HomeViestejäZingdadHelmikuu 2017 - Politiikan valheellinen kahtiajako oikeisto vs. vasemmisto - Adamun kehotus

Helmikuu 2017 - Politiikan valheellinen kahtiajako oikeisto vs. vasemmisto - Adamun kehotus

POLITIIKAN VALHEELLINEN KAHTIAJAKO OIKEISTO VS. VASEMMISTO – ADAMUN KEHOTUS
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
Helmikuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja tulen luoksenne taas kerran Zingdadin kautta.
 
Tänään, presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisten ollessa hyvin tuoreessa muistissanne, haluan antaa teille uuden päivityksen sosio-poliittisesta näyttämöstänne. Niinpä jaan kanssanne perspektiivin siitä, mitä tapahtuu uutisissa, mitä tapahtuu kulissien takana ns. Illuminatissa ja mitä tapahtuu poliittisessa psyykessänne. Mutta tämän päivän päivityksessä minulla on agenda ja haluan olla täysin läpinäkyvä siitä.
 
Agendani on näyttää teille, ettei teidän ulkopuoleltanne löydy totuutta tai aitoa valtaa/voimaa. Totuus ja valta tulevat sisältänne. Ja mikä vielä tärkeämpää, haluan kehottaa teitä lakkaamaan näkemästä maailman ulkopuolellanne sellaisena, minkä täytyy muuttua, ennen kuin voitte löytää onnellisuuden. Onnellisuus tulee sisältänne.
 
Ja tämän päivän päivitys merkitsee siis jonkinlaista siirtymää. Olemme katsoneet itsemme ulkopuolelle, maailmantapahtumiin muutamassa viime päivityksessä. Tämän päivän päivityksestä alkaen alan osoittaa teitä aina vain enemmän ikuisuuteen ja jumaluuteen sisällänne. Ja sitten seuraavissa päivityksissä opitte myös, miten päästään omaan syvimpään totuuteenne ja voimaanne. Ja kuten olen luvannut aiemmin, opetan teille myös pyhät askeleet, joita voitte käyttää transformoidaksenne ja luodaksenne uudelleen todellisuutenne. Mutta kaikki tämä löytyy tulevista päivityksistä. Aloittakaamme nyt tämän päivän lähetys, joka keskittyy politiikan valheelliseen kahtiajakoon vasemmisto vs. oikeisto. Demokraatit vs. republikaanit USA:ssa. Liberaalit vs. konservatiivit. Ja sitten näytän teille, miten tämä tukee agendaani.
 
Mutta otetaanpa ensin pieni askel taaksepäin ja katsotaan laajempaa maailmankuvaa.
 
On itsestäänselvyys, että käärme on vaarallisin haavoittuessaan tai sokaistuessaan oman nahkansa luomisesta. Tuossa tilassa käärme luultavimmin iskee aggressiivisesti mihin tahansa, mikä liikkuu.
 
Ja sama pätee Punaisen kilven Illuminati-siipeen. Ollessaan todella vakavasti vammautunut ja enemmän kuin sokaistunut siitä siirtymästä, joka tapahtuu maailmassa ja joka on yhtäkkiä ja käsittämättömästi heidän kontrollointivaltansa ulkopuolella, se on yhtäkkiä vaarallisempi kuin koskaan ennen.
 
Ymmärtääksenne, kehen viittaa sanoessani "Punaisen kilven Illuminati" ja miksi sanon sen olevan vakavasti vammautunut, lukekaa aiemmat päivitykseni. Löydätte ne kaikki osoitteesta zingdad.com/adamu (myös suomennettu).  
 
Maailman ajankohtaiset huolet voidaan laittaa melkein yksinomaan Punaisen kilven vastuulle, ja suurelta osin juuri tästä syystä se sätkii hurjasti havaitessaan oman kuolemansa uhkaavan.
 
Kun Eurooppa kieltäytyi muodostamasta yhtä valtiota heidän valtansa alle, heidän ratkaisunsa oli ajaa maahanmuuttaja-aalto hurjan yhteensopimattomien kulttuurien alueilta Eurooppaan. Ideana oli käyttää uskonnollista, kulttuurillista ja sosio-ekonomista jakautumista maahanmuuttajien ja olemassa olevan väestön välillä sytyttämään sisällissota, joka pakottaisi Euroopan sodan repimäksi raunioerämaaksi. Ja sitten luoda kaaoksesta järjestystä. Heidän järjestystään. Yksi yhtenäinen Eurooppa, jossa on yksi, vaaleilla valitsematon parlamentti ja yksi armeija. Mikään tästä ei tietenkään perustu demokratian periaatteisiin – kaikki tämä täysin heidän hallinnassaan.
 
He uneksivat itsensä näkemisestä Euroopan pelastajiksi palauttaessaan järjestyksen. Heidän kovasti ylistetyn uuden maailmanjärjestyksensä.
 
Mutta valitettavasti heidän kannaltaan, ennen kuin heidän suunnitelmansa alkoi kantaa hedelmää, Britannia poistui EU:sta. Ja muut EU-maat alkoivat myös ilmaista voimakkaasti kansallismielisiä ja EU:n vastaisia suuntauksia. Tuli selväksi, että Eurooppa ei ollut lähellekään kypsä Punaisen kilven suunnitelmille!
 
Ja sitten Punaisen kilven Illuminatin järkytykseksi, venäläiset puuttuivat asioiden kulkuun. He hyökkäsivät Syyrian ISIS-joukkojen kimppuun, ja heidän voittosarjansa todisti vakuuttavasti, että sota ISIS:tä vastaan oli ollut huijausta – ainoastaan Punaisen kilven kaksoistavoite laajentaa vaikutusvalta-aluettaan Levanttiin ja kuten todettiin, aiheuttaa epävakautta Eurooppaan.
 
Punainen kilpi kosti valmistelemalla sotaa Venäjää vastaan. Ja kyllä, ystäväni, täysimittaisesta ydinsodasta tuli taas kerran todellinen mahdollisuus, mistä keskustelemme uudestaan hetken kuluttua.
 
Ensin haluan puhua toisesta Punaisen kilven suunnitelmasta: yhdistää Amerikka, Kanada, Meksiko, Japani ja liuta muita maita Tyynenmeren ympärillä yhdeksi monikansalliseksi valtioksi heidän hallintaansa. Suunnitelma oli monessa mielessä hyvin samanlainen kuin se, joka johti EU:n luomiseen. TPP-sopimus, kuten sitä kutsutaan, oli luotu tähän tarkoitukseen.
 
Kenties muistatte, että EU myytiin alun perin Euroopan kansoille pelkkänä yhteisenä markkina-alueena. Sitten sitä laajennettiin sisältämään sisärajat. Ja sitten EU muuttui hitaasti epädemokraattiseksi supervaltioksi. Valtioksi jonka johtajia ei ollut valittu vaaleilla eivätkä he näin olleet sen kohteiden hyväksymiä.
 
TPP:n oli tarkoitus tehdä pohjatyö juuri tuollaiselle epädemokraattiselle supervaltiolle, yhdistäen tällä kertaa kaikki Punaisen kilven ei-eurooppalaiset alueet.
 
Ideana tietysti oli, että EU- ja TPP-valtiot yhdistettäisiin lopulta yhdeksi suureksi Punaisen kilven imperiumiksi, joka käsittäisi puolet maapallosta ja suurimman osan sen taloudellisista, sotilaallisista ja strategisista muskeleista. Ja sieltä he kukistaisivat ja murskaisivat muut Illuminati-siivet (erityisesti Venäjän ja Kiinan) ja toteuttaisivat unelmansa täydellisestä maailman hallinnasta.
 
Mutta valitettavasti heidän kannaltaan, Amerikan kansa ei leikkinyt mukana. Hyvin pakotetun käsikirjoituksen seuraamisen sijasta, Amerikan kansa äänesti presidentinvirkaan ehdokkaan, joka oli ehdottomasti musta hevonen ja jota Punainen kilpi oli suuren osan vaaliprosessia pitänyt vitsinä. Ainoan ehdokkaan joka ei tiukasti ja päättäväisesti tanssisi heidän pillinsä mukaan. 
 
Mitä tahansa muuta saatettaisiin ajatella herra Trumpista tai niistä laajamittaisista muutoksista, joita hän on tuonut Amerikan poliittiseen maisemaan, ei voida olla piittaamatta siitä, että hän on toistuvasti pelannut Punaisen kilven vastaista peliä. Esimerkiksi, yksi aivan ensimmäisistä asioista, jonka hän teki, oli lopettaa ujostelematta TPP!
 
Huomasitteko edes sitä? Tämä yksi presidentin valtaoikeusteko muutti täysin maailman kurssia, ja sitä tuskin mainittiin mediassa. Ainoastaan tarkkaavaisimmat olisivat edes tienneet, että hän tappoi TPP:n.
 
Ja vielä parempi, herra Trump on ollut alusta saakka selkeä siinä, että hän suosii rauhaa – ja jopa yhteistyötä – Venäjän kanssa. Ei sätkynukkena, vaan rauhanomaisena kauppa- ja yhteistyökumppanina. Ja näin Punainen kilpi sain tulpa-annoksen pettymystä, kun maailma hivuttautui takaisin ydinsotaitsemurhan partaalta, koska Amerikan ja Venäjän valtionpäämiehet eivät nyt luultavasti käyttäisi noita laukaisukoodeja.
 
Ymmärtäkää, olkaa kilttejä, etten ole tässä puolueellinen. En vihjaa, että kaikki mitä herra Trump tekee, on hyvää, enkä pyydä teitä tukemaan häntä varauksetta. Hyvin, hyvin kaukana siitä. Monilla teistä on hyvin päteviä ennakkoluuloja hänen suhteensa. Ja jos hän kuuntelisi minua, tekisin monia hyvin kärkeviä ehdotuksia hänelle. Mutta siitä tässä artikkelissa ei ole kyse. Sanon tässä vain, että "hetki kutsuu miehen esiin", ja herra Trump on tämän hetken mies. Ja kaiken sen muun välissä, mitä hän on ja mitä hän tekee, hän on myös se keino, jolla Amerikka taas kerran välttää sen, että sitä käytetään Punaisen kilven tuhoavien suunnitelmien työkaluna.
 
Sanon "taas kerran", koska Amerikan vapaussodasta saakka USA on uudestaan ja uudestaan osoittautunut massiiviseksi piikiksi Punaisen kilven lihassa. Niin paljon, että sillä on erityisinhoa amerikkalaisia kohtaan. Ja nyt tuo inho lietsotaan raivoksi. Ja se vastaa tähän täysin luonteenomaisella tavalla. Aina kun se ei saa tahtoaan läpi, se aiheuttaa kaaosta. Se tuhoaa sen, mikä ei toimi heidän suunnitelmiensa mukaisesti. Ja sitten kaaoksesta se luo uuden järjestyksen, jonka se haluaa.
 
Tämä on kummankin maailmansodan todellinen syy. Ja melkein kaikkien muiden suurten sotien syy, joita on käyty ympäri maapalloa kenties keskiajasta saakka. Suuren laman ja erilaisten muiden taloudellisten katastrofien syy. 911-hyökkäyksen syy. Aids-pandemian syy. Ja monien muiden "vähemmän menestyksekkäiden" ja epäonnistuneiden pandemioiden syy. Kaikessa tässä (ja paljossa muussa) on ollut kyse Punaisen kilven yrityksestä pakottaa kaaokseen se, mikä ei noudata sen tahtoa.
 
Ja tämän he haluavat tuoda Amerikkaan nyt. He haluavat tuoda kaaosta Amerikkaan niin, että maa pirstoutuu, sen identiteetti tuhoutuu ja sen yhteiskunnalliset instituutiot ovat täysin sekasorrossa. Ja sitten he suunnittelevat saada kontrollin ja reformoida Amerikan omaksi kuvakseen. Ilman perustuslakia, jota he kovasti halveksivat. Ja he suunnittelevat käyttää Amerikan kansalaisia tavoitteensa saavuttamiseen!
 
Ja ystäväni, niiden kirvelevien tappioiden jälkeen, joita Punainen kilpi on kärsinyt, tässä on surullista kyllä sellainen paikka, jossa heillä näyttää olevan vähän alkumenestystä.
 
Viimeinen temppu heidän hihassaan on kääntää teidät toisianne vastaan sisällissodassa. Ei rotusota. Ei edes uskonnollinen sota. Ei, vaan jotain paljon salakavalampaa. Poliittisen ideologian sota. He ovat tehneet työtä jakaakseen kansan täsmälleen kahtia – 50-50-jako joka perustuu poliittiseen ideologiaan. Koko ideana siinä on "me vastaan he", jossa "me" olemme oikein ajattelevia amerikkalaisia ja "he" eivät ole. Siitä huolimatta, että "he" ovat omia naapureitanne. Kyllä, kenties "he" asuvat suuremmissa keskittymissä maanne toisessa osavaltiossa. mutta tosiasiaksi jää, että "he" ovat Amerikan kansalaisia aivan kuten te.
 
Ja te ja he ajaudutte toisianne vastaan. Joka kerta kun toivotte, että "heidät" voisi vain hiljentää, joka kerta kun pidätte "heitä" epäamerikkalaisina, turmeltuneina, idiootteina, väärässä olevina, eivätkä he ansaitse oikeutta ajatella, uskoa ja käyttäytyä, niin kuin te, voi melkein kuulla Punaisen kilven agenttien käkättävän hihaansa. Tuolla hetkellä he saavat pikkuruisen voiton. Ja joka kerta kun mielenosoitus muuttuu väkivallaksi ja Amerikan kansalaiset hyökkäävät toisiaan vastaan ideologian vuoksi, se on taistelu, jonka he ovat voittaneet. Ja jossain kohtaa, jos taistelut jatkuvat, se käynnistää sodan. Ja jos tulee sota, varsinainen sisällissota Amerikkaan, he ovat selvästi voittaneet.
 
Ainoat voittajat Amerikan sisällissodassa ovat Punaiset kilvet.
 
Ystäväni, haluan teidän ymmärtävän, että sillä ei hyvin pitkään aikaan ole ollut oikeasti merkitystä, kumpi puolue äänestetään valtaan Amerikassa. Ei todellisuudessa. Punaiset kilvet ovat saaneet suuremman ja suuremman kontrollin poliittisen prosessin kummastakin puolesta USA:ssa, koska he ovat kasanneet kaikissa vaaleissa valitsemiaan ehdokkaita kummallekin puolelle ja omistaneet aina vain suuremman osan poliitikkoja järjestelmän joka tasolla, joten eroavuuksista näiden kahden puolueen välillä on tullut enemmän tyyli- kuin sisältöasioita. Kuin valitsisi vanilja- ja suklaajäätelön välillä. Valitsette maun, jota pidätte parempana, mutta se mitä syötte, on käytännössä sama asia. Samalla tavalla melko pitkään aikaan sillä ei ole oikeasti ollut merkitystä, kumpi puolue on valittu valtaan.
 
Tiedän, että monet torjuvat tämän väitteen suoralta kädeltä. Todella ällistyttävä määrä rahaa ja työtä on kulutettu Amerikan kansan jakamiseen näihin poliittisiin leireihin. Ja näin monet teistä ovat sallineet itseään nimitettävän näiden tyrkytettyjen poliittisten kytkösten mukaan, ja sitten olette antaneet itsenne uskoa, että maan epäkohdat johtuvat vastakkaisesta ryhmästä.
 
Monet teistä ovat kiintyneet kovasti siihen asetelmaan, että teidän joukkonne on oikeassa ja vastajoukko on ehdottomasti väärässä.
 
On surullinen tosiasia Amerikan politiikan nykytilassa, että tehokkain kampanjointi ei ole hyvin usein muuta kuin vastapuolen repimistä. Sen näyttämistä, miten pahoja, kamalia, epäpäteviä, inhottavia ja halpamaisia he ovat. Useammat ihmiset ovat motivoituneita osallistumaan mielipidemittauksiin äänestääkseen vastapuolen ehdokasta VASTAAN, kuin äänestääkseen oman ehdokkaansa PUOLESTA. Enemmän rahaa käytetään poliittiseen mainontaan, joka halventaa vastapuolta, kuin tuo esiin mainostajan omia vahvuuksia ja kantoja. Ja toimittajat käyttävät paljon enemmän aikaa lähetyksissä ja palstamillejä sanomalehdessä ehdokkaiden halventamiseen, kuin heidän vaaliohjelmansa kantojen esille tuomiseen.
 
Ja vaikka juuri tätä tapahtuu, jotenkin se näyttää jäävän kaikilta huomioimatta, kun he keskustelevat siitä, miksi tietty ehdokas valittiin. Näissä viimeisimmissä vaaleissa toimittajat (jotka ovat olleet melkein yhtenäisen kiihkeästi Trumpia vastaan) osallistuivat suureen käsien vääntelyyn ja sielun etsintään kysymyksessä: "MITEN ihmeessä herra Trump valittiin?"
 
He ovat katsoneet asiaa melkein joka kulmasta. He ovat puhuneet pitkään siitä, miten Amerikan psyyke on saattanut muuttua, ja olettaneet, että Venäjä – tai muut pelaajat – ovat saattaneet ottaa aktiivisen roolin valintaprosessin manipuloinnissa. He ovat itse asiassa harkinneet melkein kaikkia mahdollisuuksia auringon alla, paitsi ilmeistä. Sitä äänestäjämäärää, joka oikeasti äänesti "mitä tahansa, paitsi Hillarya".
 
Mutta äänestys meni hyvin lähelle toisin päin. Ja jos rouva Clinton olisi valittu, hänen erinomaiset ominaisuutensa eivät myöskään olisi voittaneet hänelle ääniä. Se olisi ollut suurelta osin "minkä tahansa, kuin Trumpin" äänestämistä!
 
Tietysti puhun tässä yleisesti ja tietysti jokaiseen sääntöön on monia poikkeuksia, kuten sitkeät ihailijat tai se, että kumpikin ehdokas uskoi olevansa maan pelastaja. Mutta nuo poikkeukset pelkästään vahvistavat säännön.
 
Oikeasti tämä merkitsee, että vaaleista on tullut aina vain vihamielisemmät ja jakavammat. Ja jos nämä negatiiviset tunteet sisältyisivät vain politiikkaan … jos tämä viha ja inho keskittyisi vain ehdokkaisiin ja heidän puolueisiinsa, se olisi jo vähän ongelmallista. Mutta tilanne on paljon pahempi. Poliittisen prosessin edistämä raivo ja inho läikkyy yli jokapäiväiseen elämään ja jakaa tavalliset amerikkalaiset toisiaan vastaan.
 
Ja tämä, ystäväni, ei ole vahinko. Saattaisi näyttää siltä, että tämä on pelkästään hulluksi tulleen poliittisen prosessin surullinen sivutuote. Mutta tässä maailmassa tämän mittaluokan asiat eivät ole lähes koskaan sattumia. Ne ovat melkein aina huolellisesti suunniteltuja ja kontrolloituja. Ja nukketeatterin esittäjät käyttävät niitä melkein aina huolellisesti suuremman kontrollin saamiseen teistä.
 
Ja nyt kuin virassa on presidentti, joka ei ole heidän hallinnassaan, he kutsuvat kaikki agenttinsa toimintaan. Ja tietysti lähes kenelläkään näistä agenteista ei ole harmaata aavistustakaan siitä, keitä heidän todelliset isäntänsä ovat. He uskovat palvelevansa omia poliittisia tai yhteiskunnallisia intressejään. Mutta jos seuraatte rahaa ja näette, kuka perimmiltään rahoittaa heitä, on hyvin mahdollista erottaa, kuka vetelee naruista. Ja nämä agentit löytävät hedelmällisen maaperän väkivalta-, viha- ja kaaosviesteilleen. Maaperän jota on hyvin pitkään valmistellut se hyvin jakava poliittinen prosessi, josta olemme juuri puhuneet.
 
Siis pelinappulat tulevat peliin. Ja näin Amerikkaa valmistellaan ns. värivallankaappaukseen. Tällä kertaa demokratian vastaisen vallankumouksen tarkoituksena on luoda sellaista kaaosta, jota Punaiset kilvet haluavat synnyttämään haluamansa muutoksen. Ja he yrittävät suunnitella tämän kaaoksen kääntämällä teidät toisianne vastaan.
 
Tällä hetkellä heidän ponnistelunsa keskittyvät vakuuttamaan jokaiselle Amerikan kansalaiselle, että:
1. hän kuuluu rajattuun ja eristyneeseen ryhmään
2. hänen ryhmänsä on hyökkäyksen kohteena
3. vihollinen joka heidän kimppuunsa hyökkää, on toinen amerikkalainen ryhmä ja
4. heidän täytyy iskeä takaisin tuota sisäistä vihollista vastaan, ennen kuin kaikki on menetetty.
 
Olen varma, että voitte itse nähdä todisteita tästä? Olen varma, että voitte nähdä, että tämä ajautuminen yhteiskunnallista kaaosta kohti saa jalansijaa Amerikassa tällä hetkellä?
 
Jos olette rehellinen itsellenne, kenties myönnätte, että olette tunteneet myös itse nykimistä tähän suuntaan? Kenties tekin olette tunteneet kanssa-amerikkalaisten jonkin ryhmän (ryhmät) viholliseksenne? Kenties olette tunteneet halua hyökätä heidän kimppuunsa? Kenties olette toimineet tuon impulssin mukaan, vaikka vain ajatuksissanne tai symbolisella tai kuvainnollisella tavalla?
 
Älkää soimatko itseänne, jos olette tehneet sen. Kannustimet tällaiseen ajatteluun ovat voimakkaita ja läpitunkevia. Melkein kuka tahansa antaisi vähän periksi näille houkutuksille.
 
Ja tästä syystä tuon tämän nyt huomionne piiriin, jotta ymmärtäisitte, mitä tapahtuu.
 
Mutta on toinen, paljon tärkeämpi syy.
 
Rakkaat ystävät, on aika aktivoida tähtisiemenlegioonanne.
 
Juuri nyt.
 
Tästä hetkestä se alkaa.
 
Nimittäin Illuminati on täysin oikeassa siinä ymmärryksessään, että kaaos edeltää suurta muutosta. Mutta kaaos ja muutos ovat kumpikin luonnostaan ennustamattomia asioita. Ja näin nappaamme voiton tappion hampaista. Ja puhun teille tänään kutsuakseni teidät osallistumaan tähän voittoon.
 
Nimittäin ystäväni, Punaiset kilvet pelaavat kolmannen tiheyden peliä. He manipuloivat tilannetta kolmannen tiheyden työkaluilla, mutta me vastaamme neljännestä, viidennestä ja myös kuudennesta tiheydestä. Käytämme valtavan tehokkaampia työkaluja kuin he. Ja transformoimme tämän tilanteen suurenmoisilla tavoilla. Eikä vain tilannetta Amerikassa … vaan koko maailmassa.
 
He ovat näyttäneet korttinsa. Me olemme katselleet ja odottaneet. Nyt paljastamme omat korttimme.
 
Meidän ei tarvitse olla liian hätäisiä. Meitä palvelee, että olemme huomioon ottava, huolellinen ja tiedostava. Toimimme sydämestämme. Palvelemme suurinta hyvää. Ja vältämme huolellisesti joutumisen vedetyksi Punaisten kilpien valitsemiin taisteluihin.
 
Ja näin ollen, jos haluatte ottaa vastaan kutsuni, jos haluatte luoda kanssani suurimman ja loistokkaimman lopputuloksen, pyydän teitä valmistautumaan perusteellisesti.
 
Työskentelemme yhdessä, askel askeleelta, ja toimimme täydellisen oikeana jumalaisena ajankohtana. Tämä tuo minut takaisin agendaani, ystäväni. Tutkiskelkaa hetki tätä informaatiota, jonka olen jakanut kanssanne, ja kaikkea sitä, minkä tiedätte sydämessänne todeksi.
 
Eikö ole niin, että nämä viimeisimmät vaalit ovat todistaneet epäilemättä, että te ette voi luottaa poliittiseen järjestelmään?
 
Eikö ole niin, että olette nähneet kaiken perustellun epäilyn yli, ettei se ole pidempään, kuin olette eläneet, ollut parempi kuin rosvojoukko, joka on piiloutunut urbaanin ja hienostuneen ulkokuoren alle?
 
Eikö ole niin, että voitte nähdä heidän palvelleen jatkuvasti ja uskollisesti isäntänsä intressejä eikä koskaan teidän?
 
Ettekö näe, että se poliittinen prosessi jonka he tarjoavat teille – heidän klubinsa jäsenen demokraattinen valitseminen – on ollut äärimmäisen harhaanjohdettu?
 
Ettekö näe, että teillä ei ole todellista valtaa tässä järjestelmässä?
 
Ettekö näe, että se vain harhauttaa teitä, kun he jatkuvasti kertovat tämän järjestelmän olevan paras ja ainoa tapa käyttää valtaanne? Ettekä etsi omaa aito voimaanne niin kauan, kun uskotte tähän heikkoon ja valheelliseen valtaan?
 
Ystäväni, olette luojaolentoja! Olette voiman ja valon mestareita! Teidät on vain hypnotisoitu syvään, syvään uneen, jossa valta on otettu teiltä. Teitä on fokusoitu ja ohjattu niin, että luotte, mitä HE haluavat teidän luovan. Eikä ole KOSKAAN teidän paras etunne luoda niin!
 
Voimanne on sisällä. Ja haluan muistuttaa teille tästä tosiasiasta. Haluan auttaa teitä muistamaan luovuutenne. Haluan auttaa teitä muistamaan, MITEN luodaan. Ja ennen kaikkea haluan auttaa teitä lakkaamaan uskomasta heidän valheisiinsa vallasta. Ette saa valtaa poliittisen prosessin tai minkään muunkaan prosessin avulla. Voima ja valo ovat perustavimmanlaatuinen luontonne! Teidän täytyy vain yhdistyä sisäiseen jumaluuteen. Harmonisoitua sen ikuisen ja kuolemattoman olennon kanssa, joka todella olette. Ja toimia tuosta suurenmoisesta paikasta käsin.
 
Teidät on hyvin syvästi ehdollistettu olemaan uskomatta, mitä sanon teille. Olette kaiken todennäköisyyden mukaan viettäneet monta elämää syvässä unohduksessa. Ja näin vaatii vähän työtä herättää teidät täysin todelliseen luomisvoimaanne. Ja kuljen tuon matkan teidän kanssanne. Näytän teille, miten luodaan uudelleen oma elämänne niin, että te ette koskaan enää epäile kykyänne tehdä se. Ja näin heräämispolkunne alkaa. Ja näin alamme yhdessä luoda iloisinta ja loistavinta tulevaisuutta.
 
Minulla on tärkeitä asioita jaettavana kanssanne matkan varrella. Esimerkiksi minun täytyy seuraavaksi melko pikaisesti puhua suoraan rakkaille tähtisiemenilleni. Minun täytyy muistuttaa heitä heidän sopimuksestaan … miksi he ovat täällä. Ja sitten etenemme sen ymmärryksen kera, mistä luomisauktoriteettinne tulee, miten yhdistytte siihen ja mitä askelia otatte luodaksenne itsenne ja todellisuutenne uudelleen.
 
Jos haluatte saada tiedon siitä, milloin julkaisen uusia lähetyksiä Zingdadin kautta, niin haluaisin kehottaa teitä tilaamaan uutiskirjeemme osoitteessa zingdad.com/newsletter.
 
Viimeiset ajatukset joiden kera haluan lähteä luotanne, ovat nämä:
 
Maailmanne löytää rauhan vain silloin, kun sen yksilöt ovat rauhassa.
 
Ette ole vastuussa siitä, mitä joku muu tekee. Olette vastuussa vain omista ajatuksistanne, teoistanne ja sanoistanne, mutta teidän TÄYTYY ottaa vastuu itsestänne. Teidän TÄYTYY pyrkiä noudattamaan ajatuksillanne, teoillanne ja sanoillanne sitä, minkä tiedätte suurimmaksi hyväksi. Kun teette tämän, harmonisoidutte sisäisen jumalanne kanssa. Harmonisoidutte todellisen voima(valta)lähteenne kanssa.
 
Silloin kun pyritte muuttamaan maailmaa ja muita, jotka näette ympärillänne, saatte vähän hyvää aikaan ja paljon vahinkoa. Uuvutatte itsenne ilman suurta hyötyä. Silloin kun pyritte muuttamaan itsenne, huomaatte, että onnistutte ja löydätte iloa, rauhaa ja itserakkautta. Ja kun muutatte itsenne, ikään kuin taianomaisesti ja ihmeen kaupalla maailmanne seuraa perässä ja transformoituu ympärillänne iloisemmaksi, rauhallisemmaksi ja rakkaudellisemmaksi paikaksi.
 
Ja tämän myötä lähden luotanne tällä erää, mutta palaan pian jatkamaan yhteistä polkuamme.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja olen puhunut teille Zingdadin kautta, kuten aina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >