HomeViestejäSteve Beckow21.3.2013 - Arcturuslaisten perspektiivi vasana-arpien parantamiseen ehdottomalla rakkaudella

21.3.2013 - Arcturuslaisten perspektiivi vasana-arpien parantamiseen ehdottomalla rakkaudella

ARCTURUSLAISTEN PERSPEKTIIVI VASANA-ARPIEN PARANTAMISEEN EHDOTTOMALLA RAKKAUDELLA
 
Kirjoittanut Steve Beckow (goldenageofgaia.com)
21.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sain hiljattain sarjan tutkimustulkintoja Arcturuksen korkean neuvoston olennoilta Suzanne Lien kautta. Haluaisin ottaa tähän katkelmia keskustelusta, mikä käytiin 16.3.2013.
 
Näissä kohdissa tutkimme sitä, miksi hyvin monet valaistuneet opettajat joutuvat pois raiteiltaan, joutuvat seksidraamoihin oppilaidensa kanssa tai käyttävät väärin rahaa.
 
Arcturuslaiset antoivat hyvin arvokasta informaatiota siitä, miten saattaa loppuun vasanat näinä kohoavien energioiden aikoina. Vasana on muinainen ja tavallisesti negatiivinen tai vaikea käyttäytymismalli, mikä kumpuaa aiemmasta traumaattisesta tapahtumasta. Vasanat ovat merkittävä ristiriidanaiheuttaja elämässä.
 
He sanoivat, että parannemme vasanoidemme arvet toistuvalla lankeamisella ja anteeksiantamisella, pimeytemme ja valomme ehdottomalla rakastamisella.
 
He vahvistivat sen, mitä olen kauan epäillyt: fyysinen kehomme on niin tiheä, että meidän on toistuvasti prosessoitava vasanoitamme, ennen kuin ne nousevat kehosta ja arvet parantuvat. Tunnen houkutusta verrata prosessia sitkeän lihan mureuttamiseen.
 
Minusta keskustelu oli hyvin, hyvin hyödyllinen ja päätin julkaista tämän osan kokonaisuudessaan. Tässä puhuvat Arcturuslaiset eivät käytä valokehoa, vaan ovat muodottomia. Paljon lukemista ja pyydän anteeksi sitä, mutta se on hyvin hyödyllistä. On kiitettävä Lorrainea tämän tulkinnan puhtaaksikirjoittamisesta.
 
-----------
 
Tulkinta Arcturuslaisilta Suzanne Lien kanavoimana 16.3.2013.
 
Steve: Ihmettelen, miksi monet olennot ovat valaistuneet, ainakin seitsemännen chakran tasolla, mitä kutsumme nimellä "brahmajnana", ja kuitenkin he käyttäytyvät hyvin huonosti, erityisesti seksuaalisuudessa. Mutta myös rahan kanssa.
 
Olen ajatellut itsekseni, että vasanamme, ikivanhat negatiiviset energiamallimme jotka kumpuavat aiemmista traumaattisista tapahtumista, pysyvät hengissä, kunnes koemme "sahaja samadhin" astuessamme täysin viidennen ulottuvuuden todellisuuteen. Vaikka tämä selitys olisikin oikea, mitä toivon teidän kommentoivan, se ei silti auta. Miten voimme välttää syyllistymistä tähän, jos valaistuminen ei poista noita vasanoita?
 
Arcturuslaiset: Niin kauan kun käytät fyysistä muotoa, on tiettyjä hermoratoja, jotka aktivoituvat. Ja tiettyjä alempia tunteita, aistimuksia ja haluja jotka siirtyvät tietoisuuteesi. Tämä on suuri haaste.
 
Kerran Suzelle (Arcturuslaisten nimi Suzanne Lielle) näki unta, että häntä ajettiin takaa ja hän meni huoneeseen, missä roikkui sikoja suolattavana. Hän meni sian ruhoon naamioituakseen. Mutta mitä pidempään hän juoksi sikana, sitä enemmän hän unohti, kuka hän oikeasti oli. Ylöspäin katsomisen sijasta hän katsoi maahan ja hänestä tuli se sika, missä hän piilotteli. 1)
 
Tämä tarina selittää parhaiten pulmatilannettasi, eikö vain?
 
S: Kyllä, mutta kysymykseksi tulee, miten välttää sen. Voisitteko neuvoa minua siinä?
 
A: Haaste liittyy ehdottomaan rakkauteen. Ja voidaksesi antaa ehdotonta rakkautta olennoille ja planeetalle, joita olet tullut palvelemaan, sinun on annettava ehdotonta rakkautta itsellesi. Ja antaaksesi ehdotonta rakkautta itsellesi, sinun on tehtävä, tunnettava, ajateltava tai oltava jotain, mitä on vaikea rakastaa ehdottomasti. Pysytkö mukana?
 
S: Ei, en pystynyt mukana viimeisessä lauseessa.
 
A: Ehdoton rakkaus merkitsee, että rakastat olennon pimeyttä yhtä paljon kuin sen valoa. Rakastat hänen hämmennystään yhtä paljon kuin hänen valaistumistaan. Ja voidaksesi antaa ehdotonta rakkautta, sinulla on oltava sitä tietoisuudessasi. Sinulla on oltava sitä itsellesi. Ehdoton rakkaus ei kuitenkaan edes "tartu" maa-astian taajuuteen.
 
Siksi maa-astian on annettava tehdä, mitä se tekee. Ja maa-astia ilmaisee polariteettiaan.
 
Ja taajuussäteily tuossa maa-astiassa laajentaa sen taajuuden värähtelyyn, mikä on valtavan epämukava, mutta vain muuntumisen partaalla, sillä ei ole vielä aikasi lähteä. Siksi tulet valokehoosi muuntumisen kohtaan ja pysähdyt, koska ei ole sinun aikasi, et ole vielä täyttänyt sitä, mitä tulit tekemään. Ymmärrät sen.
 
Siksi sinun on laitettava fyysisen kehosi melkoiseen pyöritykseen, sillä fyysisessä maailmassa se mikä menee ylös, tulee alas.
 
Ja silloin kun menet alas, menet omaan pimeyteesi. Ja silloin kun menet pimeyteesi, sinulla on upea tilaisuus rakastaa ehdottomasti itseäsi. Ja kun rakastat ehdottomasti itseäsi, niin voit rakastaa ehdottomasti kaikkia.
 
S: Kuulin, mitä juuri sanoitte, mutta miksi valaistuneet mestarit käyttäytyvät tavalla, mikä ei ole yleisesti hyväksyttyä?
 
A: He eivät muista rakastaa itseään ehdottomasti. Ja ehdoton rakkaus on multiversumin parantava voima. Silloin kun rakastat itseäsi ehdottomasti, ehdottoman rakkauden molekyylit - mikä on korkeinta valotaajuutta - menevät niiden alemman neljännen ulottuvuuden alueiden psyykkiseen arpikudokseen, mitkä estävät arpea venymästä yli siitä, minkä se pystyy sisältämään.
 
Ja tuo arpi esiintyy kolmannen ulottuvuuden maailmassa käyttäytymisenä, ajatuksena, tekona - ja kuten tiedät sellaisesta, joka on kokenut kundalinin loiston, tuo energia on hyvin seksuaalista. 2)
 
Ja siksi sellainen joka on tuntenut kundalinin täyden virtaamisen niin, että alfa ja omega sekoittuvat ykseydeksi, voi langeta eikä pysty käyttämään tätä kaunista tilaisuutta harjoittaa ehdotonta rakkautta, sillä ehdoton rakkaus siirtyy auran arpikudokseen, eetterikehon arpikudokseen, chakrojen arpikudokseen, käyttäytymistapojen arpikudokseen.
 
Ja se korvaa nuo kolmannen ulottuvuuden haavat niin korkealla valotaajuudella, kuin keho voi sietää, sillä ehdoton rakkaus on yhdistävä voima.
 
Se voi sulkea haavan ja tämän on tapahduttava monta kertaa, sillä fyysinen keho on hyvin tiheä ja hyvin, hyvin matalaa taajuutta. 3)
 
Siksi on oltava jatkuva ja toistuva prosessi - siirtyminen ylös ja putoaminen alas, haavoittuneen osan ehdoton rakastaminen ja parantaminen - jotta jokaisella ehdottoman rakkauden ja parantamisen toistolla keho vähitellen omaksuu korkeampia ja korkeampia valotaajuuksia.
 
Samalla tavalla lataat myös korkeampia valotaajuuksia. Ja kuten tiedät, korkeammat valotaajuudet aktivoivat DNA:n, minkä Annunaki sulki, ja se oli suljettuna Atlantiksen jälkeen, sillä oivalsimme, että niin suuri voimamäärä olisi vaarallinen siinä taajuudessa, mihin Gaia oli pudonnut.
 
Ja niin tuo kyky oli menetettävä ja nyt me jotka olemme ottaneet muodon 4), saamme sen takaisin, ja koska pystymme irrottautumaan muodosta ja tuntemaan autuutta asteikon toisessa päässä, meillä on voima käydä läpi tämän äärettömän tuskallinen prosessi - haavoittuminen, parantuminen, haavoittuminen, parantuminen, haavoittuminen, parantuminen, sopeutuminen, sopeutuminen, lankeaminen, anteeksiantaminen, lankeaminen, anteeksiantaminen, lankeaminen, anteeksiantaminen.
 
Itse asiassa haavoittuminen ei ole suurin haaste maadoittuneille ihmisillemme. 5) Suurin haaste on anteeksiantaminen. Käyttäytymisen anteeksiantaminen.
 
Mutta eikö kehon käyttäytymisen anteeksiantaminen opeta sen käyttäjää päästämään irti kaikista ylimielisyyden jäänteistä, joita ehkä on tarttunut korkeampaan tietoisuustilaan?
 
S: Olen käynyt läpi Valaistumisintensiiveissä tämän "anteeksiantaminen, haavoittuminen, anteeksiantaminen, haavoittuminen" -prosessin. Itse asiassa meneminen Valaistumisintensiiviin on tuon prosessin vapaaehtoista hyväksymistä. Tiedän, mistä puhutte siinä. Olen sanonut ennen, että paremminkin autuus parantaa haavat kuin rakkaus. Onko tässä oikeassa?
 
A: Ehdoton rakkaus ja autuus ovat ehdottomasti sama asia. 6) Ehdoton rakkaus on matriisien mielentila, mikä syntyy ehdottoman rakkauden taajuuksista. Autuus ja euforia ovat selvätuntoisuuden 7) aistimuksia, mikä täyttää matriisin luomista varten. Ne ovat sama asia. Ei ole eroa.
 
Ainoastaan kolmannen ulottuvuuden ajattelussa ajatukset ja tunteet ovat erillisiä. Ajatukset ja tunteet eivät ole erillisiä. Ajatukset ja tunteet ovat sama asia. Ajatukset ja tunteet ovat luovuttaa liikkeessä. Ajatus on matriisi - tunne täyttää matriisin. Mutta ne ovat yhtä. Uskomalla, että sinä ja kaikki urheat ihmisemme, jotka ovat astuneet muotoon tänä aikana, uskomalla ja tietämällä tietoisuutesi joka säikeellä, että olet arcturuslainen, olet juuri päästänyt irti kolmannen ulottuvuuden suurimmasta ansasta - ja se on unohduksen ansa.
 
Unohdus saa ansaan ne, jotka ovat saavuttaneet suuria tietoisuustiloja, sillä he unohtavat, että he eivät ole kehonsa. He unohtavat, että he käyttävät kehoaan, ja sitten he alkavat ajatella, että he ovat kehonsa. Ja sitten he alkavat kuunnella kehonsa perustarpeita - syyllisyys, pelko, viha ja tietysti primitiivisin perustarve lisääntyä eli seksuaalisuus.
 
S: Tämä on hyvin hyödyllistä.
 
Viitteet:
 
1) Vertaa tätä hindutarinaan Shivasta, kun hän inkarnoituu siaksi. Hän oli niin rakastunut elämäänsä sikana, että Vishnun oli tultava alas taivaasta ja keihästettävä hänet saadakseen palaamaan korkeampiin maailmoihin ja hoitamaan taas velvollisuutensa. Tarinan tarkoituksena on kuvata, miten voimme unohtaa itsemme, kun olemme uppoutuneet kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen - niin raskas on tämä fyysinen keho, minkä kautta ilmennämme.
 
2) Monta vuotta sitten koin kundalinin kulkevan selkärankaani ylös kuin tulirinki. Mutta myöhemmin kundalinin noustessa seksuaaliset tunteet ovat kiusanneet minua, mistä olen kysynyt arkkienkeli Mikaelilta pari kertaa.
 
3) Tiedän kokemuksistani Valaistumisintensiiveissä, että voi vaatia monta toistoa, ennen kuin merkittävät vasanat parantuvat. Niin ei tavallisesti ole, että syvän vasanan prosessointi saadaan kerralla täysin valmiiksi.
 
4) Arcturuslaiset ja muut tähtisiemenet jotka ovat ottaneet muodon maan päällä auttaakseen Gaian ylösnousemuksessa.
 
5) Tässä tapauksessa Arcturuslaisten tähtisiemenedustajat.
 
6) Olen sanonut, että ne ovat erilaisia. Ilmeisesti en ole oikeassa.
 
7) Parapsykologiassa selvätuntoisuus on aistien ulkopuolinen havaintomuoto, missä henkilö hankkii psyykkistä tietoa pääasiallisesti tuntemalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >