HomeViestejäRon Head4.4.2019 - Teidän polkunne ja palvelunne

4.4.2019 - Teidän polkunne ja palvelunne

TEIDÄN POLKUNNE JA PALVELUNNE
 
Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
4.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Taas kerran puhumme sielupolusta ja palvelusta. Esittämänne kysymys on alla. Siinä ilmaistaan useita hyvin yleisiä väärinkäsityksiä polusta ja palvelusta.
 
"Hei. Miten voimme liikkua suoraan sielupolullamme ja palvelussamme, jos meillä ei ole aavistustakaan, mitä se on tästä hetkestä lähtien, mutta sydämemme pauhaavat lähteä … ja vilpittömyytemme ja innokkuutemme vuoksi olla harmoniassa sielumme totuuden kanssa … ollen avoin. Tulisitteko tapaamaan meitä sinne, missä olemme, valtavan armo- ja opastustoimituksen kera, joka muuttaa peliä kaikilla. Kiitos."
 
Liittyen sielupolkuun, kuten kutsutte sitä. Sielupolkunne on se polku, jolla olette, eikä se voi olla mikään muu. Oletteko sillä kehityskaarella tai lähellä sitä, jolla aioitte olla päättäessänne inkarnoitua? Se on eri kysymys.
 
Ymmärtäkää kuitenkin, että keräätte kokemusta Itsellenne, eikä voi olla väärää tapaa tehdä sitä.
 
Me hengessä jotka olemme kiinnostuneita prosessistanne, vaikutamme parhaamme mukaan siihen, että pysytte mahdollisimman lähellä alkuperäistä aikomustanne. Mutta fakta vapaasta tahdostanne pysyy. Jos asiat ovat vähän liian töyssyisiä, jos polkunne on täynnä kuoppia, ottakaa huomioon, että saatamme auttaa parhaalla tavalla, jolla meidän sallitaan. Pieni suunnanmuutos, jos se tasoittaa tietä, saattaa olla kaikki opastus, mitä tarvitsette. Jos opastuksenne on vaikeampaa, miettikää, miten voimakasta opastuspyyntönne on ollut.
 
Sallitaanko teidän muuttaa polkuanne alkuperäisestä aikomuksesta? Tietysti sallitaan. Olette vapaita. Voitte saada, millaisen elämän tahansa, minkä valitsette. Teitä ei rangaista. Piste. Saatatte päättää tutkia syytä ja seurausta syvemmin. Suosittelemme kuitenkin, että hyväksytte vastuun noista valinnoista.
 
Samanlaiset perustelut pätevät palveluunne. Puhutte itsen palvelemisesta vastakohtana toisten palvelemiselle. Ja on erittäin hyviä syitä, että päätätte olla keskittymättä täysin mieltämäänne omaan etuun, vaikka tuollaiset havainnot ovat melkein täysin virheellisiä ja äärimmäisen lyhytnäköisiä.
 
Sanotaanpa taas kerran, kuten olemme todenneet aiemmin – tuntemanne kyvyttömyys tietää ja löytää polkunne johtuu määrityksestänne, ettei elämänne ole tarpeeksi hyvä. Teillä on ajatuksia, mitä "tarpeeksi hyvä" on, ettekä koe sitä. Saanemme korostaa, että nuo ajatukset ovat opittuja. Emme sano, ettei esimerkiksi mahtavana opettajana oleminen ole ansiokasta. Sanomme, että siellä on opettaja, missä on tarvetta siihen.
 
Ja rakkaat ystävät, KAIKKI nämä väärinkäsitykset aiheuttaa ajatuksenne erillisyydestä. Tämän hetken kaikki tarpeelliset polut, kaikki tarpeellinen palvelu on se, mitä elätte kollektiivina. Jos havaitsette jonkin tarpeen, niin tuon havainto on se, mitä tarvitaan. Ymmärrättekö? Tietäminen aiheuttaa päätöksiä. Päätökset aiheuttavat tekoja. Teot aiheuttavat muutosta. Ette voi muuttaa maailmaa yhdessä yössä. Voitte osallistua. Ja te osallistutte.
 
Pääviestimme tässä on, että te OLETTE riittävä. Te OLETTE, mitä tarvitaan. Emme ole kuitenkaan epäsolidaarinen teille. Antakaa itsellenne kunnia halustanne tulla paremmaksi. Se on sisäänrakennettuna teihin. Haluatte aina parempaa. Haluatte aina olla parempi. Ystäväni, se on teidän polkunne ja palveluanne.
 
Kiitos kysymyksestänne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >