HomeViestejäLinda Dillon16.4.2012 - Kaksoisliekit, kaksoissäteet ja sielunkumppanit

16.4.2012 - Kaksoisliekit, kaksoissäteet ja sielunkumppanit

KAKSOISLIEKIT, KAKSOISSÄTEET JA SIELUNKUMPPANIT
 
AE Mikaelia kanavoinut Linda Dillon (the2012scenario.com)
16.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhtaaksikirjoitus ohjelmasta "Tunti enkelin kanssa". Mikaelia haastattelee Geoffrey West.
 
GW: Tänään toivotamme tervetulleeksi arkkienkeli Mikaelin.
 
Mikael: Tervetuloa, tervehdys. Olen Mikael, rakkauden arkkienkeli, rauhan soturi, sininen veli. Ja kyllä, olen iloinen, että kutsutte sinistä rauhanliekkiä, sillä mitä enemmän jokainen teistä tekee tätä, sitä voimakkaammaksi liekki kasvaa sisällänne ja myös kollektiivissa.
 
Ymmärtäkää, että rauha "raivoaa" ympäri planeettaanne ja jokaisen teidän sydämessä tällä hetkellä. Se ei ole enää vain ajatusmalli, se on syvä halu, se on kaipaus, johon reagoitte. Se on tuo tunne kuulumisesta sinne ja olemisesta siellä, missä teidän tarvitsee olla - ei vain suuremmassa kehityksessä, vaan rakas sydän, omassa kehityksessäsi, sillä näitä kahta ei voi erottaa, ja tämä on suuri osa sitä, mistä puhumme tänä iltana. Kyse on ykseydestä, yhteenkuuluvuudesta ja tasapainosta.
 
Kauan sitten rakas sisareni Gabrielle ilmaisi teille kaikille, että kotiin palataksenne tarvitsette rakkautta, luottamusta ja anteeksiantoa sekä ykseyttä, yhteenkuuluvuutta ja tasapainoa. Se ei ole pitkä lista. Monet ovat matkanne työssä tähän saakka tehneet todella uutterasti ja kunnioitettavasti työtä puhdistaen, kutsuen rakkautta, luottamusta ja anteeksiantoa ja tullen niiksi.
 
Nyt siirrytte yhteenkuuluvuuden, ykseyden ja tasapainon aikaan. Näitä ei voi erottaa, ne ovat kuin molekyylejä, jotka ovat yhdessä ikuisesti. Kerromme tämän teille pelkästään siksi, että tiedätte, että tiedostatte, mitä työstätte, mitä synnytätte - ette vain rakkaalle itsellenne, vaan myös kollektiiville. Hyvin usein kun ns. vanhoina aikoina puhdistitte jotain, sanoimme: "No, se on sinun ongelmasi." Ja ihmiset sanoivat: "Voi ei, puhdistan jonkun toisen puolesta." Ja niin ei ole. Jos teillä ei olisi tuon energian latausta syvällä sisällänne, sillä ei olisi mitään, mihin yhdistyä.
 
Ymmärtäkää siis, että silloin kun tulee esiin asioita, jotka uhkaavat perimmäistä rauhan tunnettanne, se on teille lahja päästää irti siitä, mikä ei ole ehyttä, mikä ei ole tasapainossa. Nyt olette siirtyneet uuteen aikaan, uuteen aikakauteen, uuteen ylösnousemusaikakauteen ja se on aikaa, jolloin te todella puhdistatte, teette työtä ja ryhdytte toimeen kollektiivin vuoksi. Mutta rakas sydän, teet sitä myös pyhän itsesi vuoksi. Koskaan ei ole ollut meidän aikomuksemme tai Äidin/Isän/Yhden aikomus, että suljette itsenne pois mistään tästä työstä, mistään tästä prosessista.
 
Siis tietäkää se. Osallistumisenne on avain, koska olette kalliita. Olette arvokkaita. Olette rakkaita. Olette luotettuja. Olette osa kokonaisuutta. Etenemme siis yhdessä, käsi kädessä, käsikynkkää, sydän sydämessä. Aloitetaanpa sitten.
 
GW: Kiitos, Mikael. Useat kuuntelijamme ovat kirjoittaneet minulle ilmaisten syvän kiinnostuksensa sielunkumppaneista ja kaksoisliekeistä. Ja saatuani äskettäin kuulla oman kaksoisliekkini nimen tämä aihe kiinnostaa myös minua henkilökohtaisesti, joten haluaisin oppia ja jakaa lisää tästä aiheesta.
 
Minusta tuntuu olevan sopivaa aloittaa selvittämällä se, mikä on uskoakseni väärä tulkinta sanasta "sielunkumppani". Monet käyttävät tätä sanaa peilaamaan kumppania, mitä he etsivät jakamaan samat arvot, ajatukset, uskomukset ja kiinnostukset. Oman ymmärrykseni mukaan sielunkumppani on itse asiassa sellainen, jolla ei ehkä ole mitään edellä mainitusta, ja he ovat itse asiassa enkeleitä, jotka "painelevat nappuloitamme" eniten ja pakottavat meidät suurimpaan oppimiseen ja kokemukseen itsestämme, jos niin valitaan. Voisitko korjata, jos olen väärässä?
 
Mikael: Kyllä, korjaan sinua! Se on kumpaakin. Ilmaistaanpa se näin. Sielunkumppani on olento, sielu, joka on yhteydessä sinuun syvästi tällä puolella, kun olet muodoton, ja joka on päättänyt inkarnoitua kanssasi jokaiseen elämään, missä olette kohdanneet toisenne. En tarkoita, että inkarnoidutte yhdessä joka kerta, vaan että olette päättäneet olla yhdessä tietyssä elämässä.
 
Ajatellaanpa tätä … ja käytämme usein kuvaa ympyröistä. Ympyrän keskellä, ytimessä, olet sinä, kaksoisliekkisi ja se, mitä pidätte suojelusenkelinänne, oppainanne. Seuraavassa ympyrässä on se, mitä pidettäisiin sieluperheenä, ne jotka ovat samanlaista sukulinjaa, perintöä, sädettä ja värähtelyä. Mutta - tehden asian hyvin yksinkertaiseksi - nämä ovat myös niitä, joita rakastat intohimoisesti ja syvästi ja joiden kanssa olet matkustanut kerta toisensa jälkeen. Ajattele nyt seuraavaa ympyrää ja nämä ovat sielunkumppaneitasi. Nämäkin ovat niitä, joita rakastat ja pidät arvossa ollessasi tällä puolella.
 
Ennen paluuta muotoon - maan päälle tai jonnekin muualle - on aina paljon keskustelua siitä, ketkä menevät. Hyvin usein sieluperheen kesken on: "No, jos sinä menet, minäkin menen", "Et matkusta ilman minua". Sielunkumppaneiden kanssa on jossain määrin tätä, mutta tarkastelette elämää ja sitä, mitä haluatte saavuttaa sekä omassa inkarnaatiossanne että toistenne inkarnaatiossa, mutta tarkastelette myös suurempaa suunnitelmaa, Äidin tai Jumalan suunnitelman kehittymistä, ja sovitte, että menette yhdessä ja esitätte tiettyjä rooleja. Ja tämä on ollut erityisesti totta ulottuvuudessa, mihin viittaisimme vanhana 3D-ulottuvuutena tai vanhoina 3D-ulottuvuuden toimintamalleina.
 
Joskus nuo sielunkumppanit ovat suurimpia vihollisianne - niitä jotka painelevat nappuloitanne, kuten ilmaisit asian - koska he ovat negatiivinen kuva tai negatiivinen peili, kuten kutsuisimme sitä. He osoittavat teille erittäin selvästi, mitä teidän on työstettävä, mitä teidän on selvitettävä tai mihin tartuttava - joko itsenne, perheenne, sieluperheenne tai laajemman kollektiivin vuoksi. Siksi usein kehotamme - ja Jeshua on usein kehottanut - rakastamaan vihollisianne, rakastamaan niitä joiden ajattelette olevan erilaisia kuin te. Se on osa monimuotoisuutta ja lahjaa.
 
Sielunkumppanit ovat myös osa niitä, joilla ympäröitte itsenne, niitä joita uskotte samanmielisiksi, samansydämisiksi, niitä joiden kanssa haluatte ystävystyä, usein niitä joiden kanssa muodostatte kumppanuuden tai suhteen, joskus pyhän liiton. Ja tässä erottelemme kumppanuuden, suhteen tai myös avioliiton ja sen, mitä kutsuisimme korkeammaksi tai jumalaisesti opastetuksi, mikä on pyhä liitto.
 
Siis paras ystäväsi voi olla sielunkumppani. Hän voi olla myös sieluperheesi jäsen. Ja hyvin usein tämä hämärtää näiden kahden välistä rajaa. Jos ajattelet tuota ympyrää spiraalina tai yhtenä ympyränä, sieluperheesi olisi hyvin lähellä sinua tuossa ympyrässä, sitten sielunkumppanisi ja sitten ne, jotka ovat edelleen osa kehitystäsi, mutta enemmän osa kollektiivia - et ole ehkä koskaan kohdannut heitä aiemmin. Mutta on kuitenkin sielusopimus, että olette planeetalla näinä aikoina noiden olentojen kanssa.
 
Sielunkumppanilla voi olla joko positiivinen tai negatiivinen vaikutus tai peili elämääsi. Se voi olla joku poikkeuksellisen läheinen sinulle tai joku, jota inhoat. Olemme aina kannustaneet teitä tarkastelemaan tilannetta, jos tunnette hankausta jonkun kanssa, jos tunnette välitöntä inhoa tai vastenmielisyyttä, koska tässä on lahja. Tässä on lahja teille, ei kenties ainoastaan selvittääksenne jotain jonkun kanssa - jonka kanssa olette matkustaneet aiemmin, jonka kanssa teillä on ehkä sopimus selvittää jotain - vaan teille annetaan myös tilaisuus katsoa peiliin ja nähdä: "Mitä minussa on sellaista, minkä löytämisestä en ole kovin iloinen?"
 
Se on siis kumpaakin, rakas sydän. Selkeyttääkö tämä?
 
Silloin kun tapaat jonkun ja tiedät viiden minuutin tuntemisen jälkeen rakastavasi häntä, jaatte jotain paljon syvempää. Et tunnista ainoastaan jotakuta, jonka kanssa olet matkustanut aiemmin, vaan jonkun joka on sielunkumppani ja osa sieluperhettäsi. Näin tunnistatte toisenne. Se on melkein välitön yhteys.
 
No niin, kaksoisliekit on yksi alue, mistä meidän pitäisi puhua - tai voimme puhua, ilmaistaan se näin. Se on alue, missä olet yhdistynyt johonkuhun … Ajattele sitä niin, kuin ajattelisit kaksosia. Ajattele sitä identtisten kaksosten alkuna ja tuma jakautuu. Olette siis osa samaa valoa, samaa toivoa, samaa tehtävää, samaa visiota, samaa energiaa.
 
On äärimmäisen harvinaista, että inkarnoidutaan fyysiseen muotoon, erityisesti vanhalle maapallolle, kaksoisliekkinsä kanssa. Sen tapahtuessa tehtävä on niin suuri, että se on välttämätöntä. Monin tavoin voit ajatella tai tuntea, että kaksoisliekkisi on kuin suojelusenkeli ja se pitää sinulle tilaa mennäksesi eteenpäin ja ottaaksesi muodon ja inkarnaation, jotta voit tehdä työtä, mitä olet valinnut tekeväsi.
 
Se on siis puolikkaanne, ei korkeampi itse - älä erehdy siinä - vaan toinen puolikas. Ja usein sitä ajatellaan sukupuolena, mutta se on ihmisen tapa ajatella sitä. Ja ymmärrät myös, että olette inkarnoitunut miespuoliseksi, naispuoliseksi joka elämänmuodossa. Voitte siis pitää tuon eron, mutta ymmärrä, että olette kaikki tehneet kaikkea. Olette pitäneet jostain muodosta enemmän? Yleensä kyllä. Mutta niin se toimii.
 
No niin, kaksoisliekki on tuo lähin osa. Jollain tavalla aina ajattelette kaksoisliekkinänne melkein kuin osaksi sydäntänne. Monet teistä ovat nähneet kasvot joko unessa tai sulkiessanne silmät ja näette nuo kasvot, nuo silmät ja se on kaksosenne kuva, energia, koska niin lähellä hän on teitä. Ei, hän ei ole ensisijainen enkelinne, mutta usein hän esittäytyy osana opas- ja suojelijapiiriänne.
 
No niin, monet teistä havaitsevat myös tänä planeetan muutosaikana, että kaksoisliekkinne on itse asiassa tähtiolento, että hän on inkarnoitunut ja leijuu kirjaimellisesti maan yläpuolella tai on kotiplaneetallanne, kuten sitä ajattelisitte. Ja tämä luo kaipauksen, mutta se luo myös tietoisuuden siitä, missä hän on ja miten te eette yhteistyötä. Se on pala informaatiota omasta tehtävästänne ja tarkoituksestanne ja tietysti myös hänen tehtävästään ja tarkoituksestaan.
 
Haluaisimme puhua - ja ehdotan tätä sinulle, Geoff - roolista, mitä kaksoisliekit esittävät suhteen, kumppanuuden ja pyhän liiton muodostamisessa sekä lasten syntymässä ja valinnassa, mutta emme halua ottaa varaslähtöä. Haluamme varmistaa, että selityksemme ovat selkeitä ja ytimekkäitä, koska tämä on erittäin tärkeää ihmissydämelle, yhteyden ja ykseyden tunteelle. Ja se on yhteys, minkä täysin ymmärrämme, sillä kaksoisliekit ovat osa universaalia rakennetta - ilmaistaan se näin.
 
GW: Kiitos, Mikael. Ja kiitos tilaisuudesta selkeyttää, koska tämä tuo esiin kysymyksen, mikä on viime aikoina tullut mieleeni. Minulla on rakas ystävä, jota pidän hyvin viisaana ja valaistuneena, ja hän hämmensi minua esittelemällä vielä yhden termin: kaksoissäde. Onko kaksoisliekin ja kaksoissäteen välillä eroa?
 
Mikael: Kaksoisliekin ja kaksoissäteen välillä on eroa. Kaksoissäde on osa sieluperhettäsi. Kaksoissäde ei ole lainkaan kaksoisliekin kaltainen. Ymmärrä siis tämä, koska säde, kokoonpano, valo, rakkaus, molekyylit ovat identtiset kaksoisliekissäsi - no, eivät aivan täsmälleen. Se on jumalainen täydennysosasi. Kaksoissäde on joku omasta säteestäsi ja samankaltaisuutta on paljon. Kyse on enemmän samasta sieluperheestä olemisesta. Se on siis kuin veli tai sisar tai serkku, joka näyttää geneettisesti kovasti sinulta. Mutta läheisyys tai erillisyysaste ovat erilainen - ilmaistaan se näin.
 
Kuten tiedät, olen osa sinistä, mutta planeetallanne, vain Terra Gaia -planeetallanne, on tällä hetkellä miljardeja olentoja sinistä sädettä. Ajattele nyt kykyäsi nähdä ja havaita värejä ja ajattele sitä kirjoa, miten monta sinistä on - vaaleinta kesätaivaan sineä, turkoosia, eläviä sinisiä, syvänsinistä mitä edustan, universaalin Äidin sinistä, iltahämärän sinistä, keskiyön sinistä. Kaikki nämä ovat sinistä sädettä.
 
No niin, pyhässä itsessäsi - kyllä, kun katsomme sinua ja näemme liekkisi, se on vankkumaton värinä, minkä te ihmisinä hahmotatte. Kun me katsomme sitä, näemme energiamallin ja kentän. Kuulemme äänen, tuoksun, laulun, joten näemme paljon enemmän kuin te. Mutta tuossa värikirjossa voit koska tahansa muuntaa itsesi vaaleimmasta sinisestä keskiyön siniseen, mikä on lähes musta. Mutta ydinvärisi, ydinliekkisi, ydinsäteesi ei vaihtele aurasi, mielialasi, tapahtumien ja värähtelysi tai taajuutesi mukaan.
 
Liekkisi on ainutlaatuinen. Mutta tuossa joukossa on niitä, jotka ovat identtisiä kanssasi, jotka ovat niin lähellä - ja tietysti ihmissilmin - että sininen vaikuttaisin täsmälleen samalta. Mutta jos katsoisit sen sisälle, näkisit, että kaksoissäde ei ole samanlainen värähtelyssä, taajuudessa, ns. sielunpuumerkissä, mutta ehkä samanlainen äänessä, tuoksussa, laulussa. Se on siis hyvin paljon kuin DNA-kartan katsomista. Tästä siis samankaltaisuus ja nimi tulevat.
 
Hyvin usein - erityisesti nyt ihmisten ylösnoustessa, mutta jo ennen - silloin kun ihmisryhmä on päättänyt lähteä planeetalta ja he näyttävät täysin yhteenliittymättömiltä, niin he ovat identtisiä säteitä.
 
On monenlaisia yhteysmuotoja, joita alatte vasta löytää, ja olemme iloisia, että kysyt.
 
GW: Siis kuten sanoit, ei ole tavallista, että kaksoisliekit inkarnoituvat samaan aikaan Gaialle tai ainakaan samaan paikkaan planeetalla. Ja olette sanoneet, että se on kuin kadotetun osansa löytämistä. Onko tämä alkamassa muuttua tänä erityisenä aikana? Alkavatko kaksoisliekit yhdistyä tänä aikana ylösnousemustarkoituksesta? Ja onko ylösnousemuksen tapahtumiseksi tärkeää, että kaksoisliekit yhdistyvät?
 
Mikael: Ei. Ollaanpa hyvin selkeitä tässä, koska olisi erittäin lannistavaa monille ajatella, että jos he eivät löydä kaksoisliekkiään tai yhdisty siihen, he eivät ole ylösnousemusmatkallaan. Siis ei, se ei ole totta. Mutta kyllä, useammat ja useammat kaksoisliekit löytävät toisensa.
 
On eräs ilmaisu, mitä tämä kanava käyttää, silloin kun joku löytää kaksoisliekkinsä, ja se on inkarnoituneena lähelle, erityisesti jos kyse on suhteesta kaksoisliekin kanssa. Hän ilmaisee välittömästi tälle sympatiansa ja osanottonsa. Tämä on sinulle naurumerkki, rakas sydän! Hän ilmaisee sen, koska kaksoisliekkinsä kanssa oleminen ei ole vain kuin pyhän itsensä pitämistä sylissä - se on myös jokaisen varjonsa, jokaisen osansa kohtaamista, joten ei ole mitään piilopaikkaa. Jos on ongelmia tai roskaa siivottavana, niin ne ovat edessä ja keskellä välittömästi. Ja jos jotain syntyisi sillä välillä, se ei piiloutuisi pimeään nurkkaan, koska kaksoisliekki on peilisi.
 
Silloin kun olet työstänyt ns. ihmisongelmasi - persoona- ja ego-ongelmat, tunneroskan - se on upein yhteys, mikä voit koskaan saada muodossa tai sen ulkopuolella. Koska se on puolikkaasi. Mutta älä oleta, että syleilette toisianne ja että se on ääretöntä autuutta. Se on ääretöntä autuutta, mutta vain silloin kun päästät irti kaikista harhakuvista, kuka ehkä olet, ja kun syleilet täysin totuutta itsestäsi.
 
Tästä syystä on viivytystä teillä, joilla on kaksoisliekkinä tähtiolento joko aluksella tai kotiplaneetalla, koska työstätte edelleen itsenne täydellistä hyväksymistä. Ja se on välttämätöntä, se on osa työtänne, se on rakkaustyötä ylösnousemustanne varten, tämän matkanne vaiheen loppuunsaattamiseksi. Ja niinpä valmistaudutte. Se edeltää yhdistymistä tuohon eheyteen kaksoisliekkinne kanssa.
 
Olette siis päättäneet, että te ette kohtaa häntä etukäteen, vaan teette työnne - ja ymmärtäkää, että hänelläkin voi olla työtä tai ongelmia työstettävänä - jotta kohdatessanne se voi olla tuo pyhä liitto, tuo jumalainen liitto. Siis jos tunnette lannistuvanne joskus, koska ette ole rakkaanne kanssa, niin ymmärtäkää, että tulette olemaan.
 
Suurimalla osalla, valtaosalla teistä kaksoisliekki on meidän kanssamme tällä puolella, mitä tällä hetkellä ajattelette näkymättömänä ulottuvuutena. Mutta silloin kun etsitte kumppania - emmekä tarkoita vain suhdetta, vaan todella kumppanianne - etsitte luonnostaan kaksoisliekkinne, jumalaisen vastakappaleenne ominaisuuksia. Ja kaksosenne myös auttaa teitä, tekee kovasti kulissien takaista työtä auttaakseen teitä tapamaan tuon jumalaisen kumppanin tai jumalaisesti järjestetyn kumppanin kanssa.
 
GW: Luulen, että 3D-tulkinnan mukaan tämä ehkä on hyvinkin sitä, jos on jotain hyvin kamalaa ja kuitenkin samaan aikaan hyvin innostavaa. Luulen, että monet ihmiset melkein kauhistuisivat kohdatessaan kaikki pimeimmät aspektinsa yhdessä hetkessä.
 
Mikael: Ja sitä syystä … koska ollessanne kotona mitään tuosta pimeydestä ei ole, mitään noista varjoista ei ole. On ainoastaan asioita, joita olette keränneet matkanne aikana. Mutta kyllä, se on ehdottoman kamalaa. Suhteet, kumppanuus on yksi kamalimmista kokemuksista, joita teillä on planeetallanne. Siksi monet kääntyvät ja juoksevat pois. Se on myös mitä kauneinta.
 
Olet siis ehdottoman oikeassa, Geoff. Kyse on kehittymisprosessista. Ja kun kehitytte pyhässä liitossa fyysisessä muodossa … Annetaanpa kuva. Kyse ei ole yksittäisestä suhteesta. Etsitte siis pyhää kumppanianne ja kaksoisliekkinne tällä puolella auttaa teitä, työskentelee monien muuttujien kanssa ja auttaa teitä paikallistamaan ja tapaamaan jonkun, joka on erittäin hyvin yhteensopiva. Samaan aikaan tuon kohtaamanne ihmisen kaksoisliekki tekee täsmälleen samaa. Kyse ei ole siis kahdesta osapuolesta, on kyse neljästä. Ja sitten kun lisätään mukaan suojelusenkelinne ja ylösnousseet sielut, jotka haluavat asioiden menevän eteenpäin, se on todella perheasia. Se on suurenmoista!
 
Silloin kun tulette yhteen, teille esitellään vaihtelevia ykseystasoja elämien aikana. Kuulemme usein kysymyksen: "Miksi valitsin perheeni? Mitä oikein ajattelin?" Mutta perhe, perhe jonka kanssa olette päättäneet inkarnoitua yleismaailmallisesti, on aina tilaisuus rakkauteen, kasvuun, rakkauden tuomiseen tuohon ryhmään ja rakkauden vastaanottamiseen. On surullista - ette kuule minun usein sanovan tuota sanaa - kun sitä ei tapahdu, kun tuota tukea, rakkautta, kasvua ja laajentumista ei tapahdu vanhempien tai sisarusten välillä, koska se on ykseystaso, rakkaustilaisuus - samalla tavalla parhaiden ystävienne kanssa, joita ajateltaisiin sieluperheenänne.
 
Tämän termin valotyöntekijät, rakkaustyöntekijät ottavat vastaan ja ymmärtävät. Tämä yksi taso kyetä ottamaan täysin vastaan ja menemään rakkauteen ja kokemaan se eri tavalla. Mutta silloin kun menette suhteeseen, se on tilaisuus mennä eteenpäin ja laajentua siihen, mihin viittaamme pyhänä liittona. Ja se on kaunista, koska se on kauhistuttavaa ja se on riemullista ja autuasta. Koska se on todellista rakkauden syleilemistä, missä - muistakaa - ei ole ehtoja, ei rajoja, ei "mitä jos" ja tullaan yhteen liitossa, fyysisessä todellisuudessa ja sielutodellisuudessa, jottei ole erillisyyttä.
 
Kyse on siis rakkauden kokemisesta fyysisyydessä, mikä oli kolmannen ulottuvuuden koko idea, koko suunnitelma. Se oli tuntea rakkaus ja ilo muodossa ja pyhässä liitossa, kumppanuudessa. Tämä on se tilaisuus. Näemme monien, erityisesti tänä muutosaikana, katkaisevan suhteita, lähtevän suhteista ja sanovan: "No, tämä pidättelee minua, tämä ei ole korkeimmaksi parhaakseni."
 
Mutta pyydän teitä ennen lähtöänne katsomaan toisiinne, tuntemaan rakkauden virtaavan väillänne ja kysymään: "Mitä muuta, mitä muuta tämän peilin täytyy näyttää minulle? Mikä osa sydämestäni minun tarvitsee avata? Mitä osaani en halua katsoa? Onko minulla syvintä myötätuntoa?" Koska jos kumppaninne näyttää tai tuntuu jumiutuneelta, kenen puoleen hän voi kääntyä paitsi teidän?
 
Tiedämme, etteivät monet teistä puhu matkastaan kumppanilleen, perheelleen. Tai kun puhutte, tunnette erillisyyttä ja loukkaannutte, ikään kuin teidän häpäistäisiin. Pyydämme teitä ottamaan askeleen taaksepäin, olemaan tarkkailija - tarkkailija rakkaudessa. Ja ymmärtäkää, ettei rakkanne ole vain vielä nähnyt sitä, mitä te näette.
 
Siksi olette tiennäyttäjiä. Siksi autatte hyvin monia ylösnousemusportaalin läpi. Olette saaneet välähdyksen tai olette jo perillä tai olette prosessissa. Hän ei ole. Pitäkää siis kiinni tuosta rakkaudesta. Päästäkää irti tuosta vanhasta kolmannen ulottuvuuden draamasta.
 
Hän ei tietenkään voi pidätellä teitä. Muuten kehotamme lähtemään - lempeästi, myötätuntoisesti. Mutta näemme, että tämä on monille teistä suurempi tilaisuus näyttää, miltä rakkaus oikeasti näyttää, harjoittaa rakkautta ja myötätuntoa, kurkottaa kätenne nostamaan hänet ylös. Tämä on tehtävänne ja tarkoituksenne.
 
Unohtamatta tässä kaksoisliekkiänne, niin jos teillä on vaikeuksia tehdä se, jos teillä on vaikeuksia ihmissuhteessanne, kumppanuudessanne, avioliitossanne, jos teillä on vaikeuksia perheessänne, pyytäkää kaksoisliekkiänne auttamaan, koska hän tietää tarkkaan, mitä kohtaatte, mutta myös mitä tarvitsette ja mikä toimii.
 
Siis kaksoisliekkinne tunteminen ja häneen yhdistyminen on erittäin tärkeää, koska se on tuo tuki, tuo ikuinen ja ääretön tuki. Ja muistakaa myös, että te annatte hänelle tukea. Ette ehkä käsitä sitä täysin. Ajattelette: "Voi, täällä minä olen. Olen ihmismuodossa." Mutta rakas sydän, teet juuri sitä, mitä sinun tarvitsee tehdä, ja se tukee kaksoisliekkiäsi. Silloin kun käännyt pois tehtävästäsi ja tarkoituksestasi, käännyt pois kaksoisliekistäsi. Ja hän viittoilee sinulle, hän kutsuu sinua ja hän saa huomiosi, vaikka mikä olisi.
 
GW: Jäljellä olevana aikanamme haluaisin kunnioittaa veljiäni ja sisariani, jotka ovat valinneet suhteen samaa sukupuolta olevan kanssa. Mainitsit aiemmin, että ihmisillä on taipumus aina haluta ajatella ja kategorioida sukupuolen mukaan. Miten kaksoisliekkisuhde voidaan selittää - mahdollisimman nopeasti - niiden puitteissa, jotka tällä hetkellä valitsevat saman sukupuolen suhteita?
 
Mikael: Sillä ei ole lainkaan merkitystä. Vihjaisin teille, että useimmat teistä ovat olleet heteroseksuaaleja, homoja, lesboja - sillä ei ole merkitystä! Rakkaus on rakkautta. Ja silloin kun olette pyhässä liitossa tai olette kaksoisliekkinne kanssa saman sukupuolen suhteessa, jos olette valinneet niin, niin se johtuu siitä, että rikotte joitain Maan vanhoja ajattelumalleja, jotka ovat olleet hyvin tiukkoja yrittäessään määritellä, miltä rakkaus voi näyttää ja miltä sen sallitaan näyttää.
 
Tietäkää: rakkaus ottaa kaikkia muotoja. Ja teille jotka olette valinneet ja teille, jotka olette tunteneet, ettei koskaan ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin olla saman sukupuolen suhteessa, niin tuemme teitä, koska rakkaus on rakkautta. Ja te rikotte ajattelumalleja. Se on osa tehtäväänne ja tarkoitustanne. Ja tarkoitus ei ole tehdä siitä ongelmaa. Koko asian ydin on, ettei ole mitään ongelmaa. Tälle tehdään aivan liian paljon draamaa! Ymmärtäkää siis, että toisilla planeetoilla, toisissa todellisuuksissa se ei ole mikään ongelma.
 
Jos ajattelet asiaa, niin identtiset kaksoset merkitsee tavallisesti samaa sukupuolta, rakas sydän. Älkää siis määrittäkö näin. Itse asiassa silloin kun olette suhteessa saman sukupuolen kanssa ja olette saavuttaneet todellisen liiton pisteen, sitoutumistasonne on syvä ja merkittävä, koska olette maksaneet kovasti näistä valinnoista yhteiskunnassanne. Ja olette päättäneet olla uskollinen rakkaudelle ja uskollinen itsellenne. Tuemme tätä samalla tavalla, kuin tuemme jokaista suhdetta, jokaista tilaisuutta ilmaista ja rakastaa.
 
GW: Se on upeaa, Mikael. Näin olen yrittänyt selittää ja jakaa, kun puhun rakkaudesta. Ja tietysti tuen sitä ja kunnioitan kaikkia veljiä ja sisaria siinä rakkauden ilmaisumuodossa, minkä he valitsevat. Se on tietysti korkein tavoite.
 
Kun kaksoisliekit siis yhdistyvät 3D-tasolla ja jos he tunnistavat yhteyden ja pystyvät käsittelemään tämän yhteyden intensiivisyyden, niin mitä voisimme kuvitella pyhän liiton olevan? Tai miten se tapahtuisi? Voiko sitä mitenkään laittaa 3D-perspektiiviin?
 
Mikael: Kyllä, ja ymmärrä, ettei pyhän liiton tarvitse olla kaksoisliekkinne kanssa, koska monet teistä ovat astuneet pyhään liittoon. Se on täydellisen sitoutumisen liitto. Mutta kun nähdään sitä kaksoisliekin kanssa, kaksoisliekit toimivat aina yhdessä. Ja se tehtävä ja tarkoitus, mitä he tekevät maan päällä, yhdistyy tänä aikana.
 
Toinen voi esittää suurempaa tukiroolia, mutta he ovat yhteydessä hyvin syvällä tasolla. Et siis esimerkiksi löydä toista työskentelemästä Wall Streetilla ja toista taitelijana Kaliforniassa. Sitä ei tapahdu. Heidän tehtävänsä ja tarkoituksensa on yhteinen. He ovat yhtenä. Tietysti kumpikin ilmaisee ainutlaatuisesti ja yksilöllisesti. Mutta pyhä liitto asettaa suhteen kaikkien kysymysten yläpuolelle. Se on: "Olemme yhdessä". Se on sen rakkauden julistamista, mitä pidetään romanttisena rakkautena: "Rakastan sinua täysin ja ikuisesti, vaikka mitä tulisi. Teemme tämän yhdessä, tämän matkan teemme yhdessä."
 
Se on siis mahdollisuus luomiseen - ja se mitä näet pyhässä liekissä, vain vahvistuu - mutta tuo luomispotentiaali ylittää tällä kertaa kaiken, mihin ihmisulottuvuudessa on totuttu. Emme vihjaa, ettei olisi jo monia pyhiä liittoja, mutta se lisääntyy. Koska taajuutenne, värähtelynne ja ymmärryksenne luomisesta laajenee ja menee eteenpäin.
 
Sanotte: "Miten yhdistyn kaksoisliekkiinne?" Mene sydämeesi ja pelkästään pyydä. Se on niin yksinkertaista. Vain pyydä. Salli noiden kasvojen ilmestyä. Salli tuon energian mennä hipaisten ohitsesi. Salli tuon energian olla osa elämääsi. Puhukaa toisillenne joka päivä, joka tunti. Kutsukaa toisianne, ei ainoastaan apuun, vaan jakamaan sen, mitä ajattelette, mitä tunnette, samalla tavalla kuin tekisitte jonkun kanssa, jota rakastaisitte muodossa.
 
GW: Tämä kuulostaa ehdottoman upealta. Ja on varmasti paljon kysymyksiä, joilla voitaisiin jatkaa. Meillä on luullakseni viisi minuuttia jäljellä ohjelmaa ja kenties haluaisin käyttää sen vähän toiseen aiheeseen ja kysyn, olisiko mitään, mitä haluaisit jakaa erityisesti liittyen maailmantapahtumiin, ajankohtaisia uutisia joista haluaisit puhua?
 
Mikael: Kyllä on. Monet teistä eivät ole tunteneet ainoastaan kärsimättömyyttä, vaan myös kasvavaa uupumusta. Ja on monia raportteja, joita luette eri mediafoorumeilta siitä, mitä tapahtuu tähtiveljillänne ja -sisarillanne, Gaian muutoksissa, poliittisessa, raha- ja finanssijärjestelmässänne ja maailmanlaajuisissa instituutioissa. Ja sitä kaikkea tapahtuu.
 
Mutta ymmärtäkää, että paljon siitä, mitä tapahtuu, tehdään hyvin hiljaa tutkan alapuolella. Ei siksi, että on tarvetta piilotella, vaan koska ihmiskollektiivin ei ole tarvetta alkaa pelätä yhtään enempää, mitä jo tapahtuu. Tämä on siis tärkeää ymmärtää.
 
Sotavoimat ympäri planeettaa ovat muuttumassa. Ja niistä on tulossa moni tavoin muutosvoima - voima tuomaan valoon ja suojelemaan sitä, mitä muutoksia tarvitsee tapahtua ylösnousemuksen, ihmisylösnousemuksen tapahtumiseksi.
 
Sisarenne ja veljenne tähdistä, galaktisista aalloista ovat jatkuvasti hyvin valppaana. On ollut monia havaintoja ja monet niistä on myös piilotettu ja peitetty yhtä nopeasti, kuin ne ovat paljastuneet! Se on erittäin huvittavaa, mutta älkää lannistuko, koska he eivät lannistu. He eivät mene minnekään.
 
Ja heitä muuttaa jatkuvasti maahan tuhansittain niiden portaalien kautta, jotka ovat avoimia ja heidän käytettävissään, ollakseen maan päällä ihmismuodossa tai humanoidimuodossa ja auttaakseen ihmiskollektiivia laskeutumisten tapahtuessa.
 
Asiat siis etenevät. Ne etenevät nopeasti. Rahanne ja finanssijärjestelmänne muuttuvat nopeasti. Tämä ei ole syy paniikkiin tai pelkoon. Tämä ei ole syy juosta muuttamaan kaikkea elämässänne. Tämä on jotain, mistä pitää olla pelkästään tietoinen. Muutoksia tapahtuu tasaisesti. Koko ajatuksena on "ei mullistusta" tai mahdollisimman vähän mullistusta.
 
Älkää siis reagoiko. Älkää menkö reaktiiviseen tilaan. Pysykää joko tarkkailijana tai ennakoivassa toiminnassa, mikä merkitsee valon pitämistä, valon puhumista, valona olemista ja kanssa-asukkaidenne tyynnyttämistä.
 
Siirtymänne on jo käynnissä. Monet teistä ovat tunteneet energiamuutoksia muutamana viime viikkona, erityisesti muutamana viime päivänä. Ankkuroitukaa Gaiaan, ankkuroitukaa sydämenne. Älkää antako menneiden elämien tilanteiden iskeä teihin - tuhoutumisen, hävityksen, vangitsemisen tai kidutuksen. Antakaa kaikkien noiden muistojen mennä.
 
Taas kerran, jos teillä on ongelmia tämän kanssa, jos se on teistä vaikeaa, kutsukaa kaksoisliekkiänne, rakasta kaksoisliekkiänne. Kutsukaa minua, kutsukaa oppaitanne ja suojelijoitanne. Kutsukaa meitä kaikkia. Käyttäkää miekkaanne irti leikkaamiseen ja miekan toista puolta parantamiseen. Ja tietäkää, että olemme kanssanne. Emme koskaan lähde rinnaltanne.
 
Mene rauhassa, rakas sydän. Näkemiin.
 
GW: Kiitos erittäin paljon, arkkienkeli Mikael. Ja tämän myötä tulemme tämän "Tunti enkelin kanssa" -ohjelman loppuun. Kiitos, kun jaoitte aikanne kanssamme, ja odotamme innolla, että liitytte seuraamme taas ensi viikolla. Valossa, rakkaudessa ja palveluksessa, näkemiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >