HomeViestejäLinda DillonJoulukuu 2011 - 11-11-11-portti

Joulukuu 2011 - 11-11-11-portti

11-11-11-PORTTI
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Linda Dillon (+ Steve Beckow) (spiritofmaat.com)
Spirit of Maat -verkkolehti, joulukuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steve: Monet ihmiset pettyivät, kun SaLuSa kuvasi päivämäärää 11.11.11 rakkausaaltona, mutta monet ihmiset eivät näyttäneet tuntevan mitään. Voitko hetken keskustella, mitä 11.11.11 tapahtui ja miksi ihmiset eivät ilmiselvästi tunteneet mitään?
 
Arkkienkeli Mikael: Kyllä, puhun mielelläni tästä. No niin, kuten tiedät, 11.11.11 on aukko, portti, mutta se on myös jatkoa ja osa alkuperäisen 12-12:n (12.12.1993) loppuunsaattamista. Olen puhunut tästä paljon, mutta kertaan sen lyhyesti.
 
Kun alkuperäinen 11-11 (11.11.1992) tapahtui, se oli ihmiskunnan sydänten avautuminen rakkaudelle ja rakkauden laajentumiselle. Seuraavana vuonna 1993 teillä oli avautuminen, mikä tunnetaan 12-12:na (12.12.1993). Se oli tasapainoportaalin avautuminen, mutta ihmiset unohtivat sen, koska portaalien avautuminen oli niin lähellä toisiaan. He luulivat, että ne (portaaliavautumiset) olivat loppuneet, mutta ne eivät olleet.
 
Se ei ollut ainoastaan vuoden mittainen tapahtuma. Se oli tapahtuma, joka on jatkunut ja jatkuu vuoteen 2012 saakka. Niinpä tuo energia - ihmissydänten avautuminen rakkaudelle ja ihmissydänten, no ihmisten, palaaminen tasapainoon - on jatkunut pitkän aikaa.
 
11-11-11-portaali oli tuon rakkausvirran voimistumista. Tuo portaali avautui laajasti. Se oli kaksisuuntainen portaali ja tällä tarkoitan, että joillekin annettiin lupa kulkea tai jotkut olivat valmistautuneet, innokkaita ja vapaaehtoisia kulkemaan tuon portaalin läpi viidenteen ulottuvuuteen. Useimmat niistä jotka olivat vapaaehtoisia ja menivät läpi - mikä oli odotettua vähemmän - ovat niitä, jotka toimivat ns. portinvartijoina ja auttavat seuraavassa aallossa olevia.
 
Ihmiset odottivat - ja tämä voi tuntua tutulta sinulle - täydellistä siirtymistä rakkausplaneetaksi, tuota rakkausaaltoa.
 
Riippuen siitä, mihin ihmiset olivat ankkuroituneena - emmekä tarkoita tätä maantieteellisesti, vaan sydämessään ja tietoisuudessaan - jotkut vastaanottivat sen ja tunsivat erittäin voimakkaasti. Jotkut eivät tunteneet lainkaan. He tunsivat, kuten myös sinä, ystäväni, pettymystä, turhautumista, tyhjyyttä ja vihaa. Tämä oli hyvä uutinen, koska tuo aalto työnsi sen kaiken heissä pintaan ja huuhtoi pois.
 
Mitä nyt alatte nähdä ja mitä monet tuntevat - ja olen kiinnostunut kuulemaan teiltä tästä. No, itse asiassa kuuntelen. Tiedätkö, että luen palstaasi joka päivä? [Naurua] He alkavat tuntea rakkautta. He alkavat tuntea eron. He alkavat havaita eri tavalla. He toivoivat hyvin nopeaa avautumista ja sulkeutumista, lentoon lähtöä, mutta se on hyvin samanlaista kuin aalto. Se on aalto, joka peittää maapallon - ja paljon sen yli - ja uppoaa ihmisiin.
 
Jotkut ovat pyrkineet korkealle maaperälle, jotkut ovat edelleen lamassa, mutta kaikki saavat - eivät vain puhdistavaa huuhtelua, vaan myös kaunista rakkautta. Niinpä jos oli vielä jäämää puhdistettavaksi pois, no, se varmasti tuli pintaan.
 
Tämä on myös osa sitä, mitä ihmiset rakastavat. He valitsevat jonkin päivämäärän ja se on vain yksi päivämäärä - mutta ei oikeasti ole. Se on kuin hääpäivä. Teillä on hyvin erityislaatuinen päivä, mutta sitten totuus jumalaisesta liitosta, tuosta pyhästä kumppanuudesta, todella alkaa kasvaa, ankkuroitua, kukoistaa ja menestyä. Niinpä opastukseni ja rukoukseni niille, jotka tuntevat, etteivät he ole saaneet oikeutettua osaansa 11-11-11-portista, on jatkaa avautumista ja vastaanottamista.
 
Steve: Upeaa. Sanoit 11-11 ja 12-12 Miten nuo luvut tulkitaan päivämääriksi?
 
Mikael: 11-11 oli 11.11.1992.
 
Steve: Ja 12-12 oli 12.12.1992?
 
Mikael: 1993. Se oli tuo avautuminen. Se todellisuudessa alkoi 1987 harmonisella yhdentymisellä. Tässä on kyse jaksonne rakentumisesta päätökseen, joten olette todella sen keskellä nyt. Siksi näitä päivämääriä tai portaaleja tulee uudestaan esiin.
 
Steve: Okei, hyvä. Tämä on erittäin hyvä, herra. Kiitos paljon asian selittämisestä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev