HomeViestejäSarah-Jane Grace26.7.2011 - Todellinen sadonkorjuu

26.7.2011 - Todellinen sadonkorjuu

TODELLINEN SADONKORJUU

Kirjoittanut Sarah-Jane Grace ( www.theplanetwhisperer.co.uk)
26.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ceres alkaa perääntyä tänään 26.7. Tämä kääpiöplaneetta jonka astrologit hyvin usein ylenkatsovat, on pieni voimapesä, joka esittää hyvin ratkaisevaa ja syvällistä roolia elämässämme. Ceres on maaäiti, hoivaaja, sadonkorjuun Jumalatar.

Ceres edustaa itsearvostusta ja itsetuntoa ja se yhdistää meidät syviin ja syvällisiin tunteisiin, kuten menetys, erillisyys, suru, riippuvuus, kiinnittyminen jne. Ceres auttaa meitä ravitsemaan ja hoivaamaan itseämme kaikilla tasoilla.

Alkaessaan perääntyä Ceres keskittyy syvälle sisään ja haluaa meidän ajattelevan niitä tapoja, joilla huolehdimme itsestämme. Syötämmekö itsellemme ravitsevaa ruokaa? Huuhtelemmeko itseämme rakastavilla ajatuksilla? Huolehdimmeko tarpeistamme elämämme tärkeimpänä asiana? Luultavin vastaus on "ei". Tietysti meillä kaikilla on velvollisuuksia ja vastuita ja nämä usein vievät meidät pois itseemme keskittymisestä ja enemmän kohti toisten tarpeita. Tämä on osa ihmisolemustamme, mutta toisaalta emmekö ole itsellemme velkaa sen, että arvostamme ja kunnioitamme omia tarpeitamme, omaa sieluamme?

Taas kerran näyttää siltä, että avaimena tässä on tasapaino: varmistamalla, että annamme itsellemme aikaa, sekä antamalla itsestämme toisille voimme luoda enemmän harmoniaa elämäämme.

Kuitenkin perääntyvä Ceres menee tätä syvemmälle!

Tämän intensiivisen planeettafokuksen kohdistuessa sisäiseen maisemaamme Ceres pyytää meitä kääntymään sisäänpäin, seisomaan paljaana ja haavoittuvana paljastaen sielumme. Se haluaa meidän lopettavan pelkojemme ja tuskamme piilottelemisen ja sen sijaan kunnioittavan niitä, jotta voimme vapauttaa ne. Kunnioittamalla näitä voimakkaita, rikkaita ja joskus tuskallisia tunteita yhdistymme todelliseen vahvuuteemme. Ja tämän yhteyden kautta käsitämme sisäisen voiman. Aivan kuin kaunis, tyyni ja rauhallinen vuori - syvällä pinnan alla on hehkuva, energinen ja hyvin aktiivinen tulivuori odottamassa räjähtämistä elämään.

Ulkonäkö voi pettää. Kuinka moni meistä kuitenkin tekee kovasti työtä laittaakseen esille "oikean" ulkoisen vaikutelman? Miten moni meistä yrittää olla tuo vuori ja sallia paineen kasautua sisäänsä?

Maaäiti on kaunis, mutta se voi tuhota yhtä helposti kuin luoda. Tietysti meillä ei voi olla toista ilman toista, mutta näyttää siltä, että hyvin monet meistä kamppailevat tämän elämän peruskierron hyväksymisen kanssa. Sen sijaan että roikumme kiinni kiillotetussa ulkokuoressa, Ceres pyytää meitä kaikkia seisomaan omassa totuudessamme, olemaan ehjä ja kokonainen itsessämme kaikilla tasoilla.

On ok olla kaunis tulivuori! Silloin kun lakkaamme yrittämästä takoa takaisin sisään oman totuutemme, käsitämme, ettei meidän tarvitse pelätä tuskallisia tunteitamme. Voimme saavuttaa pisteen, missä jokainen tunne johtaa meitä kohti rikkaampaa ja tyydyttävämpää elämäntapaa. Kyse ei ole tuskamme vatvomisesta tai vaikeissa tunteissa rypemisestä, tässä on yksinkertaisesti kyse sen hyväksymisestä, että meillä on ylipäätään niitä.

Ceres haluaa meidän syleilevän elämän koko rikasta kirjoa, se haluaa meidän juhlivan todellista elämän sadonkorjuuta kaikilla olemuksemme tasoilla …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >