HomeViestejäSarah-Jane Grace20.4.2012 - Kosmista superlinkousta

20.4.2012 - Kosmista superlinkousta

KOSMISTA SUPERLINKOUSTA

Kirjoittanut Sarah-Jane Grace ( www.theplanetwhisperer.co.uk)
20.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun elämän pesukone jatkaa nopeaa linkousta, on aivan liian helppoa menettää suuntavaistonsa pyörityksestä aiheutuvassa huimauksessa. Voimme hämmentyä ja mennä päästämme pyörälle yksinkertaisimmastakin tehtävästä - vähän kuin yrittäisi keskittyä korkeassa paikassa, missä ilma on ohutta ja hapetonta. Tietysti olemme tässä linkouksessa syystä, sillä se on osa kosmista superlinkousta tai pesukiertoa, mikä vie meidät tietoisuustilasta toiseen. Meidän on käytävä läpi linkousta vapautuaksemme kaikesta liiasta elämässämme ja ollaksemme vapaa syleilemään seuraavaa askelta evoluutiossamme.
 
Linkous on osa tätä jaksoa ja voimme päättää välttää sitä ja yrittää hitaasti "tippua narulla" pidemmän jakson aikana tai voimme mennä linkouksen mukana tietäen, että lopputulos tekee huimauksesta sen arvoista. Tietysti vasta sitten voimme katsoa linkousta taaksepäin, kun lempeästi kuivamme uuden päivän kirkkaassa auringonpaisteessa, ja nähdä kokemuksen arvon, sillä kulkeminen rystyset valkoisena tekee rationaalisesta ajattelusta jokseenkin haastavaa!
 
Meistä siis tuntuu ehkä vähän kolhitulta, ruhjotulta, puristetulta ja väännetyltä energeettisesti, mutta tässä hulluudessa kyllä näyttää olevan korkeampi tarkoitus. Kuitenkin tämän tietäminen ja sen kanssa eläminen ovat hyvin eri asioita …
 
Jatkuva mukana sinnittely voi olla uuvuttavaa ja työlästä ja voi olla vaikeaa jatkaa luottamista, kun elämä tuntuu sarjalta tiiliseiniä tai lukittuja ovia läpimurron tekemiselle. Tietysti tiedämme, että jokainen seinä tai ovi on yksi kerros kohdattavaksi, parannettavaksi ja vapautettavaksi, mutta silloin kun niitä tulee herpaantumatta valtavina aaltoina rytisten henkilökohtaisen elämämme kallioihin, voi olla vaikeaa nousta ottamaan ilmaa. Kuitenkin meillä on vaihtoehto: voimme antaa periksi ja antaa aaltojen kuluttaa ja ahmaista meidät tai voimme jatkaa mukana sinnittelyä. Sisäinen soturimme ei ehkä aina tunnu vahvalta, mutta sisäisenä valonamme ja oppaanamme soturi pitää meidät kulkemassa aallolla, jatkaen luottamista.
 
Tietysti luottamuksen ylläpitäminen ja rakkauden ja valon puolustaminen on vaikeaa sulattaa, silloin kun elämä on rankkaa, mutta kun pidämme silmät kiinni määränpäässä, siitä tulee jotenkin helpompaa. Samaan aikaan tiedämme intuitiivisesti, että muutosta tapahtuu monilla tasoilla - vaikkakin hyvin hienovaraisesti ja voimme alkaa aistia siirtymän kohti suurempaa vapautta elämässämme.
 
Tällä hetkellä pesukierrossa on työntö- ja vetovaikutusta. Työntö tulee esiinilmestyvästä vahvuuden, energian, intohimon ja fokuksen tunteesta, halusta olla aktiivinen ja olla muutos. Toisaalta on voimakasta sisäistä vetoa, mikä pyrkii parantamaan ja päästämään irti sisäisesti ja kokemaan kiertojen tai mallien loppumisen (mikä on välttämätöntä, mutta voi olla vaikeaa kestää). Kuitenkin sisäisen maailman tullessa intensiivisemmäksi, hämmennys alkaa kummallisesti hävitä, sillä aito vahvuutemme, intohimomme ja energiamme tulee pintaan, kun käsitämme, ettemme ole voimattomia nappuloita elämän pelissä, vaan sotureita, pioneereja ja visionäärejä! Joskus meidän on koettava linkouksen täysi voima oivaltaaksemme totuutemme ja yhdistyäksemme todelliseen ydinolemukseemme.
 
Vaikka siis voi olla vaikea luottaa, kun meneminen on hyvin kuoppaista, niin aallolla ratsastaminen tällä myrskyisällä matkalla itseen näyttää tärkeältä askeleelta. Vasta kun lakkamme taistelemasta tätä prosessia vastaan, minkä käsitämme menemällä linkouksen mukana, voimme voittaa huimauksen ja nauttia menosta. Tuolla hetkellä voimme täysin syleillä prosessia ja tietää, että olemme valmis antautumaan aidolle suurenmoisuudellemme ja elämään niin, kuin meidän on tarkoitus elää …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >