HomeViestejäSusan ElsaVuoden 2012 viesti

Vuoden 2012 viesti

VUODEN 2012 VIESTI
 
Merddyniä (Merlin) kanavoinut Susan Elsa (lightworkers.org)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, hyvät ja rakkaat ystävät!
 
Tavallisesti rauhaani ei häiritä kuoleman jälkeisessä elämässä, mutta tämä on poikkeuksellista aikaa maan päällä ja puhun teille tänään muutaman sanan. Yllätys!
 
Kaikki unelmanne, erityisesti hyvät ja upeat, ovat todellisia. Fantasiat joita teillä oli lapsena, ovat todellisempia, kuin odottaisitte. Druidit alkoivat opettaa jo hyvin pieniä lapsiaan tiedonpuusta.
 
Nimeni oli Merddyn maan päällä, mutta kuuluisampi ja tunnetumpi nimi, jonka ehkä tunnistatte ja yhdistätte aivan oikein minuun, on Merlin, druidi.
 
Olemme ajassa, jonka kuvittelin henkilökohtaisesti tulevan eläessäni ihmiskehossa. Tiesin - me kaikki tiesimme - että tulisi aika, jolloin valo voittaisi varjon. Varjoa ei pitäisi aliarvioida ja se voi olla hyvin voimakas - en voi valehdella teille, rakkaat ystäväni.
 
Druidit huolestuivat jo omana aikanaan siitä, että suuri osa totuudesta pantaisiin telkien taakse ja myös kadotettaisiin. Kirjoitimme muistiin harvoin tietoamme ja druidien viime vaiheessa emme tehneet lainkaan muistiinpanoja, vaan siirsimme tietoa eteenpäin vain sanallisesti. Onneksi teimme niin ja tieto pysyi turvassa.
 
Se ei riittänyt. Oli aika, jolloin monia meistä saatiin kiinni, ja niinpä veimme tiedon henkeen. Nyt tämä tieto on edelleen saavilla, mutta ei fyysisesti vaan ainoastaan henkisesti ja ainoastaan harvoille ja valituille, enimmäkseen omien piiriemme druideille, jotka ovat taas kerran inkarnoituneet tuomaan tiedon takaisin - alkaen vuodesta 2012.
 
Voisittepa nähdä minun silmilläni! Muistan kävelleeni metsissä aistien jokaista puuta, haistaen jokaista tuoksua ja laittaen käteni kauniille, veden pyöristämille kiville, jotka olivat lämpimiä auringosta. Pystyin tuntemaan, miten ne "tankkasivat" valoenergiaa auringosta. Se oli yksi monista kauniista päivistä, elämistäni maan päällä, jolloin yhdistyin päivittäin luonnon kanssa.
 
Kun sielussasi on valoa, se auttaa kulkemaan nopeammin, kevyemmin ja saapumaan perille nopeammin.
 
Kun elää syleillen kaikkea taikaa ympärillään - luontoäitiä, ystäviä, perhettä ja rakkaita - se on upea tunne ja elintapa.
 
Joitain totuuksia ei ole helppoa kohdata. Olen nähnyt monien druidioppilaiden antavan periksi tai juoksevan karhuun, koska he eivät pystyneet saamaan loppuun druidismin opetuksia, he eivät löytäneet riittävästi rohkeutta tai vahvuutta kohdatakseen suurimmat pelkonsa. Se on uskallusta vaativa haaste eikä ehdottomasti helppoa, mutta kaikki ponnistelu on sen arvoista.
 
Druidina oleminen merkitsee juuri sitä. Tullakseen aidoksi druidiksi on oltava mestari luonnon tiedossa ja sen laeissa, hengessä ja sen laeissa ja lopuksi oman itsensä mestari. Se joka on itsensä mestari, on mestari kaikessa muussakin.
 
Miehet ovat energialtaan erilaisia kuin naiset. Naiset ovat kuin kuu, kun taas miehet ovat kuin aurinko. Druidi eli enimmäkseen ilman fyysistä kontaktia naiseen, aistillisesti puhuttaessa. Miehestä ja erityisesti hänen henkisestä energiastaan tulee heikompi, silloin kun hän antaa energiansa naiselle.
 
Avalonin noidilla, kuten niitä tänä päivänä kutsutaan ja joita voitaisiin kutsua myös naispuolisiksi druideiksi, oli täysin vastakkainen tilanne. Tullakseen täysin mestariksi, he suorittivat aistillisia akteja juhlamuodossa, koska se antaa naisille vallan miehistä energeettisesti. Erityisesti naisille jotka osaavat käyttää energiaa tarkoituksella juuri niin.
 
Tämä oli vain meidän piireissämme, koska omistauduimme täysin henkiselle kasvulle ja avauduimme täydelle potentiaalillemme, joten energian menettäminen tai harhautuminen intohimosta ja halusta heikentäisi meitä täydellisen itsemestaruutemme korkeiden tavoitteiden saavuttamisessa. Henkisten asioiden mestaruus oli meille kuin painonnostoa tänä päivänä - keskitimme energiamme ollaksemme mahdollisimman voimakkaita.
 
Rakkaus on eri aihe. Silloin kun kaksi rakastaa toisiaan oikeasti, se on tasapainoinen akti.
 
Mainitsen tämän erityiskohdan selkeyttääkseni sitä, miten energia toimii miesten ja naisten välillä. Kyse on hyvin intensiivisestä aktista, mistä useimmat ovat tietämättömiä tänä päivänä maan päällä, eikä pitäisi kulkea ympäriinsä yhdistyen fyysisesti ilman rakkautta, luottamusta ja aitoa sielunkumppanuustunnetta. Naisen henkeen ja auraan voi tulla myös "tartunta", jos miehellä on huono energia tai henki aurassaan, sillä mies antaa itsestään energiaa naiseen tällaisen aktin aikana. Ja miehellä voi elämänenergia kulua kirjaimellisesti yhdistyessä hyvin synkkämielisen naisen kanssa. Ajatelkaa sitä ja antakaa sydämenne ja henkenne johtaa teitä, ei kehonne.
 
Voisin sanoa monia, monia tärkeitä opetuksia lisää tässä viestissä ja jatkaa ja jatkaa, mutta näin "opitte" tänä päivänä. Me druidit uskoimme aina, että tietoa ei voi kertoa tai jakaa puhumalla tai opettamalla suoraan. Koskaan ei pitäisi ottaa toisen oppimispolkua. Tieto voidaan saavuttaa vain kokemisen kautta.
 
Druidiopettaja antaisi vain inspiraatiota, osoittaisi oppilastaan oikeaan suuntaan, mutta sitten oppilaan täytyy kulkea polku yksilöllisesti ja kokea itse, todella ymmärtääkseen käsillä olevan oppitunnin.
 
Jos et ole koskaan syönyt omenaa, en voi antaa omaa kokemustani sen mausta ja raikkaasta mehusta, sen väristä ja muodosta, miedosta makeasta tuoksusta, vaikka kuinka yrittäisin. Voin kertoa sinulle tarinan omenista, mutta sinun on kokeiltava sitä tietääksesi sen, mitä minä tiedän.
 
Löytäkää itsenne - ja löydätte koko maailman.
 
Merddyn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev