HomeViestejäZingdadElokuu 2016 - Poliittinen raportti

Elokuu 2016 - Poliittinen raportti

POLIITTINEN RAPORTTI
- mm. tuleva rahoituksen uudelleenjärjestely ja Amerikan vaalit
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
Elokuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille, rakkaat ystäväni.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento ja tulen luoksenne Zingdadin kautta.
 
Tämän päivän puheessa annan teille raportin poliittisesta tilanteesta maailmassa tällä hetkellä. Tämän raportin painopiste on kattava ymmärrys tulevasta rahoituksen uudelleenjärjestelystä. Vääjäämättä puhumme myös tulevista presidentinvaaleista USA:ssa.
 
Keskusteluaiheet ovat monimutkaisia, ja vaikka yritän olla lyhytsanainen, tämä julkilausuma on vähän pidempi, kuin olette tottuneet saamaan minulta. Uskon kuitenkin, että teidän kannattaa ottaa aikaa sulatella sitä, mitä minulla on annettavana. Tämä raportti vaatii keskittymistä ja huomiota. Eikä kaikki siinä ole hauskaa ja jännittävää luettavaa. Mutta teidän on kriittistä ymmärtää se, minkä kohta jaan kanssanne. Tulevaisuutenne ja planeettasivilisaationne tulevaisuus voi hyvinkin riippua siitä!
 
Tämän päivän puheessa tartun moniin todellisiin kiistakysymyksiin. On ratkaisevaa, että teillä on koko tausta sille, mitä sanon, joten minun täytyy aloittaa hyvin tiukalla pyynnöllä, että olette lukeneet tämän sarjan aiemmat aiheet. Ilman tätä taustaa ymmärrätte luultavasti väärin tämän päivän sisällön. Nämä aiemmat aiheet on kaikki koottu mukavasti teille sivulla zingdad.com/adamu.
 
Ja vaikka puhumme niin hallinnollisista kysymyksistä, haluaisin kehottaa teitä myös tilaamaan uutiskirjeemme. Tämä antaa Zingdadin päivittää tietoanne suoraan aina, kun hän ja minä julkaisemme uutta materiaalia.
 
No niin, käsillä oleviin aiheisiin. Ja miten ratkaisevia aiheita ne ovatkaan! Ystäväni, olette aivan muutosmyrskyn silmässä. Planeettatietoisuus on kriittisimmässä kehitysvaiheessaan tähän mennessä. Ja näin minusta on tärkeää tuoda teille ymmärrystä tästä tilanteesta, jotta voitte selviytyä tulevasta myrskystä rohkeasti – mikä on ratkaisevan tärkeää – ja voitte tehdä oikeita ja täysin informoituja valintoja itsenne, elämänne ja niiden puolesta, jotka ovat riippuvaisia teistä.
 
Ensinnäkin, tiedän teidän huomanneen, että maailmanne rahoitusjärjestelmä on romahtamisen partaalla. Kaikki tietävät sen. Ja ne jotka ovat luoneet tämän katastrofin, teeskentelevät, etteivät he ikään kuin tiedä, miten siitä tuli sellainen tai miten se korjataan. Koko ajan tehden JUURI sitä, mikä tekee tilanteen vielä pahemmaksi! Tehden itsestään rikkaampia ja kaikista teistä muista köyhempiä.
 
Nimittäin, ystäväni, rahoitusjärjestelmä ei ole hajoamassa. Niin teidän halutaan uskovan. Se on rakennettu niin. Se tekee, mitä se on luotu tekemään. Ja se on luotu tekemään teistä orjia, varastamaan voimanne ja antamaan kontrollin koko maailmasta tämän järjestelmän luojien käsiin.
 
Mutta jos teillä ei ole selkeää ymmärrystä rahajärjestelmänne mekanismista, tämä vaatii vähän selitystä. Ja niinpä haluan antaa teille nyt paljaimmat ja tiivistetyimmät faktat. Voitte pitää sitä, minkä kerron teille, synopsiksena, mutta ehdotan, että käytätte internetiä ja teette omaa tutkimusta saadaksenne syvemmän ymmärryksen.
 
Tässä sitä sitten mennään.
 
Ensimmäinen fakta on, että se mitä teillä on lompakossanne ja pankkitilillänne, ei ole rahaa – se on fiat-valuuttaa. Raha on jotain, jolla on todellinen, luontainen arvo. Kuten kulta- tai hopeakolikko. Se on rahaa. Kolikon arvo on kolikossa. Tuollaisen kolikon arvo ei muutu. Unssi kultaa on unssi kultaa. Se ON sen arvo. Muiden asioiden suhde voi muuttua suhteessa kultaunssiin, mutta kulta on, mitä on. On mahdollista luoda paperirahaa. Sitä kutsutaan velkakirjaksi. Voisin tehdä paperin, jossa luvataan, että annan tuon paperin haltijalle – sanotaan vaikka – unssin kultaa. Silloin tuo paperi valtuuttaa kolikkoon. Tuo paperi on yhden kultaunssin arvoinen. Niin kauan kun uskotte minuun ja niin kauan kun en tee enemmän paperia, kuin minulla on kultaa takaamassa sen, tuo paperi on myös rahaa.
 
Se mitä teillä on lompakossanne ja pankkitilillänne, ei ole rahaa. Se on fiat-valuuttaa. Sana "fiat" merkitsee määräystä. Jonkin auktoriteetin mielivaltaista käskyä. Ja tätä valuuttanne on. Valtionne talousauktoriteetti periaatteessa antaa määräyksen luoda valuutan. Mutta sillä ei ole oikeasti mitään muuta arvoa kuin se, mitä sanotaan. Sen arvo on ainoastaan siinä, että ne joille tämä paperi annetaan, uskovat sen arvoon. Ja niin kauan kun se kulkee henkilöltä toiselle ja niin kauan kun tuo usko säilyy noiden ihmisten välillä, sillä näyttää olevan arvo – vain siksi, että on mahdollista vaihtaa tämä keksitty hölynpölysepite asioihin, joilla on todellinen arvo.
 
Tämä on ensimmäisen fakta. Valuuttanne ei ole rahaa – se on talousauktoriteettienne määräyksellä luotu sepite.
 
Toinen fakta on kenties vähän hätkähdyttävämpi? Tiedättekö, kuka maanne talousauktoriteetti on?
 
Jos arvaisitte, että se on hallituksenne, niin olette langenneet petokseen. Valuuttanne luodaan silloin, kun keskuspankkinne ottaa lainan Illuminati-pankiltaan.
 
Puretaanpa tämä toteamus.
 
On joukko ikivanhoja sukulinjaperheitä, jotka ovat järjettömän ja hävyttömän varakkaita. Niiden varakkuus tulee pankkitoiminnasta. Ne ovat olleet pankkitoiminnassa hyvin, hyvin kauan. Ne aloittivat rahanvaihtajina. Niistä tuli varakkaita antamalla enemmän velkakirjoja, kuin niillä oli kultaa takaamassa niitä. Ne kehittivät myös järjestelmän nimeltään "koronkiskonta", joka on nykyajan pankkilainojen perusta. Ja heistä tuli hitaasti varakkaampia kuin kuninkaat, paavit, keisarit, sulttaanit ja kokonaiset valtiot.
 
Sitten heistä tuli noiden valtioiden rahoittajia. Kun maa alkoi käydä sotaa toista vastaan, näitä pankkiireita kutsuttiin rahoittamaan sota. He oivalsivat nopeasti, että sodan kummankin osapuolen rahoittaminen oli erittäin kannattavaa liiketoimintaa. Ja sitten he oivalsivat, että he voisivat kannustaa sotiin pikku juonittelulla, ja näin he voisivat avata varallisuushanat. Ja näin heistä tuli myös aina vain vaikutusvaltaisempia. Ja kaikki tämä täysin riskittömästi. Kun tavallinen kansa tulee hankojen kanssa palatsin porteille, kun he suistavat vallasta jonkin despootin, kun giljotiinit ottavat kuninkailta hengen, pankkiirit elävät mukavasti ja ylellisesti – tavallisesti hypäten tarjoamaan lainoina "taloudellista apua" noille vallankumouksellisille.
 
Näettekö, miten tämä menee?
 
Ja tänä päivänä nämä ikivanhat perheet elävät valtavissa syrjäisissä kartanoissa. Ne jatkavat planeetan varakkaimpina yksilöinä valtavalla marginaalilla. Mutta ne ovat riittävän älykkäitä kätkeäkseen varallisuutensa käyttämällä monimutkaista peiteyrityspeliä niin, että he ovat lähes näkymättömiä teille.
 
Nämä ovat niitä ihmisiä, joihin viittaan sanoessani "Illuminati". Niitä ikivanhoja perheitä jotka ovat manipuloineet ihmistarinaa kulissien takana koko tallennetun historianne ajan. Nämä perheet omistavat ne korkeimman tason pankit, joista melkein joka maan keskuspankki tulee hakemaan vuosittaista lainaansa, mikä luo tuon valtion valuutan.
 
Puhumme melkoisesti Amerikan tilanteesta tämän päivän keskustelussa, joten aloitetaanpa nyt käyttämällä USA:ta esimerkkinämme.
 
USA:n keskuspankkia kutsutaan yleisesti nimellä "Fed", joka on lyhennys Yhdysvaltain keskuspankista. Ja niin Fed lähestyy Illuminatin pankkia. Ja vaikka on monia tällaisia perhepankkeja, Fed on sopimussuhteessa tiettyyn Illuminati-perheryhmään. Kutsukaamme sitä "Punainen kilpi" –ryhmäksi. Ja puhumme vähän lisää eri ryhmistä hetken päästä.
 
Punaisen kilven pankkiperheet lainaavat kuitenkin Fedille monta triljoonaa dollaria, jonka maa tarvitsee taloutensa pyörittämiseen vuoden. Ja tässä on ratkaiseva osa. Valtava valtaosa siitä, mitä Fed tarvitsee talouteensa, on oikeasti vain maksamaan sitä valtion velkaa, joka siirtyy aiemmilta vuosilta.
 
Kuulitte oikein. Vain pieni prosenttiosuus lainasta on itse asiassa valuuttaa varten, joka kelluttaa taloutta. Suurin osa lainasta on vain aiempien vuosien velan takaisinmaksuun. Tässä kohtaa USA:n velka on noin 20 triljoonaa dollaria. Ymmärrättekö, mitä se merkitsee? Se merkitsee, että valtionne on velkaa Punaisen kilven pankkiperheille noin 20 triljoonaa dollaria. Olette velkaa sen niille, koska ne lainasivat teille aiemmin rahaa, ja velka on kumuloitunut korkoineen tälle tasolle 1).
 
Ja tiedättekö, miten tuo velka maksetaan? Ensi vuonna Fed lainaa enemmän rahaa kuin tänä vuonna. Tästä syystä velkakattoa täytyy jatkuvasti nostaa. Ensi vuonna Fed lainaa enemmän rahaa, jotta se voi maksaa tämän vuoden lainan ja lisäksi vähän ylimääräistä, joka tarvitaan valuutan virtaamiseksi kansalliseen pankkijärjestelmään.
 
Niinpä vastatakseni omaan kysymykseeni. Kysyin, tiedättekö, kuka valtionne raha-auktoriteetti on. Vastaus on: Punaisen kilven pankit. Ne omistavat rahanne. Ja ne omistavat ne kahdella tapaa. Ensinnäkin, koska ne luovat sen valuutan, joka lainataan Fedille, ja toiseksi koska ne omistavat Fedin.
 
Tartuitteko siihen? Livautin sen mukaan riittävän rennosti, ettei se kenties järkyttänyt teitä.
 
Tässä se on taas – vähän hitaammin tällä kertaa. Yhdysvaltain keskuspankkia ei omista valtio tai hallitus tai mikään muu, mitä olisitte voineet luulla, vaan yksityinen yritys, jonka omistavat osakkeenomistajat. Ja hallitsevia osakkeenomistajia ovat … haluaisitteko arvata … nuo samat Punaisen kilven pankit! On tarkasti vartioitu salaisuus, kuka todellisuudessa omistaa nuo osakkeet, mutta voin kertoa teille, että toista peiteyrityspeliä käytetään kätkemään se tosiasia, että ne Illuminati-perheet jotka omistavat Fedille lainaa antavat pankit, omistavat myös itse Fedin.
 
Alatteko nähdä, miten epäoikeudenmukaista tämä on? Ne ovat salaa yhteistyössä itsensä kanssa lainojen tekemiseksi tyhjästä ja ne keksivät numeroita mennessään … ja teidän, valtion kansan, täytyy otsa hiessä tehdä työtä maksaaksenne takaisin nuo lainat! Valtaosa vuosittaisista veroistanne menee juuri siihen – tuon lainan takaisinmaksamiseen. Joka vuosi annatte henkilökohtaisesti valtavan osan omista tuloistanne suoraan Punaisen kilven pankkiiriperheille. Ja järjestelmä on kyhätty sellaiseksi, ettei valtionne pysty koskaan maksamaan takaisin tuota lainaa. Velka vain kasvaa kuin ilmapallo. Vuodesta toiseen velkakattoa vain työnnetään korkeammalle, kun aina vain suurempia lainoja otetaan maksamaan entisiä velkoja korkoineen ja saadaan vähän lisää valtion pyörittämiseen.
 
Tämä on siis toinen fakta: Punaisen kilven pankkiiriperheet luovat oikeasti valuuttanne salaisella sopimuksella itsensä kanssa. Ne luovat sen tyhjästä. Fedillä ei ole lainkaan vakuuksia takaamaan tuota velkaa ja Punaisen kilven pankeilla ei ole kultaa, hopeaa tai mitään muuta arvokasta takaamaan sitä valuuttaa, jonka ne luovat velan seurauksena. Se on vain … keksittyä. Merkityksettömiä numeroita, jotka on "imetty heidän peukaloistaan". He kättelevät itseään ja sopivat itsensä kanssa … mikä tekee heille välittömästi enemmän rahaa, kuin voitte kuvitellakaan.
 
Ja te olette sitten orjia, jotka vaihtavat elämävoimaenergiansa tähän sepitelmään. Tämä loi valuutan. Annatte aikaanne, energiaanne, ponnisteluanne ja luovuuttanne tälle tarinalle.
 
Ja koska Fedin täytyy lainata joka vuosi enemmän rahaa maksaakseen edellisvuoden velan, joka vuosi luodaan lisää rahaa tyhjästä. Tämä merkitsee suoraan, että valuutta jota teillä on, tulee aina vain arvottomammaksi joka vuosi. Tätä kutsutaan inflaatioksi, mikä on vale. Mikään ei kasva inflatorisesti. Hinnat eivät nouse. Valuuttanne on vain arvottomampi, koska on luotu lisää valuuttaa. Niinpä köyhdytte joka vuosi. Ponnistelette samalla tavalla, mutta valuutta jota teille annetaan vastineeksi, on ajan kuluessa aina vain arvottomampaa. Ja tämä on itse asiassa kätketty vero, joka tekee Illuminati-perheistä vielä rikkaampia.
 
Oletteko kuulleet puhuvien päiden uutisissa kertovan määrällisestä elvytyksestä? No, oikeasti se on vain juuri tämän periaatteen kiihdyttämistä. Se on sopimus, jonka he tekevät itsensä kanssa tuottamaan vielä lisää valuuttaa, mikä nopeuttaa rahan devalvoitumista teidän taskuissanne. Oikeasti … se on vain nerokas tapa ottaa arvoa kaikilta muilta ja rikastua itse lisää.
 
Kolmas fakta on, että vain noin 10% lompakossanne olevasta valuutasta luodaan yllä hahmotellulla tavalla. Kuluttajapankit luovat lopun 90%. Kun palkkanne tulee pankkitilille, pankki saa antaa lainaa tuota rahaa vastaan. Ns. vähimmäisvarantojärjestelmässä niiden sallitaan lainata noin yhdeksän kertaa se rahamäärä, joka niillä on varoja. Tämä olisi kamala ajatus silloinkin, jos niiden varat olisivat todellista rahaa – kuten kultaa tai hopeaa. Se on ehdottomasti järjetön ajatus, kun niiden varat ovat arvotonta valuuttaa! Mutta olkoon, mikä on – niin homma toimii.
 
Näillä kuluttajapankeilla ei ole liiketoimintaa Fedin kanssa, niillä on sitä teidän kanssanne, maan kansalaisten. Ja kun menette niihin hakemaan lainaa tai tilinylitystä, niiden annetaan lainata yhdeksän kertaa se valuuttamäärä, joka on talletettuna niihin. Tästä syystä silloin kun ihmisiltä menee luottamus ja he menevät pankkiin massana tekemään ottoja ja lopettamaan investointejaan, nuo pankit voivat kaatua hyvin nopeasti. Yksinkertaisesti ilmaistuna, niillä on paljon vähemmän valuuttaa, kuin ne ovat lainanneet ulos. Ja jos niiden talletukset putoavat nopeasti, niiden bisnesmalli lysähtää nopeasti.
 
Mutta niin järjetöntä kuin tämä onkin, näin pankkijärjestelmänne toimii. Suurin osa kiertävästä valuutasta luodaan lainoista yksityisten kansalaisten ja heidän pankkiensa välillä. Ja tietysti maksatte myös korkoa lainoistanne, mikä on yksi tapa rikastuttaa niitä. Mutta teidän ei tietenkään sallita ottaa lainaa ilman vakuuksia. Vain Fed saa tehdä sen! Ja pankilla ei tietenkään tarvitse olla mitään arvoa takaamassa teille antamaansa lainaa. Paitsi tietysti 10% tätä sepitettä, jota kutsutaan fiat-valuutaksi.
 
Ainoa jota koskaan pidetään tilivelvollisena tässä kaikessa, olette te. Jos ette maksa takaisin lainojanne täsmälleen määräysten mukaisesti, omaisuutenne viedään teiltä ja se myydään. Jos kuluttajapankki tekee konkurssin, se pelastetaan. Tämä merkitsee, että Punaisen kilven pankkijärjestelmä luo lisää kuvitteellista valuuttaa tyhjästä ja antaa sitä näille kuluttajapankeille (joissa Punaisen kilven perheenjäsenillä on tavallisesti osakkeita ja usein vielä hallitsevia osakkeita), jotta ne voivat jatkaa. Ja tämä merkitsee, että te kansana olette taas kerran vielä lisää velkaa Punaiselle kilvelle. Niinpä pankit eivät voi mennä vararikkoon. Eikä voi Fedkään. Vaikka se on yksityisyritys, niin riippumatta siitä, miten huonoja, järjettömiä tai itsetuhoisia valintoja se tekeekin, te, veronmaksajat, maksatte viulut. Eivätkä Punaisen kilven pankit voi tietysti myöskään mennä vararikkoon. Ne vain tekevät valuuttaa tyhjästä ja saavat jatkuvasti ilmapallomaisesti kasvavia palkkioita, mitä tahansa tapahtuukin.
 
Vain maan kansalaiset voivat mennä vararikkoon. Vain kansalaisten varallisuus voidaan takavarikoida. Vain kansalaisten omistama liiketoiminta voi mennä konkurssiin.
 
Oletteko jo vihaisia?
 
Kenties olette kuulleet sitaatin eräältä maailmanne kuuluisalta mieheltä nimeltään Henry Ford. Hän sanoi: "On melko hyvä, että maan kansa ei ymmärrä pankki- ja rahajärjestelmäämme, sillä jos se ymmärtäisi, uskoakseni syntyisi vallankumous ennen huomenaamua."


Jos tunnette vihanne nousevan, haluaisin varoittaa teitä: näin he voittavat. Joko te ette tiedä mitään ja he hallitsevat elämäänne tietämättömyytenne avulla. Tai olette informoitu ja he hallitsevat teitä raivonne avulla. Mutta on kolmaskin polku. Kutsun teitä kulkemaan tätä polkua. Tällä polulla tulette informoiduksi, mutta ette salli vihan vetää teitä pois omasta keskuksestanne. Ja sitten yhdistytte sisäisen jumalaan ja alatte luoda jotain parempaa. Ei halusta kostaa tai rangaista, vaan aidosta halusta nähdä suurimman hyvän ilmentyvän. Ja puhumme paljon lisää tästä seuraavissa keskusteluissa, mutta teidän täytyy kuulla ja ymmärtää ensin lisää. Juuri nyt kannustan teitä vain rakastavasti olemaan antautumatta vihalle, koska se ottaa teidät pois omasta voimastanne.
 
Jatketaanpa siis tilanteen ymmärtämistä.
 
Neljäs fakta on, että Illuminati-pankkiirit eivät ole yksi planeetanlaajuinen organisaatio. Ainoastaan mukavuussyistä käytän sanaa "Illuminati". Ei ole yhtä organisaatiota, joka vastaa tuota nimeä. On monia perheitä, joilla kullakin on kansalliset ja alueelliset varansa. Jotkut näistä perheistä muodostat liittoutumia ja ryhmiä yhdessä. Punainen kilpi on yksi tällainen liittoutuma, joka kontrolloi yleisesti ottaen USA:ta ja Länsi-Eurooppaa. On muita liittoutumia, jotka kontrolloivat maailman muita osia. On esimerkiksi liittoutuma, jota kutsun Kultaiseksi ryhmäksi. Kutsun heitä niin, koska he ovat säilyttäneet sen vankan uskon, että oli virhe alkaa kelluttaa maailman rahoitusjärjestelmää vapaana kultastandardista. He ovat aina sanoneet, että se aiheuttaisi juuri tällaisia ongelmia, joita näemme nyt. Kultatiimin tukialuetta oli alun perin muinainen Bysantti. Nyt se on suurelta osin Venäjä ja sen satelliittivaltiot. On myös sellainen, jota kutsun Jaderyhmäksi, joka on oikeastaan yksi ikivanha perhe, joka on aina pitänyt Kiinaa omana alueenaan. On muitakin, mutta yksinkertaisuuden ja selkeyden vuoksi keskitymme näihin kolmeen pääpelaajaan tämän päivän raportissa.
 
Ja syynä siihen, että teidän on tärkeää tietää tämä neljäs fakta, on, että teidän täytyy ymmärtää, etteivät nämä joukkueet pelaa teitä vastaan. Heidän perspektiivistään te olette vain nappuloita heidän pelilaudallaan. Pelin osia jotka ovat tottuneet pelaamaan toisiaan vastaan. Ne kilpailevat vallasta, maailman hallinnasta. Ja teidän täytyy ymmärtää, että niillä on muinaisia pyhiä kirjoituksia Sumerian ja Babylonian ajalta saakka, jotka lupaavat niille hallinnan Maasta ja kaikista ihmisistä. Nämä eivät ole samoja pyhiä kirjoituksia, joita te olette ehkä nähneet. Nämä ovat tarinoita ajalta, jolloin nämä perheet olivat pappisluokkaa, joka palveli tiettyjä maan ulkopuolisia mestareita. Heille annettiin kaikenlaisia salaisia opetuksia, jotka antoivat heille valtavan etulyöntiaseman kaikkiin toisiin.
 
Tämä pankkijärjestelmä jonka näette nyt toiminnassa, keksittiin keinoksi toisten hallitsemiseen Orionin järjestelmässä. Orionin valkoiset ovat käyttäneet sitä hyvin onnistuneesti eräänlaisena erityislaatuisena sodankäyntimuotona. He ovat ottaneet haltuunsa kokonaisia planeettajärjestelmiä sitä käyttäen, ampumatta yhdelläkään aseella. Nykypäivän Kultaiset ja Vihreät ryhmät ovat lähtöisin pappisluokasta, joka palveli eri mestareita, ja niistä, joita Punainen kilpi palveli. Jokaisella perheellä on erilaiset pyhät kirjoitukset, eri ideologiat. Ja niinpä nämä toiset ryhmät tietävät Punaisen kilven menetelmistä, ja yrittävät vastustaa sitä ja taistella sitä vastaan, mutta ei matkia sitä.
 
Siksi sanon, että erityisesti Kultatiimi on tehnyt työtä maailman palauttamiseksi kultastandardiin. Tai täsmällisemmin sanottuna, (luonnon)varapohjaiseen rahajärjestelmään. Järjestelmään jossa kaiken valuutan takaa arvometallit. Järjestelmään jossa ei voi painaa enempää rahaa kuin, mille on takuu. Tämä lopettaa rikollisen ahneuden tehdä valuuttaa pelkällä määräyksellä. Tämä vähentää inflaatiota ja mikä tärkeämpää, pitää konnat rehellisenä. Ja varapohjaisessa taloudessa maailmaa ei voi orjuuttaa oman valuuttansa käyttämisen vääjäämättömänä seurauksena. Eivätkä pankit voi luoda valuuttaa tyhjästä. Kaikki pysyvät rehellisenä. Monin tavoin varapohjainen talous on paljon tervejärkisempi kuin nykyinen fiat-pohjainen järjestelmä.
 
En halua vihajata, että nämä muut perheet ovat pyhimyksiä. Heidän joukossaan ei ole oikeita "hyviä ihmisiä". Mutta on välittömästi selvää, että Punaisen kilven politiikka ja menetelmät ovat olleet tähän mennessä haitallisimpia ja tuhoisimpia kaikille muille, joita on pelilaudalla. Tällä tarkoitan teitä – teitä henkilökohtaisesti, ihmiskuntaa kollektiivisesti ja kaikkea muuta elämää, jota tällä planeetalla asuu.
 
Viides fakta joka teidän täytyy ymmärtää, on, että Punainen kilpi ei pidä tärkeänä luomaansa valuuttaa. Sillä on rahavaranto pelkästään siksi, että se voi omistaa kaiken, mitä rahalla saa.
 
Niinpä perheet jotka jokseenkin keksivät sen pankkijärjestelmän, joka on planeetallanne tällä hetkellä, omistavat melkein kaiken, mitä voi omistaa.
 
He omistavat kaikki mediatalot, mistä syystä teille ei kerrota mitään tästä. Pankkiiriperheiden propagandasiipi omistaa täysin valtavirtamedian, kuten sitä usein kutsutaan. Ja tämän avulla ne yrittävät kontrolloida jokaisen väittelyn kaikkia puolia (ja usein onnistuvat siinä).
 
He omistavat kaikki suurimmat tuotantoyritykset, mistä syystä niiden liiketoiminta ei enää palvele teitä luomalla työpaikkoja ja piristämällä taloutta. Ne palvelevat vain isäntiensä etua.
 
He omistavat farmaseuttiset yritykset, jotka tekevät niitä lääkkeitä, joita lääkärit opetetaan määräämään. Tästä syystä kasvi, joka tuotiin Maahan ihmiskunnan saapumisen myötä ja joka on farmakopea itsessään, pysyy luokiteltuna sekä lääkinnällisesti arvottomaksi että vaarallisen riippuvuutta aiheuttavaksi, vaikka se ei ole kumpaakaan. Se on lääke, joka on sovitettu ainutlaatuisesti ihmisen fysiologiaan. Eikä tätä suurta lahjaa ihmiskunnalle ole ainoastaan kielletty, vaan teidät laitetaan myös linnaan sen hallussapidosta. Jaan tämän informaation vain esimerkkinä siitä tuhoavasta otteesta, jota Illuminati käyttää lääkefirmojen kautta. Voisin antaa teille loputtomasti vastaavia epäoikeudenmukaisia esimerkkejä.
 
Mitä luulette, että tapahtuisi, jos esimerkiksi löytäisitte huomenna syöpälääkkeen? Vastaus on, että vaikka antaisitte sitä toisille ilmaiseksi, teidät laitettaisiin luultavasti linnaan. Ja mitä tehokkaampi lääkkeenne olisi, sitä todennäköisemmin joutuisitte linnaan. Ja toisena esimerkkinä, tästä syystä myös ns. vaihtoehtohoitojen terapeutit pidetään pois pelistä ja hiljennetään. Viime aikoina on ollut lisääntyvä määrä menestyneempiä vaihtoehtoterapeutteja, jotka ovat kuolleet epäilyttävissä olosuhteissa. Heidät on salamurhattu sen hyvän työn vuoksi, jota he tekevät. Juuri siksi, että heidän hyvä työnsä todistaa, että jotkut hyvin kannattavat lääkkeet ovat parhaimmillaan puolitehokkaita ja ylihintaisia. Pahimmillaan suorastaan myrkyllisiä. Tämä kaikki on hyvin järkyttävää.
 
Sitten nämä ikivanhat perheet omistavat myös maanviljelysteollisuuden yritykset, mistä syystä teistä tulee kollektiivisesti joka vuosi aliravitumpia. Tästä syystä teidän ei sallita tietää, mitä kaupasta ostamissanne tuotteissa on, vaikka täsmälliset selosteet olisi helppoa antaa. Ja tästä syystä geenimanipuloidut viljat lisääntyvät nopeasti siitä huolimatta, että tietoisuus lisääntyy niiden mahdollisista vaaroista.
 
Ja pankkiirit omistavat aseteollisuuden, joka tuottaa sota-aseita, jotka hyvin usein päätyvät konfliktin kummankin osapuolen käyttöön, mikä tekee heistä ainoan selvän voittajan … ja mistä syystä teillä ei ole koskaan ollut maailmanrauhaa.
 
Voisin jatkaa ja jatkaa. Asian ydin on, että he omistavat jokseenkin kaiken.
 
Ja ennen kaikkea tietysti he omistavat poliitikot. He rahoittavat poliitikkoja ja kontrolloivat heitä sekä lobbaajilla että suoralla manipuloinnilla. Politiikasta on tullut niin mätää, ettei useimpien politiikkojen tarvitse enää edes teeskennellä. He ottavat avoimesti rahaa ja tekevät nukketeatteri-isäntiensä käskyjen mukaan. He sallivat suuryritysten hahmotella omat lakialoitteensa, koska ne maksavat noiden ehdotusten läpi ajamisesta, ja ne huonontavat lisää elämänlaatuanne, hyvinvointianne, terveyttänne ja ympäristöänne sen vuoksi, jotta saadaan aina vain lisää valtaa ja rikkauksia Illuminatille ja sen lakeijoille.
 
Ja tässä on siis valtapyramidi. Ylhäällä on pankkiperheet. Vanhojen sukulinjojen jäsenet. Ne joita kutsumme Illuminatiksi. He eivät koskaan tietenkään likaa käsiään missään. He kertovat, mitä haluavat ja odottavat, ja käytettävissä olevat lakeijat juoksevat ympäriinsä toteuttamassa sen. Ja sanoessani "käytettävissä olevat lakeijat", tarkoitan kaikkia presidenteistänne valtionne suurimpien yritysten toimitusjohtajiin. Jokainen joka on jotain, joko ostetaan tai syrjäytetään.
 
Kerran oli Amerikan presidentti, joka nousi Illuminatia vastaan. Urhea ja hyvin vakaumuksellinen mies, joka katsoi tilannetta, näki ongelman ytimeen ja päätti ottaa takaisin rahanluomisvallan. Tehdä valuutastanne kansallisen voimavaran. Leikata yksinkertaisesti Illuminati pois kuvioista. Hänen nimensä oli John Fitzgerald Kennedy. Ja tiedämme kaikki, mitä hänelle tapahtui. Illuminati hoiteli hänet. Ja he varmistivat sen nauhoittumisen filmille, hyvin tarkkaan ja yksityiskohtaisesti, mitä hänelle tehtiin ja kuka teki sen. Teille ei tietenkään koskaan näytetä tuota filmiä – he näyttävät sen vain silloin, kun joku huippupoliitikko täytyy saada ymmärtämään, kenellä on oikeasti vallan ohjakset. On tietty "tiedusteluselonteko", jonka tiedustelupalvelun agentit antavat uusille presidenteille, jotka eivät "pelaa palloa" Illuminati-isäntiensä kanssa. Tämä filmi näytetään muiden kannustinten joukossa. Sen jälkeen heistä tulee hyvin myöntyväisiä.
 
Illuminatia vastaan nouseminen ei ollut todennäköisesti Kennedyn kohtalokkain virhe. Se oli Lyndon Johnsonin valitseminen varapresidenttiehdokkaaksi. Kenties ette tienneet tätä, mutta Kennedy ei pitänyt Johnsonista eikä arvostanut tätä. Kennedy myönsi monille ihmisille, että hänestä Johnsonista tulisi kamala presidentti. Mutta häntä painostettiin ja lopulta hän vakuuttui siitä, että Johnsonin ottaminen mukaan tekisi hänen ehdokkuudestaan miellyttävän johtoportaalle. Toisin sanoen Illuminatin sätkynukeille, joita oli silloin ja on nyt poliittisessa johdossa. Koska Johnson oli nimittäin niin uskollinen Illuminati-isännilleen, kuin kukaan ihminen voi olla.
 
Sitä Kennedy ei osannut kuvitella, että tämä antaisi Illuminatille helpon ratkaisun silloin, kun kieltäytyi kumartamasta heidän vaatimuksilleen. Kun Kennedy osoittautui hankalaksi, hänet vain salamurhattiin. Ja niin helposti sillä oli Johnsonissa innokas sätkynukke, joka alkoi nopeasti ohjata valtiota täsmälleen sen sanelemaan suuntaan.
 
Siitä lähtien ei ole koskaan vielä ollut presidenttiä, joka suoraan vastusti Illuminati-isäntiä. Ja jos olette eri mieltä tai ette usko minua, katsokaa vain, mitä on tehty kunkin presidentin alaisuudessa. Taistellut sodat. Horjutetut valtiot. Vapauksienne vakaa heikentäminen. Varallisuutenne pienentäminen ennestään superrikkaiden rikastumisen sivutuotteena. Suuryritysten hännystely. Toistuvat yritykset huonontaa perustuslakianne. Ja niin edelleen. Todisteet on selvästi kaikkien nähtävissä. Poliittinen järjestelmänne – presidentistä alkaen – ei ole hyvin pitkään aikaan palvellut kansaa. Se on palvellut Illuminati-nukketeatterin esittäjiä.
 
Katsokaa vain pitkää listaa niistä miljardööreistä, jotka ovat innokkaasti tukeneet näitä presidenttejä – sekä ääneen että taloudellisesti. Ja kysykää sitten itseltänne: millä todennäköisyydellä sama politiikka joka tekee näistä hävyttömän varakkaista yksilöistä onnellisia, tekee hyvää myös keskivertopalkansaajalle ja -veronmaksajalle? Ja jos supervarakkaiden palveleminen on hyvä asia teille, miksi tulokuilu kasvaa ja kasvaa niin hälyttävää tahtia? Miksi normaali työtätekevä luokka köyhtyy ja köyhtyy, kun samaan aikaan superrikkaista tulee vielä hävyttömämmän rikkaita? Selvästi se mikä on hyvä asia heille, ei ole hyvä asia teille! Ja jokainen presidentti Kennedyn jälkeen on varmasti palvellut heitä!
 
En sano nyt, että kaikki nämä presidentit olivat pahoja ihmisiä. En sano, etteivät jotkut heistä aloittaneet toivoen palvelevansa valoa. Uskon todellakin, että jotkut heistä tekivät niin! Ei vain ole kovin helppoa tuomita heitä heidän valinnoistaan silloin, kun ymmärrätte, että jokainen näistä miehistä on saanut saman ns. tiedusteluselonteon. Jokainen heistä ymmärsi tuolloin: tee yhteistyötä tai maksa äärimmäinen hinta. Ei ole myöskään kovin helppoa tuomita heitä, kun ymmärrätte sen voimakkaan ja herpaantumattoman paineen, joka alla jokainen heistä on – neuvonantajat, muut heitä ympäröivät poliitikot, ns. tiedustelukoneisto ja niin edelleen. Kaikki joiden kanssa he olivat yhteydessä, työnsivät heitä samaan suuntaan. Yhteistyö. Tee, mitä käsketään. Pelaa palloa. Ja sitten on eliminointiuhka, jos ei tee sitä. Ja jos tekee, luvataan ylenpalttisen mukava ja loistelias statuselämä sitten, kun he lähtevät myöhemmin. Kaikki tämä merkitsee melko vastustamatonta ehdotusta. Pystyisitkö SINÄ vastustamaan tuollaista painetta?
 
Eikä tietysti ainoastaan Amerikan johto ole Illuminatin peukalon alla.
 
Silloin kun jokin muu maailman valtio päättää lakkauttaa tämän Illuminatin pankkijärjestelmän … mitä luulette tapahtuvan? Kuulostaako nimi Muammar Gaddafi tutulta? Tiedättekö, miksi hänet OIKEASTI syöstiin vallasta ja tapettiin? Koska hän oli paha mies, joka oli epäystävällinen kansalleen? Niin Illuminatin omistama lehdistö kertoi teille. Se myytiin teille Libyan kansan vapautustoimena. No … se ei ole lähelläkään totuutta. Gaddafi ei ollut mikään pyhimys. Mutta yleisesti ottaen useimmat kansassa rakastivat häntä ja hän teki monia asioita oikein hyvin. Millä tahansa sormella Gaddafia osoitetaankaan, paljon pahempaa teki ja tekee muut hallintojärjestelmät, joita USA:n hallitus ei pidä ainoastaan ystävällismielisenä, vaan joita se itse asiassa tukee sekä taloudellisesti että sotilaallisesti.
 
Tiesittekö – vain yhtenä esimerkkinä – että Saudi-Arabiassa on julkisia mestauksia? Tämä maa on vain yksi monista, joita pidetään USA:n erityisystävänä, samalla kun ne tekevät paljon pahempia asioita kuin ne, joissa hallintojärjestelmä on muutettu sotilaallisella pakolla. Hetken tarkastelu paljastaa sen valheen, että näillä sotilastoimilla on mitään tekemistä jonkin humanitaarisen tavoitteen tai muunlaisen jalon tarkoituksen kanssa. Ei, ystäväni, Gaddafi tapettiin samasta syystä kuin Kennedy. Gaddafi toteutti kiireellä suunnitelmaa luoda uusi kultapohjainen talous omalle valtiolleen ja Afrikkaan. Jos hänen sallittaisiin tehdä se, hän peruuttaisi hetkessä Illuminatin vuosikymmenten vehkeilyn. Mahdollisesti tuhoten sen suunnitelmat maailmanlaajuisesti. Niinpä hänet tapettiin, hänen hallituksensa kaadettiin ja otettiin käyttöön sopivan hermostunut ja tottelevainen nukkehallinto, joka jatkaisi Illuminatin pankkijärjestelmän tukemista.
 
Ja tietenkin Gaddafi ja Libya on vain yksi pitkässä samanlaisten toimien listassa. Monia maailman maita on käännetty nurinpäin kapinoinnilla ja kansannousulla, salamurhilla ja taloudellisella luhistumisella, jotta Illuminatin pankkijärjestelmä voisi jatkaa kasvamista ympäri maailmaa.
 
Esimerkkinä. Haluatteko arvata, mitä OIKEASTI tapahtui 911-hyökkäyksessä noihin kolmeen World Trade Centerin rakennukseen? Eikö se johtanut teidät suoraan sen jälkeen sotaan monien Lähi-idän maiden kanssa? Ystäväni, tällä ei ole mitään tekemistä terrorismin pysäyttämisen kanssa. Ei ollut mitään terrorismia, jota ei ensin synnytetty tarkoituksella, jotta teitä saadaan taas pännimään tai teidät manipuloidaan tilaan, jossa taas kerran olitte valmiita lähettämään poikanne ja tyttärenne suoraan alttiiksi vammoille ja palvelemaan Punaisen kilven etua.
 
Teidät rääkättiin psyykkisesti uskomaan, että nämä sodat käytiin jalosta ja oikeudenmukaisesta syystä. Mutta ei käyty. Ne eivät olleet mitään enemmän tai vähemmän kuin synnyttämään muutoksia näiden vieraiden maiden pankkijärjestelmässä tai vaihtoehtoisesti muuttamaan niiden omistajat. Ja kyllä, on totta, että ahneilla nukketeatterin esittäjillä on ahneita käskyläisiä, jotka aina tyytyväisenä sallivat lukemattoman ihmismäärän kuolla ja kärsiä saadakseen vapaan pääsyn öljyyn tai johonkin muuhun helppoon ja odottamattomaan rahalähteeseen. He ovat myös tyytyväisiä siitä, että amerikkalaisia sotilaita kuolee sen vuoksi. He itse asiassa myrkyttäisivät suoraan nuo samat palvelusmiehet ja –naiset pienestä rahamäärästä, ja tätä myös tapahtuu lukuisissa tilanteissa. Mutta se on toinen matopurkki, jota emme avaa tänään.
 
Ystäväni, haluan kertoa, että niiden pahojen tekojen luettelo joihin on syyllistytty maailmassanne Illuminatin pankkijärjestelmän nimissä, on hyvin, hyvin pitkä. Hyvin pitkällä etumatkalla se on suurin syy kurjuuteen, tuhoon, verenvuodatukseen ja pahuuteen maan päällä nykyaikana.
 
Mutta asiat eivät olleet aina näin. Oli aika, jolloin Amerikan valuutan taustalla oli todellinen arvo. Oli aika, jolloin lompakossanne oleva raha voitiin vaihtaa kullaksi.
 
Kenties amerikkalaiset ystäväni tietävät tämän … mutta niissä jaloissa ja oikeamielisissä periaatteissa joille valtionne perustettiin, oli periaatteessa kyse vapauden varmistamisesta kaikenlaiselta tyrannialta. Ja vasta keksityn Amerikan dollarin taustalla olivat jalometallit eikä käytössä ollut Illuminatin pankkijärjestelmää. Sen tuloksena ei ollut lainkaan tuloverotustarvetta. Kun USA taisteli itsenäisyydestä, esi-isänne julistivat itsenäisyyden kaikenlaisesta tyranniasta. Ennen kaikkea sellaisen rahoitusjärjestelmän tyranniasta, joka rikastutti muutamia monien kustannuksella.
 
Ja tämä uhma raivostutti vanhat Punaisen kilven perheet, jotka olivat siihen saakka toimineet siitä lähtökohdasta, että ne joita he pitivät "vähäpätöisempinä miehinä", koukistaisivat aina polvensa heidän edessään. Kuninkaat, keisarit ja paavit tulivat heidän luokseen sotiensa ja projektiensa rahoittamiseksi. Sellaista oli heidän valtansa. He uskoivat, että he olivat todellinen valta jokaisen maan valtaistuimen taustalla, joka oli silloin heidän hallinnassaan. Ja nyt yhtäkkiä nousukas siirtomaa, joka kuului yhdelle heidän valtioistaan, oli kursailematta julistanut heidät merkityksettömiksi ja heittäneet heidät ulos!
 
He olivat raivoissaan ja vannoivat kostoa vastamuodostetulle Amerikan yhdysvalloille.
 
Se voisi viedä vähän aikaa, mutta he saisivat varmasti kostonsa. Ajan kuluessa monilla pikku manöövereillä, kuten poliitikkojen ostaminen, julkisen mielipiteen manipuloiminen, sotien aiheuttaminen, osakemarkkinoiden romahdukset ja vastaavat katastrofit sekä julkisen mielipiteen manipuloiminen parhaaseen tapaan suojautua tulevia katastrofeja vastaan, he onnistuivat hitaasti ujuttautumaan takaisin Amerikan omistamiseen, mikä on tätä päivää.
 
Kun he laajensivat kontrolliaan, he palauttivat verot ja samaan aikaan loivat Fedin, koska nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä. Ensin he painoivat kultaan perustuvaa rahaa ja sitten myöhemmin korvasivat sen nykyisellä fiat-valuutalla ja vähimmäisvarantojärjestelmällä. Ja sitten he onnistuivat muuttamaan teidät, rakkaat amerikkalaiset ystäväni, omaksi henkilökohtaiseksi armeijakseen. Nyt he käyttävät teitä pieksemään maailman maita, jotka eivät noudata heidän tahtoaan. Poikanne ja tyttärenne taistelevat ja kuolevat HEIDÄN valitsemillaan taistelukentillä!
 
Mutta ennen kuin eksyn aiheesta, pointtini on melko yksinkertainen. Illuminati-pankkiperheet tietävät, että niiden rahoitusjärjestelmä on äärimmäisen epävakaa. He tietävät, että se vielä luhistuu. He tietävät, ettei se voi jatkua ja että se tuhoaa jokaisen valtion maan päällä loppujen lopuksi. He eivät välitä, koska Orionin valkoisten suunnitelma jonka mukaan he toimivat, on se, että ennen sen lopullista luhistumista he omistavat tällä planeetalla jokaisen asian, joka voidaan mitenkään ostaa tai kaupata. Ja SE, ystäväni, on heidän tavoitteensa. Täydellinen maailman hallitseminen rahoituskontrollilla.
 
Ja se on tavoite, jota he ovat saavuttaneet. Tavoite jonka saavuttamiseen heillä on ollut horjumaton usko. Siis horjumaton äskettäiseen Brexit-äänestykseen saakka. Kuten viime keskustelussa puhuttiin, se oli massiivinen psykologinen ja strateginen tappio Punaiselle kilvelle. Sillä on ollut pienempiä tappioita aiemmin, mutta jokainen pikku tappio oli peruutettavissa. Tämä ei ole.
 
Sotkeutumatta liikaa yksityiskohtiin teidän pitäisi tietää, että Punaisen kilven pääkonttori on alueella, joka tunnetaan "neliömailina" (the square mile) Lontoossa. Hämmentävästi tämä on Lontoossa alue, jota kutsutaan nimellä "City of London" (= Lontoon kaupunki). Mutta tämä yksityiskohta ei ole tällä hetkellä tärkeä. Se on tärkeää, että tämä on Punaisen kilven kontrollikeskus. Sieltä se hallitsee imperiumia, joka ulottuu planeetan valtaville maa-alueille. He ovat saaneet hallintaansa suuren osan Eurooppaa ja monia muita maita ympäri maailmaa, mukaan luettuna tietysti USA.
 
Kenties voitte siis nähdä, miksi se, että Britannian kansa äänesti poistua EU:sta ja kieltäytyä tekemästä odotetusti, on enemmän kuin vain pieni häpeä. Se on todella haaste heidän suunnitelmiensa tasaiselle toteuttamiselle. Ja se rohkaisee heidän vastustajiaan. Enkä tarkoita vastustajilla pelkästään valovoimia, vaan myös Illuminatin muita siipiä.
 
Tuloksena siitä törkeän tuhoisasta tavasta, jolla Punainen kilpi on pelannut romahduttaen hallituksia ja tuhoten valtioita, he ovat ajaneet vastajoukkueensa toistensa syliin. Odottamatonta liittoutumaa Kulta- ja Jadetiimin välillä kehitetään tällä hetkellä. Huomaatte, että Venäjä ja Kiina pelaavat yhtäkkiä kivasti yhteen. Huomaatte heidän esimerkiksi tekevän sotaharjoituksia yhdessä ja tukevan toisiaan poliittisesti. Nämä ovat selviä merkkejä siitä, mitä tapahtuu kulissien takana näiden ikivanhojen perheiden ylimmällä tasolla. Mutta nämä asiat ovat vähemmän tärkeitä kuin rahoituspeli.
 
Kulta- ja Jadetiimi rakentavat yhdessä vaihtoehtoisia maailman rahoitusjärjestelmiä 2). Muita pienempiä perheitä myydään ja ne liittyvät tähän vaihtoehtoiseen pankkijärjestelmään. Punaisen kilven valta-asema haastetaan vakavasti tällä tärkeimmällä alueella. Ja kun aika on oikea, suunnitelmana on vaihtaa maailman rahoitus takaisin varapohjaiseksi järjestelmäksi. Tämä tekisi taas kerran kullasta perusrahayksikön. Muut arvometallit arvostettaisiin suhteessa kultaan. Ja kaikki raha arvostettaisiin sitten suhteessa näihin metalleihin. Tämä toisi vakauden ja järjestyksen takaisin rahoitusmaailmaan. Ja mikä tärkeämpää, se myös tuhoaisi Punaisen kilven täysin suhteettoman valta-aseman. Niinpä Punainen kilpi siis vastustaa näitä liikkeitä joka käänteessä. Mutta sillä ei ole nyt vastassaan jokin pieni kolmannen maailman valtio. Tämä ei ole taistelu, jonka se voi voittaa sotilaallisesti ottamatta täyttä itsetuhoutumisriskiä.
 
Kun tämä tapahtumakäänne lisätään Brexit-tappioon, alatte nähdä kuvan joukkueesta, joka on tottunut aina voittamaan, ja nyt se istuu yhtäkkiä pää käsien välissä.
 
Ja nyt haluaisin luetella muutaman lisää Punaisen kilven viimeaikaisia katastrofaalisia tappioita, jotta voitte ymmärtää, miksi asiat eivät mene heidän suunnittelemallaan tavalla. Jotta ymmärrätte, miksi he ovat ahdistuneessa vahinkojen hallintatilassa joka rintamalla. Jotta ymmärrätte, että tulevaisuus on yhtäkkiä täysin avoin. Jotta ymmärrätte, että melko lähitulevaisuudessa on hetki, jolloin voitte luoda tulevaisuuden, jota haluatte. Jotta ymmärrätte, että tämä on suuren toivon ja suuren innostuksen aikaa.
 
Siis … luettelo Punaisen kilven katastrofeista, ei missään tietyssä järjestyksessä.
 
Haluaisin avata tämän luettelon sellaisilla nimillä kuin Edward Snowden ja Julian Assange, mutta haluaisin lisätä noihin nimiin kaikki ne monet miehet ja naiset, jotka ovat kohdanneet törkeää väkivaltaa ja solvausta ja ovat pitäneet puolensa siinä, että heillä on merkitystä. Miehet ja naiset jotka ovat vaarantaneet kaiken, mitä he ovat pitäneet rakkaana, tuodakseen julkisen huomion tuohon tilanteeseen. Monista ei ole koskaan edes kuultu, koska heidät hiljennettiin, ennen kuin he pystyivät puhumaan. Monet muut ymmärrettävästi kumarsivat kovan paineen alla. Mutta on ollut muutama, joista on kuultu. Muutama jotka ovat ilmiantaneet sen. Muutama jotka ovat vuotaneet tuota informaatiota. Ja melko moni näistä on aiheuttanut vakavan järkytyksen Punaisen kilven suunnitelmille. Ei monet aivan yhtä katastrofaalisesti kuin rohkea nuori herra Snowden. Punaisen kilven unelma yhdestä ja yhtenäisestä NATO-maisesta valtiosta sai lähes fataalin iskun kaikesta, mitä hän paljasti.
 
Ja ilmiantajiin ja eettisesti motivoituneisiin informaation vuotajiin minun täytyy lisätä ne nimettömät ja kasvottomat hakkerit, jotka ovat käyttäneet teknisiä taitojaan periaatteiden ja oikeudenmukaisuuden palvelemiseen. Jotka ovat tuoneet valoa Punaisen kilven joidenkin rakastetuimpien pelaajien väärinkäytöksiin. Lisää tästä hetken kuluttua.
 
Ensin haluan tuoda huomionne Punaisen kilven tappioihin maailmannäyttämöllä. Olen varma, että olette seuranneet sotaa Isis-nimistä ryhmää vastaan? Kenties ette tienneet, että tämäkin oli Punaisen kilven luomus? Sekä Isis että Al Qaida ovat vastakkaisia työkaluja, joita Punainen kilpi käyttää salakavaliin ja rikollisiin tarkoituksiin. Tässä on kaksi esimerkkiä. Ensinnäkin, jos he haluavat hyökätä jonkun vihollisen kimppuun synnyttääkseen muutoksen pankkijärjestelmässään, he voivat tavallisesti käyttää USA:n armeijaa. Mutta mitä tehdä, jos USA:n kansaa ei voi vakuuttaa idean hyvyydestä? Sitten he käyttävät jotain sellaista edustajaa kuin Isis tai Al Qaida hyökkäämään tuon vihollisen kimppuun ja horjuttamaan sitä. Ja toiseksi, lavastamalla sitten tämän edustajavoiman niin hillittömäksi ja törkeän pahaksi viholliseksi, että se TÄYTYY tuhota, se kykenee saamaan minimivalituksella tai –vastustuksella julkisen hyväksynnän USA:n joukkojen panostamiselle.
 
Yksi Isisin päätarkoitus oli kaapata Syyria Kultatiimiltä. Kenties muistatte, että presidentti Obama halusi 2013 lähteä sotaan Syyriaa vastaan? Hänet oli tietysti määrätty tekemään tämä, ja näin hän esitteli kansalle ns. punaisen rajansa. Hän kertoi maailmalle, että Syyrian hallinto oli käyttänyt myrkkykaasua omaa kansaansa vastaan ja se oli riittävä syy sotaan. Ongelmana oli, että Amerikan kansa sanoi hänelle yksinkertaisesti "ei". Tämä oli yksi niistä yllättävistä hetkistä, joita on upeaa katsella ulkopuolelta. Silloin kun maailman ihmiset vaativat oman valtansa, Illuminati laitetaan paikoilleen.
 
Erona tämän ja sen välillä, mitä Brexit-äänestyksessä tapahtui, oli, että Punainen kilpi toipui hyvin helposti tuosta takaiskusta. He muuttivat vain taktiikkaa ja saivat omansa joka tapauksessa. Tässä tapauksessa he käyttivät vain edustajaa, kuten aiemmin hahmoteltiin. Isis oli siihen saakka vain pieni rupusakki, joka operoi Irakissa. Nyt heitä käytettiin uuteen tarkoitukseen. Heidät ylennettiin ja varustettiin. Heille annettiin ajoneuvoja ja konttilastillisia aseita. Heille annettiin tukea ja rahoitusta massiiviseen värväysintoon. Ja sitten heidät osoitettiin kohti Syyriaa. Ja tämän myötä Isis alkoi tehdä sitä Punaisen kilven likaista työtä, jota USA:n armeijan ei sallittu tehdä.
 
Sopivasti Isis alkoi käydä sotaa Syyrian hallituksen joukkoja vastaan. Samoja joukkoja jotka Obama oli määrännyt kohteeksi. Ja sitten vähän myöhemmin, kun näytti sopivalta, Amerikan kansaa kannustettiin näkemään Isis viholliseksi ja USA:n sotajoukkoja lähetettiin taistelemaan sitä vastaan. Ja valesota alkoi. Punainen kilpi teeskenteli olevansa sodassa itsensä kanssa. USA:n sotilaita toisella puolella huijattiin hyökkäämään Isisin syöttikohteisiin toisella puolella. Oletteko koskaan ihmetelleet, miten USA:n armeijan mahti ei näyttänyt voivan pysäyttää tai edes hidastaa puolikoulutettua värvättyä kapinallisjoukkoa, jolla oli paljon huonommat aseet? Se johtui siitä, että tämä oli huolellisesti järjestetty huijaus! USA:n armeija naulittiin tarkasti väärällä informaatiolla ja kaikenlaisilla rajoituksilla ja supistuksilla!
 
Kyllä, ihmisiä loukkaantui ja tapettiin silti. Oli tärkeää, että harhakuvaa pidettiin yllä eikä Isis-taistelijoille eikä amerikkalaisille sotilaille paljastettu petosta. Niinpä tietty määrä aitoja taisteluoperaatioita täytyi tapahtua. Mutta Punaisen kilven intressejä ei palvellut kumpienkaan joukkojen suuret tappiot, joten tämä pidettiin järkevässä minimissä. Koko ajan Isisin annettiin laajentaa toimintaansa Syyrian kansaa ja heidän hallituksensa joukkoja vastaan. Koko ajan Isisin uusia värvättyjä kannustettiin uskomaan, että heidän menestyksensä mahtavaa USA:n sotakoneistoa vastaan oli todiste, että Jumala oli heidän puolellaan.
 
Ja kaikki tämä oli savuverhoa. Isisin varsinainen pointti oli sallia Punaisen kilven saada Syyria kontrolliinsa, kun tämä oli ollut yhden sellaisen sitoutumattoman perheen omaisuutta, jota Kultatiimi oli kosiskellut. Punaisen kilven toissijainen etu oli, että tämä salli sen nopeuttaa Euroopan maahanmuuttajakriisiä. Levitettiin informaatiota – ensin Syyriassa ja sitten laajemmin – että oli olemassa vapaalippu kaikille. Että rajat olivat nyt auki ja maahanmuuttajat otettaisiin vapaasti vastaan Eurooppaan. Ihmisille sodan repimillä ja köyhyyden vaivaamilla alueilla kerrottiin, että heitä odotti Euroopassa talot, autot, työpaikat ja mukava elämä avokätisen sosiaalisen turvaverkon kera. Heidän täytyi vain saada itsensä sinne ja heidän kaikki vaikeutensa olisivat ohi. Ja Punaisen kilven poliittiset sätkynuket Euroopassa pelasivat mukana ja avasivat innokkaasti rajat tavalla, joka on ennenkuulumaton planeettanne historiassa.
 
Ja TÄSTÄ syystä Eurooppaa nyt vaivaava siirtolaiskriisi alkoi.
 
Ymmärtäkää, etten jaa syytöksiä siirtolaisille. Monet heistä ovat todella sotapakolaisia. Ja ne jotka eivät ole, tulevat melkein yleisesti taloudellisesti hyvin köyhistä olosuhteista. Mitä tahansa muuta heistä sanottaisiinkin, niin he ovat pelinappuloita, joita on käytetty hyväksi katastrofaalisen epäystävällisessä pelissä Euroopan valtioiden horjuttamiseksi. Nekin jotka päättivät lähteä Eurooppaan erityisesti tarkoituksenaan tehdä terrori- ja viharikoksia, ovat vain pelinappuloita. He ponnistelevat äärimmäisesti ja aiheuttavat itselleen merkittäviä vastoinkäymisiä, vaarantaen oman henkensä ja hyvin luultavaksi tappaen itsensä tuon vihan toteuttamisessa.
 
Oletteko kysyneet itseltänne, kuka kaikkia näitä siirtolaisia käski tulvimaan massana Eurooppaa kohti? Ajatteletteko rehellisesti, että se oli puhtaasti vaistomainen reaktio kaaokseen kotona?
 
Ystäväni, eipä olla naiiveja. Tämä oli huolellisesti suunniteltu, laadittu ja toteutettu. Ja kyllä, Punainen kilpi teki tämän.
 
Punaisen kilven strategia on täyttää Eurooppa näillä siirtolaisilla ja sitten käynnistää välikohtauksia, jotka aiheuttavat raivoa siirtolaisten ja asukkaiden välille. Se ei ole vaikea tehtävä. Näiden kahden ihmisryhmän kulttuurilliset, sosioekonomiset ja uskonnolliset eroavuudet antavat runsaasti tilaisuuksia tähän. Lisätään vähän lämpöä ja vähän hankausta ja saadaan erittäin nopeasti räjähdys. Suunnitelmana oli käyttää tätä kansalaissodan aiheuttamiseen ympäri Eurooppaa. Illuminatin pelikirjan klassinen ratkaisu on aiheuttaa katastrofi ja antaa sitten oma ratkaisunsa siihen.
 
Tässä tapauksessa se suunnittelee tarjoavansa siistiä ratkaisua. Se näyttää ilmiselvältä. Ainoa ilmeinen vastaus on perustaa Euroopan puolustusvoimat. Yksi armeija joka koostuu Euroopan valtioiden armeijoista, ja se raportoi EU:n politbyroolle. Ja tämän armeijan ensimmäinen tehtävä on nujertaa välivalta, vahvistaa rauhaa ja tuoda vakautta. Ja sen myötä Euroopan vanhoista rajoista tulee lopulta historiaa ja pelkkä muodollisuus.  Punainen kilpi on vihdoinkin saanut Euroopan hallintaansa. Yhden maan, yhden valuutan, yhden ylimmäisen hallituksen, jota Euroopan kansa ei valitse, eikä se oli vastuussa sille.
 
Se oli mestarillinen suunnitelma. Tietysti julma, mutta nerokas.
 
Ja tämä on kostautumassa nopeasti sille. Ensin on Brexit-äänestys – katastrofi sen perspektiivistä katsottuna. Ja sitten Euroopan kansat eivät vain pelaa palloa niin, kuin niiden piti. Liian monet niistä tulevat vähemmän suvaitsevaiseksi ja kansallismielisemmiksi. Ne alkavat vaati kansallisten rajojen palauttamista. Tietyt valtiot kieltäytyvät ottamasta lainkaan pakolaisia. Eurooppa on ideologisesti pirstoutuneempi kuin moneen vuosikymmeneen. Ja kun uusia vaaleja pidetään, tulee aina selvemmäksi, että koko tämä veto on ollut ehdottomasti katastrofi Punaiselle kilvelle.
 
Eikä heidän huonot uutisensa lopu tähän. Kultatiimi on sillä välin alkanut ottaa Syyrian tilanteen käsiinsä. Sen sijaan että se sallii tekosodan Isistä vastaan jatkua, se on alkanut käydä todellista sotaa sitä vastaan. Ja yhtäkkiä Isis ei vaikuta siltä lannistumattomalta viholliselta, kuten teidät johdateltiin uskomaan. Kun Venäjän joukot hyökkäävät, Isis romahtaa. Ja näin Kultatiimi voittaa sodan Syyriassa, ja nykyisen asiaintilan mukaan mitään hallintomuutosta ei tapahdu. Ja yhdistettynä tähän tappioon tällä hetkellä näyttää siltä, että Turkki – Punaisen kilven avainresurssi joka on ollut Isisin suora tulilinja – pitää melua, joka indikoi halua loikata Kultatiimin!
 
Ja olette varmaan kuulleet myös Transatlanttisesta kauppa- ja investointikumppanuudesta (TTIP) 3)? Aivan kuten EU myytiin eurooppalaisille kauppasopimuksena ulkomaiden kanssa, jonka tavoite sitten ilman tavallisen kansan osallistumista tai lupaa laajeni vähitellen poliittiseksi unioniksi, samalla tavalla TTIP:tä on ehdotettu kauppasopimukseksi, joka yhdistäisi Punaisen kilven kaikki resurssit yhden sateenvarjon alle. Kätkettynä suunnitelmana on sitten laajentaa tätä sopimusta ja muuttaa kaikki nämä maat tehokkaasti yhdeksi valtioksi, vaaleilla valitsemattomien Punaisen kilven hyväksymien lakeijoiden vallan alle. Ja loistavasti TTIP:n ehdot ovat salaisuus.
 
Jos maanne on osa tätä sopimusta, tiedätte vasta kauan sen toteuttamisen jälkeen, mitä on sovittu puolestanne. Vastaavasti teillä ei ole oikeutta tai valtaa äänestää tätä sopimusta vastaan, joka muuttaa perustavanlaatuisesti sitä tapaa, jolla maanne tekee liiketoimintaa toisten maiden JA TEIDÄN KANSSANNE. Eikö tämä kuulosta teistä kamalan huolestuttavalta? Mutta hyvä uutinen teille ja huono uutinen Punaiselle kilvelle on, että tämä sopimus syntyy vähemmän todennäköisesti, kun Ranska ja muut maat kieltäytyvät allekirjoittamasta ja kun julkinen vastustus kasvaa. Mutta viimeisin uutinen on, että presidentti Obama ponnistelee kaikkensa sen hyväksymiseksi USA:ssa. Kumpi puoli voittaa tämän taistelun? Te vai Punainen kilpi? Aika näyttää …
 
Ja niin paljon kuin Punaisen kilven suunnitelmat Euroopan hallitsemiseksi ovat nyt riekaleina, se epäonnistuu vielä täyden hallinnan saamisessa USA:ssa. Tähän on monia syitä. Haluaisin osoittaa sen yhden suuren syyn, että kaikkien niiden samojen sotilaiden jotka Punainen kilpi vie ympäri maailmaa saadakseen ulkomaat hallintaansa, täytyy lopulta tulla kotiin. Ja kun he tulevat, heillä on merkittävät taistelutaidot. Ja he tulevat maahan, jonka perustuslaki antaa oikeuden kantaa asetta. Tämän oikeuden merkitys Amerikan perustuslaissa on usein väärin ymmärretty – enimmäkseen sen tekevät toisten maiden ihmiset, mutta myös monet amerikkalaiset. Tässä ei ole kyse oikeuden saamisesta metsästää, ampua maalitauluun tai edes puolustautua rikollisia vastaan. Tietysti on oikeus käyttää aseitaan sillä tavalla, mitä Amerikan perustuslain maanviljelijät tarkoittivat: Amerikan kansalaisilla on vertauskuvallisesti suurempi keppi kuin omalla hallituksella. Ja teillä on.
 
Auta armias, jos jokin hallitus nostaa riittävästi Amerikan kansan vihan ja se loukkaantuu riittävästi tarttuakseen aseisiin ja noustakseen kapinaan! Teillä on USA:ssa monta kertaa enemmän ihmisiä, joilla on lupa metsästää hirvieläimiä, kuin millään maalla koko armeijassaan. Ei ole mitään tapaa täsmälleen tietää, miten monilla sen lisäksi on oma ase ja miten tehokkaita he ovat käyttämään sitä. Mutta kun otetaan huomioon veteraanit, fakta on, että perustuslain kirjoittamien maanviljelijöiden toive on toteutunut. USA:n kansa on äärimmäisen hyvin aseistautunut eikä mikään perinteinen armeija pystyisi kulkemaan USA:n läpi ehjänä.
 
Älkää ymmärtäkö väärin – en kannusta teitä sellaiseen toimintaan. Osoitan vain sen massiivisen pelotearvon, joka on koulutetuissa veteraaneissa ja kansassa, joka on raskaasti aseistettu. Ja tässä valossa tuon esiin ne jatkuvat yritykset, joita Punaisen kiven lakeijat ovat tehneet teidän erottamiseksi perustuslaillisesta oikeudestanne kantaa noita aseita. Kenties olette huomanneet erityisponnistuksen julistaa veteraanit sopimattomaksi kantamaan asetta?
 
Tehokas tapa tämän aseistariisumisen yrittämiseen on ollut massa-ampumisten käyttäminen. Suuren osa näistä massa-ampumisista ovat aiheuttaneet Punaisen kilven agentit! Sydämenne vapisisi, jos paljasteisin teille sen psyykkisen manipuloinnin ja hyväksikäytön, jota se on käyttänyt yksittäisiin ihmisiin, jotta he käyttäytyisivät tällä tavalla. Ja sitten näitä hirvittäviä tapahtumia seuraa aina mahdollisuus niiden matkimiseen. Mutta joka tapauksessa palvellaan tarkoitusta: nämä massa-ampumiset aiheuttavat niin suurta järkytystä ja kauhua, että kun niistä raportoidaan mediassa, tuntuu järkevältä kuunnella Punaisen kilven poliittisten agenttien kehotusta riisua aseista teidät, lakia noudattavat kansalaiset. Kyse on samasta Illuminatin ongelmanratkaisupelistä aina vain uudestaan!
 
Tässä kohtaa tämä on ollut kostautuva ja valtava epäonnistunut yritys. Jokainen aseistariisumisvaatimus on johtanut aseiden ostovimman. Jokaista yritystä kontrolloida, rajoittaa ja supistaa oikeutta, josta perustuslaki sanoo, että "siihen ei pidä kajota", on vastustettu jääräpäisesti. Ja tulee selväksi, että juuri sitä asiaa jota Punainen kilpi eniten pelkää USA:ssa – eli heidän agenttiensa häätäminen Bostonin teekutsujen uudenaikaisen vastineen avulla – joudutetaan yrityksellä riisua teidät aseista pakolla. Se on vähän pattitilanne. Ja jos pidätte heidät pattitilanteessa, alatte voittaa pelin, koska aika ei ole heidän puolellaan, kuten selitän pian.
 
Ystäväni, maalaan siis teille kuvan siitä tilanteesta, jonka Punainen kilpi on luonut itselleen. Vuosikymmenten tai jopa vuosisatojen voitot ja menestys ovat saaneet heidät tuntemaan voittamattomuutta. He uskoivat todella olevansa matkalla maailman omistamiseen. Ja nyt yhtäkkiä he ovat köysissä. Yhtäkkiä kaikki mikä heillä voi mennä pieleen heidän kannaltaan, menee. Eivätkä he ole tottuneet käsittelemään tuollaisia vastoinkäymisiä! He eivät ole kehittäneet resursseja tällaiseen. Niinpä he tekevät sen, mitä aina. He yrittävät kuluttaa tiensä pois kaikista ongelmistaan. Tämä merkitsee, että heiltä vuotaa rahaa. Tämä merkitsee, että on painettava enemmän ja enemmän rahaa. Tämä merkitsee, että se rahoitusjärjestelmän luhistuminen joka olisi vienyt vielä vuosikymmenen tai kolme, häämöttää paljon, paljon lähempänä. Tämä merkitsee, että sitten kun kova paikka tulee, he eivät omista maailmaa. He eivät ole ainoastaan olleet tuhoamatta toisia tiimejä … vaan nämä hyötyvät ja niillä on itse asiassa vaihtoehtoinen talousjärjestelmä kulisseissa, valmiina toteutettavaksi, kun fiat-rahoitusjärjestelmä osoittautuu olevan, mitä on: arvottomia ja merkityksettömiä numeroita.
 
Ja sitten on kohokohta. Rakastaisin todella antaa teille täyden selonteon Amerikan vaalitilanteesta, mutten todellakaan halua mitenkään vaikuttaa äänestysvalintoihinne.
 
Niinpä aloitan tämän puheen sanomalla, että jos olisin äänestäjä USA:ssa, en äänestäisi. En pitäisi nykyjärjestelmää lähimainkaan täydellisenä demokratiana. Se on harvainvalta. Ja äänestäisin vain jotakuta, joka on ansioitunut halukkuudessa muuttaa perusteellisesti poliittista kenttää niin, että minulla, äänestäjällä, kansalla, on todella sanottavaa kaikissa hallituksen toimissa. Palauttaa hallintovalta kansalle, kansan hyväksi. Mutta tämä on kokonaan toinen aihe, josta toivon voivani puhua joku toinen päivä. Haluan vain ilmaista, ettei minulla ole suosikkeja tässä kisassa. Mutta toisaalta on yksiselitteisen ja räikeän selvää, että Punaisella kilvellä on!
 
Ja on myös selvää, että kilpailussa on toinen, joka ei ole heidän lakeijansa. Ja tämä on itsessään hyvin mielenkiintoinen pointti. Nimittäin Punainen kilpi aloitti tämän vaalikierroksen hyvin itsevarmana siitä, että se on järjestänyt kummallekin puolelle auliita lakeijoita, kuten se aina tekee. Se oli täysin varma, että kaikki ne joilla olisi mitään tilaisuutta päästä ykkösehdokkaaksi, pelaisivat palloa sen kanssa. Mutta taas kerran asiat eivät ole menneet suunnitelman mukaisesti. En anna teille nimiä, vaan annan teidän päättää, kenestä puhun. Kilpailun toisella puolella Punaisen kiven sätkynuket luhistuivat ja tuhosivat itsensä yksi toisensa jälkeen, kun täydellinen musta hevonen, joka ei ole osoittanut merkkiäkään valmiudesta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, porhalsi ykköseksi!
 
Tämä hyvin musta hevonen on osoittanut jopa avointa halukkuutta neuvotella Kultatiimin kanssa! Voitaisiin erittäin helposti kohdistaa kaikenlaisia syytöksiä tätä mustaa hevosta kohtaan. Liioitteleva pöyhkeilijä. Arvaamaton villi kortti. Viihdyttäjä ilman sisältöä. Kenties jotkut näistä syytöksistä – ja monet vastaavat – ovat myös totta. Mutta oli miten tahansa, pelkästään se, että tämä musta hevonen on nimitetty toisen puolueen ehdokkaaksi, on valtava ja ennenkuulumaton päänsärky Punaiselle kilvelle. Ja kaiken lisäksi, toisin kuin Kennedy, tämä musta hevonen ei ole valinnut Punaisen kilven hyväksymää varapresidenttiehdokasta!
 
Kilpailun toisella puolella Punaisen kilven ehdotonta kullanmurua on kiusannut paljastus paljastuksen jälkeen, mikä on saanut hänen todelliset rikolliset värinsä näkymään kirkkaasti. Mitä enemmän tiedetään ja paljastetaan tästä Punaisen kilven suosikista, sitä epätodennäköisemmin tulee reilu ja rehellinen voitto mielipidetutkimuksissa.
 
Kyllä, on totta, että Punainen kilpi omistaa edelleen median. Se kontrolloi edelleen sen sävyä. Se kontrolloi mielipidetutkimuksia, jotka osoittavat jatkuvasti heidän ehdokkaansa voittavan.
 
Ja se pyrkii aiheuttamaan maksimihypen ja –pelon vastaehdokkaansa ympärille. Ja kyllä, on totta, ettei tuo vastaehdokas ole täydellinen enkeli.
 
Mutta riippumatta siitä, miten vaalit menevät, saako se aikaan rehellisen voiton vai varastaa taas vilpillisesti käyttäen tekemiään ja omistamiaan äänestyskoneita. Vai saadaanko vastaehdokas tottelemaan sellaisella paineella, josta olen aiemmin kertonut. Kaikesta tästä riippumatta, ystäväni, näettekö, että Punainen kilpi on menettänyt oleellisesti pelin hallintaa?
 
On ennenkuulumatonta, että mitään tällaista tapahtuisi, ja tämä on selvä merkki, että heidän otteensa lipeää nopeasti. Ja ottaen huomioon heidän käyttäytymisensä ja ansionsa, en osaa ajatella yhtäkään syytä, että se olisi huono asia. Se on todellakin juhlan aihe.
 
Niinpä, ystäväni, kaikki tämä on kriittistä taustainformaatiota, joka teidän tarvitsi kuulla nyt. Ellette ole eläneet kiven alla, olette kuulleet muutaman vuoden, että teidän pitäisi valmistautua rahoitusjärjestelmän romahtamiseen. No, haluan toistaa tuon kehotuksen nyt. Tuo aika on jo aika lähellä. Minun tehtäväni ei ole tietää, milloin se tarkkaan ottaen tulee, koska se riippuu siitä tavasta, millä Punainen kilpi jatkaa pelaamista jatkuvasti heikommilla korteillaan sitä tapaa vastaan, jolla muut pelaajat reagoivat. Mutta ystäväni, jos ette ole jo valmistautunet, neuvon teitä aloittamaan nyt! Tehkää se huolellisesti ja harkiten. Varmistakaa, että pystytte selviytymään kuukauden tai kolme, jos tämä rahaksi kutsuttu asia lakkaa toimimasta joksikin aikaa.
 
Ajatelkaa, mitä se merkitsee teille. Mitä jos ette pysty hakemaan rahaa pankkiautomaatista? Mitä jos kaupat tyhjenevät? Mitä jos sähkö katkaistaan? Mitä jos vesi katkaistaan?
 
Olette saaneet vuosia valmistautumisvaroituksia. Sen tuloksena internetissä on monia sivuja, joilla on paljon informaatiota valmistautumisesta. Niinpä kaiken sen kertaamisen sijasta, annan tämä asiat lisäneuvoina:
 
1. Älkää antautuko paniikkiin. Se mitä edessä on, on tarpeellinen uudelleenjärjestely, josta ei voi selvitä ilman jaksoa, jonka aikana raha ei toimi. Tämä ei ole maailmanloppu. Tämä on muutos järjestelmissä. Ja uusi järjestelmä korvaa vanhan. Saattaa vain viedä vähän aikaa, ennen kuin se saavuttaa teidät.
 
2. Älkää hypätkö reagoimaan. Teillä on edelleen jonkin aikaa. Punainen kilpi on näyttänyt halukkuutensa "potkia purkkia tietä pitkin" niin kauan, kuin se pystyy. Se on erittäin hyvä siinä, ja sen kengänpohjissa näkyy vielä vähän kuvioita. Voitte siis oikeasti odottaa, että järjestelmä nilkuttaa vielä ainakin vuoden tai pari, mutta todennäköisemmin muutaman vuoden. Ja jos pidätte silmänne auki, näette merkkejä uhkaavasta romahduksesta. Katsokaa ennen kaikkea suuria pankkeja. Illuminati suojelee omia arvokkaimpia pankkejaan kaiken kustannuksella. Tästä syystä pankkeja pelastetaan, vaikka muiden yritysten sallitaan mennä konkurssiin. Sitten kun se ei enää kykene suojelemaan pankkeja ja niitä alkaa sulkeutua, olette viimeisellä pätkällä. Mutta älkää odottako sen tapahtumista, ennen kuin aloitatte valmistelut. Se on liian myöhään. Alkakaa valmistautua nyt ja viimeistelkää se, kun pankkeja alkaa romahtaa.
 
3. Älkää antako pelon motivoida päätöksiänne nyt. Ajatelkaa ja suunnitelkaa niin, kuin tekisitte esimerkiksi perheen telttaretken. Ajatelkaa taloutenne varautumista omavaraiseen jaksoon. Eikä teidän tarvitse myöskään rynnätä tuhlaamaan omaisuutta. Jos esimerkiksi varastoitte ruokatarvikkeita, varmistakaa, että syötte säännöllisesti noista varastoista ja lisäätte niitä, jotteivät ne koskaan mene vanhaksi.
 
4. Ajelkaa, mitä OIKEASTI tarvitsette. Pärjäätte ilman kaikenlaisia asioita tiukan paikan tullen. Ilman vettä, ruokaa, lämpöä ja suojaa ette pärjää. Varmistakaa, että teillä on näitä asioita. Kaikki muu voidaan selvittää.
 
5. Älkää unohtako yhteisöä. Vaikeina aikoina ihmisten vahvuus lepää yhteisössä. Teidän ei tarvitse saada kaikkia naapureitanne valmistautumaan kanssanne. Mutta teidän täytyy tietää, keihin ympärillänne voitte luottaa. Ja jos teistä tuntuu, että te ette voi luottaa kehenkään, niin minne voitte mennä hätätapauksessa luotattavien yksilöjen lähelle? Suunnitelkaa, miten tekisitte tämän tarvittaessa.
 
6. Älkää hätiköikö. Saatatte ajatella, ettei sillä ole merkitystä, mitä teette rahoillanne, jos kaikki romahtaa joka tapauksessa. Muttemme tiedä, milloin ja miten tämä tapahtuu. Voitte löytää itsenne suurista vaikeuksista ennen sitä, jos esimerkiksi otatte holtittomasti lainaa. Maksakaa mieluummin velkanne, jos voitte, ja saakaa se mielenrauha, joka tulee tuon vapauden myötä.
 
7. Jos teillä on fiat-valuuttaa investoitavaksi ja olette sen luonteinen, että otatte investointineuvoja avaruusolennolta internetissä [ironinen hymy], niin suosittelisin ostamaan fyysisiä arvometalleja. Tulee mitä tulee, missään tulevassa skenaariossa arvometalleja ei voi myöhemmin olla vaihtamatta käteiseksi tai tavaroiksi.
 
Ystäväni, siitä ei ole mitään takuita, mitä lähitulevaisuudessanne tapahtuu. Mutta mitä valmistautuneempia olette, sitä vähemmän traumaattista se teille on. Ja jos voitte olla pelkäämättä sitä, mitä saattaa tulla, saatatte voida nähdä upeita tilaisuuksia, joita elämä kohta antaa teille. Nimittäin kaaos on elämän tapa sallia muutos. Ja mitä suurempi kaaos, sitä suurempi mahdollinen muutos. Punainen kilpi on tehnyt kovasti töitä toteuttaakseen unelmansa uudesta maailman järjestyksestä, jossa on yksi maailma heidän hallinnassaan. Avainsana "järjestys" on niitä keinoja, joilla se evää muutoksen. Keinoja joilla se pystyy kontrolloimaan etenemisen jokaista askelta. No … kun niiden järjestys joutuu kaaokseen, niin yhtäkkiä uskomattomasta muutoksesta tulee mahdollinen. Sitten yhtäkkiä olette vapaa luomaan valtavan kirjon mahdollisia lopputuloksia itsellenne ja maailmallenne.
 
Ja tämä avaa uuden keskustelunaiheen. Sellaisen josta haluan puhua kanssanne seuraavaksi. Tänään olen puhunut tilanteesta maallisin termein. Kun puhun seuraavaksi teille, puhun paljon henkisemmästä perspektiivistä. Selitän teille, miten tämä uudelleenjärjestely on oikeasti teille upea tilaisuus luoda se, mitä sielunne eniten haluaa maailmallenne ja todellisuudellenne. Ja sitten kerron erityisen yksityiskohtaisesti, mitä pystytte silloin tekemään toteuttaaksenne tuon todellisuuden.
 
Ystäväni, jotkut osat tämän päivän keskustelusta ovat saattaneet olla vähän vaikeaa kuultavaa teille. Mutta uskokaa minua, kun sanon koko vakuuttavuudellani: se mitä tapahtuu, on tarpeellinen ja hyvä muutos. Mutta se ei tule ilman pieniä vastoinkäymisiä. Mutta pienellä valmistautumisella kuljette tuon vastoinkäymisjakson läpi minimihäiriöin. Ja tuo vastoinkäymisaika on itse asiassa kaikkien aikojen suurenmoisin tilaisuus. Tämä ei ole todellakaan mitään pelättävää. Se on jotain, mihin valmistautua, minkä ymmärtää, jotain jonka kanssa toimia ja josta voitte saada käsittämättömimmät palkkiot, jos olette vain valmis.
 
Minulla on paljon enemmän sanottavaa aiheesta … ja tästä jatkan keskustelua seuraavan kerran tavatessamme.
 
Siihen saakka, jätän teidät muistuttaen pysymään yhdistyneenä omaan jumalaiseen opastukseenne, jonka löydätte sydämestänne. Olkaa vahva, olkaa rohkea ja olkaa totuudenmukainen. Mutta ennen kaikkea olkaa rakkautta.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja olen tullut luoksenne Zingdadin kautta, kuten aina.
 
_____________
 
1) Zingdadin huomautus: katso USA:n valtionvelan tähän mennessä
http://www.usdebtclock.org/ 
 
2) Zingdadin huomautus: katso lisätietoa täältä https://en.wikipedia.org/wiki/New_Development_Bank ja https://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Infrastructure_Investment_Bank
 
3) Zingdadin huomautus: minusta tämä on melko hyvä TTIP:n esittely http://www.independent.co.uk/voices/comment/what-is-ttip-and-six-reasons-why-the-answer-should-scare-you-9779688.html

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >