HomeViestejäSarah-Jane Grace19.2.2012 - Kompakysymyksiä, valintoja ja kiinniroikkumista!

19.2.2012 - Kompakysymyksiä, valintoja ja kiinniroikkumista!

KOMPAKYSYMYKSIÄ, VALINTOJA JA KIINNIROIKKUMISTA!

Kirjoittanut Sarah-Jane Grace ( www.theplanetwhisperer.co.uk)
19.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energeettisesti sanottuna nämä ovat myrskyisiä ja riehakkaita aikoja. Itse asiassa, useimmilla tasoilla on muutoksen ja liikkeen tuntua! Tuntuu siltä, että kaikki nopeutuu ja hidastuu samanaikaisesti ja voi olla vaikea tietää, olemmeko tulossa, menossa vai leijummeko jossain sillä välillä. Kuitenkin tästä näennäisen epävarmasta ja tuntemattomasta ilmastosta huolimatta, syvältä sisällä alkaa nousta pintaan voimakas varmuuden tunne. Todellista paradoksien ja kompakysymysten aikaa!
 
Tuntuu siltä, että vasta kun olemme uppoutuneet täysin kaaokseen, voimme alkaa nähdä tuota kuuluisan valon tunnelin päässä. Tämä kuitenkin menee pidemmälle kuin astuminen pimeydestä valoon - tämä matka itseen vie meidät polariteetista tietämisen, totuuden ja rakkauden paikkaan. Elämä on hyvin paljon enemmän kuin valo tai pimeys ja vasta kun olemme koskettaneet tätä, voimme täysin antautua todelliselle virtaukselle ja täydelle elämän suurenmoisuudelle.
 
Löydämme nyt itsemme seisomasta jyrkänteellä. Päätös roikkumisesta kiinni siinä, minkä tunnemme, tuntuu houkuttelevalta, sillä "parempi paha, joka tunnetaan", mutta samaan aikaan tiedämme intuitiivisesti, että on sananlaskun luottamushypyn aika tuntemattomalle alueelle, voidaksemme laajentua, kukoistaa ja kasvaa.
 
Sisäinen maisemamme ottaa edelleen keskinäyttämön, kun on tarvetta kylvää uusia siemeniä liittyen aikomukseemme polusta eteenpäin. On aika tuntea täysi aikomuksen voima ja käsittää, että meillä tosiaan on se, mitä vaaditaan unelmiemme toteuttamiseen. Elämä ei tietenkään ole näin yksinkertaista, sillä ihmisinä me ajattelemme, analysoimme, kannamme huolta ja viivyttelemme! Mutta ihmisiä olemme, joten meidän on löydettävä polku uuteen paikkaan elämässä niiden esteiden läpi, joita usein luomme pelolla tai epäilyksellä. Tämä "paikka" on tila sallia aidon itsemme säteillä ja elää niin tietoisesti kuin mahdollista.
 
Tämä on sisäisen maailmamme navigoimisen aikaa, murtautuaksemme vapaaksi siitä pelosta, mikä hyvin usein pitää meidät lukittuna puutteen, rajoitusten ja kärsimyksen ansaan. On tärkeää tietää, että mielemme on vapaa ja että se miten päätämme ajatella elämästä, on kenties suurin lahjamme. Kun havaintokykymme jatkaa terävöitymistä ja muuttumista, alamme nähdä elämän hyvin eri tavalla.
 
Kun käsitämme, että olemme roikkuneet kiinni tavoissa ja malleissa tuntemattoman pelostamme, heräämisprosessi nopeutuu huomattavasti. Näyttää siltä, että se miten päätämme tulkita ja ymmärtää kokemuksiamme, määrittää ja muotoilee elämämme ja matkamme eteenpäin. Kun laitamme nämä asiat yhteen, näkee selvästi, että ainoa tie kasvuun, kukoistukseen ja kehitykseen on murtautua vapaaksi malleista, jotka ovat muokanneet meitä, tiedostaa ajatuksemme ja käsittää, ettemme vain ajelehdi voimattomana ja päämäärättä elämän aalloilla! Olemme heränneitä ja tiedostavia olentoja ja mitä enemmän tartumme härkää sarvista ja otamme vastuun valinnoistamme, ajatuksistamme ja teoistamme, sitä paremmin voimme syleillä sisäistä voimaa ja ilmentää taivaan maan päälle.
 
Kun siis roikumme jyrkänteellä, meillä on valintatilanne. Voimme joko roikkua kiinni kynsillämme ja lukossa pelosta tai voimme antautua universaalille virralle ja luottaa, että meidät elätetään ja opastetaan eteenpäin. Tämä tietysti tuo pintaan yhden kompakysymyksen: miten voimme antautua ja luottaa, kun on maksettavia laskuja, tehtäviä töitä jne.? Nämä ovat luonnollisia ihmisen huolia ja hyvin monet meistä pelkäävät menettää kontrollin ja nähdä maailmamme murenevan silmien edessä.
 
Pitäisikö meidän sitten pysyä aina reunalla riskin ottamisen pelosta? Siihen saakka kunnes luotamme, antaudumme ja menetämme kontrollin (sillä mitä kontrollia meillä loppujen lopuksi on?), emme voi oikeastaan löytää vapautta. Keskitymme niin kovasti selviytymiseen, että kadotamme elämänvirran kipinän, intohimon ja taian.
 
Kun jatkamme näiden epävarmojen mutta varmojen aikojen navigoimista ja kun päästämme irti epäilystä, pelosta ja ahdistuksesta, mitkä ovat sekä syövyttäviä että murentavia, voimme alkaa saada todellisen tunteen siitä, miksi olemme täällä …
 
Miksi siis olemme täällä?
 
Olemme täällä säteilemässä, loistamassa ja hehkumassa! Olemme omia luojiamme ja on aika todella uskoa tämä ja tietää, että polkumme on täsmälleen oikea meille. On loputtomasti tutkimismahdollisuuksia eikä ole mitään rajoja, sillä ainoat rajat ovat ne, mitä itse asetamme.
 
On aika luopua vastustuksesta, syyllisyydestä ja pelosta ja tietää intuitiivisesti ja todella uskoa, että olemme vapaa. Voimme tehdä ja olla kaikkea, mitä haluamme, sillä kaikki asiat ovat mahdollisia, silloin kun annamme itsemme uskoa. On aika käyttää niitä lahjoja, joiden kanssa synnyimme, antautua virralle, luottaa ja uskoa. On aika lakata saarnaamasta ja viivyttelemästä, ottaa vastuu ja luoda oma upea, ihmeellinen ja suurenmoinen todellisuutemme …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >