HomeViestejäAisha North7.6.2014 - Lyhyt energiapäivitys

7.6.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
7.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten monet teistä ovat huomanneet, tätä nopeutumista ei voi verrata mihinkään, mitä olette kokeneet aiemmin, koska kävelette nyt todella neitseellisellä maaperällä. Olette siirtäneet olemuksenne pois siitä vanhasta ja tiheästä energiaympäristöstä, mihin aiemmin kuuluitte, ja näin ollen monet asiat hahmotetaan vieraaksi ja kenties myös vähän huolestuttavaksi.

Se on todella ymmärrettävää, sillä olette saavuttaneet yleviä korkeuksia, joihin tottuminen vie vähän aikaa – kuin noilla pelottomilla vuorikiipeilijöillä, jotka olemme maininneet aiemmissa kirjeissä. Tähän sisältyvät muutokset ovat niin syvällisiä, etteivät ne jätä yhtään osaanne koskettamatta, ja tarkoitamme sitä parhaassa mielessä. Mutta kuten tavallista, sellaista ihmiskehoa ja –mieltä mihin olette hyvin monisyisesti yhdistyneet tällä hetkellä, on käytetty koko muutosajatuksen karttamiseen, ja silloin kun se saapuu näin kaikenkattavasti, sillä on syvällinen vaikutus teihin kaikkiin. Niin olkoon ja oletamme, että joillekin teistä tämä ilman puhdistuminen on jo näyttäytynyt mielenkiintoisilla tavoilla ja kokemanne uutuus auttaa teitä auttamaan muita navigoimaan tämän transformaation läp, mikä on hyvin haastava joillekin.

Vaikka tämä muutos sisältää lopun monille aiemmille rajoituksille, rajattomuuden tunne voi olla alkuun ylivoimainen monille ja kuin häkissä pitkään olleelle eläimelle, tämä avoimen tilan tunne voi näyttää enemmän haasteelta kuin helpotukselta. Mutta malttakaa itsenne kanssa, kun alatte tutkia näitä täysin uusia tiloja, ja ottakaa tarvitsemanne aika löytääksenne taas sijaintinne ja tasapainon. Kun nämä ovet heilahtavat auki, löydätte uusia tutkittavia alueita ja uudet aiheet taistelevat huomiostanne ja alkuun tämä voi näyttää enemmän hämmentävältä kuin valaisevalta, vaikka jälkimäinen onkin varsinainen tulos tästä kaikesta.

Taaskin siis kehotamme pysymään keskuksessanne ja maadoittuneena, sillä mitä enemmän olette nousseet, sitä helpompaa on unohtaa virittyä tuohon lohduttavaan ja tyynnyttävään värähtelyyn, mitä oma Maaäitinne lähettää jatkuvasti avuksenne. Kuten mainitsimme, se on nyt suurin liittolaisenne. Teidän tapaanne sitäkin on nostettu, mutta toisin kuin monet teistä, se on jo asettunut hyvin ja on todella näillä valaistumisen täysin uusissa ja paljon suotuisemmissa värähtelykentissä. Jos siis tarvitsette vakaata kättä tai tunnette tarvetta turvalliseen nurkkaan odottamaan noiden ensimmäisten vieraiden aaltojen loppumista, etsikää sen povea, sillä siltä löydätte sen järkähtämättömän ja vakaan tuen, mitä tarvitsette – riippumatta siitä, miten korkeilta aallot näyttävät tai miten irti tunnette olevanne kaikesta sekä sisällä että ulkona. Se on teitä varten, kirjaimellisesti matkan joka askeleella, ja jalkojenne alla olevasta maasta se lähettää jatkuvasti rakkaus-, valo- ja kotiinpaluusignaaleja, mitkä auttavat myös kaikkein uupuneimpia joukossanne tyyntymään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >