HomeViestejäSusan Elsa25.2.2012 - Suojelu

25.2.2012 - Suojelu

SUOJELU
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Susan Elsa (lightworkers.org)
25.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvät ja rakkaat sielut,
 
Olen arkkienkeli Mikael ja tulen tänään kera viestin, josta välitän henkilökohtaisesti paljon, koska välitän kaikista teistä, hyvinvoinnistanne ja sielustanne.
 
Olette upeassa ja kaoottisessa ajassa ja voi olla hyvin tyynnyttävää ja hyödyllistä kutsua nyt suojeluani. Voitte kuvitella sinisen valotakin laitettavan hartioidenne ympärille ja peittävän koko kehonne, mikä suojaa teitä kaikilta pimeiltä energioilta, toisten hyökkäyksiltä tai negatiivisuudelta. Monet ihmiset käyvät läpi omia sisäisiä ongelmiaan ja jotkut kääntyvät poispäin omasta peilistään, jotta he voivat ajatella jotain muuta toisen elämän kera. Se on itse asiassa hyvin luonnollista - näin ihmisluonto toimii, silloin kun hänen värähtelynsä on matala eikä hän ole rehellinen itselleen.
 
Älkää antako kenenkään masentaa teitä vetämällä teidät omaan energiaansa jonkinlaisena kumppanuutena. He etsivät rakkautta, mutta väärällä tavalla. Edes korkeinta tarkoittavan tavoitteen vuoksi teidän ei ole tarkoitus puuttua vapaaseen tahtoon.
 
Tämä merkitsee, että vaikka haluattekin rauhaa, rakkautta ja myötätuntoa ja elätte sillä tavalla, niin ette voi pakottaa ketään, joka päättää elää pelon, vihan ja kilpailun kera, muuttaaksenne häntä, osoittaaksenne kunnioitusta tai mitään, mitä pidetään luonnollisena omassa mielentilassanne. Synkkämielinen ihminen ei pysty tuntemaan tai kuulemaan teitä - tämä on ansa, miten pimeät energiat toimivat.
 
Nyt kaikkien sielujen on tärkeää keskittyä valoon ja nostamaan värähtelyään korkeampiin ulottuvuuksiin. Ei yksinkertaisesti ole kovin paljon aikaa enää hyötyä upeista ja avoimista energiayhteyksistä ja ylösnousemustilaisuuksista. Mielen, sielun ja kehon ylösnousemus muuttuu myös. Sitä tulee terveempää ja jotkut ehkä myös laihtuvat näkyvästi ja tuntevat olonsa kevyeksi ja upeaksi itsessään ja kehossaan.
 
Joitakin teistä kutsutaan ja on kutsuttu jo kanavoimaan meitä, kasvamaan henkisesti tai jakamaan itseänne henkisesti. Jumala tekee nämä päätökset riippumatta siitä, mistä perspektiivistä haluatte lopulta tarkastella asiaa. Kaikki universumin järjestelyt, työ mitä tulitte tekemään, elämä mitä tulitte elämään tällä hetkellä, kaikki mitä voisitte koskaan havaita, on Jumalan kontrollissa. Tämä on pääsyy, miksi emme koskaan puutu vapaaseen tahtoon ja yritä pakottaa ketään parantumaan tai muuttumaan tai antaa jotain muuta suuntaa polulla kenellekään. Rakastamme ja kunnioitamme Jumalaa.
 
Se otetaan vakavasti, meidän ja Jumalan syvästä rakkaudesta teitä kohtaan, kun joku yrittää loukata vapaata tahtoanne tai puuttua teihin hengessä. Ja valitettavasti tämäntyyppiset teot voivat lisääntyä vuonna 2012, sillä tämä on viimeinen aika, jolloin lopulta pimeydeltä otetaan valta ja se neutralisoidaan. Tätä tapahtuu jo ja se lisääntyy, niin että pimeillä sieluilla ei ole maaperää millä seistä ja kanava on täysin auki taivaan ja maan yhdistämiselle.
 
Sinä joka haluat ylösnousta, olet ja olet aina ollut tervetullut! Sinä joka haluat pudota kuiluun, kunnioitamme vapaata tahtoasi.
 
Olen arkkienkeli Mikael ja olen totuus, olen suojelu ja kaikki menee suunnitelman mukaisesti. Älkää antako kenenkään puhua tai hyökätä teitä pois siitä, mihin uskotte. Pysykää uskollisena itsellenne ja pitäytykää siinä, minkä te tiedätte.
 
Totuus tulee aina puhtaimmassa muodossaan suorassa yksityiskommunikoinnissa meidän kanssamme - arkkienkelit, suojelusenkeli tai Jumala. Olen täällä näyttämässä teille vain tietä ja voin suojella teitä tuolla tiellä, mutta teidän on kuljettava se. Ja silloin kun joku hyökkää jollain tapaa kimppuunne, kun puhdistamme ja tasoitamme energioita ulottuvuudessanne ja ohjaamme tätä ylösnousemusta, älkää koskaan epäröikö puolustaa itseänne ja osoittaa raudanlujaa tahtoa.
 
Olkaa horjumaton. Uskokaa ja luottakaa. Rakastakaa itseänne. Uskokaa itseenne.
 
Haluan todella painottaa viime mantraa, minkä voitte sovittaa henkilökohtaisesti mieleenne ja kieleenne sopivalla tavalla, esimerkiksi: "Uskon itseeni, olen rakastettu, olen terve." Mitä tahansa mantraa tarvitsettekin tuolla hetkellä, olette vapaa olemaan luova ja seuraamaan sydäntänne.
 
Sitten toistakaa tätä mantraa seitsemän kertaa peräkkäin, pitäkää tauko, vetäkää syvään henkeä ja toistakaa sitten taas seitsemän kertaa.
 
Erityishuomautuksena haluaisin mainita jotain, mistä välitän syvästi, sillä välitän ihmiskunnasta ja jokaisesta yksittäisestä sielusta.
 
Jotkut sielut tekevät väärin tosia kohtaan, joskus fyysisesti, joskus sanallisesti ja mikä vielä surullisempaa, joskus henkisesti. Henkinen vääryys toisen sielua kohtaan on pahinta, mitä voitte tehdä, erityisesti kun kaikki ovat nyt paranemassa. Jos teette näin, se muistuttaa seuraavaa.
 
Joku on pukeutunut kauniisti ja odottaa ihanaa alusta, ylösnousemusalusta, ja se on täällä vain erityisaikaan. Kuvitelkaa nyt, että kaikki muutkin ihmiset seisovat siellä kauniissa väreissä ja hellehattu päässä, nauraen ja innostuneena matkasta.
 
Yhtäkkiä joku tulee väkijoukosta ja kävelee vihaisesti kohti toista, joka seisoo rentona, ja hyökkää tämän ihmisen kimppuun, iskee nyrkillä sinne tänne, potkaisee pari kertaa, kun uhri makaa maassa loukkaantuneena ja katselee toisten onnellisena nousevan alukseen.
 
Tiedostakaa, mitä teette toisille, sillä te koette sen todellisuudessa. Fyysinen elämänmatka on erittäin lyhyt verrattuna kaikkeen siihen, mitä on vielä tulossa. Älkää pilatko ikuista elämäänne jollain, mikä on vain oppimisvaihe. Olkaa ystävällinen toisille ja loukatessanne toista pyytäkää anteeksi - se on näin yksinkertaista.
 
Teille sallitaan virheiden tekeminen ja arvostamme kärsivällisyyttä ja rakkautta ennen kaikkea. Ja virheen jälkeen menkää sanomaan, että olette pahoillanne, ja tämä on periaatteessa yleinen ja yksinkertainen esimerkki siitä, miten helppoa on tasapainottaa asiat suurimman osan ajasta.
 
Mutta ollaanpa selkeitä, kuten minä arkkienkeli Mikael aina olen:
 
Jos yllä olevan esimerkin mukaisesti menette hyökkäämään jonkun viattoman sielun kimppuun, joka on nyt ylösnousemassa tai parantumassa omalla polullaan ja sielumatkallaan, jäätte ylösnousemusaluksesta - symbolisesti sanottuna - ja vedämme uhrin taianomaisesti mukaan ja hänelle annetaan erityisen mukava paikka aluksessa.
 
Olen arkkienkeli Mikael ja tuon teille totuutta, rakkautta ja oikeudenmukaisuutta planeetalle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >