HomeViestejäLinda Dillon18.10.2012 - Suhteet ja pyhät liitot

18.10.2012 - Suhteet ja pyhät liitot

SUHTEET JA PYHÄT LIITOT
 
St. Germainia kanavoinut Linda Dillon (the2012scenario.com)
18.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Graham Dewyea: Hei ja tervetuloa. On ilo olla kanssanne tänään. Vieraanamme on St. Germain ja keskustelemme aiheista, joihin uskon kaikkien voivan yhdistyä jollain tasolla eli suhteista ja pyhistä liitoista.
 
Ja toivoaksemme puhumme tänä iltana mm. haasteista, joita monilla valotyöntekijöillä on puolison tai rakastetun kanssa, mitä teemme, silloin kun suhteemme eivät toimi, miten pysymme korkealla värähtelevässä paikassa, kun kumppanimme on kriittinen ja ei-rakastava tai se on kokemuksemme hänestä. Ja puhumme halusta tuoda erityisihminen elämäämme, muttemme ehkä kuitenkaan koe sitä.
 
Linda Dillon: Hei kaikille, on kiva olla taas täällä ja kyllä, Graham, tänään on "sähäkkä" ohjelma. St. Germain on ollut kanssani viimeiset … oi, itse asiassa koko päivän, ja olin yllättynyt, kun hän "ilmoittautui", kun keskustelimme kanssasi tämän illan ohjelmasta ja aiheesta. Olin vähän yllättynyt, kun St. Germain astui esiin ja sanoi, että hän olisi erikoisvieraanamme, koska emme ajattele usein häntä tai korjaan, ainakaan minä en usein ajattele häntä suhteiden ja rakkaussuhteiden puitteissa.
 
Mutta hän muistutti minulle hyvin nopeasti, että hän on elänyt maan päällä monta elämää ja satoja vuosia ja hän varmasti tietää, millaista on olla suhteessa, mutta mestarina hän tuo meille myös violetin liekin energiaa, mikä ei ole ainoastaan "minä olen" -olemuksen, vaan myös muuntamisen energiaa ja hän voi auttaa meitä parantamaan suhdettamme pyhään kumppaniimme ja itseemme.
 
Hän oli hyvin ilmeikäs sanoessaan, että hän on ollut tuolla taistelukentällä. Ja sitä olen kuullut monilta ihmisiltä. En kuule siitä vain ihmisiltä, joita tunnen työni puitteissa, vaan kuulen myös muista ihmisistä, jotka käyvät läpi vaikeuksia suhteissaan tai eroavat tai kaipaavat suhdetta.
 
Mutta muutoksena teemaan ovat ne ihmiset, jotka ovat valotyöntekijöitä ja jotka sanovat: "Olen upeassa suhteessa ja olemme kumpikin raiteilla ja sitoutuneita henkiseen matkaamme - kenties eri tavoin ja eri ilmaisumuodoin - ja suhteeseemme ja on rakkautta, mutta meillä on vain rankkaa. Nälvimme toisiamme, menemme toistemme ohi, emme kommunikoi normaalisti." Tämä siis näytti hyvin ajankohtaiselta aiheelta.
 
GD: Kun sanot "menemme toistemme ohi", tarkoitat, ettei olla harmoniassa, ei resonoida …?
 
LD: Tarkoitan, ettei olla harmoniassa. Kun puhut jonkun kanssa, puhut hänen ohitseen etkä hänelle, tai hän puhuu sinulle eikä sinulla ole harmainta aavistustakaan, mistä hän puhuu.
 
GD: Tästä aiheesta meillä voisi olla kokonainen ohjelma joka viikko eikä sitä vieläkään katettaisi täysin …
 
LD: Olet oikeassa.
 
GD: Meidän luultavasti kannattaa lähteä liikkeelle ja olen todella kiitollinen aiheesta tämän illan ohjelmassa. Varsinkin kun tiedän, että luultavasti me kaikki voimme todella resonoida suureen osan siitä, mistä puhumme tänään, joten todella upea ja ajankohtainen aihe.
 
LD: Olemme kaikki kokeneet sen.
 
St.Germain: Tervehdys, minä olen St. Germain.
 
GD: Tervetuloa, veli ja ystävä.
 
St.G: Tervetuloa sinulle ja tervetuloa teille kaikille. Minulle on kunnia ja ilo, että olette ottaneet vastaan kutsuni ja siksi antaneet oman kutsunne liittyä tänä iltana seuraanne puhumaan suhteista, puhumaan sieluystävistä, sielukumppaneista, sieluperheestä, pyhästä liitosta, puolisoista, rakastetuista, puhumaan havainnoistanne, odotuksistanne ja väärinkäsityksistänne. Tämä on rakkauden laajentamisen aikaa ja kyllä, ihmissydämen kasvamisen aikaa tavoilla, mitkä eivät ole koskaan olleet mahdollisia tällä kauniilla Gaian planeetalla.
 
Ja silloin kun kasvatte, muututte ja laajennutte, niin kuka on teille parempi peili kuin rakkaanne? Onko se siis tasaista? Ei aina. Onko se helppoa? En ole koskaan sanonut niin. Mutta onko se sen arvoista? Kannattaako ponnistella laajentuakseen ja pitääkseen kiinni rakkaudesta? Se on ainoa tavara, ainoa valuutta, se on ainoa aarrearkku, mistä kannattaa pitää kiinni, mitä kannattaa tutkia ja vaalia. Tietäkää, että pyhän toisenne kanssa oleminen - riippumatta sen muodosta - on pyhää luottamusta ja se on sydämen side ja sydämen ja mielen valinta ja päätös, mitä ei voi rikkoa kuolema, erillisyys tai väärinkäsitys, jos sallitte sen ja jos antaudutte.
 
Kyllä, on sitä etäisyyttä ja erillisyyttä, mitä hahmotetaan toiseen, kun käytetään vapaata valintaa, on valintoja olla yhdistymättä ja haluaisimme puhua myös siitä. Mutta ystäväni, tuollaisetkaan valinnat ja päätökset eivät tuhoa tuota rakkautta, ellette päätä päästää siitä irti. Ja se ei tietenkään ole koskaan opastukseni. On aikoja, jolloin on peräännyttävä ja päästettävä irti, koska toinen jättää, tekee siirtymän, jättää ihmiskehon tai päättää lähteä eri matkalle, mutta tämä ei riko sidettä.
 
Puhutaanpa tästä siis vilpittömästi tänä iltana. Puhutaan siitä suoraan ja sydän ja mieli avoimena, mikä ei salli meidän ainoastaan parantua, vaan myös poistaa ne väärinkäsitykset tai odotukset, joilla ei ole sijaa tässä pyhässä liitossa, joilla ei ole sijaa rakkaussuhteessa.
 
Tämä ei merkitse, ettei ole peilaamista ja vastavuoroisuutta, jakamista ja ykseyttä, mutta väitän teille, että odotukset esittävät hyvin eri roolia kuin tämä. Siis ystäväni, lähden innokkaana liikkeelle. Mistä haluatte aloittaa?
 
GD: No, rikas aihe tänään ja olen hyvin kiitollinen, että olet kanssamme tänään puhumassa tästä. En voi kuvitella, että tänä iltana kuuntelee montakaan ihmistä, jotka eivät voi yhdistyä tähän aiheeseen jollain tasolla. Ja ajattelen niitä, jotka ovat elämässämme ja joita pidämme puolisona tai rakastettuna, ja sitä miten suostumme etukäteen, ennen inkarnoitumista osana sieluperhettä, tulemaan maan päälle auttamaan toisiamme kasvamaan, kokemaan ja tutkimaan.
 
Ja tämä on sielusopimus minkä olemme tehneet, ja käsitämme ja ymmärrämme, että on aikoja, jolloin siirrymme pois suhteesta sellaisena, kun olemme tunteneet sen. Rakkaus voi pysyä jollakin tasolla, silloin kun muoto muuttuu.
 
Ja minulle antaa vähän rauhaa ajatella niitä, jotka tekevät muutoksen, jotka jättävät fyysisen muotonsa, silloin kun suhteessa on muutoksia, kun suhteet hajoavat, koska usein pidämme sitä epäonnistumisena tai ajattelemme "Voi hyvänen aika, olen eronnut, miten kamalaa". Jos voimme astua etäämmälle, olla objektiivisempi ja tarkastella korkeammasta perspektiivistä, voimme nähdä todelliset siunaukset, lahjat ja oppimisen. Olen kertonut tässä paljon, mutta tuleeko sinulla jotain mieleen vastauksena tähän?
 
St.G: Kyllä, ja haluan tuoda myös esiin, että suhteissa on luonnollisia muutoksia. Ja koin ihmisenä planeetalla monia niistä. Mutta sitten on myös niitä tilanteita, missä uskotte, että olette sodassa, että lakkaatte rakastamasta tai ymmärrätte tai tulkitsette kumppanianne väärin.
 
Ja tunnette olevanne tuuliajolla, hukassa ja hylätty, koska ette tunne olevanne samalla sivulla, ette tunne, että hän näkee teidät tai arvostaa teitä tavalla, millä haluatte tulla nähdyksi tai arvostetuksi, ettekä te näe häntä vastaavalla tavalla.
 
Ja on myös niitä tilanteita, missä sanon teille - ja sanoisimme kaikki - että kestäkää, koska opitte hyvin paljon. Ettekä opi vain kumppanistanne vaan itsestänne - mitä asiaa selvitätte, missä "nappulanne" ovat, mikä sietokykynne on ja miten voitte vaalia, ravita ja arvostaa itseänne kaikesta riippumatta.
 
Suhteessa on siis aikoja ja ehdottaisin teille … En suosittelisi tai opastaisi teitä koskaan pysymään määräämätöntä aikaa suhteessa, mikä ei ole hoivaava, lempeä, ystävällinen ja suloinen. Mutta suhteessa on myös jaksoja, jolloin epäharmoniaa syntyy, ja sanomme teille: "Pysykää siinä, kestäkää, koska opitte, laajennutte ja se on hedelmällistä." Tässä on siis kumpikin puoli ja taustakoodina on, että riippumatta siitä, mihin suuntaan menette, ette luovu rakkaudesta.
 
GD: Monet valotyöntekijät kokevat, ettei heidän rakastettunsa tai kumppaninsa ole samalla sivulla, silloin kun kyse on sen merkityksen ymmärtämisestä, mikä liittyy vuoteen 2012, maamuutoksiin, tulevaan uuteen aikaan, ylösnousemukseen ja tähtiveljiemme ja -sisariemme läsnäoloon. Mitä haluaisit sanoa valotyöntekijöille, jotka ovat tässä tilanteessa, ja kenties myös, miten pysymme korkealla värähtelevässä paikassa, silloin kun kumppanimme on kriittinen tai ei-rakastava?
 
St.G: Teillä on etulyöntiasema, ystäväni, koska teillä on laajempi ymmärrys ja osa tätä on täysi tieto siitä, miten laaja teidän kenttänne on -ja myös sydämenne ja tietoisuutenne on laajentunut, räjähtänyt. Kun siis sanon: "Teillä on etulyöntiasema", tiedätte myös, että heidän vähättelevistä, kriittisistä ja epäuskoisista asenteistaan, kenties uskomustenne haukkumisesta tai pilkkaamisesta huolimatta, te tunkeudutte kuitenkin heihin.
 
Heihin ei tunkeuduta ainoastaan Isä/Äiti/Ykseyden sydämestä, tähtisisarista ja -veljistä, koko Gaia-planeetasta, vaan myös te tunkeudutte heihin lähemmin kuin kukaan, koska teillä on intiimi suhde. Enkä tarkoita vain fyysistä intiimiyttä. Tarkoitan sydämen ja tilan intiimiyttä ja tämä on erityisen totta, jos asutte yhdessä, jos olette saman katon alla.
 
Teillä on siis tämä ymmärrys, että he ovat kenties vähän perässä - ja se on vähän kuin lapsi, joka on kolmannella luokalla ja on oppinut juuri ja juuri lukemaan eikä ymmärrä, miksi haluatte hänen menevän lukemiskurssille, hänhän osaa jo lukea. Mikä on ongelmanne?
 
Kohtasin tätä koko ajan ja olen usein havainnut, ettei ole mitään parempaa tämän ratkaisemiseen kuin ystävät, hyvä ateria ja pullo hyvää viiniä. Ja se on totta, sen ei tarvitse olla alkoholipitoista viiniä - vaikka voi ollakin. Te olette muuntamisen mestareita. Tietäkää tämä. Olette jo enimmäkseen viidennessä ulottuvuudessa. Teillä on kyky muuntaa energiaa suoraan sen ihmisen sydämeen, joka ei ymmärrä.
 
Kuulostaako tämä siltä, että laitan vastuun teidän harteillenne? Kyllä, koska minä laitan. Mutta en laita sitä täysin teidän harteillenne, koska emme voi - ihmismuodossa tai ei - puuttua vapaaseen tahtoon, on kyse sitten puolisostanne, kumppanistanne tai rakkaastanne miljoonan kilometrin päässä.
 
Mutta voitte "sädettää" heihin, voitte yhdistyä heihin energeettisesti tavoilla, joita he eivät tiedosta, ja se alkaa muuttaa heitä. Siis se on osasyy, että he ovat elämässänne. Kyllä, olet maininnut sielusopimukset, rakas ystävä, rakas Graham, ja nekin esittävät roolia monissa näissä tapauksissa - erityisesti silloin kun he ovat kriittisiä tai vähätteleviä tai suorastaan ei-rakastavia, ei-välittäviä, niin että te ette tunne olevanne arvostettu ja tunnette, että sillä mihin olette sitoutuneet sydämessänne ja sielussanne, ei ole mitään arvoa heidän silmissään, heidän arvioissaan.
 
Ajatelkaa ensinnäkin, mitä heiltä menee sivu suun, joten se on valtava tilaisuus myötätuntoon. Mutta se olisi myös laiminlyönti, jos ette sanoisi ja tunnustaisi, miten tämä loukkaa sydäntänne, miten katsotte tätä rakastanne, pudistatte päätänne ja sydämenne väpättää ja sanotte: "Miten voit olla näkemättä minut? Koska kyse ei ole vain siitä, mihin uskon ulkoisesti, vaan kyse on luottamuksestasi minuun."
 
Silloin kun päätin seilata merten yli, yllä Kristoffer Kolumbuksena, monet vielä uskoivat maailman olevan litteä ja minua pidettiin tietämättömänä hulluna, aivottomana seikkailijana. Rakas ystäväni ja liittolaiseni, ja kyllä sieluyhteyteni, Isabella sanoi minulle: "Oletko varma?" Ei siksi, että hän halusi hylätä minut - hän luotti minuun ja hän rahoitti minua - vaan koska hän ei halunnut menettää minua, hän pelkäsi.
 
Ja hyvin usein silloin kun kumppaninne vähättelee teitä tai on suorastaan julma, ymmärtäkää, että hän toimii pelosta, hän luulee teidän purjehtivan auringonlaskuun litteällä "maapallolla" ja te putoatte ja satutatte itsenne. Ja he pelkäävät, että he jäävät yksin ja heidät hylätään ja he pelkäävät liikaa seuratakseen teitä.
 
Osa tästä epäharmoniasta mitä näemme valotyöntekijäparien keskuudessa, on sitä, että laajennutte ja puhdistutte kumpikin ettekä tee sitä täsmälleen samassa tahdissa. Ette ole yhteenpunoutuneita ja teillä kummallakin on oma historianne, monet elämänne ja kokemuksenne, joita puhdistatte, eikä se ole aina harmonista. Ja siksi teidän on palattava, ja palattava ja palattava ja roikuttava kiinni rakkaudessa, koska vain sillä on merkitystä.
 
Mutta en halua jatkaa. Haluan avautua ihmisille.
 
GD: Rakastan viittaustasi siihen, kun olit maan päällä Kristoffer Kolumbuksena, kun ajatellaan tämän päivän tiennäyttäjiä, tämän päivän valotyöntekijöitä. Miten astuit tuntemattomaan, pidit pääsi pystyssä luottamuksesta, rohkeudesta ja menit vastoin tuon ajan yleistä ymmärrystä maailmasta ja vastoin monien suosituksia, seuraten omaa intuitiotasi. Ja näin näen tiennäyttäjät tänä päivänä. Mitä sanoisit?
 
St.G: Kyllä, näin on. Ja minäpä kerron teille, että oli aikoja, jolloin oli surkeasti eksyksissä (naurua) ja jatkoimme silti, koska tiesimme saapuvamme johonkin uuteen, eksoottiseen ja tuntemattomaan, että löytäisimme kulkuväylän. Ja minäpä kerron teille myös, että teidän kaikkien tapaan olin seikkailulla.
 
Jean: Hei, hyvää iltaa. No, minulla on kysymys ihmisistä, jotka tulevat elämään valiten erilaisen seksuaalisuuden - he ovat homoja yhdessä elämässä ja kenties heteroja toisessa. Olen kuullut, että sen puhdistaminen/selvittäminen vie muutaman elämän, vai voiko sen valita joka kerta eri tavalla.
 
Olen törmännyt erääseen, jonka tunnen, ja tiedän meidän tunteneen toisemme aiemmin. Kun tunnet jonkun toisesta ajasta ja paikasta, se on välitöntä, ikään kuin ei olisi erossa oltukaan. Ja tässä on menossa kummallinen pikkudynamiikka. Kuitenkin yritän kunnioittaa häntä, mutta … no, miehestä tulee ystäväni joka tapauksessa, mutta se on vähän hämmentävää minulle. Mietin siis, onko sinulla kommenttia tähän.
 
St.G: Rakas ystäväni, ensinnäkään ei ole mitään puhdistettavaa/selvitettävää - tehdään se selväksi. Aloitetaanpa siitä. Palautan sinut sydämeesi eikä sydän johda sinua harhaan. Kyllä, tietysti olette tunteneet toisenne muissa elämissä ja sanon tämän sinulle, mutta sanon myös monille kuuntelijoille, ettei planeetalla ole yhtäkään ihmistä, joka ei ole kokeillut olla miespuolinen, naispuolinen, heteroseksuaali, homoseksuaali, homo, lesbo, täysin munkki tai epäseksuaalinen - olette kokeilleet kaikkea.
 
Ja tietysti tapahtuu myös läpivuotoa, mikä vaikuttaa siihen, miten vuorovaikutus kulkee. Ja silloin kun sielunkumppanit, sielunystävät löytävät toisensa, tuo vetovoima - ollessaan fyysistä - on merkki teille, että sen on tarkoitus olla täydellinen yhteys. Muuten ei järjestetä niin. Onko siis mahdollista, että voit olla homo, heteroseksuaali ja biseksuaali samaan aikaan? Ehdottomasti. Sitä kutsutaan kokeiluksi, sitä kutsutaan myös seikkailuksi, sitä kutustaan myös elossa olemisen iloksi.
 
GD: Jean, kiitos kovasti soitostasi tänä iltana. Minulla on kysymys toiselta kuuntelijalta. Ollaan naimisissa tai kumppanuudessa, mutta sitten koetaan erittäin voimakas yhteys ja kenties myös vetovoimaa toiseen ihmiseen, ja hän ihmetteli, mitä siinä tapahtuu. Minulla on omia ajatuksiani tähän ja sen käsittelemiseen liittyen. Onko sinulla ajatuksia, joita haluaisit jakaa?
 
St.G: Kyllä on. Ensinnäkään kukaan teistä ei tullut maan päälle pelkästään yhden sielukumppanin tai sieluystävän kanssa, yhden mahdollisen kumppanin kanssa. Koska on tuo vapaan tahdon "lohikäärme" nimeltään valinta, minkä kanssa me kaikki olemme painineet ja minkä polttavan hengityksen olemme tunteneet, kukaan meistä ei tullut ainoastaan yhden ainutlaatuisen kumppanin kanssa. Kyllä, kaksoisliekkien tapauksessa erittäin usein tapahtuu niin, että päädytte yhteen, mutta ei välttämättä kumppanuuteen - voi olla useita järjestelyjä.
 
Erittäin usein silloin kun yksi ns. vaihtoehtonne ilmestyy esiin, tunnette voimakasta vetovoimaa ja tunnette ajautuvanne tuota ihmistä kohti, kaivaten ja haluten yhdistyä useilla tasoilla tuon uuden ihmisen, tuon toisen yksilön kanssa, ja joskus se ei ole edes uusi ihminen, vaan ihminen jonka olette tunteneet vuosia ja aivan yhtäkkiä leikki palaa kirkkaana.
 
Se kertoo teille useita asioita. Ensinnäkin sen kertoo, mitä kaipaatte, mitä toivotte luovanne kumppanuuteen - tapahtuu se sitten olemassa olevan kumppanin tai puolison tai uuden ihmisen kanssa. Se kertoo teille, että yhdistelmästä puuttuu oleellisesti jotain, mitä haluatte suhteeseenne. Jos päätätte tutkia sitä, niin teidän on tehtävä se rehellisesti ja kunnioittaen, ei koskaan pettäen. Se merkitsee siis rehellisyyttä ja suoruutta kumppaninne ja itsenne kanssa ja sitten sen tutkimista kumppaninne kanssa, mitä puuttuu.
 
Miksi emme ole yhdistyneet tällä tavalla, mitä kaipaan? Ja kenties kyse on jostain sellaisesta, mitä ette kykene tai halua antaa toisillenne. Ja jos näin on, riittääkö se, mitä teillä on? Onko se riittävän arvokasta teille jatkaaksenne? Vai johtaako sydämenne teidät muualle?
 
Vai näyttääkö tuo ihminen, tuo toinen vaihtoehto, tuo toinen sielukumppani joka on ilmestynyt ja luo näitä kipinöitä ja kaipauksia, teille vain sen, mitä ansaitsette? Onko hän tullut katalyytiksi teille, jotta voitte korjata kurssia? Sillä koskaan ei ole oikeasti kyse toisesta ihmisestä tai edes kumppanistanne, puolisostanne, vaan kyse on teistä ja siitä, mitä päätätte luoda, kokea ja parantaa.
 
Kun puhun tänä iltana, kun jaarittelen tänä iltana, lähetän myös ilmassa aaltoja jokaiseen yksinäiseen sydämeen, jokaiseen hylättyyn sydämeen, jokaiseen sydämeen joka on sanonut ja itkenyt: "Miksei minua rakasteta?" ja "Miksei minua rakasteta haluamallani tavalla?" ja "Miksen rakasta haluamallani tavalla?" - lähetän teille parannustani.
 
Rakkaat ystäväni, teitä rakastetaan erittäin syvästi, mutta tiedän, ettei ihmiskokemuksessa ole mitään rikkaampaa kuin oleminen tässä pyhässä kumppanuusliitossa. Älkää siis kääntykö pois. Korjatkaa kurssianne, kääntäkää purjeenne ja menkää eteenpäin.
 
GD: Ennen kuin tuon muita soittajia, on hyvä tilaisuus puhua niille, jotka ovat todella halunneet saada erityislaatuisen ihmisen elämäänsä, mutteivät ole pystyneet kokemaan sitä. Mitä haluaisit sanoa tästä?
 
St.G: Tarkoitatko murhenäytelmän kirjoittamisen lisäksi? Koska joillakin vastaus ei yksinkertaisesti ole valmis. Monet jotka ovat kaivanneet täydellistä kumppaniaan, ovat myös kehittäneet itseään, puhdistaneet, nostaneet värähtelyä ja astuneet paikkaan, missä he todella tuntevat, että he ovat valmiita täysin ottamaan vastaan. Ja on monia, jotka ovat tehneet tuon työn ja odottavat sanoen itselleen ja minulle joka ilta: "Missä hän on?"
 
No, monilla teistä hän on ylösnousemuksen toisella puolella. Toiseksi, monilla teistä hän on itse asiassa aluksella tai toisissa ulottuvuuksissa. Ja sitten tässä on toinen puoli, silloin kun olette löytäneet tuon ihmisen, mikä on pyhä toisenne, eikä hän yksinkertaisesti käytä tuota tilaisuutta yhdistyä. Se on surullisin tilanne, kun ei valita rakkautta. Mutta sanon teille, tiennäyttäjäni, portinvartijani, pilarini, ystäväni, täsmälleen sen, mitä sanoin, silloin kun istuimme ja jaoimme leipää ja viiniä: "Älä anna periksi, vaan ryhdy tarkoituksenmukaiseen toimeen."
 
Liian usein etsitte täydellisyyttä. Ettekö voi hyväksyä, että tuo täydellisyys tulee prosessina? Olkaa totuudenmukainen ja rehellinen itsellenne siinä, missä olette valmis tekemään myönnytyksiä ja mitä katsomaan läpi sormien. Teillä on eräs ilmaisu, mikä on minulle hyvin tuttu ja se on "monien sammakkojen suuteleminen" … mutta sammakot ovat puhdistajia ja on monia, monia prinsessoja, kuningattaria ja prinssejä, joita ette ehkä ole katsoneet, koska ette ole katsoneet riittävän syvälle.
 
Heittäkää siis portit täysin auki sydämeenne - ei edes ikkunaa vaan portti. Kutsukaa, ei epätoivoisena vaan leikkien, kutsukaa pyhää toista tulemaan ja olemaan kanssanne ja sitten menkää ulos tutkimaan planeettaa, kuten minä, ja löytäkää hänet.
 
GD: Ja kertauksena - kuulen sinun sanovan, että monet kokevat rakkauskumppaninsa, josta ovat uneksineet ja jota ovat toivoneet, sitten kun ylösnousemus alkaa tosissaan vaikuttaa, ja se olisi tämän vuoden loppua kohti. Se ei ehkä tapahdu tammikuun 1. päivä, mutta portit avautuvat sille mahdollisuudelle.
 
St.G: Ja se avautuu jo nyt - olen hyvin selkeä tästäkin. Monet jotka ovat olleet turhautuneita suhteissa, näkevät avautumista kumppaneissaan - he näkevät toivon ja valon kajastuksia. Siis kyllä, sinnikkyys tosiaan kannattaa.
 
Judy: Näen tosiaan toivon kajastuksia, kun olen viettänyt puolet elämästäni tilanteissa, missä oli melkein mustaa. Olen käyttänyt enkeleitä, olen valotyöntekijä ja palaan rakkauteen joka päivä. Mutta minun on vaikea toipua ja tiedän, etten ole ainoa.
 
Minulla voi olla autuasta energiaa tehdessäni omaa työtäni ja työtä planeetan hyväksi ja sitten kun minut tuodaan alas kritiikillä ja ei-rakastavalla käytöksellä, menen kurjaan energiaan ja minun on vaikeaa toipua fyysisesti, koska joskus sairastun. Minun on vaikea toipua tunteellisesti. Sanon "Enkelit auttavat minua", mutta on tuskajäämää ja sitten energiakenttäni muuttuu ja se sattuu kaikin tavoin. Onko mitään ajatuksia kurssikorjauksesta?
 
St.G: Kyllä, ja tietysti tällä "retaleella" on myös mielipiteitä, hän tuntee tuskasi ja niin tunnen minäkin. Kun sanon "sinnikkyys", tiedän myös, etten puhu sietämisestä, ja siinä on eroa, koska en pyytäsi ketään teistä viettämään vuosia ja vuosikymmeniä tuskassa. Kun kehotan kestämään, erityisesti nyt kun energiakenttänne on hyvin suuri, voimakas ja elinvoimainen, en tarkoita itsenne laittamista asemaan, missä teidät johdonmukaisesti ja jatkuvasti sivuutetaan, missä rakkauden tunne ei kajasta - ainakaan kuin silloin tällöin - vaan tilanteita, missä vankkumatta katsotte tuota ihmistä silmiin, sydämestä sydämeen ja näette rakkautta siellä ja sitten sanotte: "Voi, tämä on sen arvoista."

Jos näet vain hylkäämistä, rakkaudettomuutta ja välittämättömyyttä, niin pyydän sinua parantumaan ja sitten lähtemään. Sopimuksena ei koskaan ole, että tarvitsee jäädä tuskaan. Pidä siis sitä rakkautta mitä sinulla on ollut tätä ihmistä kohtaan, sydämessäsi, vaalit sitä aina, mutta älä pidä itseäsi hyväksikäyttävässä tilanteessa, mikä repii sinua päivästä toiseen - olen selkeä tässä. Vaatiiko rohkeutta ja urheutta, luonteenlujuutta kävellä pois sellaisen luota, jonka tunnet ja jota rakastat, mutta joka ei anna takaisin tätä rakkautta millään tavalla? Kyllä vaatii.
 
Mutta voin auttaa sinua ja voin auttaa sinua parantumaan, kuten myös enkelisi ja mahtavat sielut. Ansaitset ilosi, te kaikki ansaitsette ilonne. Siis jos ei ole iloa, ei rakkauden ilmaisemista, ei yhdistymistä, niin tuemme sinua lähtemään.
 
Judy: Kiitos, siunausta.
 
GD: Mainitsit aiemmin, että nyt meillä on maan päällä kyky kokea rakkautta enemmän kuin koskaan ennen tällä planeetalla. Voitko puhua siitä vähän lisää?
 
St.G: Olemuksenne on laajentunut ja näin kapasiteettinne antaa, vastaanottaa, kokea ja käyttää rakkausenergiaa haluamienne kokemusten ja haluamanne elämän luomiseen on suurempi kuin koskaan. Tästä siis puhun. Kun energiakapasiteettinne kasvaa, niin kasvaa myös rakkaustaajuutenne ja kykynne antaa ja vastaanottaa rakkautta, ja tämä on myös osa sitä, mitä valonpitäjät ja rakkaudenpitäjät kokevat.
 
He ovat laajentaneet kapasiteettiaan vastaanottaa rakkautta ja sitten he katsovat ympärilleen sanoen: "No, missä sitä on?" Ensin rakastatte itseänne ja täytätte itsenne rakkaudella ja sitten täytätte kumppanianne, kunnes hän vuotaa yli ja on ääriään myöten täynnä. Tämä toimii katalyyttinä rakkauden palautumiselle. En ehdota, että teistä tulee tunteeton omille tarpeillenne tai laitatte omat halunne sivuun - se ei toimi.
 
GD: Olet elänyt maan päällä ja olet ylösnoussut ja näin sinulla on kokemusta 3D-tunteista ja -käyttäytymisestä, mitkä eivät ole korkeampaa värähtelyä, ja myös kokemusta korkeammalla värähtelevästä toimintamallista, missä rakkaus ja rauha ovat teemana. Kun ylösnousemme ja seuraamme tuota tietä, voitko antaa maistiaisen siitä, miltä korkealla värähtelevä, korkeamman ulottuvuuden rakkaussuhde näyttää?
 
St.G: Se näyttää hyvin lähelle siltä, mitä teillä jo on. Se ei tuomitse, se tukee, se välittää, se on lempeä, se on ystävällinen, se on laajentuva, se haluaa tutkia. On eräs piirre, mitä kunnioitamme todella toisissa ulottuvuuksissa, koska tunnemme täysin toisemme ja kuitenkin haluamme tutkia, laajentua ja tuntea toisemme vielä enemmän, erityisesti pyhässä liitossa - mutta kunnioitamme myös toistemme ainutkertaisuutta.
 
Meidän ei tarvitse olla peilejä ja kaksosia jatkuvasti ja aina. Ja samalla kun olemme edelleen ykseystietoisuudessa ja ykseysverkossa, olentoyksilön asemaa kunnioitetaan ja arvostetaan. Kyse ei siis ole siitä, että tutkimme toisiamme kutsumatta ja tiedän sen olevan joskus vaikeutena teidän ulottuvuudessanne, koska sanotte: "Kerro minulle itsestäsi. Haluan tietää kaiken sinusta. Ai niin, muuten, haluan sinun tietävän kaiken minusta." Eikä tuo ihminen ole valmis ja pakotatte hänet siihen. Tiedän, koska olen tehnyt sitä muodossa ollessani. Ja sitten pelotatte hänet pois, hän perääntyy, hän juoksee karkuun ja te pudistatte päätänne sanoen: "Mutta halusin vain päästä lähemmäs."
 
Niinpä kuten musiikissa, sfäärien musiikissa ja suhteiden musiikissa, ajoitus on erittäin tärkeä, rakas sydän. Ette kuule korkeammissa ulottuvuuksissa tai eri ulottuvuuksissa sanoja "ei" tai "mutta" tai "ehkä". Niillä ei ole todellakaan mitään tarkoitusta, koska vastaus on aina "kyllä". Kyse on vain mukautumisesta tosiinsa ystävällisimmällä, lempeimmällä ja hoivaavimmalla tavalla. Ja havaitsette, että hoivatessanne toista hoivaatte itseänne.
 
Siis tuo paine, tuo tunne "minun on päästävä tämän ytimeen", on poissa. Tuo tarvitsevuuden tunne on poissa. Tuo "haluan sinun oikeasti näkevän, kuka olen" on poissa, koska se tiedetään, sitä arvostetaan ja sitä vaalitaan.
 
GD: Shakespearena olet kirjoittanut paljon rakkaudesta ja suhteista, pyhistä suhteista. Onko jokin tietty teoksesi, mitä pidät sopivimpana tämän illan keskusteluun?
 
St.G: Kyllä. Erittäin usein ihmiset - mihin olen syypää - ajattelevat itseään ja haluavat ajatella itseään Romeona ja Juliana, epäonnisina rakastajina joilla on traaginen loppu, jotka taistelevat auktoriteetteja vastaan ja seuraavat sydäntään. Ajatelkaa itseänne niin, koska olette sitä. Mutta se ei lopu tragediaan, se päättyy liittoon. Se ei pääty kuolemaan, se päättyy rakkauteen. Näkemiin, ystäväni.
 
GD: Kiitos paljon, että vierailit luonamme tänä iltana. Näkemiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >