HomeViestejäLinda Dillon16.1.2012 - Tunti enkelin kanssa

16.1.2012 - Tunti enkelin kanssa

TUNTI ENKELIN KANSSA
 
Jeesusta kanavoinut Linda Dillon (the2012Scenario.com)
16.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steve Beckow:
 
Kiitos Ellenille, joka teki ylitöitä, jotta saimme tämän kirjoitettua puhtaaksi mahdollisimman pian. Kiitos myös Lindalle ja Grahamille.
 
Jeesus puhuu tässä monista lukijoiden lähettimistä kysymyksistä: Montague Keen, Sarah, Ihmeiden oppikurssi sekä Martin Luther King, ristiinnaulitseminen ja muuta.
 
Pyysin Jeesusta palaamaan ensi viikolla, mutta päätimme, että voi olla parempi viettää sen sijaan tunti arkkienkeli Mikaelin kanssa ja koskettaa ajankohtaisia asioita. Tuskin Jeesus välittää.
 
www.blogtalkradio.com/an-hour-with-an-angel
 
*************
 
Martin Luther King, Jr.:
 
"Meidän on alettava nähdä, että lopulta pyrimme yhteiskuntaan, joka on rauhassa itsensä kanssa, yhteiskuntaan mikä voi elää omatuntonsa kanssa. Eikä se ole valkoisen ihmisen eikä mustan ihmisen päivä. Se on ihmisen ihmisenä päivä."
 
Tiedän, että kysytte tänään: "Miten kauan se kestää?" Joku kysyy: "Miten kauan ennakkoluulot sokaisevat ihmisten näkökykyä, sumentavat heidän ymmärrystään ja ajavat kirkassilmäisen viisauden pyhältä valtaistuimeltaan?" Joku kysyy: "Milloin haavoittunut oikeudenmukaisuus, joka makaa vatsallaan Selman ja Birminghamin kaduilla ja kaikissa Etelän yhteisöissä, nostetaan tästä häpeän tomusta hallitsemaan ylimmäisenä ihmisen lasten keskuudessa?"
 
Joku kysyy: "Milloin toivon loistava tähti syöstään tämän yksinäisen yön povea vasten, pelastetaan lopen uupuneet sielut, joilla on pelon kahleet ja kuoleman käsiraudat? Miten kauan oikeudenmukaisuus ristiinnaulitaan ja totuus kestää sen?"
 
Tulen sanomaan teille tänä iltapäivänä, että miten vaikea ja turhauttava hetki onkin, se ei kestä kauan, koska "maahan murskattu totuus nousee taas". Miten kauan? Ei kauan, koska "minkään valhe ei voi elää ikuisesti".
 
Miten kauan? Ei kauan. Koska "korjaatte kylvämäänne satoa". Miten kauan? Ei kauan. Totuus ikuisesti mestauslavalla, vääryys ikuisesti valtaistuimella. Kuitenkin tuo mestauslava huojuttaa tulevaisuutta ja hämärän tuntemattoman takana seisoo Jumala varjossa ja vartioi ylhäällä omiaan.
 
Miten kauan? Ei kauan. Koska moraalisen universumin kaari on pitkä, mutta se taipuu kohti oikeudenmukaisuutta. Miten kauan? Ei kauan."
 
Graham Dewyea: Hei ja tervetuloa "Tuntiin enkelin kanssa" tänään 16.1.12, jolloin juhlimme ja kunnioitamme Martin Luther King junioria hänen tärkeän työnsä ja palvelunsa vuoksi. Juuri kuulemanne oli ote hänen puheestaan 25.3.65 Montgomeryssä, Alabamassa ja se on varmasti oleellinen sille työlle, mitä teemme tänä päivänä. Hän antaa visionsa rauhan yhteiskunnasta. Hän puhuu toivosta, oikeudenmukaisuudesta ja siitä, miten turhauttavaa tai vaikeaa onkin, ei mene kauan, ennen kuin totuus ja oikeudenmukaisuus nousevat.
 
No niin, tänä iltana Jeesus liittyy taas seuraamme ja häntä kanavoi Linda Dillon, Rakkausneuvoston kanava. Ja Steve Beckow, "2012 skenarion" editori esittää hänelle taas kysymyksiä. Niinpä siirrän puheenvuoron nyt sinulle, Steve.
 
Steve Beckow: Kiitos, Graham. Ja ennen kuin aloitamme, sanon, että Lindalla on flunssa ja se tekee vähän vaikeammaksi jonkun Jeesuksen kaltaisen puhua hänen kauttaan, ja halusin yleisön vain tietävän tämän. Mutta Linda on urheasti päättänyt tulla ohjelmaan, koska hän tietää ihmisten odottavan innolla tätä iltaa. Tervetuloa, Jeesus.
 
Jeesus: Tervetuloa. Ja kerron teille taas, että voitte kutsua minua Jeesukseksi tai voitte kutsua minua Jeshuaksi tai voitte kutsua minua veljeksi tai ystäväksi. Mutta toivotan teidät kaikki tervetulleeksi tänä iltana. Ja kyllä, toivotan tervetulleeksi myös kanavan ja työskentelemme hänen kanssaan ja varmistamme, että voimme mennä eteenpäin yhdessä.
 
Kiitos isännällemme, että soitit nämä sanat ja muistutit yleisöllemme tästä ihmeellisestä sielusta, Martin Luther Kingistä, miehestä joka uskoi siihen, mitä hän teki, ja joka synnytti suuren muutoksen, ei ainoastaan pohjoisamerikkalaiseen yhteiskuntaanne, vaan koko maailmaan. Mutta tiedämme myös, että hän kaiuttaa kysymystä, mitä hyvin monet teistä pitävät sydämessään ja se on: miten kauan? Miten kauan, ennen kuin totuus ja oikeudenmukaisuus vallitsevat?
 
Ja niin kysyn tänä jokaiselta teistä, rakkaat ystäväni, omassa sydämessänne: miten kauan? Lepääkö siellä totuus, oikeudenmukaisuus, reiluus ja rakkaus? Koska se on viestieni luonne. Se on olemukseni luonne. Ja sitä tulen todellisuudessa tarjoamaan. Siitä on kyse kaikessa, mitä minulla on annettavana, sillä en tuo rikkauksia, en tuo ruokaa tänään. En ole "leipää ja kalaa" -puuhassa tällä hetkellä.
 
Tuon teille toivoa, mutta tämä toivo on liitettävä siihen, mitä sydämessänne on. Ja jos totuutta ja toivoa ei ole sisällänne, niin ette sovi sen kanssa yhteen ympäri universumia, ette löydä sitä, koska se ei ole valossa sisällänne.
 
Jos teillä on koskaan mitään epäilyä olemuksenne totuudesta, ansaitsemastanne oikeudenmukaisuudesta joka päivän joka hetki, tässä ja jokaisessa muussa inkarnaatiossa, mitä teillä on koskaan ollut tai tulee olemaan, niin katsokaa minun valooni ja antakaa sen antaa teille tuota toivoa jatkaa. Koska se mitä etsitte, on aivan kulman takana.
 
On aivan liikaa keskustelua näinä aikoina ylösnousemuksesta, muutoksesta, liikkeestä eteenpäin ja sydänten avautumisesta, yhteiskunnasta joka perustuu rakkauteen, reiluuteen ja sydämeen. Se alkaa teistä, rakkaat ystävät. Se ei ala vain minusta. Jokaisen teidän tehtävänä on vaikuttaa tähän muutokseen ja rakentaa tätä uutta maailmaa, tätä Nova Maata, Nova Gaiaa.
 
Olemme kumppaneita tässä hankkeessa, en vain minä, vaan joukot jotka palvelevat ja jotka seisovat valmiina antamaan apuaan. Mutta se on suorassa kumppanuudessa. Ette ole orjuudessa siinä, että odotatte meidän tekevän sen puolestanne. Niin tämä homma ei kehity.
 
Kyse on syntymäoikeutenne vaatimisesta luojina, sisäisen jumaluutenne tunnistamisesta ja tuosta paikasta kuljetaan rinnakkain - käsi kädessä, käsikynkkää, sydän sydämessä yhdessä. Niinpä pyydän tänä iltana, kuten rakas johtajanne Martin Luther King monta vuotta sitten, laittamaan kätenne yhteen ja sitoutumaan sydämessänne tähän muutokseen, mitä kaikki etsimme.
 
SB: Kiitos, Herra. Sori, kaikki suhtautuvat pyhimyksiin ja ylösnousseisiin mestareihin eri tavalla ja minusta on vaikeaa olla käyttämättä sanaa "herra". Teen parhaani, mutta niin suhtaudun ylösnousseisiin mestareihin.
 
Jeesus, olen vähän surullinen tällä viikolla, koska olen menettänyt yhden parhaista ystävistäni, joka uskoo tämän olevan huijausta, etten puhu Jeesukselle tai arkkienkeli Mikaelille ja että Linda petkuttaa kuuntelijoitamme. En usko sitä hetkeäkään. Mutta voisitko kiinnittää huomiosi tähän ja kertoa meille jotain, mitä voit, mikä auttaisi kuuntelijoita, joilla on vaikeuksia ajatella, että sinä puhut tällä hetkellä?
 
J: Mietin, miten pitkään se kestää, Steve, että ihmiset ajattelevat sen, mitä sanon tai mitä minulla on annettavana Jeshuana, Jeesuksena, Sanandana - tai kellään ylösnousseista mestareista joka puhuu tämän kanavan kautta - on huijausta. Mitä tämä epäilyongelma on? Mitä on tämä tarve olla uskomatta?
 
Tämä ei ole uutta. Tämä edeltää jo sitä aikaa, jolloin kuljin maailmassa. Ja se tulee monista galakseista ja myös universumeista, jotka ovat menneet harhaan. Epäily perustuu pelkoon ja se on pelkoa harhaan johtamisesta. Se on pelkoa väärässä olemisesta tai sitä pidetään hölmönä tai vääränä.
 
Se mitä sanon sinulle, ei ole yhtä tärkeää, kuin mitä sanoisin rakkaalle ystävällesi, ja se olisi vain: mitä sydämesi kertoo sinulle? Mitä sydämesi kaipaa? Kaipaako se ystävyyttä ja luottamusta? Kaipaako se kaveruutta? Laita uskosi minuun sivuun ja katso veljeä, jonka olet tuntenut hyvin pitkään, ja aikoja joista olette riemuinneet yhdessä.
 
Jokaisella teistä jotka kuuntelevat tänä iltana - sinulla, Steve, Graham, kyllä, ja Linda-kanavalla - on ollut aikoja, jolloin olette menettäneet niitä, joita piditte hyvin rakkaina itsellenne, joita luulitte rakastavanne ja joita varmasti rakastitte ja jotka sanovat: "En voi kulkea tuota tietä kanssasi. En voi kulkea tuota polkua kanssasi." Ja myös minulla oli tietysti omana elinaikanani kokemuksia siitä.
 
Mutta sanon heille ja jokaiselle teistä sen, mitä sanoin silloin: "Onko sinun aina kuljettava kanssani. Onko sinun oltava aina samaa mieltä kanssani, sillä kuten olemme puhuneet viime viikolla, olen kiinnostunut elävästä keskustelusta. Mutta älä anna minulle epäilyäsi. Älä yritä laittaa epäilyäsi minun hartioilleni tai sydämeeni. Mutta pyytäisin sinulta: älä hävitä rakkautta. Älä hävitä sitä, mikä on hyvin arvokasta ja minkä täytyy, mikä kaipaa olla ehdotonta."
 
Sinulle, Steve, sanon, että ole rohkea, kuten olet ollut, ja hyväksy niiden tuki, jotka pitävät sinua arvossa, minä mukaan luettuna. Ja tiedä, että tulee aika, jolloin ystäväsi palaa ja vaikka monet tuntevat, että he ovat menossa tällä hetkellä erilleen, yhdistymisen ja uuden yhteisön aika on todella käsillä. Ei ole paha asia epäillä, mutta se on este, silloin kun annat sen pysäyttää sinut, kun annat tuon pelon puuttua siihen, mitä haluat tehdä elämässäsi. Tunnista siis pelko, tunnista epäily, syleile sitä ja sitten jatka eteenpäin.
 
SB: Kiitos tästä, Herra. Lukijat ovat lähettäneet kysymyksiä ja tunnen velvollisuudeksi esittää joitain niistä. Yksi vaatii minua lukemaan pari kappaletta ja pyydän sitä anteeksi.
 
"Montague Keen julkaisi äskettäin viestin, jossa sanottiin, että paljon siitä, mitä on sanottu Israelista ja israelilaisista liittyy itse asiassa irlantilaisiin. Montague sanoo, että on vielä muutamia, jotka eivät ole tajunneet Irlannin merkitystä. Hän jatkaa sanoen, että muinaisten irlantilaistotuuksien 10 käskyä ovat lähes identtiset Moosekselle annettujen kanssa. Vedenpaisumusta edeltävän tiedon säilyttäjiä ja levittäjiä olivat Druidit. Druidit olivat aryanilaisia. Tämä merkitsee henkistä kastia, ei rotua. Heidän kielensä oli aramea ja heprea. He eivät ole seemiläisiä eivätkä juutalaisten keksimiä. Muinaisirlantilaisten aakkosten 22 kirjainta olivat muinaisirlantilaiset pyhät aakkoset. Nyt odotetaan uskottavan, että se oli hepreaa. Kaikki varastettiin Irlannista, Irlannin kansalta. Juutalais-kristillisyys on vain tahallisen plagioinnin tulosta."
 
Minua on pyydetty pyytämään kommenttia tähän.
 
J: No, on vastakkainasettelun ilta, eikö vain?
 
SB: On tosiaan.
 
J: Vastaan mielelläni tähän. Ja on tärkeää, että ihmiset tietävät. Ensinnäkin, silloin kun tulen puhumaan teille, olen kiinnostunut siitä, mitä ajattelette ja mitä tunnette - te, kollektiivi. Ja niinpä olen tyytyväinen, kun kuulen tai saan kysymyksiä lukijoilta tai kirjoittajilta. Mutta eipä erehdytä luulemaan sitä historian tarkastelemiseksi, mitä teemme täällä.
 
Rakennamme yhdessä tulevaisuutta. Olemme astumassa kumppanuuteen. Valamme perustaa ja muodostamme rakennetta, tuota kultaista spiraalia jonka kautta jokainen teistä ylösnousee.
 
Olemme puhuneet universaalista laista, joka koskee ylä- ja alapuolista, niin sitä kymmenen käskyänne periaatteessa koskevat. Ja joka kulttuurissa on muunnelmia, sillä on sääntöjä ja lakeja, jotka koskevat laiskuutta, varastamista, murhaamista, sekasortoa, himoa ja ahneutta.
 
On monia totuuksia, joita on ollut Irlannin historiassa, Irlannin muinaistavoissa. Minulla ei olisi mitään syytä kieltää tai haastaa sitä. Mutta väittää, että juutalaisperinteen historia tai kehittyminen perustuu varkauteen - minusta se menee vähän liian pitkälle, eikö vain?
 
SB: No, se tietysti kuulosti radikaalilta minusta.
 
J: Kyse on tarpeesta. Taas kerran palaamme tarpeeseen. Ja on kyse sitten yksilöstä tai ryhmästä, kyse on tästä syvästä halusta saada tunnustusta omasta tärkeydestä, saada tunnustusta omasta ainutlaatuisuudesta, saada tunnustusta omasta jumaluudesta. Se ei ole ongelma.
 
Muinaisirlantilaisten, Druidien, egyptiläisten, Hathorien - kaikkien olentojen - jumaluutta ei voi kyseenalaistaa. Mutta kyse ei ole kilpailusta. Laki on - "on". Ja se on ymmärretty ja tulkittu monissa universumeissa. Niinpä kyse ei ollut jostain rodusta eikä kyse ollut varkaudesta. Kyse oli lahjasta.
 
SB: Ok, Herra. Kiitos. Haluaisin lukea sinulle toisen kappaleen, mikä on kiistanalainen, ja pyytää kommenttiasi siihen.
 
"Totuus kristinuskosta on, että se perustuu sepityksiin Jeesuksen syntymästä, ristiinnaulitsemisesta ja kuolleista nousemisesta ja hänen opetuksiaan vääristeltiin tahallaan laimentamalla ja jättämällä pois osia. Jeesus siitettiin ja syntyi aivan kuten kuka tahansa ihmisvauva eikä häntä koskaan laitettu ristille. Hänet ruoski Sanhedrin, joka hallitsi kirkkoa ja valtiota, ja hänet karkotettiin - hänet haluttiin pois maasta, ei tehdä hänestä marttyyriä, jonka kuolema lisäisi seuraajien määrää. Raskaana olevan vaimonsa Maria Magdaleenan kanssa hän meni takaisin itään, missä hän oli viettänyt nuorena monta vuotta opiskellen mestariopettajien kanssa."
 
Voisitko kommentoida tätä?
 
J: Voisin oikeastaan sanoa, että se on toiveajattelua ja tietysti vääristynyttä ajattelua tai vääristynyttä kanavointia tai ymmärrystä. Kyllä, synnyin. Ja olemme keskustelleet siitä, miten se tapahtui - sytyttämällä valo, Pyhä Henki, luomisenergia ns. neitsyen kohtuun. Otinko ihmismuodon? Kyllä, aivan varmasti otin. Ja minulla oli ollut ihmiskokemuksia.
 
Mutta olen myös kertonut teille, että täytyin Pyhän Hengen valosta ja minut ylivalaistiin hyvin nuorena, niin että oli tietämisen tunne, tuo yhteyden etuoikeus eikä tuo ns. harha joka oli tunkeutunut kovasti ihmisrotuun, ollut osa todellisuuttani.
 
Minua on ruoskittu monta kertaa, useammin kuin haluan muistan. Sillä oikeus ei ollut aina tuomioistuimissa ja oli monia, jotka ajattelivat yhden tavan kesyttämiseeni olevan kivien heittäminen tai ruoskita tai pilkkaaminen. Tai kyllä, joskus myös kutsua opetuksiani tai sitä, mihin uskoin, huijaukseksi. Oli monia, jotka toivoivat minun lähtevän maanpakoon. Ja oli tietysti hetkiä, jolloin se oli inhimillisenä vaihtoehtona erittäin viehättävä. Mutta se ei ollut polku tai sopimus.
 
Siis en matkustanut rakkaan vaimoni kanssa itään. Olinko opiskellut mestarien kanssa? Kyllä. Ja minulla oli etuoikeus tehdä se. Ja jollain pienellä tavalla tuo siemen ja tuo energiavaihto antoi kaikille, jotka osallistuivat noihin keskusteluihin.
 
Ihmettelet ehkä, miksi viime kerralla puhuessamme olin niin epäröivä sanomaan nimiä tai paikkoja tai kuka teki mitä, mutta yksi syy oli, etten halua ihmisten sanovan: "No, hän oli sen oppilas tai sen seuraaja" ja sitten yrittävän laimentaa sitä, mitä minulla oli opetettavaa ja sanottavaa. On monia, monia mestareita, joilla on viisautta ja rakkautta jaettavana. On varmasti riittävästi, joiden luona käydä. Mutta ei ole mitään tarvetta fantasioida siitä, mitä tapahtui minun elämässäni.
 
Kuolinko? Ristiinnaulittiinko minut? Kyllä. Ja se oli kaukana siitä, mitä monet ihmiset olisivat pitäneet pyhänä. Se oli tuskallista, inhimillisesti tuskallista ja hetkittäin henkisesti tuskallista. Mutta myös jokainen teistä on tuntenut äärimmäisen tuskan hetkiä - joko sydämessänne tai kehossanne tai mielen ja tunteiden kentässä. En ole ainutlaatuinen siinä mielessä, ei ole tarvetta vähentää sitä. Siis ei, eiköhän tämä mytologia suuresta paosta riitä kerta kaikkiaan.
 
SB: Kiitos, Herra. On joukko kysymyksiä koskien tapahtumia ristiinnaulitsemisesi jälkeen. Tällä tarkoitan, kuka meni Ranskaan. Voisitko antaa meille lisää yksityiskohtia tyttäresi Sarah'n elämästä Ranskassa? Siis voisitko antaa meille vähän lisää yksityiskohtia siitä, mitä tapahtui Marialle ja Sarah'lle ja toisille, jotka menivät hänen mukanaan Ranskaan?
 
J: Kyllä. Vaimoni ja Sarah, Jaakob, veljeni Joosef ja joukko opetuslapsia, jotka osallistuivat perheeseen, menivät Ranskaan. Andreas myös. Elämä oli erittäin yksinkertaista ja hyvin hiljaista. Magdaleena vetäytyi monin tavoin. Mutta Sarah ei, sillä hän kulki ihmisten joukossa ja syleili heitä. Ja he syleilivät myös häntä. Ja hän on se, joka kantoi sukulinjaa.
 
SB: Onko jotain, mitä meidän pitäisi tietää sukulinjasta, Herra? Onko tämä aihe, mitä voisi tutkia tuloksekkaasti?
 
J: Ei. Koska on liikaa aikaa ja liikaa kiinnostusta, vaikka aihe onkin kiehtova, eikö vain?
 
SB: Kyllä.
 
J: Mutta monet haluavat tietää, kuka olin missä ja milloin, ja niin kysyisin jokaiselta teistä, missä olit. Muistatko olleesi kanssani, kun kävelimme noilla rannoilla, kun astelimme noita hyvin pölyisiä teitä? Noita polkuja, noita vuohipolkuja oikeastaan. Ja sitten liian monet ovat halukkaita sanomaan: "No, olin siellä, olin ruoskinnassa ja ristiinnaulitsemisessa tai olin tämä apostoli tai tuo apostoli." Ja useimmissa tapauksissa olette ehdottoman oikeassa, niin olitte. Mutta se ei ole kysymys.
 
Kysymys on noissa olennoissa - olette päättäneet tulla takaisin nyt lupauksen täyttämisen aikana. Jollain tapaa "suunnitelma" kehitettiin ja syntyi kauan ennen, kuin koskaan kuljin maan päällä. Se on aivan varmaa ja selvää. Mutta jotkut ajattelevat sitä lupauksen syntymisenä. Voitte ajatella niin tai olla ajattelematta. Tulin tietysti vain muistuttamaan ihmisiä rakkauspotentiaalistaan.
 
Mutta nyt te jotka elätte hyvin erilaisessa maailmassa, mikä on ehdottomasti nyt erilainen, olette tuon lupauksen täyttäminen. Ja kyllä, kerron teille, että lukuun ottamatta minua olette kaikki palanneet ja kun ylösnousette viidenteen tai seitsemänteen, kuljen taas rinnallanne. Monet meistä kulkevat. Mutta useimmat teistä ovat jo siellä.
 
En tarkoita vihjata, että tämä on pelkästään uusinta. Se ei ole, koska on tapahtunut erittäin paljon kehitystä. Ja on otettu askelia eteenpäin ja askelia taaksepäin. Mutta olette halunneet ehdottomasti, jokainen teistä omalla tavallaan - olitte sitten sadanpäämies tai kuvernööri, tuomari, apostoli, palvelijatar - olette sanoneet: "Menen taas ja jatkan matkaa, kunnes tämä lupaus on täytetty." Siksi olette täällä.
 
SB: Kiitos, Herra. Yksi lukija on kysynyt, olitko Ihmeiden oppikurssin lähde. Luulen, että halutaan kuulla huuliltasi, haluaisitko sanoa jotain tuosta projektista ja yhteydestäsi siihen? Olen varma, että kuuntelijoitamme kiinnostaa mikä tahansa, mitä haluat jakaa Ihmeiden oppikurssista.
 
J: Olin täysin osallisena - sanotaan se niin. Kyllä, olen sen lähde. Koko kurssin. En tietenkään ole ainoa ns. myötävaikuttaja. Sanoisin, että on monia, no, miljoonia ja miljoonia, jotka ovat ottaneet tämän sydämeen.
 
Nyt haluaisin nopeuttaa sitä. Oppitunnit ovat kaikki siinä. Mutta aika todella lyhenee ihmistodellisuudessanne. Kyllä, myös vuorokauden tunnit lyhenevät. Ne kutistuvat. Olen varma, että olette huomanneet sen.
 
Siis ottakaa nämä upeat viestit, nämä oppitunnit, tuokaa ne harmoniaan ja laittakaa ne sydämeenne. Kyllä, edelleen yksi, kaksi, kolme päivässä - sillä ei ole merkitystä. Oppitunnit ovat ikuisia ja päteviä. Mutta pankaa töpinäksi niiden kanssa.
 
Ei ole aikaa vain opiskella. Opiskelu jatkuu aina, elämä toisensa jälkeen. Mutta on myös toiminnan aika ja sitä tuo kurssi opettaa myös. Se on sisäistettäväksi ja sitten tuotavaksi elämäänne rakkausolemus ja oppitunnit ilmentämisestä, luomisesta, vetovoimasta, vastenmielisyydestä - kaikki nämä. Tuokaa ne etualalle nyt.
 
SB: Herra, silloin kun profeetta Malakia otti nimen Keisari ja puhui pastori Stanton Moseksen kautta - tiesit tuon kanavan, eikö vain?
 
J: Kyllä.
 
SB: Ja silloin kun hän teki sen, hän toi mukanaan Plotinuksen, Al Ghazzalin ja muita ylennettyjä olentoja, joiden nimet ovat luiskahtaneet mielestäni - Athenodorus jne. Mutta sanoit, että Ihmeiden oppikurssissa oli mukana joukko olentoja. Voitko nimetä ketään muita?
 
J: Voitte ajatella sitä ryhmänä ylösnousseita mestareita. Voitte ajatella sitä niin.
 
SB: Okei. Ja olet Suuren valkoisen veljeskunnan päämies, eikö niin?
 
J: Minua pidetään kunniapäämiehenä. En koskaan vihjaisi, että olen Suuren valkoisen veljeskunnan päämies. Suuri valkoinen veljeskunta, kuten monet veljeskunnat, on myös osa Rakkauden neuvostoa. Olemme siis kaikki yhteydessä ja kaikki yhtä. Mutta kyllä, olen osa tätä arvostettua ryhmää, joka rakastaa opettamista.
 
SB: Okei. Ajattelin, että Sananda sanoi, että olitte hierarkia. Mutta annan sen mennä.
 
Minulla on kysymys itseltäni ja haluaisin siihen vastauksen itselleni. Jan Ruusbroec kuvasi kerran keskiajalla Kristusta ja sanoi näin:
 
"Tässä pimeydessä syntyy käsittämätön valo ja se säteilee. Tämä on Jumalan poika, jossa henkilö tulee kykeneväksi näkemään ja mietiskelemään ikuista elämää."
 
"Kristus, totuuden valo, sanoo: "Katso" ja hänen kauttaan pystymme näkemään, sillä hän on Isän valo, mitä ilman ei ole mitään valoa taivaassa tai maan päällä."
 
Onko tuo valo tosiaan Kristus ydinmuodossaan?
 
J: Se on Kristus-valo, kyllä, olet oikeassa. Täysimmässä muodossaan.
 
SB: Okei. Se on minulle erittäin tärkeä asia, joten voisitko puhua suhteestasi tuohon valoon. Ruumiillistitko sen täysimmillään? Oliko se roolisi tai tehtäväsi? Vai mikä oli suhteesi Kristukseen?
 
J: Se on aina ollut koko tehtäväni, minkä muodon olenkin ottanut. Olen valo, joka räjähtää. Olen valo, joka tuli Yhden sydämestä, Jumalan sydämestä. Ja tarkoitukseni koko tässä suhteessa oli yksinkertaisesti sytyttää se taivaassa ja maassa, mutta myös kauas sen tuolle puolen.
 
Jos katsot ydinolemustani, rakas ystävä, näet vain valoa. Vain se on. Ja se voi ottaa suhteen ja suhteen jälkeen se voi ottaa eri muotoja. Mutta se on - valo oli Kristus-valon tuolla puolen. Voitko ajatella sitä kerroksena? Se oli räjähdys, valoräjähdys ja se ei ole koskaan muuttunut. Eikä se koskaan muutu.
 
SB: Ja sanoessasi "Minä olen valo", kuka on "minä olen"? Puhutko Jeesuksena vai puhutko Kristuksena, valona?
 
J: Puhun valona.
 
SB: Ja onko se jotain …
 
J: Valo joka sitten siirtyy Kristus-valoksi, joka sitten siirtyy olennoksi, jota tänä iltana istuessasi täällä kutsut Jeesukseksi. Mutta kysyit ydinolemuksestani.
 
SB: Niin. Onko tuo valo, mistä tuli Kristus, onko se Isä?
 
J: Ajattele sitä Isä kopiona. En ottanut pois Lähteestä. Se vain laajeni siitä. Se on osa luomakunnan ääretöntä laajentumista. Se ei synnyt niin, kun luulette. Se on vain valoräjähdys.
 
SB: Ja se ei ole Pyhä Henki, mitä kuvaat?
 
J: Se on feminiinisyys. Ja silloin kun sekin räjähtää, siitä tulee valoa. Ja olen tuo sekoitus.
 
SB: Ok. No, minulla on sitten ehdottomasti lisää ymmärrettävää, koska tuo on erittäin syvällinen selitys eikä sellainen, minkä ymmärrän täysin tällä hetkellä. Mutta kiitos.
 
J: Se ei ole, mitä odotit.
 
SB: Ei, ei ole. Ei tietenkään ole, mutta toisaalta näkemykseni on yksinkertaistettu. Miten voi olla muuten? Tiedän sen.
 
J: Et ole yksinkertainen mies. Silloin kun ajatellaan luomista, kun ajatellaan kaikkea, mitä on, luominen on lisää valoa. Ja olen tuo alkuvalo, mikä räjähtää.
 
SB: Hmm. No, pyydän, että selvität tätä minulle jossain tilanteessa lähitulevaisuudessa, Herra. Kiitos. Ja kuuntelen tämän nauhan uudestaan ja uudestaan. Kiitos.
 
J: Ole hyvä.
 
SB: Uskoakseni halusit puhua karmasta ja reinkarnoitumisesta.
 
J: Kyllä, niin halusin. Koska kuten ehkä tiedätte, tällä hetkellä on suuri karmallinen erivapausaika. On paljon huolta, epäilyä, huolehtimista, pelkoa ja karmakierrosta mikä on ollut elämän ja reinkarnoitumisen kiertoa kerta toisensa jälkeen, täytyy puhua. Ja niin voisimme pyytää ihmisiä - kaikkia ihmisiä, kaikkia olentoja, kaikkia ismejä, kaikkia todellisuuksia - rukoilemaan, pyytämään - miten lähestyttekin tätä - tätä karmallista erivapautta, pyytämään, että tänä aikana kaikki karma mitä teillä on toisille ja toisilla teille, kaikki teot jotka on jätetty hoitamatta, selvitetään, jotta olette kaikki vapaita tänä uudestisyntymäaikana mennäksenne eteenpäin esteettä.
 
Olemme puhuneet lyhyesti kuolemattomuudesta, inkarnoitumisesta ja reinkarnoitumisesta, sillä tämä kierto on tietysti jatkunut ja jatkunut. Monet teistä ovat tähtisiemeniä ja olette kulkeneet tuhansia ja tuhansia vuosia ollaksenne läsnä tänä uudestisyntymäaikana maan päällä - tänä muutoskehittymisen, rakkauden uudestisyntymisen ja korkeamman todellisuusulottuvuuden aikana, mitä olette tunteneet. Olette tulleet todistamaan ja oppimaan, miltä rakkaus näyttää ja miten se on rakennettu, ja auttamaan - ja apuanne tarvitaan tässä rakennus- ja uudelleenrakennusprosessissa.
 
Jokaisella on tämä kyky jatkaa eteenpäin, vapautua ja murtautua vapaaksi näistä siteistä, jotka ovat pitäneet teitä tässä kierrossa ja tässä syklissä. En puhu nyt kuolemisesta kuolemattomuuteen. Puhun elämisestä ja ihmismuotonne ottamisesta - tai mitä valitsettekin - jatkaaksenne kultaiseen aikaan.
 
Älkää rajoittako itseänne siihen, mikä on ollut kolmannen ulottuvuutenne uskomusjärjestelmä tai rakenne - että tulette vain tietyksi aikajaksoksi ja sitten hajoatte ja kuolette. Ei silti, että kuolema olisi vaikea prosessi. Itse asiassa se voi olla hyvin miellyttävää. Mutta te ette ole sitä varten täällä tällä hetkellä. Olette täällä lentääksenne vapaasti muodossa, minkä tahansa muodon valitsette. Niinpä otan tämän tilaisuuden pyytääkseni jokaista teitä pyytämään tämän lahjan.
 
Kauan sitten kun kuolitte, myös silloin oli paljon mytologiaa. Ja kirkot jotka halusivat kontrolloida, sanoivat: "No, kuolette syntienne vuoksi." Se on aina ollut minusta inhottavaa, koska se oli liattu syyllisyydellä, häpeällä ja syyttelyllä.
 
Tuona aikana - mitä pidätte kuolemanani ja sitten ylösnousemuksenani - oli suuren karmallisen erivapauden aika, ei vain läsnä olleille vaan kaikille planeetalla tuolloin. Ja tuo lahja on uudistettu taas kerran tänä aikana. Ja siksi pyydän tuomaan sen nyt huomionne piiriin. Ette voi tehdä tätä riittävän nopeasti. Päästäkää irti.
 
SB: Kiitos. Voisitko kommentoida opetuksia, joissa uskotaan, että poistat kaikki synnit? Onko se täsmällinen toteamus?
 
J: Jos uskot minuun - enkä aio tehdä tätä sinulle, Steve. Sanon, että jos uskot minuun tavalla, millä minä uskon sinuun, jos rakastat minua tavalla, millä minä rakastan sinua, tavalla millä Isä/Äiti rakastaa sinua, tavalla millä Sanat Kumara rakastaa sinua, arkkienkeli Mikael rakastaa sinua, jos rakastat sillä tavalla, niin ei ole mitään syntiä, koska olet harmoniassa.
 
On tämä uskomus, että hyvät ihmiset tekevät pahoja asioita. Ei niin ole. Silloin kun olette olemuksenne, mielenne, sydämenne ja sielunne totuudessa ja jos uskotte rakkauteen, niin kyllä, kaikki voidaan antaa anteeksi. Mutta suurin este on aina ollut anteeksianto itselle, anteeksianto toisillenne.
 
SB: No, on niitä, jotka ajattelevat olevan tietotasoja - mysteeri, uskomus, ajatus, tunne, jonkin varsinainen koskettaminen tai luonnollinen tietäminen. Ja sanotaan, että usko on tiedon matala ulottuvuus. Jos uskon vain sinuun, niin kuin ns. uskon Visaan tai MasterCardiin tai hallitukseen, riittääkö se …
 
J: Ei tietenkään. Se on kuin uskoisit siihen, mitä näet televisiossa tai uutisissa.
 
Pyydän sitä - ja kutsun teitä uskomaan minuun niin, kuin uskon teihin - että alatte tuntea/tietää minut. Usko on alkupiste, luottamus on alkupiste, mutta kun alatte tuntea minut, alatte tietää kaiken. Kun kosketatte minua, kosketatte kaikkea. Jos tunnette minut ja uskotte minuun, niin olette perillä, olette kotona. Mutta emme usko niin, kuin sanaa käytetään puhekielessä tai näillä tasoilla.
 
Koska jos on pieni lapsi, joka vain uskoo, jos on mies Wall Streetillä, joka vain uskoo, tai paimen Sudanissa, niin sanonko "ei", koska he ovat vain uskoneet? Tunnen hyvin usein vetoa ilmestyä näille, jotta he saavat uskolleen vahvistusta.
 
Älkää siis aliarvioiko uskoa. Mutta tarkoitan sitä aidoimmassa sydämessä tunnettuna uskona. En tarkoita uskomista kaikkeen, mitä teille kerrotaan. Kyse on siitä, mitä tutkitte mielellänne ja sydämellänne ja ytimellänne ja mikä näyttää teistä kyseenalaistamattomalta. Ja sen kautta tulette tietämään. Se ei tapahdu aina opiskelemalla. Tai joskus opetus tapahtuu suoraan kanssani.
 
SB: Tämä on erittäin selvää. Minusta kuulostaa siltä, että tarkoitat "minuun uskomisella" jotain samanlaista, kuin tarkoitat "tulkaa luokseni".
 
J: Kyllä.
 
SB: "Lähestykää minua, rakastakaa minua". Onko näin?
 
J: Näin on. Ja se on avoin kutsu.
 
SB: No, jotkut opetuslapsistasi sanoivat sinulle jossain kohtaa: "No, Herra, puhut nyt yksinkertaisesti", mutta et puhunut yksinkertaisesti tuolla hetkellä, ethän? Jos voin muistaa oikein, sanoillasi oli erittäin syvä merkitys.
 
J: Aivan oikein.
 
SB: (nauraen) Luulin, että se oli jonkinlainen vitsi, joka jätettiin raamattuun!
 
J: Kyllä. Minua kiusoiteltiin paljon.
 
SB: (nauraen) Joo-o. Mitä - meillä on vain muutama minuutti jäljellä. Voitko puhua meille Nikodeemuksesta ja vuorovaikutuksestasi hänen kanssaan? Mitä siinä tapahtui syvemmällä tasolla, mitä sanat indikoivat, Herra?
 
J: Se oli sielulta toiselle keskustelua. Kyse oli hänen olemuksensa avautumisesta. Se oli vetoomus uskomisesta oikeudenmukaisuuteen. Se oli tilaisuus muuttaa melkein voima-akselia. Sitä tapahtui.
 
SB: Ja hän oli fariseusten jäsen, eikö niin?
 
J: Kyllä.
 
SB: Hän oli siis tuon ajan vallanpitäjiä ja otti valtavan riskin puhuessaan sinulle?
 
J: Hän otti riskin, mutta ymmärtäkää, että hän oli myös ryhmän edustaja. Niinpä se ei ollut niin suuri riski, kuin voisi olettaa. Tiedät, etteivät fariseukset pitäneet minusta.
 
SB: Kyllä. (nauraen) Kyllä.
 
J: Mutta siltä se näytti pinnalta ja sitten olivat todelliset kysymykset, joita esitimme toisillemme. Ja se oli hänen tilaisuutensa muuttua ja tulla hyvin aktiiviseksi tukijaksi. Ja osa hänen kysymystään minulle oli: "Jatkatko tätä matkaa, minkä tiedät johtavan sinut vaikeuksiin?" Se oli aitoa keskustelua ja sillä oli tarkoitus. Ja siinä oli kyse uskosta.
 
SB: Ok, Herra. Kiitos, että tulit tänä iltana.
 
J: Ole hyvä. Näkemiin.
 
SB: Näkemiin.
 
(Loppu)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >