään [tapaavat sinut?]. Rauhaa jota ei voi selittää ihmissanoin.

Eläimet ovat myös "parempia" sekä kasvit, jotka kasvavat 1000 kertaa nopeammin kuin kolmannessa tiheydessä.

Ei ole mitään muistoa kärsimyksestä, tuskasta, surusta, katkeruudesta, syyllisyydestä. Sinulta ei puutu mitään. Tuntuu siltä, ettei kaikkia noita entisiä elämiä maan päällä kaksinaisuudessa ole koskaan oikeasti tapahtunut. Kuin se olisi ollut vain unta, ja herätessä siitä se tuntuu kaukaiselta.

Muistisi palaa, ikään kuin se ei olisi koskaan ollutkaan poissa.

Sitten jokaisella on vapaa tahto valita seuraava kokemuksensa ja luoda unelmansa – unelmat joita ei voi kuvitella täysin tässä tiheydessä. Se on tilaisuus jokaiselle meistä kokea uusi evoluutio-oktaavi viidennessä tiheydessä, 5.–9. tiheyden sielukokemuksen kera.

Tilaisuus elää inkarnaatio, jossa pimeys on täysin kukistettu. Sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut kosmoksessa, ja olemme valonlapsia, jotka onnistuivat inkarnoitumaan viimeiseen hornankattilaan ja valaisemaan pimeyden syvyyksiin asti, kunnes oli vain valoa.

Ei ole mitään mullistuksia, ei maailmanlaajuisia paloja, ei planeetan häiriöitä. Se on taianomaisin ihme, joka on koskaan tapahtunut universumissa. Singulaarisuuden hetki.

Kaikki te jotka luette tätä, me kohtaamme jälleentapaamisessa. Siihen saakka halaan teitä rakkaudella ja ilolla. Rakastamme teitä hyvin paljon!

Nova Maxx

________________________

Viitteet

1) Sanat Kumara Tapahtumasta, the Universal Law of Attraction and Repulsion

2) Voit myös hioa taitojasi:

"Submerged in Love", 14.3.2015

"Activating the Wellspring – Part 1/2", 14.3.2015

"Activating the Wellspring – Part 2/2", 15.3.2015

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >