HomeViestejäSteve Beckow17.6.2012 - Lapset ja ylösnousemus, osa 2/2

17.6.2012 - Lapset ja ylösnousemus, osa 2/2

LAPSET JA YLÖSNOUSEMUS, OSA 2/2
 
Kirjoittanut Steve Beckow (the2012scenario.com)
17.6.2012 (uudelleenjulkaisu)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jatketaanpa sen roolin katsomista, mitä tänä päivänä syntyvät lapset esittävät.
 
Ryhmä joka puhuu Steve Rotherin kautta, selittää, että monilla heistä on vaikuttavia psyykkisiä kykyjä. Monin tavoin meidän täytyy ottaa heidät kiinni.
 
"Joka päivä syntyy lapsia, jotka tuovat vaikuttavia kykyjä mukanaan. Heidän silmänsä kirkastuvat ja alatte nähdä enemmän kykyjä ja enemmän energiaa tulevan heistä. Näette heidän myös kommunikoivan telepaattisesti tavoilla, mitä ette ole tehneet aiemmin. Mutta olette kuitenkin kehittymässä tuohon samaan prosessiin …
 
"Nyt syntyvien lasten ei tarvitse käydä läpi samaa evoluutioprosessia, sillä heidät sijoitetaan paljon yli "käyrän". Muiden teistä täällä kehittyvistä on otettava heidät kiinni." 1)
 
Arkkienkeli Mikael kuvaa monia uusia ihmisryhmiä - indigot, kristallit, timantit, platinat jne. - ja kertoo meille, että he palvelevat johtajina kultaisessa ajassa.
 
"Tänä kiihtyneen muutoksen ja transformaation aikana lapset esittävät taas kerran tärkeää roolia energioiden ylläpitämisessä ja he antavat voimakkaan energiakentän auttamaan prosessia. On kaksi ryhmää, jotka ovat erityisen aktiivisia nyt.
 
"Ensimmäinen ryhmä ovat kristallilapset, mutta erityisemmin timanttivalolapset, joita on syntynyt huhtikuusta 2009 saakka. Nämä uudet lapset syntyvät täysin harmonisoituneena kosmiseen tietoisuuteen ja "kosmiseen ruusuun" ja kutsumme heitä myös "pyhän ruusun lapsiksi". Heidän voimakkaat energiansa auttavat monia heräämään ja löytämään valosillan uuden maan tietoisuuteen.
 
"Vuoden 2010 kuluessa ja vuonna 2011 tulee timanttivalolasten uusi aalto, jotka kantavat myös platinasäteen energiaa henkilökohtaisessa hologrammikentässään. Nämä lapset tukevat myös voimakkaasti transformaatioenergioita ja mahdollistavat tietoisuuden lisänopeutumisen, niin että ihmiskunnan kollektiivinen timanttivalo voi ilmestyä esiin nopeammin, kun se nousee viidenteen valoulottuvuuteen.
 
"Toinen tärkeä ryhmä ovat ne indigo-kristalliolennot, jotka inkarnoituivat planeetalle indigojen ensimmäisenä aaltona 1970-luvulla. Nämä ovat nyt kolmissakymmenissä ja astumassa kypsään aikuiselämään ja he aktivoivat sielutyön ja tarkoituksen siitä, miksi he tulevat planeetalle. Monet näistä ovat voimakkaita ja kehittyneitä sieluja, joista tulee johtajia uuden maan uusien muotojen ja rakenteiden rakentamisessa." 2)
 
Monet ovat nyt heräämässä valitsemaansa rooliin, Kryon paljasti 2008.
 
"Olkaa valmiina siihen tapaan, millä liiketoiminta muuttuu, niihin uusiin tapoihin joilla sitä tehdään. Tulee lopultakin vähän vilpittömyyttä. Se tulee käsitteellisiltä ajattelijoilta. Muutos on käsillä." 3)
 
Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus vahvistaa sen, mitä Kryon sanoo.
 
"Monia lisää herää ennen vuoden 2008 loppua ja monet näistä vastaheränneistä on tulevaisuuden uusia aikuisia - niitä jotka kantavat ehdottoman rakkauden, päättäväisyyden ja vahvuuden indigovärähtelyä.
 
"Nuoret indigot ovat järkähtämättömiä tiedossaan siitä, mikä on harmoniassa maaplaneetan taajuuksien kanssa tänä aikana - ja he ankkuroivat tämän todellisuuteen." 4)
 
SaLuSa sanoo, että nämä lapset muodostavat mallin kehittyvälle uudelle ihmiselle.
 
"Uusi ihminen on ilmestymässä maan päälle. Se on henkisesti varustettu merkittävällä ymmärryksellä siitä, mitä tarvitaan nyt teidän siirtymiseksenne eteenpäin. Jotkut ovat varhaisia indigolapsia tai tähtisiemeniä, jotka ovat saaneet arvostusta ja ovat valmiita palvelemaan teitä kaikkia. He kantavat suurta viisautta ja ymmärrystä ja he tietävät tarkkaan, miksi he ovat maan päällä tänä ikimuistettavana aikana." 5)
 
Hän sanoo näiden johtavan vapaustaistelua monissa maissa.
 
"Maailmanuutiset joita innokkaasti seuraamme, paljastavat, että nuoremmat sukupolvet johtavat vapausristiretkeä monissa maissa, eikä heitä hiljennetä helposti. Olette jo panneet merkille, että teillä on ympärillänne monia rakkaita sieluja, joilla on kohonnut tietoisuus. He ovat tuoneet mukanaan sitä viisautta ja tietoa, mitä vaaditaan esittelemään uusi harmoninen elämistapa, mikä yhdistää teidät yhteisessä tarkoituksessa." 6)
 
Pimeät vallanahneet voimat pakotetaan lähtemään planeetalta tilan tekemiseksi näille viisaille lapsille, joista jotkut ovat ensikertalaisia maan päällä, sanoo Saint Germain. He hankkivat uusia ratkaisuja planeetan vanhoihin ongelmiin.
 
"Tässä valtamuutoksessa maan päällä näette monien, jotka ovat eläneet vallan vuoksi - jotka ovat eläneet elämä toisensa jälkeen valtapesässään ja istuneet valtatuolillaan valtakujeineen - lähtevän maan päältä eivätkä he tule takaisin vähään aikaan.
 
"Tämä tekee tilaa niille, jotka eivät ole olleet aiemmin maan päällä - tällä täysin uudelle kristallien ja uusien maalasten rodulle, joka tulee juuri niillä energiasäteillä, juuri niistä tietoisuusportaaleista joita olette auttaneet luomaan.
 
"He ovat uusia. He eivät ole niitä, jotka tulevat kera ratkaisujen ja vastausten niihin moniin ongelmiin ja haasteisiin, joita ihmiskunta kohtaa nyt, koska ne ovat jo maan päällä ja istuvat näillä tuoleilla tänään ja te olette niitä." 7)
 
Ryhmä varoittaa meitä ajattelemasta, että lähtevät ihmiset ovat aina pimeyttä. Jotkut ovat hyvin kehittyneitä olentoja, jotka saattavat lähteä tullakseen takaisin kristallilapsina uuteen maailmaan.
 
"Tulee aikoja, jolloin valtava väkimäärä lähtee. Olette nähneet tätä viime viikkoina ja näette sitä uudestaan."
 
"Kyse ei ole siitä, että kukaan tekee mitään oikein tai väärin. Kyse ei ole siitä, että lähtevät ihmiset eivät ole värähtelyltään riittävän korkeita jäädäkseen tänne. Itse asiassa monet heistä olivat niin korkeaa värähtelyä, etteivät he pystyneet jäämään paljon pidempään ja he vain käyttivät tuon tilaisuuden lähteä ulos. Maaplaneetan energiaa tasapainotetaan monin eri tavoin. Kaikki ne ihmiset jotka lähtevät tämän saamiseksi tapahtumaan, tulevat takaisin kristallilapsina, joilla on uskomattomia ominaisuuksia.
 
"He tulevat takaisin, koska heille tuon reitin ottaminen on helpompi kuin värähtelynsä nostaminen tietoisesti, minkä reitin te otatte tällä hetkellä. Kuitenkaan mikään tästä ei olisi mahdollista, jos te täältä ette tekisi harppauksia sen tekemiseksi. Tuo "pala" auttaa jokaista ihmistä maaplaneetalla, kun kehitytte siihen paikkaan, missä saatte oman henkisen itseluottamuksenne." 8)
 
Näin ollen tänä päivänä syntyy monia lapsiryhmiä, joiden on määrä esittää johtoroolia ylösnousemuksessa ja kultaisessa ajassa. Vaikka me voimme kantaa huolta siitä, ylösnousevatko he vai eivät, totuus näyttää olevan, että heidän ylösnousemuksensa on taattu ja monet heistä ilmiselvästi auttavat meitä.
 
1) Ryhmä/Steve Rother 16.3.2010
2) Arkkienkeli Mikael/Celia Fenn helmikuu 2010
3) Kryon/Lee Carrol 20.10.2008
4) Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus/Magenta Pixie 8.12.2008
5) SaLuSa 21.4.2010
6) SaLuSa 19.6.2009
7) Saint Germain/Geoffrey Hoppe 4.10.2008
8) Ryhmä 15.3.2010

< PrevNext >