HomeViestejäSteve Beckow19.4.2021 - Tarina kahdesta ihmeestä

19.4.2021 - Tarina kahdesta ihmeestä

TARINA KAHDESTA IHMEESTÄ

Kirjoittanut Steve Beckow (goldenageofgaia.com)
19.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen hiljattain saanut kaksi kokemusta, joita kutsun ihmeiksi. Ei mitään loistokkaita ja jättimäisiä ilotulituksia, mutta konkreettisia ja hyvin vakuuttavia.

Ensimmäinen tapahtui, koska eräs ystäväni varastoi raskaan kukkaruukun parvekkeelleni, ja kun hän liikutti sitä, se putosi ja hajosi kahtia. Raahasin nämä kaksi osaa jäteastiaan. Ne olivat kumpikin raskaita, mutta toinen oli painavampi kuin toinen.

Kun pääsin jäteastialle, sanoin: "Mikael, sinun täytyy auttaa minua tässä. En tiedä, miten muuten teen sen."

Käänsin pienemmän osan kyljelleen, jotta saisin hyvän otteen. Se oli ehdottomasti painava. Sanoin: "Nyt lähtee", ja laitoin käteni reunan alle ja nostin.

Se oli painoton. Painoton, painoton, painoton koko matkan jäteastian reunalle, josta heitin sen sisään kuin koripallon. Hetkinen! Mitä juuri tapahtui???? Tapahtuiko se oikeasti, minkä luulen nähneeni ja tunteneeni? Näenkö unta?

No, minulla on edelleen toinen puolikas hävitettävänä, ja se on vielä raskaampi. Katsotaanpa, mitä siinä tapahtuu. Tämä todistaa, näinkö unta vai en.

Käännän sen kyljelleen kovasti ponnistellen. Se on painohirviö. Laitan käteni reunan alle ja valmistaudun nostamaan sen ja …

… sekin on painoton, painoton, painoton, painoton ylös asti, ja sitten vilahduksessa jäteastiaan kuin koripallo. Voiiii taivas … Mitä juuri tapahtui?

Älä unohda, että tunsin tämän omin käsin. Tämä ei tapahtunut "tuolla". Olin mukana tässä. 1)

Olin järkyttynyt vielä kahden päivän päästä. Silloin tapahtui toinen ihme. Nielaisin sydänpillerit ja vitamiinit, joita otan päivittäin, ja ne juuttuivat kurkkuuni. Ne juuttuivat paikkaan, josta niiden täytyi mennä ylös tai alas, muuten yökkäisin. Ja se tarve oli välitön.

Sanoin: "Mikael, tarvitsen apua", ja välittömästi ongelma oli poissa. Olemassa yhtenä sekuntina, poissa seuraavana. Kyse ei ollut hitaasta siirtymisestä, raskaasta liikkumisesta, ja lopuksi tukos olisi poissa. Ei, se hävisi hetkessä. Kuin sitä ei olisi ollutkaan. Minusta se tuntui todella taianomaiselta.

Kun nämä lisätään kaikkiin muihin asioihin, joita hän on tehnyt, voin sanoa, että minusta tällaiset asiat rakentavat tosissaan luottamusta.

Toivottavasti niitä tapahtuu nyt useammin. Seuraava kokeilu on katsoa, missä olosuhteissa voin odottaa hänen apuaan. Kaikki mitä hän ja minä teemme, on tarkoitettu näyttämään, mitä on ulottuvilla – ei vain minun, vaan kaikkien jotka haluavat työskennellä enkelien kanssa.

1) Kun Mikael sammuttaa keittiöpalon, en ole mukana. Kun nostan raskasta esinettä, josta tulee yhtäkkiä painoton, olen mukana.

https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/04/Planter-1-e1618264187737-297x300.png

Suunnilleen kukkaruukun kokoinen – halkaisija n. 45 senttiä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >