HomeViestejäSarah-Jane Grace28.6.2011 - Tunneintensiivisyys

28.6.2011 - Tunneintensiivisyys

TUNNEINTENSIIVISYYS

Kirjoittanut Sarah-Jane Grace ( www.theplanetwhisperer.co.uk)
28.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun planeetat jatkavat riemukasta tanssiaan taivaalla, näyttää siltä, että monet meistä ovat juuttuneet polviaan myöten mutaan - tämä muta on eräänlaista kosmista liejua, joka hämmentää syviä ja syvällisiä tunteita ja tuntemuksia. Tämä on voimakkaiden tunneäärimäisyyksien sekamelska-aikaa. Jokainen meistä luultavasti kokee tunneasteikon kumpaakin päätä silmänräpäyksessä. Jotkut meistä kokevat epäonnekseen kumpaakin samanaikaisesti.

Ei voi kieltää, että käymme läpi muutosta. Sitä on kaikkialla ympärillämme. Se on kenties ainoa vakio elämässä. Muutos: loppumisia ja alkamisia, alkamisia ja loppumisia. Kierre jatkuu jollain intensiivisyydellä nyt, kun meidät haastetaan kohtaamaan pelkomme, syleilemään lahjojamme ja astumaan tuntemattomaan.

Samaan aikaan on jatkuva tarve siivota elämäämme joka tasolla, kun kevyesti matkustamisen tarpeen merkitys kasvaa. Meitä valmistellaan ikään kuin tekemään jättimäinen luottamushyppy ja mitä vähemmän kuormaa meillä on, sitä korkeammalle kohoamme. Voimme ottaa painolastia mukaamme, mutta se aiheuttaa meille selkäsärkyä, se tekee matkasta väsyttävämpää ja luultavammin ihmettelemme, miten ihmeessä viitsimme kantaa sitä kaikkea, sitten kun pääsemme perille! Meillä on jo kaikki, mitä tarvitsemme - ylimääräisen kantaminen tulee vain tielle …

Tunteet ovat omituinen juttu. Pyrimme saamaan onnellisuuden tunteita ja usein pelkäämme vähemmän onnellisia, kuitenkin jälkimmäiset työntävät meitä usein eteenpäin ja antavat meille motivaatiota ja päättäväisyyttä muuttaa elämäämme. On tärkeää oppia, miten käyttää tunteitamme positiivisella ja elämää muuttavalla tavalla nyt. Meille esitellään tilaisuus muokata elämäämme joka tasolla ja riippuu meistä yksilönä, otammeko vastaan tämän vai pidämmekö kantapäämme tiukasti haudattuna hiekkaan. Tietämättömyys on autuasta, mutta onko kyse oikeasti tietämättömyydestä, silloin kun tiedämme, että jotain on, mutta päätämme olla piittaamatta siitä pelon tai jonkin vastaavan vuoksi?

Kun jatkamme heräämistä, näyttää siltä, että meidän on syleiltävä olemuksemme kaikkia puolia nyt. Meidän täytyy rakastaa ja kunnioittaa itseämme ja tunteitamme ja meidän täytyy kiittää lahjoistamme ja taidoistamme ja myös käyttää niitä. Elämä on elämistä varten, ei vain sen ajattelemista ja nyt on aika tarttua tuota sananlaskun härkää sarvista ja päästä vauhtiin siinä …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev