HomeViestejäSusan Elsa25.2.2012 - Kissat ja eläimet

25.2.2012 - Kissat ja eläimet

KISSAT JA ELÄIMET
 
Bastia, Muinais-Egyptin Kissajumalatarta kanavoinut Susan Elsa (lightworkers.org)
25.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ihmisrodun sielut,
 
Olen täällä lähettämässä teille viestin, luonnollisesti kaikkien kissojen ja myös kaikkien muiden eläinten ja eläinhenkien edustajana.
 
Jokin aikaa sitten elimme lähempänä ihmisrotua. Emme olleet ainoastaan lemmikkejä ja maatilaeläimiä, jotka tekivät fyysistä työtä, vaan myös selkeämmässä empaattisessa yhteydessä. Meille mikään ei ole muuttunut.
 
Tämän planeetan muinaisimmista ajoista saakka olemme kuulleet ajatuksemme sekä tunteneet sydämenne. Tämä on yksi pääsyy, miksi medianne aina esittää ns. noidat kissan kanssa. Tietysti on sanottava, että kaikki nämä tarinat ovat vääristettyjä eivätkä edusta alkuperäistä totuutta. Henkiset ihmiset yleisesti pitivät kissoja lähellä henkisenä turvajärjestelmänä, koska kissoilla ei ole verhoa - ne näkevät elämän ja kaikki olennot, hyvät ja pahat, toisissa ulottuvuuksissa. Ne voivat varoittaa rakkaita ihmisiään kaikesta lähestyvästä vaarasta ja negatiivisuudesta ja muusta.
 
Tämä on minusta hauskaa - puhua teille - sillä en ole puhunut teille näin suoraan hyvin pitkään aikaan. Olen peloton ja joskus haluan provosoida haastaakseni teidät tehokkaasti ja hauskasti. Yhtenä hyvin, hyvin harvoista, jos ei ainoana kaikista lemmikeistä, joita tavallisesti pidetään ihmisten kotona tänä päivänä, olen pitänyt itsenäisyyteni - oletteko huomanneet?
 
Kissoille tehdään erikoisovia ja portaita. Ne menevät sisään ja ulos oman mielensä mukaan. Kun olette surullinen, kissanne tulee usein luoksenne ja hellittelee teitä, kunnes olonne tuntuu paremmalta. Toisilla kerroilla kissa ei pidä koskettamisesta eikä leikkimisestä ja se haluaa olla rauhassa - ja se saa, mitä haluaa. Useimpia muita eläimiä pidetään lieassa tai häkissä, mikä tuo minut seuraavaan tärkeään kohtaan, minkä haluaisin mainita.
 
Varmistakaa aina, että kohtelette lemmikkiänne oikein. Jos sen oltava häkissä, tehkää siitä suuri. Jos sen on oltava lieassa, pitäkää sitä lempeästi. On selvää, että maailman nykytavassa toimia eläimet ovat ehdottomasti enemmän vaarassa, jos päästäisitte ne vapaaksi. Kulman takana niihin voisi osua auto - samaan aikaan saastuttaen myös ilmaa. Eläimet eivät välitä, jos pidätte niitä kontrolloidussa paikassa. Useimmat ihmiset ovat ihania lemmikeilleen ja oikeasti rakastavat niitä syvästi. Eläimenne tuntee ja tietää sen puhumatta kieltänne.
 
Kun tullaan villieläimiin, ulkona ja vapaana, no, ne eivät ole kovin vapaita tällä hetkellä. Silloin kun ihmiset luovat teknologiaa, mikä on huono asia heidän terveydelleen, ja saasteita, mikä on huono asia heidän terveydelleen, se on luonnollisesti huono asia myös meidän terveydellemme. Mutta toisin kuin ihmiset, emme mene lääkäriin saamaan kemiallisia lääkkeitä. Kestämme sen ja kärsimme raskaasti, kun luonto myrkyttyy hitaasti.
 
Kaikella on merkitys tällä planeetalla. Puita on syystä! Eläimiä on syystä! Myös vuodenajat ovat syystä, aivan kuin sade ja auringonpaiste. Kun tasapaino järkyttyy, kaikki maan pinnalla ja ympärillä tuntee sen. Elämillä on edelleen puhdas yhteys luontoon ja elämän tasapainoon. Ne voivat auttaa teitä muistamaan, miten eletään harmoniassa luonnon ja eläinten kanssa.
 
Vuoden 2012 jälkeistä siirtymäaikaa varten on tärkeää, että mahdollisimman monet teistä yhdistyvät taas eläimiin ja teistä tulee elämän ystäviä enemmän kuin koskaan. Opimme kaikki jatkuvasti jollain tavalla toisiltamme, vaikka olemmekin eri lajeja. Toisaalta kaikki mitä on, on joka tapauksessa yhtä. Tämä ykseydensääntö merkitsee, että olemme yhteydessä ja kuljemme matkaa kaikki yhdessä - kukaan ei ole koskaan oikeasti yksin.
 
Eläinkunta voi auttaa teitä taas yhdistymään luontoon, laajentumaan ja laajentamaan yhdistymis- ja empatiakykyjänne. Avatkaa mielenne. Eläimillä on myös tunteita ja sielu. Jokaisella elävällä olennolla, jonka Jumala on luonut, joka kävelee ja hyppelee, jolla on kädet ja/tai jalat ja erityisesti silmät, on sielu.
 
Kissat ovat hengessä hyvin paljon leijonien kaltaisia. Tulemme hyvin vanhasta maailmasta, yhdestä vanhimmasta. Siksi meillä on myös voimakkaat suojelumahdollisuudet. Emme pysty ainoastaan havaitsemaan selvemmin näkyvää ja näkymätöntä, vaan pystymme myös puolustamaan teitä pahaa henkeä vastaan henkitasolla. Kuin leijona.
 
Nyt haluaisin selittää erityisen puhdistumismeditaation, minkä voitte tehdä vahvistamaan energiaanne tulevia aikoja varten: suitsukkeiden polttaminen.
 
Ota alkuperäistä egyptiläistä myskiä, yksi kappale.
Lisää siihen santelipuuta, kaksi kappaletta.
Sitten lisää lopuksi muutama kuivattu salvianlehti.
 
Kun savu alkaa nousta, kuvittele leijonan hengen tulevan tästä savusta ja suurin, vahvoin leijonan askelin astuvan jokaiseen pimeään energiaan ja syövän kaiken negatiivisen kodistasi ja sen ympäriltä. Pidä tämä meditaatio lähellä mieltäsi - se on hyvin, hyvin muinainen ja voimakas.
 
Kun olet valmis ja tunnet majesteettisen ja voimakkaan leijonan syöneen, nielleen ja tuhonneen kaiken negatiivisuuden, kiitä sitä avusta, lähetä sille rakkautta, jos haluat, ja avaa ikkunat ja päästä raikasta ilmaa sisään "harjaamaan" loputkin ja myös savu pois talosta. Tiedä varmasti mielessäsi, että kaikki negatiivisuus on lähtenyt minusta.
 
Puhun siitä lisää myöhemmin ja älä unohda antaa valosi loistaa! Ole ylpeä ja kulje ylväästi kuin kissa ja tiedä aina, että ansaitset arvostusta ja rakkautta. Sinä olet kaunis, minä olen kaunis, me olemme kauniita.
 
Bast
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >