HomeViestejäSteve Beckow28.3.2012 - Mikä on sielusopimus?

28.3.2012 - Mikä on sielusopimus?

MIKÄ ON SIELUSOPIMUS?
 
Kirjoittanut Steve Beckow (the2012scenario.com)
28.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näinä päivinä kuulemme useammin ja useammin kutsun palvelemaan. Galaktinen liitto sanoi äskettäin Greg Gilesin kautta: "Monet teistä ovat tulleet kaukaisista tähtijärjestelmistä ja galakseista ja olette täällä nyt tällä hetkellä tekemässä sitä, mitä teette auttaaksenne tässä synnytyksessä." 1)
 
Galaktinen liitto kysyi Blossom Goodchildin kautta samana päivänä, olemmeko valmiita.
 
"Oletteko harjoitelleet vuorosanoja ja olette nyt valmiita esiintymään? Sillä hyvin pian on aika, jolloin verhot nostetaan ja yksilöllä on oltava vahvuutta toteuttaa se.
 
"Oletteko valmiita tähän muutokseen? Oletteko valmiita astumaan asemiin ja vaatimaan tiedon kaikesta, mitä olette? Seisoen maanplaneetalla ja puolustaen kaikkea sydämenne tietämystä?
 
"Kun kysyn sydämeltänne, voitteko sanoa totuudessanne: "Kyllä, olen valmis"? Koska se on nyt, näinä päivinä, jotka ovat aivan kulman takana, jolloin teidän täytyy tietää, että olette paikassa, mitä olette odottaneet." 2)
 
Tämä on vahvaa kamaa. Useimmat meistä eivät ehkä vielä tiedä, miksi olemme täällä. Meille tällaiset toteamukset voivat tulla vähän yllätyksenä. Miltä pohjalta ne tehdään?
 
Ne tehdään siltä pohjalta, että olemme laatineet itsellemme sielusopimuksen, inkarnaatiosopimuksen tai elämänsuunnitelman. Teemme tämän joka elämässä, mutta sielusopimus tähän elämään on erityisempi kuin mikään muu. Katsotaanpa sielusopimuksia yleensä ja sitten myöhemmin tähän elämään tehtyjä.
 
SaLuSa sanoo, että "elämä on hyvin järjestynyttä, koska jokaisella yksilöllä on oma suunnitelmansa". 3) Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä elämänsuunnitelmaansa, Matthew Ward kertoo meille: "Kourallinen maan ihmisistä tietää sielusopimuksista." 4)
 
SaLuSa sanoo, että todellisuudessa elämässämme on hyvin vähän kohtuutonta tai sattumaa. Kaikki on katettu syntymää edeltävässä suostumuksessa.
 
"Teistä ehkä tuntuu, että monet kokemuksenne ovat kutsumattomia, mutta vakuutamme teille, että ne ovat kaikki yhteydessä elämänsuunnitelmaanne. Eikö teitä ole tehty tietoiseksi siitä, ettei ole sellaista kuin sattuma, ja se on syy, miksi ne ovat hyvin tärkeitä teille? Luonnollisesti joillain sattumilla ei näytä olevan todellista merkitystä tai se on pieni. Kuitenkin se missä koette kovan elämän todellisuuden, on henkistä ymmärrystänne ja kehittymistänne varten." 5)
 
Saul on samaa mieltä ja kertoo meille, että tämän tietämisen pitäisi houkutella meitä syleilemään kaikkea, mitä elämässämme tapahtuu.
 
"Silloin kun elämä heittää teille kierteisen pallon, syleilkää sitä! Mikään elämässänne ei tapahdu sattumalta: jokainen kokemanne tapahtuma on suunniteltu ja sillä on jokin tarkoitus. Kuitenkin ollessanne uppoutuneena harhaan, teidän on erittäin vaikeaa havaita tätä, puhumattakaan sen ymmärtämisestä, mitä se yrittää osoittaa teille. Tämä on ok!
 
"Suunnittelitte elämänpolkunne hyvin huolellisesti ennen inkarnoitumistanne antamaan teille oppitunteja, joita päätitte oppia, ja tietäen, että niiden tapahtuessa ette ymmärtäisi niitä. Rajallisessa ihmistietoisuustilassanne tuon järjestyksen ymmärtäminen on mahdotonta, koska kaikkien ihmisten elämät vaikuttavat toisiinsa myriadein käsittämättömin tavoin." 6)
 
Teemme sielusopimuksemme ennen syntymää, SaLuSa sanoo: "Elämänsuunnitelmiin suostutaan, ennen kuin tulette maakehoonne." 7) Melkein kaikki tilanteet ja suhteet on suunniteltu, arkkienkeli Uriel kertoo meille, vaikka reaktiomme ja niiden lopputulokset on jätetty vapaalle tahdollemme.
 
"Sielu ja ego tekevät sopimuksen jokaiseen elämään, missä sielu antaa oppimis- ja parantumistilaisuuksia, jotka ego suostuu käyttämään. Ei ole mitään lopullista sopimusta lopputuloksesta, sillä se on egon ja vapaan tahdon ulottuvuudessa." 8)
 
Syntymän jälkeen vapaa tahtomme esittää hallitsevaa roolia, SaLuSa sanoo.
 
"Kuulemme joidenkin kysyvän, missä vapaa tahto tulee mukaan, muttei olisi mitään suunnitelmaa, ellette käyttäisi sitä ennen inkarnoitumista. Vapaa tahto on edelleen etuoikeutenne, mutta suostuttuanne elämänsuunnitelmaanne, teitä vedetään niiden ihmisten ja kokemusten luo, jotka auttavat teitä toteuttamaan sen. Oppaanne ovat myös hyvin aktiivisia teidän pitämisessänne raiteilla, mutta viimeinen sana on teillä." 9)
 
Joka elämässä päätämme, minkä heikkouden tai oppimattoman läksyn haluamme selvittää, SaLuSa kertoo meille. Saatamme palata tilanteeseen toistuvasti, kunnes opimme sen läksyn.
 
"Suostutte siihen, mitä tarvitaan minkä tahansa heikkouden voittamiseen, mikä teillä ehkä on, ja järjestätte uuden haasteen tässä tai jossain myöhemmässä elämässä.
 
"Joka kerta odotatte menestyvänne, mutta yritätte vielä uudestaan, jos tarpeellista. Suostutte sellaiseen testaamiseen korkeamman itsenne kautta ja olette tietoinen tarpeesta edistyä henkisesti. Kaksinaisuuden ja monien pimeän puolen kokemuselämienne vuoksi koette jatkuvasti niin monia eri haasteita, että usein voitte kohdata samoja ongelmia useita kertoja samassa elämässä." 10)
 
Matthew Ward selittää, miten inkarnoidumme tuntien tehtävämme, mutta sitten tulee unohdus.
 
"Osana Luojaolemusta tämän universumin Jumalan kautta, jokainen sielu inkarnoituu valontäyteisenä ja tiettyjen tehtävien kanssa, jotka se valitsi ennen syntymää. Vauva tuntee jumalitsensä ja tehtävänsä elämän sielusopimuksessa, mutta kaikki muistikuvat tuosta tiedosta unohdetaan, kun vauva sopeutuu tiehään kehoon ja omaksuu vanhempien odotukset. Kun lapsi kasvaa vanhemmaksi, se kohtaa muiden auktoriteettihahmojen ja myös toverien vaikutukset." 11)
 
Saul selittää, miksi unohduksen verho laskeutuu yllemme.
 
"Jos tietäisitte siitä, teidän olisi mahdotonta seurata valitsemaanne polkua, koska olisitte jatkuvasti huolissanne asemastanne ja vaikutuksestanne ryhmäänne. Polkunne ovat täydellisesti suunniteltuja, niin että tarpeelliset vuorovaikutukset tapahtuvat juuri oikealla hetkellä ja sallivat teille täydellisen vapauden valita sopiva reaktio tapahtumahetkellä." 12)
 
Mutta syvällä sielu pysyy tietoisena tehtävästään ja peilaa omatunnon, intuition tai sisäisen äänen kautta egolle informaatiota, mitä se tarvitsee.
 
"Unohdus mikä on vain tietoisella tasolla, on osa suurta suunnitelmaa, mikä antaa ihmiselle oppimiskokemuksia, ja koko matkan ajan sielu lähettää viestejä tietoisuuteen omatunnon, intuition, vaiston ja muuntyyppisen opastuksen muodossa, sopimusvalintojen mukaisesti.
 
"Ihmiset jotka ottavat vaarin noista viesteistä, elävät uskollisena elämänsä tarkoitukselle ja säilyttävät valonsa. Valo alkaa himmetä niissä, jotka sivuuttavat sielunsa viestit, ja jos he jatkavat piittaamattomuutta tuosta opastuksesta, he harhautuvat kauemmas ja kauemmas valituista tehtävistään ja heidän valonsa jatkaa himmentymistä, kunnes jää vain se kipinä, mikä on heidän elämänvoimansa." 13)
 
Valitettavasti meillä ei 3D:ssä ole mitään tapaa tietää, onko toinen erkaantunut sielusopimuksestaan tai elääkö hän sitä kirjaimellisesti, Matthew sanoo.
 
"Teillä ei ole tapaa tietää, onko se tapahtunut jollekin vai seuraako tuo ihminen sielusopimusta kirjaimellisesti antamalla tilaisuuksia toisille saattaa loppuun tiheä karma ja jatkaa sielukehitystään." 14)
 
Galaktiset, mestarit ja taivaalliset tietävät paremmin, kuin että tuomitsisivat ne, jotka työstävät elämänoppituntejaan, SaLuSa informoi meitä.
 
"Korkeammilla tasoilla ei tuomita ja näemme vain kauniita sieluja raivaamassa tietään takaisin valoon. Koko kaksinaisuudessa olemisen tarkoitus on kasvaa kokemisen kautta, joten miksi kenenkään valintaa pitäisi katsoa eritavalla kuin jonkun toisen?
 
"Elämässä kaikki kantavat vastuun ja olette teoistanne tilivelvollisia, mutta karmallisen selvittämisen jälkeen ei ole syyttelyä. Muistakaa, että kokemukset on järjestetty sielujen kanssa, jotka ovat kaikki suostuneet esittämään omaa rooliaan. Joku on ottanut pimeiden sielujen osan ja uskokaa meitä, rakkaat ystävät, olette kaikki näytelleet kummallakin puolella." 15)
 
Tilivelvollisuus tulee kuoleman jälkeen tapahtumassa, missä tuomitsemme itse itsemme, hän kertoo meille.
 
"Olkaa vakuuttuneita, että kuoltuanne ja palattuanne astraalitasoille, ymmärrätte selvästi elämänne kaikki puolet. Tarkastelette elämäänne ja tämä voi olla vakavoittavaa aikaa, kun huomaatte, miten hyvin olette pärjänneet elämänoppitunneissanne. Maan värähtelyt turruttavat aistinne ja vasta noustuanne korkeammalle voitte todella tajuta elämän tarkoituksen maan päällä." 16)
 
Elämämme on jäsennettyä, SaLuSa sanoo, joten siihen kykenevien on helppoa nähdä, kenet tapaamme muttei sitä, miten reagoimme.
 
"Tapahtumat voidaan nähdä kaukaa ennalta, joten on helppoa asettaa teidät sinne, missä siitä on eniten hyötyä. Elämä näyttää monimutkaiselta, mutta todellisuudessa se on hyvin yksinkertaista, koska havaitsette aina olevanne oikeassa paikassa. Sama pätee ihmisiin, jotka tulevat elämäänne, koska se on myös järjestettyä ja sovittua." 17)
 
Elämänsuunnitelman määrittelemien yksityiskohtien joukossa on elämänkaaremme, SaLuSa sanoo.
 
"Jokaisella teistä on tietty elämänkaari, mikä voidaan neuvotella uudelleen, mutta normaalisti silloin kun on loppuunsaattamisen aika, olette valmis palaamaan korkeampiin ulottuvuuksiin. Pitäkää tämä mielessä, kun rakkaanne tai ystävänne lähtevät maatasolta, ja olkaa onnellisia heidän puolestaan. He eivät ole poissa elämästänne ikuisesti ja sieluryhmät tulevat yhteen kerta toisensa jälkeen." 18)
 
Harvinaisissa tapauksissa voimme muuttaa sielusopimustamme, Matthew selittää.
 
"Anomus sielusopimuksen muuttamisesta tehdään sielutasolla, koska vain tuolla tasolla voidaan tietää, ovatko ihmisen elämän olosuhteet rankemmat kuin sen kokeminen, mikä on valittu ennen syntymää. Liiallisen kärsimyksen pohjalta anomukseen suostutaan." 19)
 
Kun olemme kuulleet näitä yleiskeskusteluja sielusopimuksesta, kenties voimme nyt ymmärtää, mitä Melchizedek tarkoitti sanoessaan: "Te jotka luette tätä, olette niitä, jotka päättivät olla tällä ankkuroidakseen valoa maan päälle valmisteluna näitä aikoja varten." 20)
 
Tai SaLuSa: "Päätitte olla täällä kokeaksenne sen ja osallistuaksenne kaksinaisuusjakson viimeiseen kappaleeseen. Monet, monet sielut etsivät tällaista tilaisuutta, mutta teidän läsnäolonne merkitsee, että olitte sopivampi tähän tilanteeseen ja toitte mukananne paljon kokemusta." 21)
 
Ag-Agaria kertoo meille: "Olette täällä esittämässä roolia, mitä olette suostuneet seuraamaan." 22)
 
Kun lähestymme tämän syklin loppua, lisääntyvä valotaso polttaa pois unohduksen verhoa, Henkinen hierarkia kertoo meille Lauren Gorgon kautta.
 
"Kaikki mikä ei enää palvele korkeampaa polkuanne, on sulanut pois pelkästä lisääntyvän valon määrästä, jotta voitte täysin päästä jumalaiseen palvelusopimukseenne ja toteuttaa sen." 23)
 
Tähtisiemenet jotka ovat täällä palvelemassa valonsotureina, valotyöntekijöinä ja valonpitäjinä, heräävät lisääntyvinä määrinä, hän sanoo.
 
"Ne joilla on sopimus palvella sotureina, tienviitoittajina ja tiennäyttäjinä, lähestyvät selkeää muistamista - tietoisuutta ja varmuutta yhteydestä Lähteeseen ensin poikkeuksellisena ajatteluselkeytenä, horjumattomana keskittymisenä, lisääntyvänä nykyisyyteen keskittyvänä havaintotapana ja kykynä ylläpitää mielen ja tunteiden tasapaino." 24)
 
Monet tähtisiemenet ohittavat tilaisuuden varhaiseen ylösnousemukseen pysyäkseen toimessaan tai tilaisuuden ylösnousta ja sitten palata ja päättävät pysyä palvelemassa rooliaan, arkkienkeli Mikael sanoo.
 
"Tulee esiin ylösnousemustilaisuuksia ja ylösnousemusaaltoja. Mutta monet päättävät jäädä ja täyttää tehtävänsä ja sopimuksensa. Ja tietäkää, rakkaat lapset, että te olette täyttämässä näitä rooleja.
 
"Nämä roolit on kaiverrettuna tai koristeltuna DNA:hanne, kehonne soluihin ja muistipankkeihinne. Teidän täytyy vain tahtoa herätä ja kun olette kosketuksessa korkeamman itsenne kanssa, heräätte ja muistatte jumalaisella ajoituksella, jos sen tekeminen on tahtonne …
 
"Olette kultaisen uuden maan polunraivaajia ja olette valomajakka, joka säteilee pimeyden läpi. Olette johtajia ja monet seuraavat teitä. Johdatte tietä. Kaikki te urheat sielut ja ne jotka ovat tulleet ennen teitä - pioneerit ja tiennäyttäjät - merkitsette tietä toisille, jotka seuraavat. He seuraavat jalanjäljissänne ja tietävät, että tuo polku on kultainen." 25)
 
Hänen patistelunsa havahduttaa.
 
"Olette Kristus-olentoja. Ja pyydämme teitä säteilemään valoanne ulospäin ja tietämään, että loistava polku on koristeltu, että polku on koristeltu totuudella, valolla, ihmetyksellä, ilolla, taialla, kanssaluovuudella, ehdottomalla rakkaudella, valaistumisella, rohkeudella ja vahvuudella tänä päivänä.
 
"On aika korjata sen sato, mitä olette kylväneet ja investoineet ja se valo ja Kristus-tietoisuus, minkä olette ankkuroineet kollektiiviseen ykseystietoisuuteen. Jumalatar on täällä - universaali Jumalatar ja sen sadonkorjuuaika - keräämässä sielut heräämään ja muistamaan.
 
"Ja sato syntyy kosmisesta Kristus-tietoisuudesta ja ehdottomasta rakkaudesta, mitä jaetaan sydämestä toiseen, ja tuo polku viitoitetaan sydämellä. Pyydämme, että kuljette polun sydämellä ja teette kaiken sydämestä, sydämestä joka on täynnä kultaista ehdotonta rakkautta." 26)
 
Hän huutaa jokaista heräämään, joka pysyy unessa.
 
"Ja on aika herätä kuin Rip Van Winkle, nousta unestanne ja käsittää, että teitä odottaa vallankumous, ei ainoastaan Amerikan vallankumous, vaan maailman vallankumous. Vaatikaa jumaluutenne ja vaatikaa kultainen vallankumous, sillä se on lähellä." 27)
 
Kun tähtisiemenet saavat tehtävänsä loppuun, he saattavat tuntea vetoa kotiplaneetalleen, SaLuSa kertoo meille.
 
"Jotkut teistä palaavat lopulta kotiplaneetalleen, mikä voi olla aurinkokuntanne ulkopuolella tai jossain tapauksissa toisessa universumissa. Älkää huolehtiko rakkaan Maanne jättämisestä, kun todellinen kotinne vetää teitä kuin magneetti. Siihen saakka teillä on joitain asioita selvitettävänä täällä maan päällä ja tämä sykli saatettavana loppuun." 28)
 
Tämä on siis se tausta, mitä vasten kutsu palvelukseen tehdään. Me tähtisiemenet ja valotyöntekijät olemme määränneet sielusopimuksessamme tai elämän sopimuksessamme, että tulisimme palvelemaan valonsotureina ja valotyöntekijöinä, tiennäyttäjinä ja tienviitoittajina sukupolvelle, jonka kohtalona on ylösnousta kaksinaisuudesta ykseyteen tämän syklin lopussa. Monet meistä ovat viettäneet elämiä valmistellen niitä tapahtumia, joiden aika on pian.
 
Useimmat meistä tulivat korkeammista ulottuvuuksista ja kaukaisilta planeetoilta. Tämä juhla ei ole meille sinänsä, vaan maapallolle mitä palvelemme. Meillä on ollut juhlamme elämiä sitten ja olemme antaneet vapaaehtoisesti tämän elämän huolehtiaksemme toisten hyvinvoinnista. Kun olemme tehneet työmme, voimme palata avaruus- ja ulottuvuuskotiimme lepäämään, kunnes seuraavan kerran tulee kutsu, että meitä tarvitaan.
 
Viitteet:
 
1) Galaktinen liitto Greg Gilesin kautta 26.3.2012
2) Galaktinen liitto Blossom Goodchildin kautta 26.3.2012
3) SaLuSa 14.7.2010
4) Matthew'n viesti 7.2.2009
5) SaLuSa 9.8.2010
6) Saul 6.5.2010
7) SaLuSa 19.5.2010
8) Arkkienkeli Uriel Jennifer Hoffmanin kautta 10.11.2010
9) SaLuSa 18.9.2009
10) SaLuSa 5.1.2011
11) Matthew'n viesti 11.9.2010
12) Saul 6.5.2010
13) Matthew'n viesti 11.9.2010
14) Matthew'n viesti 11.9.2010
15) SaLuSa 27.8.2010
16) SaLuSa 3.4.2009
17) SaLuSa 4.10.2010
18) SaLuSa 14.9.2009
19) Matthew'n viesti 21.9.2009
20) Melchizedek Marlene Swetlishoffin kautta 14.3.2012
21) SaLuSa 4.11.2009
22) Ag-Agaria 25.3.2009
23) Henkinen hierarkia Lauren Gorgon kautta 9.12.2008
24) Lauren Gorgo 14.8.2009
25) Arkkienkeli Mikael Elanthran kautta 10.12.2008
26) Ks. edellä
27) Ks. edellä
28) SaLuSa 21.10.2009
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev