HomeViestejäZingdad15.5.2016 - Toiminta

15.5.2016 - Toiminta

TOIMINTA
Adamu puhuu, osa 10
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
15.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä viimeisimmässä "Adamu puhuu" -sarjan videossa Adamu jatkaa sen opettamista, miten luomme oman todellisuutemme.
 
Tällä videolla Adamu esittelee kolmannen kuudesta pyhästä askeleesta: toiminta. Opi vetovoimanlaista. Opi, miksi toiminta on oleellista luomuksissasi ja miten voit käyttää sitä aikomustesi voimaannuttamiseen.
 
Kuten aina, Adamu käyttää tätä opetusta tilaisuutena jakaa suuren määrän viisautta, joka soveltuu jokapäiväiseen elämäämme.
 
Tämä video on kokonaisuudessaan puhtaaksikirjoitettuna alla.
 
Rakkaat ystäväni, kiitän kutsusta tietoisuuteenne, ja minulle on suuri ilo antaa teille kuuden pyhän askeleen kolmas osa.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento ja puhun nyt Zingdadin kautta.
 
Minulle on tärkeää aloittaa jokainen näistä keskusteluista neuvomalla kaikkia niitä, jotka kuuntelevat minua ensimmäistä kertaa – ja kaikkia niitä, joilla ei ole selvää muistikuvaa tämän käsittelyn aiemmista osista – pysähtymään tässä. Katsokaa koko "Adamu puhuu" –videokokoelma peräkkäin. Jokainen osa rakentuu edelliselle ja saatte vain vähän tai ette mitään arvoa aloittamalla tästä.
 
Voit löytää koko "Adamu puhuu" –videokokoelman ja sen tekstiversion mukavasti Zingdadin nettisivuilta.
 
Nuo alkutoimet tehtyänne voimme alkaa puhua kolmannesta pyhästä askeleesta, toiminnasta.
 
Toiminta on kuuden pyhän askeleen ydin. Kenties todennäköisesti myös tärkein askel. Se on niin tärkeä askel, että sitä kutsutaan joskus myös "toiminnanlaiksi", koska toimintaan liittyy universaali totuus.
 
Minäpä aloitan kertomalla teille siitä. Toiminnanlaki on seuraava:
 
"Elämä tekee sinulle sen, mitä sinä teet elämälle".
 
Kenties olette kuulleet tämän ilmaistavan vähän eri tavalla? Kenties olette kuulleet sanottavan:
 
"Se minkä teet toisille, tehdään myös sinulle".
 
Olen varma, että olette kuulleet tämän, koska toiminnanlaki on niin läpitunkevan totta, että se on löytänyt tiensä jokaiseen uskontoon ja merkittävään filosofiseen järjestelmään tämän päivän maailmassa. Sitä on kutsuttu "kultaiseksi säännöksi" ja "vastavuoroisuudenlaiksi". Ja tänään voin kertoa teille – jos ette tienneet vielä sitä – että se on myös karmanlaki.
 
Useimmat niistä jotka uskovat karmaan, ymmärtävät sen väärin. He näyttävät uskovan, että on jonkinlainen universaali kostojärjestelmä. On ikään kuin jokin jumalolento, joka jakaa rangaistuksia pahoille. Ikään kuin jokin julma olento antaa taakaksenne vastoinkäymisten ja piinan elämän kostoksi entisistä synneistä.
 
No, rakas ystävä, anna minun kertoa, ettei sellaista ole. Kyse on vain siitä, että universaali tahto moninkertaistaa sen, mitä ilmaisette elämässä, ja palauttaa sen teille.
 
Ai jaa, hetkinen. Eikö se olekaan vetovoimanlaki, kuten teille kerrottiin puhuessamme aikomuksesta?
 
(Hymyjä)
 
Tietysti on. Koska kaikki nämä ovat sama asia. Toiminnanlaki on karmanlaki, joka on vetovoimanlaki, joka on kultainen sääntö, joka on vastavuoroisuudenlaki. Nämä kaikki ovat sama asia!
 
Mutta näissä laeissa on tekijöitä, jotka ymmärretään usein surkeasti väärin.
 
Ensimmäinen tekijä on toiminta. Se asia, mitä teette.
 
Toimintanne taustalla oleva energia tai aikomus antaa polttoainetta toiminnalle. Jos haluatte aidosti tehdä ystävällisen teon toiselle olennolle, ja sitten menette tekemään jotain … niin toteutatte ystävällisyyttä. Lähetätte ystävällisyyttä maailmaan. Sillä ei ole merkitystä, onko varsinainen toiminta voileivän tekemistä nälkäiselle muukalaiselle vai myötätuntoisen korvan tarjoamista ystävälle. Se mitä teette, on ystävällisyyttä. Tämä on siis ensimmäinen tekijä. Toiminta vie ympäröivään maailmaan tausta-aikomuksensa energiaa.
 
Ja aivan kuten ystävällisyys, myös salakavala, salamyhkäinen ja piittaamaton aikomus voidaan viedä maailmaan esimerkiksi yrittämällä rikastua naapurinne kustannuksella. Ja käytän sanaa "naapuri" henkisessä merkityksessä. Ympärillänne olevat. Naapurinne ovat muut ihmiset ja se on myös planeetta, eläimet, kasvit, meret, ilma jne.
 
Tämä tuo minut toiminnanlain toiseen tekijään. Saatatte ajatella olevanne ystävällinen tuolle ihmiselle, jolle annatte voileivän. Ja se on totta – te olette. Mutta toimiessanne vaikutatte koko elämään. Rakastava teko joka tehdään elämän jossain osassa, vaikuttaa koko elämään. Koska kaikki on yhtä – muistatteko?
 
Ja päinvastainenkin on totta. Negatiivinen ja tuhoava toiminta, joka tehdään elämän jollekin osalle, vaikuttaa koko elämään.
 
Teidän siis täytyy oikeasti ajatella, mikä aikomuksenne on, ennen kuin toimitte. Vaikutatte ykseyteen … ette vain tuohon ihmiseen, naapuriinne, jolle teette jotain.
 
Sitten on kolmas tekijä. Tämä on kenties vähiten ymmärretty tekijä. Sitä ei usein edes mainita, kun tästä laista puhutaan. Tämä on se tosiasia, että toimintanne on energiaa, joka leviää elämään. Se on kuin signaali, jota lähetätte. Ja sitten elämä ottaa vastaan tuon signaalin ja kaiuttaa sitä takaisin teille. Mutta se ei pelkästään palauta sitä teille. Se lisää signaaliinne jumalaisen tahdon, ennen kuin se ojentaa sen takaisin teille. Ymmärrättekö?
 
Elämä ei ole vain osien summa: ihmiset, eläimet, kasvit ja asiat, joita näette ympärillänne. Elämä on tietoisuus. Ja tietoisuus organisoi itsensä. Sillä on oma aikomuksensa ja tahtonsa. Tämä on toinen tapa sanoa, että kaiken taustalla mitä näette ympärillänne, liikkuu jumalainen henki, että asiat ovat niin, kuin ovat, koska tämän jumalainen henki tahtoo näin. Yhdestä perspektiivistä on monia, monia jumalia, jotka kanssaluovat tämän todellisuuden. Toisesta perspektiivistä kaikki nämä jumalat ovat tietysti yhtä ja puolijumalat ovat yhdessä osa suurta olentoa … yhtä suurta henkeä.
 
Ja tutkin nyt vähän tätä teologista aihetta, koska teidän täytyy tiedostaa, ettei elämä pelkästään heijasta valintojanne takaisin teille kuin tyhmä kone. Tai eloton peili. Ei. Universaali tahto voimaannuttaa massiivisesti toimintaa, joka ilmaisee aikomuksia ja joka on harmoniassa universaalin tahdon kanssa. Pieni teko joka on harmoniassa universaalin tahdon kanssa, kertaantuu ja vahvistuu ja tuottaa suuren tuloksen. Sitä vastoin suurta tekoa joka on suoraan universaalin tahdon vastainen, vaimennetaan ja heikennetään ja se palaa hyvin pienenä tuloksena teille.
 
Älkää ymmärtäkö liian pelkistetysti, mitä sanon. Älkää luulko tämän merkitsevän, että voitte tehdä pahaa ja hyvin vähän negatiivista tulee takaisin teille. Sitä ei tarkoiteta. Jos teette pahaa, se saattaa hyvinkin olla universaalin tahdon mukaista, että teitä opetetaan valitsemaan toisin. Että opitte olemaan universumin hyvä kansalainen. Että saatte massiivisen kaiun elämältä, jotta tunnette voimakkaasti valintojenne tulokset.
 
Ne jotka saavat tämän ymmärryksen, jonka nyt jaan, ja sitten yrittävät olla nokkelia ajatellen, että he voivat manipuloida näitä sääntöjä oman egopersoonansa lyhytaikaiseksi hyödyksi ja ympärillä olevan elämän kustannuksella, tuntevat aina karmanlain piston.
 
Sitten he voivottelevat kohtaloaan. Sitten he valittavat karmasta. Sitten he sanovat sitä ankaraksi ja epäreiluksi.
 
Ystäväni, on erittäin hyvä syy, miksi rakas vanha Adamunne opettaa teille kuusi pyhää askelta siinä järjestyksessä, jossa opetan ne teille. Aloittakaa hyväksynnästä, jotta te ette tee valintoja vihasta, pelosta, kateellisuudesta, ahneudesta tai halusta rikastua toisten kustannuksella. Tai minkäänlaisesta negatiivisesta motiivista. Aloittakaa hyväksynnästä. Sitten valitkaa aikomuksenne hyvin, hyvin huolellisesti. Olkaa hiljaa. Kuunnelkaa sydäntänne. Harmonisoitukaa jumalaiseen tahtoon sisällä. Ja vasta sitten kun teillä on jokin mahtava valinta, jonka kanssa voitte oikeasti harmonisoitua, teidän pitäisi alkaa voimaannuttaa sitä toiminnalla. Vasta sitten alatte lähettää aikomuksenne maailmaan tekemällä.
 
Toivon todella, että ymmärrätte, koska tämä on tehokasta "tavaraa". Lasten ei pitäisi leikkiä terävillä puukoilla ja tulella. No, henkisten lasten ei pitäisi leikkiä pyhillä askelilla.
 
No niin, toiminnanlaissa on neljäs tekijä, josta minun täytyy kertoa teille. Se on aika. Tiedättekö, mitä aika on? Tieteellä ei ole määritelmää sille. Mutta minä kerron teille, mitä se on. Se on tauko, joka on syyn ja seurauksen välissä. Niinpä toiminnanlaki pitäisi ehkä ilmaista seuraavasti:
 
"Universaali tahto moninkertaistaa sen, mitä ilmaiset elämään ajassa, ja palauttaa sen sitten sinulle."
 
Ymmärrättekö? Sanon, että vie jonkin aikaa, ennen kun se energia jonka lähetätte ulos, palaa teille.
 
Ja tästä syystä ette luultavasti ole huomanneet toiminnanlakia. Tästä syystä teille täytyy kertoa siitä. Jos ei olisi mitään väliaikaa, se olisi teille yhtä selvää kuin hanan avaaminen tai valon sytyttäminen. Ettehän epäile sitä, että hanan avaaminen saa veden virtaamaan? Ettehän epäile sitä, että katkaisimen painaminen seinässä saa lampun loistamaan katossa?
 
Ei ole hämmennystä tai epäilyä, koska se tapahtuu välittömästi. Mutta ajatelkaa hetki: miten olisi, jos avaisitte hanan nyt … eikä mitään tapahtuisi? Sitten painaisitte katkaisinta … eikä mitään tapahtuisi? Sitten tekisitte 20 muuta vastaavaa asiaa, ennen kuin viikon päästä vesi alkaisi yhtäkkiä virrata. Kenties olitte avannut ja sulkenut hanan jo kolme kertaa, ennen kuin se alkoi virrata. Ja sitten viikon tai parin päästä lamppu alkaisi selittämättömästi loistaa. Ja asioiden hämmentämiseksi lisää, ennen sitä lukuisia ovia oli avautunut ja sulkeutunut, moottoriajoneuvonne oli käynnistynyt, ruohonleikkuri oli tehnyt kierroksen puutarhassanne ja naapurinne koira oli purrut teitä.
 
Teidän pitäisi olla paljon tarkkaavaisempi kuin keskivertoihminen huomataksenne syyseuraussuhteen hanan ensimmäisen avaamisen ja veden virtaamisen välillä. Olisi kenties jokin henkinen sääntö hanoista ja vedestä, jonka ehkä uskotte tai sitten ette.
 
Ja asioiden mutkistamiseksi vielä lisää, tiedättekö, ettei aika ole samanlaista kaikille? Kyllä, tietysti kaikilla on sama sekuntimäärä päivässä. Se on totta. Mutta tämä on se kuvitteellinen todellisuus, jonka kanssaluotte. En puhu siitä nyt. Puhun siitä väliajasta, joka on syistä jotka panette alulle henkilökohtaisesti elämässänne, niihin seurauksiin, jotka tulevat takaisin teille, tietoisuuteenne.
 
Tiedättekö tietoisuustiheyksistä? Oletteko kuulleet, että voitte nostaa tietoisuuttanne? No, olento nimeltään 8, jota kunnioitan äärimmäisesti, olento joka osallistuu suoraan karmanlain ylläpitämiseen tässä todellisuudessa, on tuottanut selkeän ja vakuuttavan kuvauksen tietoisuustiheyksistä, jonka voitte lukea, ja ymmärrätte, mitä ne ovat.
 
Tämä on luvussa "Tiheydet" kirjassa "The Ascension Papers, Book 2". Löydät sen täältä.
 
Ja teidän pitäisi lukea tämä, koska se liittyy suoraan kokemukseenne elämästä. Nimittäin mitä korkeampi tietoisuustiheytenne on, sitä lyhyempi teillä on syyn ja seurauksen väli. Lopulta se on niin lyhyt, että se on lähes välitöntä. Silloin olette ns. taikaolento, koska silloin tahtonne toteutuu melkein välittömästi. Mutta teillä täytyy olla hyvin korkea tietoisuus, jotta näin on. Seitsemäs tiheys, tarkkaan ottaen. Mutta suuri enemmistö kaikista, jotka ovat maaplaneetalla tällä hetkellä, on kolmatta tiheyttä. Tällä kolmannen tiheyden tietoisuustasolla voitte tehdä valinnan tänään ja se tulee teille takaisin seuraavassa elämässänne. Tai sitä seuraavassa. Tai sitä seuraavassa! Kun olette täysin unohtaneet, että käynnistitte tuon toiminnan … silloin se palaa teille!
 
Eikä tämä ole virhe, eikä se ole julmuutta. Tämä ilmiö … tämä pitkä aika syyn ja seurauksen välillä … on ainoa tapa, jolla voitte unohtaa todellisen luojaluonteenne ja asua elämä toisensa jälkeen syvässä unohdustilassa täällä kaksinaisuudessa. Se on ainoa tapa, jolla voitte uskoa itsenne uhriksi. Se on ainoa tapa, jolla voitte luulla pelkoa todelliseksi ja päteväksi reaktioksi elämäänne. Se on ainoa tapa, jolla voitte kanssaluoda katastrofaalisia ja tuskallisia tuloksia itsellenne.
 
Ja rakas ystävä, tiedän, että monet teistä eivät pysty kuulemaan tätä minulta, mutta kerron, että se on totta: halusitte itse asiassa olla täällä kokeaksenne juuri tämän. Halusitte tätä syvää unohdusta, koska vain tästä tilasta voitte luoda itsenne uudestaan ja nousta voitokkaana ja suurenmoisena täysin uuteen itsensä luomiseen, mikä tapahtuu heränneille ja ylösnousseille sieluille, jotka nousevat kaksinaisuudesta. Kun olette valmis palaamaan, palaatte transformoituneena! Palaatte mukananne valtavasti enemmän, mitä teillä oli lähtiessänne. Se on matka, jonka jokainen palaaja kertoo hyvin haastavaksi, mutta sen arvoiseksi uudestaan ja uudestaan.
 
Ja kun on aika … te palaatte.
 
Mutta haluan teidän ymmärtävän, että tietoisuutenne nostaminen on välin lyhentämistä aiheuttavan toiminnan ja sen seurauksen välillä, joka palaa teille. Ja kun tämä väli lyhenee, teistä tulee tehokkaampi ja tehokkaampi luojaolento. Suuri osa tästä johtuu siitä, että toiminnassanne syyn ja seurauksen välillä on vähemmän kaaosta.
 
Minä selitän sitä näin.
 
Jos avaatte ja suljette hanan 10 kertaa, ennen kuin vesi virtaa, sen virtaus voi olla hyvin heikkoa, kun se tulee kahden viikon päästä. Kaiken avaamisen ja sulkemisen vuoksi. Kaiken hämmennyksen vuoksi aikomuksessa – haluatteko sen auki … vai haluatteko sen kiinni?
 
Ette ole selvästi ja päättäväisesti antaneet elämälle vain yhtä aikomusta, jota on vahvistettu yhdellä toiminnalla. Olette antaneet monta aikomusta ja monta toimintaa. Paljon kaaosta.
 
Sitä vastoin jos avaatte päättäväisesti hanan tänään ettekä tee mitään muuta, vesi ryöpsähtää hyvin voimakkaasti saapuessaan, kenties huomenna.
 
Kun nostatte tietoisuuttanne, lyhennätte siis tuota väliä. Kun lyhennätte väliä, voimaannutatte seurausta. Kun lyhennätte väliä ja voimaannutatte seurausta, teistä tulee paljon voimakkaammin tietoinen siitä, että luotte todellisuutenne. Kun teistä tulee tietoinen luojaluonnostanne, otatte enemmän huomioon, mitä luotte. Kun otatte sen paremmin huomioon, luotte järjestelmällisemmin ja tarkoituksellisemmin. Ja kun teette näin, harmonisoidutte vielä enemmän jumalaisen tahdon kanssa. Kun harmonisoidutte jumalaisen tahdon kanssa, nostatte tietoisuuttanne. Kun nostatte tietoisuuttanne, lyhennätte syyn ja seurauksen väliä.
 
Näettekö?
 
Kierre alkaa! Ja tuo kierre johtaa teidät spiraalina aina vain korkeammille tietoisuustasoille ja luomaan vielä tehokkaammin.
 
Rakas ystävä, toiminnanlaki on pyhien askelten konehuone. Se ajaa luomista tässä todellisuudessa. Ollessanne täällä erillisyydessä, toimintanne on tärkeää. Sitä laitatte maailmaan.
 
Kyllä, on totta, että voitte toimia yhtään lihasta liikuttamatta tai yhtään sanaa lausumatta. Voitte toimia meditaatiossa. Tai mielikuvituksessa. Tämä on mahdollista.
 
Mutta tiedättekö, miten se tehdään?
 
Maapallolla elää tänä päivänä kenties kourallinen ihmisiä, jotka osaavat oikeasti tehdä tämän. Ihmisiä jotka ovat kuluttaneet valtavasti energiaa ja huomiota mielensä kouluttamiseen. Tällaiset ihmiset voivat toimia maailmassa istuessaan hiljaa.
 
Oletko yksi näistä olennoista?
 
Et?
 
Toimi sitten käyttäen käsiäsi, kehoasi, äänihuuliasi, kynääsi, tietokoneesi näppäimistöä. Toimi toimimalla.
 
Ja tämä tuo minut viimeiseen kohtaan keskustelussamme toiminnanlaista. Nyt kun ymmärrätte toiminnan tärkeyden, kysytte ehkä: "Kyllä, mutta mitä minun pitäisi sitten tehdä?"
 
Vastaus on palaa aikomukseesi. Minkä muutoksen haluat nähdä maailmassa? Muistatko, kun aikomuksesta puhuessani sanoin teille, että aikomuksen ilmaiseminen on kuin neulan laittamista karttaan. Se on kuin sanoisi: "Menen sinne." No, toimintasi pitäisi olla nousemista ylös ja askeleen ottamista tuohon suuntaan.
 
Tarkista se siis asettamastasi aikomuksesta. Kysy nyt itseltäsi: "Mikä yksi asia jonka voin tehdä nyt, vie minua aikomukseni toteutumisen suuntaan?"
 
Ihmiset tuntevat usein pakahtuvansa tässä kohtaa. "Miten voin tehdä jotain, joka vie minua haluamaani lopputulokseen?" he kysyvät. Kenties olet epätoivoisesti sairas ja aikomuksesi on hyvinvointi. Tai kenties hukut velkoihin ja aikomuksesi on yltäkylläisyys. Tai kenties olet aivan yksin ja aikomuksesi on löytää sielunkumppani. Tai mikä tilanne onkin. Tässä kohtaa tuntuu kenties siltä, että olet tuhannen kilometrin päässä haluamastasi lopputuloksesta. Kenties et pysty kuvittelemaan, miten voisit sadassa elämässä päästä haluamaasi tavoitteeseen.
 
No, se on täysin ok. Sinun ei tarvitse saada itseäsi tavoitteeseesi. Sinun täytyy ottaa vain yksi askel tuohon suuntaan nyt.
 
Muistuta siis itseäsi aikomuksestasi. Toista sitä itsellesi, kunnes tunnet sen. Tarkista sitten: mitä voin tehdä nyt sitä kohti?
 
Ja olkaa kilttejä, ei valehdella tässä itsellemme. Jos aikomuksenne on upea fyysinen hyvinvointi, ette voi sanoa itsellenne: "Syön kinuskijäätelöannoksen terveyteni hyväksi." Tiedätte, mikä johtaa hyvään terveyteen ja mikä vähentää sitä. Teidän täytyy tehdä jotain, jossa on suoraan kyse aikomuksenne ilmentämisestä. Yksi pieni askel oikeaan suuntaan.
 
Kenties päätätte tutkia hyviä ja terveellisiä syömistapoja. Ja sitten kenties päätätte tehdä jotain hyvää ja terveellistä syötävää. Siinä. Olette ottaneet pienen askeleen. Olette polulla.
 
Yhtä tärkeää, teidän täytyy myös lakata ottamasta askelia vastakkaiseen suuntaan. Ei auta, että ottaa askeleen eteenpäin, ja kääntyy äkkiä ympäri ja juoksee kolme askelta taaksepäin!
 
Olkaa siis selkeä siinä, mitä teette. Valitkaa jatkuvasti tekoja, jotka vievät teitä eteenpäin, haluamaanne lopputulosta kohti. Päästäkää jatkuvasti irti valinnoista, jotka vievät teitä taaksepäin, poispäin haluamastanne lopputuloksesta.
 
Tämä ei ole rakettitiedettä.
 
Ja jos ette pysty ajattelemaan yhtään asiaa, jonka voisitte mahdollisesti tehdä siirtämään teitä oikeaan suuntaan, niin ensimmäiseksi teidän kannattaa ottaa aikaa meditoimiseen, sydämenne kuuntelemiseen.
 
Zingdad sanoo: Jos tarvitset apua, minulla on opastettuja meditaatioita, jotka voivat auttaa sinua tässä!
 
Ja jos se ei toimi, niin tarvitsette palautetta. Etsikää luotettava ihminen, jonka panosta arvostaisitte. Puhukaa asioista hänen kanssaan.
 
Zingdad sanoo: Ja tarjoan myös valmennusta, jos tarvitset sellaista.
 
Etsikää jotain rakentavaa, positiivista ja yksityiskohtaista, mitä voitte tehdä viemään teitä haluamaanne tavoitetta kohti. Sitten tehkää se.
 
On hyvä, jos voitte tehdä jotain tällaista säännöllisesti. Jos se toimii, että voitte tehdä jotain tällaista päivittäin, niin se on hyvä asia. Mutta varmistakaa, että otatte konkreettisia askelia eteenpäin. Ja varmistakaa, että vähennätte haitallisten askelten ottamista taaksepäin.
 
Tehkää tätä toistuvasti. Ottakaa tavaksi ryhtyä positiivisiin toimiin ja huomaatte kulkevanne kohti haluamaanne lopputulosta … askel askeleelta.
 
Tehkää tämä ja taika alkaa virrata. Toteutatte toiminnanlakia. Tuotte haluamaanne tulosta itseänne kohti. Pysykää kurssissa ja näette sen tapahtuvan. Tuhannen kilometrin matka lyhenee taianomaisesti, kun universaali tahto auttaa teitä ja antaa teille siivet. Jos toimitte heikosti, huomaatte kulkevanne energeettisesti ehkä 100 kilometriä vastaavan matkan. Ja jos toimitte tehokkaasti ja tarkoituksellisesti ja nostatte tietoisuuttanne, teidän täytyy kulkea ehkä vain muutama kilometri, ja huomaatte saapuvanne taianomaisesti päämääräänne.
 
Ystävät, kun universumi "juonittelee" kanssanne haluamanne tuomiseksi teille, voitte todella odottaa taianomaisuutta.
 
Ja nyt tiedätte miten.
 
Ja sen myötä olette jo valmis tekemään taikoja elämässänne, mutta on mahdollista vielä lisätä tuota taikaa. On mahdollista voimaannuttaa sitä lisää. Ja tämä lisävoimaannuttaminen, sen vähentäminen, mitä teidän tarvitsee tehdä taian eteen, koostuu jäljellä olevista pyhistä askelista. Odotan innolla niiden jakamista kanssanne tämän "Adamu puhuu" –sarjan muutamassa seuraavassa osassa.
 
Siihen saakka toivon, että rakastatte sitä, mitä teette, ja teette sitä, mitä rakastatte.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja olen puhunut teille Zindadin kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >