HomeViestejäZingdad25.6.2016 - BREXIT

25.6.2016 - BREXIT

BREXIT
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
25.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Merkittävä tapaus, ystäväni!
 
Tervehdin teitä. Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, joka puhuu teille Zingdadin kautta.
 
Tänään haluan puhua brittien äänestyspäätöksestä lähteä EU:sta. Teistä jotka tunnette minut, tämä saattaa olla kummallista, koska en ole koskaan aiemmin tuntenut tarvetta puhua ajankohtaisista tapahtumista tai poliittisista kysymyksistä. Mutta se mitä nyt tapahtuu, on erilaista ja merkillepantavaa. Minäpä selitän.
 
Ystäväni, tämä ihmisryhmä jota kutsumme tavallisesti Illuminatiksi, tämä ryhmä joka omistaa kollektiivisesti maailman pankkijärjestelmän ja näin ollen maailman rahavarat ja resurssit, ei ole tottunut olemaan saamatta tahtoaan läpi. Silloin kun se pääsee sisäiseen sopimukseen jostain, SE TAPAHTUU. Silloin kun se on erimielinen sisäisesti, on selkkausta ympäri maailmaa, kun he kamppailevat toistensa kontrolloinnista, kunnes toinen ryhmä voittaa toisen. Sitten on taas sisäinen sopimus ja SE TAPAHTUU.
 
Yritän sanoa sitä, että tämä ryhmä on kollektiivisesti kuin maailman keisari. Kun se päättää jonkin määräyksen, SE TAPAHTUU.
 
Tai näin on ollut hyvin kauan taaksepäin – kuninkaiden, keisarien ja niitä edeltävien jumala-kuninkaiden aikaan asti, itse asiassa Babylonian ja Sumerian aikaan asti.
 
Tähän päivään saakka.
 
Nimittäin tällä ryhmällä on sisäistä erimielisyyttä monista asioista tällä hetkellä. He kamppailevat toistensa kanssa monista asioista, minkä vuoksi maailma näyttää olevan jatkuvassa kolmatta maailmansotaa edeltävässä kuohunnassa, mutta kaikissa monissa erimielisyyksissään he olivat yhtä mieltä siitä, että EU:n pitäisi pysyä kasassa. Nimittäin Illuminatin suuri suunnitelma on yhdistää koko planeetta yhdeksi kansaksi, minkä se omistaisi ja mitä se hallitsisi. He halusivat laajentaa EU:ta. He halusivat luoda muita samanlaisia monikansallisia blokkeja. He halusivat saada hallintokontrollin näissä blokeissa, joissa tavalliset ihmiset eivät voineet äänestää, aivan kuten heillä oli EU:ssa. Tämä antaisi heille ennenkuulumattoman vallan ja kontrollin näihin valtaviin monikansallisiin blokkeihin. Ja sitten viimeinen teko olisi yhdistää blokit yhdeksi maailmankansaksi. Heidän maailmakseen joka kuuluu poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti heille.
 
Se oli suunnitelma. Ja vaikkei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, suunnitelma on kehittynyt heidän tahtonsa mukaisesti.
 
Tähän päivää saakka.
 
Tänään keisari julisti Britannialle, että se pysyisi EU:ssa, ja brittikansa näytti sille keskisormea ja lähti pois.
 
Tämä on massiivinen strateginen voitto valopuolelle.
 
Vivahteikas operaatio
 
Tämä voiton saaminen Illumintia vastaan on ollut hyvin jännittävää seurata. Minulla on ollut etuoikeus nähdä puolueettomana tarkkailijana kaikki kulissien takainen toiminta. Ja olen nähnyt, että 4D- ja 5D-valovoimat ovat pelanneet mitä vivahteikkainta ja hienointa peliä. Ne tiesivät, että tämä oli ratkaiseva hetki saada mahdollisimman sujuva loppu Illuminatin hegemonialle. Ja ensimmäiseksi ne saivat vaikuttamaan siltä, ettei kilpailu ikään kuin ollut mikään ongelma. Monia valoagentteja kannustettiin jopa pelaamaan "jäädään"-puolella. Jotkut vakuutettiin uskomaan, että jääminen palveli valon intressejä. Tarpeellinen juoni. Se antoi Illuminatin uskoa, ettei yhdistynyt valopuoli vastustanut sitä tässä kysymyksessä, mikä salli sen laskea puolustuksensa ja vähentää ponnistelujaan. Tämä jätti sijaa vähemmälle psykologiselle pakkotoiminnalle kansaa vastaan ja vähensi ponnistelua kontrolloida vilpillisesti äänestystä.
 
Ja myös itse Illuminatilla pelattiin. Valoagentit vakuuttivat heille, että jäämisen täpärä voitto (äänivyöryn sijasta) oli paras vaihtoehto heille. Heille näytettiin, että suurin osa ihmisistä tiesi massatuesta lähtemiselle. Jos he siis voittaisivat, se olisi täpärä voitto tai muuten sitä ei uskottaisi.
 
Ja tällaiset operaatiot sallivat pelin, jossa vasta viime hetkellä, jolloin oli liian myöhäistä puolustautua, Illuminati tuli tietoiseksi, että heidän tahtonsa ei toteutunut.
 
Keisari määräsi "jäädään". Kansa näytti keskisormea ja äänesti "lähdetään".
 
Näettekö, mitä tämä merkitsee? On toinen hyvä analogia, jossa on keisari, mutta tällä kertaa ilman vaatteita.
 
Tai velhoja ja esirippuja.
 
Asian ydin on, ystävät, että silloin kun normaalit ihmiset näkevät, että supervaikutusvaltainen maailmaa hallitseva eliitti on vain salamyhkäisiä, pakkomielteisen ahneita ja vanhoja psykopaattiheppuja elämänsä ehtoopuolella, koko järjestelmä alkaa purkautua.
 
Ja TÄSTÄ syystä maailmantalous alkaa horjua "lähtemisen" voitettua. Jokainen pelaaja suurpääoma- ja talousmaailmassa TIESI, että kaikkein suurimmat pelaajat (joita kutsumme Illuminatiksi) halusivat Britannian jäävän. Siksi he olettivat, että niin tapahtuu. Ja sitten näytti siltä, ettei ehkä tapahdukaan. Ja sitten he alkoivat hätääntyä. Ja sitten he menivät toiseen suuntaan. Ja nyt he ovat tuuliajolla.
 
Jos keisarin määräystä ei totella, heidän maailmansa on eksynyt suunnasta. Ainakin mitä heihin tulee.
 
Mutta haluan teidän tietävän, että tämä on hyvä uutinen teille muille – niille jotka eivät ole sekaantuneet yritysjohto-, suurpääoma- tai makrotalousmaailmaan, massiiviselle enemmistöllenne. En lupaa, ettei tämä tuo minkäänlaisia vastoinkäymisiä kenellekään. Kun talous horjuu, ihmisiin toki sattuu. Työmarkkinat supistuvat ja asiat tulevat vaikeiksi, mutta teitä on varoitettu hyvin pitkään, että vaikeita aikoja on tulossa. Ja jatkamme teidän varoittamistanne, koska tietty määrä vaikeita aikoja tarvitaan vaikuttamaan siihen muutokseen, joka on nyt tekeillä.
 
Ja tekeillä on vahdinvaihto, koska te, Maan tavalliset ihmiset, muututte. Valitsette sitä, mikä on oikeasti hyvä teille, ettekä sitä, minkä ne ihmiset ovat sanoneet olevan teille hyvä, joilla ei ole teidän paras etunne sydämessään. Alatte yksilöinä ja kollektiivisesti huomata, että oma totuutenne on pätevämpi, kun se, minkä ns. asiantuntijat ovat lusikoineet kurkkuunne.
 
Ja se muuttaa kaiken. Nousette uhriudestanne ja alatte vaatia luovuutenne.
 
Ystäväni, se on hyvin pieni askel oikeaan suuntaan, mutta se ON oikeaan suuntaan.
 
Ja nyt on paljon tehtävää ihmiskunnan loistokkaan uuden ajan toteuttamiseksi. Ja päivitän teille tästä … siitä, mitä voitte tehdä elämänne saattamiseksi siunattuun ja iloiseen yltäkylläisyyteen ja myös muun ihmiskunnan tukemiseksi tekemään saman. Tätä informaatiota seuraa, kun seuraavan kerran puhun kanssanne.
 
Siihen saakka, toivon teille vakaata sydäntä.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja olen puhunut teille Zingdadin kautta.
 
Kysymyksiä
 
Zingdad: Adamu, haluan esittää sinulle kysymyksen tai pari, jos saan?
 
Adamu: Toivotan ne tervetulleeksi!
 
Z: No, ensinnäkin, sanot olevasi puolueeton tarkkailija. Etkö ole valon puolella?
 
A: Todellisen ykseystietoisuuden olentona tiedän sisältäväni kaikki polariteetit, sekä valon että pimeyden. Hyväksyn koko itseni täysin. En rakasta jotain osaani enemmän kuin toista. Ja ykseystietoisuusolentoa tiedän myös kaikkien toisten olevan "toinen itse". Olen siis todella puolueeton tässä taistelussa. Tai ainakin olisin, jos jumalainen tahto ei olisi tällä kertaa valon puolella.
 
Nimittäin takananne on pitkä aikakausi, jolloin pimeyden täytyi voittaa. Se oli jumalaisen tahdon mukaista. Tämä on ainoa tapa syvään unohdukseen, joka salli kaiken sen erillisyyden, mitä tarvittiin jumaluuden täyteen ilmaisemiseen kaksinaisuudessa.
 
Se on vaikea asia ymmärtää koko suurenmoisessa loistossaan. Mutta periaatteessa sanon sitä, että takananne on jakso, jonka aikana elämä siirtyi jatkuvasti syvempään unohduksen, erillisyyden ja yksilöllistymisen tilaan. Pimeyden aika.
 
Nyt on vuoroveden kääntymisen aika. Tai jos käytämme valo- ja pimeysanalogiaa, tämä on valon sarastamisen aika. Tästä eteenpäin tietoisuus kukoistaa. Muistaminen, parantuminen, jälleenyhdistyminen ja laajentuminen ykseyteen.
 
Ja koska universaali laki on harmoniassa tämän kanssa, on vääjäämätöntä, että valon voimat alkavat nyt saada voittoja. Ja on myönnettävä, että on vähän vaikeaa olla löytämättä tyydytystä tuosta tosiasiasta. On usein helpompaa rakastaa valoa itsessämme kuin pimeyttä, eikö totta? On helpompaa nauttia heräämisajasta kuin unohtamisajasta. Parantumisajasta kuin sattumisajasta. Ja niinpä samalla kun kertaan, että olen luonnostaan puolueeton, voin vapaasti myös myöntää, että nautin nähdessäni sarastuksen viimein tulevan.
 
Viimeinen sana. Sanojen "valo" ja "pimeys" käyttäminen on analogia. Tapa ymmärtää polariteetteja. Objektiivisesti ei ole mitään pimeämpää siinä, mikä on takana – tai noissa pelaajissa, jotka ovat aktiivisesti pyrkineet aiheuttamaan suurempaa erillisyyttä ja unohdusta. Ei ole vähemmän fotoneja läsnä. Ja yöaika ei ole vähemmän hyvä kuin päivä. Tai mitään vastaavaa. On aina niitä, jotka ottavat tämän analogian kaiken kaikkiaan liian kirjaimellisesti.
 
Z: Annoit ymmärtää, että tämä äänestys käänsi vuoroveden. Siis Maan ihmiset valitsevat nyt oman voimansa. Miksi kaikki Maan ihmiset antaisivat tuon valinnan brittien käsiin?
 
A: Voi ei, ymmärrät nyt väärin! Tämä on siirtymäaikaa. On aikaikkuna, jonka aikana ihmiskunnan täytyy tulla tiettyihin kriittisiin päätöksiin itsestään. Tuo ikkuna alkoi avautua muutama vuosikymmen sitten. Tuon ikkunan keskikohta oli 2012. Se oli tuon tärkeän päivämäärän todellinen merkitys. Oli valinnan aika.
 
Illuminatin oma etu on voimakkaasti pitää valtava ihmisenemmistö tilassa, jossa "päätetään olla valitsematta". Niin kauan kun teette näin, annatte sille voimanne. He pysyvät planeetan tosiasiallisina omistajina, laajentaessaan ja vakiinnuttaessaan lisää valtaansa ja kontrolliaan.
 
Mutta jumalainen tahto ei ole määrännyt niin. Tämä on heräämisen aikaa. Mutta ei ole kenenkään muun kuin teidän, maan ihmisten, asia päättää omasta puolestanne, miten heräätte, milloin heräätte ja mihin heräätte, kun heräätte. Teidän täytyy valita kaikki nämä asiat.
 
Ja niin olemme kannustaneet ja tukeneet teitä ja antaneet inputia ja opastusta. Ja neljännen ja viidennen tiheyden olennot jotka ovat itse edelleen polariteetissa, ovat olleet juoksuhaudoissa kanssanne. Mutta meillä ei ole mitään ennakkotietoa siitä, milloin päätätte, että on aika herätä, miten päätätte tehdä sen ja mitä päätätte, kun päätätte.
 
Ennen tätä on ollut tilaisuuksia alkaa julistaa se itse ja olette päästäneet käsistänne. Mutta Illuminati väitti näitä tilaisuuksia RASKAASTI vääriksi. Ja se jatkaa taistelua mielipiteen hallitsemiseksi näistä asioista.
 
Z: Esimerkki?
 
A: Voisin antaa monia. Selvä on 911-hyökkäys World Trade Centreen. Illuminatin intressiä palveli tähän hyökkäykseen syyllistyminen ihmiskuntaa vastaan. Koska kyllä, koko ihmiskuntaa vastaan hyökättiin tuona päivänä. Se poiki hyvin paljon vihaa. Hyvin paljon jakautumista. Hyvin paljon halukkuutta mennä tappamaan ihmisiä, joilla EI ollut MITÄÄN tekemistä hyökkäyksen kanssa, mutta jotka Illuminatin propagandakoneisto yhdisti sitkeästi ja virheellisesti siihen. Ja hyvin paljon vihaa vastineena. Ryhmät ja maat jotka ovat tunteneet olleensa sotakoneistoreaktion kohteena epäoikeudenmukaisesti, on ärsytetty vihamieliseen raivoon. Voisin jatkaa ja jatkaa siitä haavasta, joka tehtiin ihmiskunnan psyykeen tuona päivänä.
 
Mutta jotta tuo hyökkäys kantaisi Illuminatin toivomaa hedelmää, teidän täytyi nielaista tarina siitä, mitä tapahtui. Joukko sepitettyjä valheita. Ja tekemään asian pahemmaksi, nuo valheet oli huonosti ajateltu ja täynnä selviä loogisia aukkoja. Mutta Illuminati antoi painonsa noiden valheiden taakse ja kampanjoi sopimuksen pakolla niitä vastaan, joilla oli merkitystä, ja se onnistui riittävästi. Ette vieläkään saa uskottavuutta, jos päätätte tehdä jotain noille valheille. Teidät leimataan salaliittoteorioitsijaksi ja työnnetään syrjään eikä läpinäkyvyyshuutojanne kuulla.
 
Mutta kaikessa siinä oli aika, jolloin se oli lähellä. Ihmiskunta olisi VOINUT tuolloin päättää herätä. Monet valossa ajattelivat, että se oli heidän hetkensä. He tekivät kiihkeästi töitä saadakseen heräämisen aikaan tuohon tapahtumaan liittyen, mutta sitä vastaan taisteli liian kuumasti vihollinen, jolla oli liian vakiintunut valta-asema. Nyt tuo taistelu on kaikkea muuta kuin ohi ja menetetty.
 
Ja Illuminati on nostanut maljan voitolleen ajatellen, että valo ei voita koskaan. Ja tänään he hävisivät taistelun, jota he eivät tienneet edes käyvänsä. Yhtäkkiä he ovat tuhon partaalla.
 
Mutta sen ei tarvinnut olla tänään. Se olisi voinut tulla aiemmin. Ja jos tämäkin taistelu olisi hävitty, se olisi voinut tapahtua jonain tulevana päivänä.
 
Z: Eikö sitä ole siis ennalta määrätty?
 
A: Ehdottomasti ei. Se on ennalta määrätty, että on pitkä unohtamisen aika. Ja sitten käänne. Ja sitten pitkä muistamisen aika. On heilahtelua kumpaankin suuntaan. On miniheräämisiä, jotka johtavat unohdukseen, ja on miniunohduksia, jotka johtavat heräämiseen. Mutta yleissuuntaus on päivänselvä. Alkuräjähdyksestä tähän saakka on ollut suurelta osin unohtamisen aikaa. Tästä universaaliin singulaarisuuteen on suurelta osin heräämisen aikaa.
 
Se on ennalta määrätty.
 
Mutta se mitä tapahtuu universaalisti, se mitä tapahtuu planetaarisesti, on avoin valtavalle mahdollisuuskirjolle.
 
Mutta nämä ovat monimutkaisia asioita. Ja jatkan niistä puhumista, jotta voitte alkaa ymmärtää täysin. Tällä hetkellä on tärkeää vain kertoa teille tämän hetken merkitys. Seuraavassa lähetyksessä puhun edessänne olevista valinnoista. Ja sitten opetan, miten teette valinnan sielunne ytimestä ja miten toteutatte tuon valinnan. Ja sen jälkeen otan aikaa kertoakseni teille KOKO TARINAN – miten elämä tuli tähän galaksiin, miten ihmiskunta syntyi, miten ihmiskunta tuli Maahan, miten ihmiskunta kamppaili oikeudestaan olla toisilla tämän galaksin planeetoilla ja miksi ne valinnat joita teette maan päällä nyt, vaikuttavat muuhun galaksiin.
 
Se on upea tarina! Ja se antaa teille syvällisen ymmärryksen omasta paikastanne universumissa, mutta sen kertominen vie aikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >