HomeViestejäZingdadMaaliskuu 2016 - Avoin kirje plejadilaisille tähtisiemenille

Maaliskuu 2016 - Avoin kirje plejadilaisille tähtisiemenille

Ylösnousemuspapereita, kirja 3
AVOIN KIRJE PLEJADILAISILLE TÄHTISIEMENILLE
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
Maaliskuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystäväni,
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation modandiolento, tuotuna teille rakkaan nuoren ystäväni, Zingdadin, kautta.
 
Olemme saavuttaneet todellisuutenne aikajanavirrassa kohdan, jossa teille tulee tärkeäksi ymmärtää tiettyjä kriittisiä asioita.
 
Teidän tarvitsee ymmärtää, miksi olette plejadilaisina tähtisiemeninä täällä maan päällä, mikä tehtäväprofiilinne oikeasti on. Ja teidän tarvitsee ymmärtää, miksi maaplaneetta ja miksi nyt. Teidän tarvitsee myös ymmärtää, mitä seuraavaksi tapahtuu, mitä Maalle on tulossa seuraavaksi ja mitä teille on tulossa seuraavaksi. Tarvitsette tätä informaatiota, jotta voitte tehdä informoidun päätöksen siitä, minne menette seuraavaksi ja mikä seuraava elämänkokemuksenne on.
 
Edessänne ei ole tärkeämpää päätöstä kuin se, mistä kohta kerron teille. Tämä on siis kriittistä informaatiota. Tarvitsen kärsivällisyyttänne ja huomiotanne, kun selitän tämän kaiken teille ja muistutan kaikesta, minkä tiesitte ennen inkarnoitumistanne tänne maapallolle.
 
Ensinnäkin, miksi Maa? Olet plejadilainen olento. Sait henkisesti alkusi sieluperheesi keskuudessa Plejadeilla. Se on kotisi. Ja teit erinomaista työtä matkallasi kohti lopullista heräämistäsi ja ylösnousemistasi sen monadin ykseyteen, johon kuulumme. Olet yksi kirkkaimmistamme ja parhaimmistamme.
 
Miksi siis olet nyt maan päällä? Miksi olet niiden joukossa, jotka taistelevat kovasti ongelmiensa kanssa ja aiheuttavat itselleen, toisilleen ja planeetalleen hyvin paljon vahinkoa? Miksi olet syntynyt heidän joukkoonsa tähän murhien ja sekasorron barbaariseen paikkaan? Miksi olet ottanut riskin, että sinua koetellaan heidän psyykensä sairauksilla? Koska kyllä, se on riski! Ja joitain plejadilaisia veljiämme on todella koeteltu. Melko monet ovat omaksuneet Maan tavat ja heidän tietoisuutensa on pudonnut. Siis tänne tuleminen on todellinen vaara. Tiesit tämän. Kuitenkin tulit. Miksi?
 
Kerron teille. Tarina on melko pitkä ja nyt annan teille sen ensimmäisen osan.
 
Maaplaneetan tilanneraportti
 
Tarina siitä, miten Maasta tulee sellainen, kuin se on nyt, on riittävän pitkä ja monimutkainen täyttääkseen kaikkien kirjastojen kaikki kirjat maan päällä ja olisi silti ylimalkainen selitys. En siis yritä antaa teille koko tarinaa. Sen sijaan summaan sen seuraavasti. On olemassa aito ja väärentämätön maaihminen. Olentoja jotka saivat alkunsa maan päällä Maasta … aivan kuten te saitte alkunne alun perin Plejadeilta. Aitoja maasieluja, jotka asuvat maakehossa.
 
Maaihmistä on peukaloitu parempaan ja huonompaan suuntaan, sillä on leikitty, sitä on manipuloitu, sitä käytetty ja hyväksikäytetty ja sitten se on pelastettu ja parannettu ja sitä on taas käytetty ja hyväksikäytetty lukemattomia kertoa planeetan tarinan alusta saakka. Ja ne jotka ovat toimineet näin maaihmisten kanssa, ovat olleet teknologisesti kehittyneempiä galaktisia sivilisaatioita.
 
Jos tutkitte uskonnollisia myyttejä ja muinaisia legendoja, jotka edelleen kaikuvat planeetan tietoisuudessa, löydätte runsaasti jälkiä tästä interventiosta. Tämä mahtava olento tuli tulivaunuineen alas ja vaati kansaa sanoen sille: "Olette minun ansani ja suojelen teitä. Teidän täytyy tehdä prikulleen niin, kuin sanon, palvoa ja totella minua, ja sitten huolehdin teistä." Tiedätte, mistä puhun. Melkein kaikissa maailman uskonnoissa on sellainen olento.
 
Ette saa ajatella, että vanha kunnon Adamu on ateisti. Olen selittänyt yksityiskohtaisesti Adamu puhuu –sarjassa, että uskon Jumalaan. Minulla on henkilökohtainen ja suora tieto jumalasta. Ja haluan myös jakaa tuon tiedon toisten kanssa. Mutta ystäväni, yksi ikuinen kaikkien asioiden todellinen luoja on aivan liian suuri olento ilmestyäkseen yhdelle ryhmälle maan päällä, yhdelle heimolle yhdellä planeetalla yhdessä galaksissa sanoen: "Valitsen teidät ja autan teitä surmaamaan muut heimot."
 
Tarkistakaa se sydämestänne. Varmasti voitte nähdä tämän olevan totta?
 
Mutta takaisin kertomukseen. Haluan teidän ymmärtävän, ettei tällainen avaruusrotujen interventio ole tapahtunut vain kerran. Se on tapahtunut lukemattomia kertoja. Monet niistä ovat edelleen tallennettuna niihin myytteihin ja legendoihin, joista puhuin, mutta useimmat niistä ovat varhaisemmalta ajalta kuin kaikki nuo tallenteet. Lopultahan teillä on vain muutama tuhat vuotta tallennettua historiaa, hyvin pintapuolista, ja ihmiskunta on ollut olemassa muodossa tai toisessa miljoonia vuosia. Planeetallanne oli esimerkiksi lohikäärmejumalia satojatuhansia vuosia sitten. Liian kauan sitten, että niistä olisi tietoa, mutta vaikutus niin vertahyytävän suurenmoisten olentojen kävelemisestä joukossanne ja lentämisestä taivaallanne oli sellainen, että se pysyy kollektiivipsyykessänne.
 
Voisin jatkaa ja jatkaa tästä aiheesta. Maaplaneetan syvä historia on todella mahtavan monimutkainen, mutta en ole tuota tarinaa varten täällä tänään. Haluan teidän vain ymmärtävän, että Maan ihmiskuntaan on sekaannuttu massiivisesti kautta aioneiden. Niin paljon, että se kehittyi ilman identiteettiä. Maan ihmiset eivät tiedä, keitä tai mitä he ovat. He eivät ole löytäneet yhtenäisyyttä missään valinnoissaan. He eivät pysty seisomaan yhtenä missään asiassa.
 
No niin, on tiettyjä henkineuvostoja, jotka määräävät universumissa. Jokaista planeettaa, aurinkokuntaa, galaksia jne. määrää viisaiden ja kauniiden henkiolentojen neuvosto. Ja Maan planeettaneuvosto teki jokin aika sitten päätöksen, että Maan asioihin lakattaisiin sekaantumasta siihen saakka, kunnes planeetan valonkantajat – ihmiset – voisivat päästä yhtenäisyyteen siinä, keitä ja mitä he ovat, mitä he edustavat, mitä he valitsevat ja mihin he uskovat.
 
Heidän täytyy päättää, palvelevako he kollektiivisesti toista, itseä vai ykseystietoisuutta. Heidän täytyy päättää, onko heidän polkunsa teknologinen, uskonnollinen vai henkinen. Tällaisia valintatilanteita on paljon ja heidän täytyy päättää kollektiivisesti.
 
Ja niin tehtiin päätös ja meitä, Plejadien sivilisaatiota, kunnioitettiin pyynnöllä, että meidän pitäisi johtaa karanteenin laittamista planeetalle siihen saakka, kunnes ihmiskunta on tehnyt päätöksensä. Jos tutkitte mytologiaanne, näette jäljen tästä. Minut muistetaan mytologiassanne olentona nimeltään Atlas. Ja mytologiassanne "nostin tähtikupolin Maasta, jotta tähtien välinen vihanpito voitiin lopettaa".
 
Kyllä, se on nimeni. Oikea nimeni on Atlas. Adamu on nimike kuten isoisä tai viisas mies. Ja osallistuin henkilökohtaisesti karanteenin järjestämiseen.
 
Atlaksen toteuttama karanteeni
 
Meiltä plejadilaisilta pyydettiin tätä palvelusta, koska meillä on – ja sanon tämän vähän ylpeänä, mutta ilman omahyväisyyttä – parhaat alukset galaksissa. Kukaan ei voisi mitenkään toteuttaa karanteenia paremmin kuin me. Valoaluksemme ovat verrattomia nopeudeltaan ja ohjattavuudeltaan ja käytännössä myös mahdottomia hävittää. Mutta kerron teille enemmän siitä aikanaan. Asian ydin on, että meitä pyydettiin varmistamaan, että muut avaruusrodut saatiin pois planeetalta … ja että ne pysyivät pois. Perustajajäseninä galaktisten rotujen liitossa, joka on yhdistynyt keskinäisen hyödyn, suojelun ja tuen vuoksi, johdamme roturyhmää, jonka tehtävänä on luoda "hiljainen tila" maan päälle, kunnes Maa on tullut päätöskohtaansa.
 
Oli yksi rotu, joka ei pitänyt siitä lainkaan. Se on tallennettu suurimpaan osaan muinaisista kirjoituksistanne Annunakina. Mutta itse asiassa tuo sana on synkretismiä, koska muinaisihmiset käyttivät sitä viittaamaan kaikkiin avaruusrotuihin, jotka olivat aktiivisia maaplaneetalla. Ja niitä oli monia. Mutta yleisen käytännön mukaan kutsumme juuri näitä olentoja (tunnetaan plejadilaisten keskuudessa punaisena tähtikansana) muinaiskirjoituksissanne käytetyllä nimellä – Annunaki.
 
Ja nämä Annunakit itse asiassa kapinoivat planeettaneuvoston tahtoa vastaan ja uskokaa tai älkää, he lähtivät sotaan kanssamme vastustaakseen häätämistä planeetalta. Se oli melkoista sekamelskaa, kun meidän päätavoitteemme oli lopettaa kaikki ihmiskunnan lisätraumatisointi ja he halusivat ihmiskunnan nappulaksi vastarintapeliinsä. Jos hyökkäisimme suoraan heidän asemiinsa, aiheuttaisimme paljon enemmän traumaa, kuin he olivat koskaan aiheuttaneet! Emme siis tekisi sitä!
 
Loppujen lopuksi oli vain yksi strategia, jota voisimme käyttää ja joka ei vaarantaisi omaa tehtäväämme. Emme voineet päästää heitä pois hyökkäämällä heidän kimppuunsa maapallolla. Yritimme saartaa heidät, mutta he vain kaivautuivat asemiin ja vakiinnuttivat itsensä vielä lisää jumalina. Heillä oli pieniä kuningaskuntia ympäri planeettaa. Ja sitten he pelasivat shakkia toistensa kanssa, mutta pelit pelattiin verisillä taistelukentillä, ihmisten ollessa shakkinappuloita. Tämä oli heidän ajanvietettään ja urheiluaan. Silloin kun he eivät opettaneet ihmisille, miten pokkuroidaan ja lauletaan ylistyslauluja miellyttämään heidän hienostuneita korviaan, he pakottivat ihmismassat toisiaan vastaan. Emme siis voineet myöskään vain jättää heitä planeetalle!
 
He eivät olleet ainoastaan ristiriidassa planeettaneuvoston kanssa tai hyökänneet meitä vastaan ja asettuneet sotajalalle kanssamme, vaan he myös käyttäytyivät todella hirvittävällä tavalla. Ja niin vaadittiin äärimmäisiä toimenpiteitä. Hyökkäsimme heidän kimppuunsa paikassa, jossa heihin todella sattuisi – heidän kotiplaneetallaan.
 
En mene kaikkiin juonitteluihin, mutta teidän pitäisi ymmärtää, että Annunaki-jumalat joita oli planeetalla tuolloin, olivat kuin pieni kuningaskunta Punaisen tähden kotimaailmasta. Pikkumaisia prinssejä ja prinsessoja. Heidät oli jätetty touhuamaan, mitä halusivat, ja tylsyydessään he leikkivät maan päällä.
 
Kun Liiton sota-aluksia saapui Annunakien kotimaailman ympäristöön, heidän kuninkaansa oli yhtäkkiä halukas keskustelemaan. Yhtäkkiä hyvin suostuvainen. Ja yhtäkkiä halukas lähettämään ohjeita hairahtuneille perheenjäsenilleen, joiden pitäisi löytää ulospääsy maaplaneetalta ja palata kotiin mahdollisimman nopeasti. Hän antoi heille tiukan aikataulun ja se oli siinä.
 
Uusi perspektiivi suureen vedenpaisumukseen
 
Ja kaikki olisi edennyt täydellisesti, paitsi että yksi kärttyinen pikku älypää sai päähänsä tuhota kaiken rakentamansa matkalla ulos. (Naurua) Ystäväni, teidän täytyy antaa anteeksi minulle. Adamunne on nähnyt paljon eikä juuri mikään nosta enää vihaani. Mutta tämän tarinan kertominen saan takaisin tunteet, jotka syöksyivät olemuksessani silloin, kun havaitsin tämän. Yksi Annunaki-jumala päätti mahtavalla jumalaisella tavallaan, että jos hänen täytyi lähteä maapallolta, hän pyyhkisi pois koko luomuksensa matkallaan ulos. Oman heimonsa joka oli palvonut häntä ja totellut hänen kaikkia käskyjään. Hän päätti tuhota sen ja kaiken muun, minkä mitenkään pystyi. On vaikea olla suuttumatta siitä.
 
Hänellä oli nimittäin pääsy tiettyihin työkaluihin, joita voitiin käyttää säätilan kontrollointiin – mikä on toinen pitkä tarina, jota ette uskoisi, jos kertoisin sen. Mutta pointti on, että hän manipuloi säätilaa tuodakseen maksimaalista tuhoa omalle kansalleen.
 
Toinen Annunaki – itse asiassa tuon mielettömästi tuhoavan tyypin veli – päätti yrittää vähentää vahinkoa ja varoitti joitain ihmisiä siitä, mitä hänen veljensä suunnitteli. Tuloksena on muinainen myytti suuresta tulvasta ja mies, joka rakensi arkin.
 
Tarinaa joka on nyt ulottuvillanne useissa uskonnollisissa teksteissänne, on tietysti kovasti "mytologisoitu".
 
Todellisuudessa tulviminen oli oikeasti aika paikallista. Koko maailma ei peittynyt veteen. Toivoakseni pieni deduktiivinen päättely tekisi selväksi, ettei planeetalla ole riittävästi vettä koko planeetan tulvimiseen. Mutta on tietysti riittävästi aiheuttamaan suurta paikallista tulvimista. Suuren paikallisen katastrofin. Ja niin tapahtui. Ja niin tapahtui myös, että niillä joita varoitettiin, oli taloudelliset edellytykset rakentaa säänkestäviä veneitä itselleen, perheilleen ja karjalleen. Laittaa näihin veneisiin riittävästi ruokaa muutamaksi kaatosadepäiväksi ja sen jälkeisen massiivisen tulvan ajaksi. Ja hankkia turvallinen "kotipesä" tulvien laannuttua.
 
Tulva on varmasti tuntunut melko eeppiseltä niistä, jotka kokivat sen. Ja voi ymmärtää, miten myytistä tuli, mikä tuli. Mutta oli selviytyjiä. Osittain kiitos varoituksen, osittain kiitos hyvien valmistelujen ja osittain myös siksi, että pystyimme kytkemään pois päältä säälaitteen, jonka sanon vain olleen avaruudessa – ja jätän sen siihen. Kytkimme sen pois päältä ja planeetan säätila palasi normaaliksi ja siitä lähtien olemme olleet vartiossa. Olemme pitäneet muun galaksin pois ihmisten reviiriltä, kun he ovat hitaasti parantuneet traumastaan, alkaneet löytää itsensä ja päättää itse, kuka ja mitä he ovat.
 
Olemme olleet mukana useita tuhansia vuosia. Ja tuona aikana asioihinne on puututtu todella vähän. Erittäin hyvä karanteeni on säilytetty koko tämän ajan. Emme ole täydellisiä. Emme vedä täysin läpipääsemätöntä rajaa Maan ympärille. Joskus jotain tapahtuu ja Maan ihmiset kohtaavat olennon toisesta galaktisesta sivilisaatiosta. Tämä on usein vahinko. Joku täysin kunnioitettava yksilö rodusta, joka tukee karanteenisopimusta, tekee virheen ja sen alus putoaa korkeammasta taajuudesta ympäristöönne ja saatte ufo-havainnon. Sellaista sattuu.
 
Ja sitten on myös joitain, jotka tahallaan yrittävät heikentää karanteenia.
 
Zeta-harmaat
 
Teille ovat tuttuja pienet harmaat kaverit Zeta Reticulista? He ovat salamyhkäisyyden mestareita. He pystyvät hiipimään sisään, tekemään hämäräpuuhia ja hiipimään taas ulos aiheuttamatta hälytystä. Eivät aina. Eivät edes useimmiten. Mutta sitä tapahtuu tarpeeksi usein, että heistä tiedetään planeetallanne, mistä pyydämme anteeksi. Teemme parhaamme heidän kanssaan ja onnistumme melko hyvin. Mutta emme läheskään täydellisesti, luulen. Ongelmana on, että ne jotka tekevät näitä retkiä, eivät toimi kotimaailmansa tuella. He ovat merirosvoja. Bukanieereja. He ryhtyvät näihin tehtäviin eniten tarjoavan käskystä. Ja kautta aikain he ovat toisiaan onnistuneet livahtamaan läpi ja suorittamaan tämän tai tuon tehtävän jonkin kiinnostuneen osapuolen puolesta.
 
Olemme valvoneet heitä parhaan kykymme mukaan, mutta se on kuin hyttysten läiskimistä. Vaikka saisit kiinni kuinka monta, yksi tai kaksi pääsee aina läpi eikä heitä haittaa kiinnijääminen. Heitä ei edes haittaa aluksensa tuhoutuminen. He eivät nimittäin ole teidän kaltaisianne. He ovat rotu … "biologisia koneita" – se on lähin termi, jonka voin antaa teille. He ovat älykkäitä, aistivia olentoja tietysti, mutta heidän keskuudessaan ei ole tunnetta "minusta" tai yksilöstä. He ovat ryhmä. Heillä on verkostoitunut ryhmätajunta. Heillä on yhteiset muistot. Niinpä yhden heidän aluksensa ampuminen taivaalta ei todellisuudessa tapa ketään – ei normaalissa mielessä. He valmistavat vain lisää … niin monta kuin uskovat tarvitsevansa. Ja jokainen saa pääsyn siihen informaatio- ja tietoverkkoon, joka on heidän ryhmä-älynsä. Mutta huolimatta kaikesta tästä, niiden suuremmassa roturyhmässä on käsittämättömän monimutkaisia ryhmäkuntia. Ja jotkut noista ryhmäkunnista – numeroina hyvin pieni prosenttiosuus – on mukana tällaisessa käyttäytymisessä.
 
Tässä on siis vähän taustaa Zeta-harmaista, mutta nyt minun täytyy kertoa teille laukaisijatapahtumista.
 
Lyhyt karanteenin poistaminen … ja tarjous!
 
Kun karanteeni laitettiin pakoilleen, sovittiin, että tietyt tapahtumat aiheuttaisivat karanteenin poistamisen hyvin huolellisella ja järjestyneellä tavalla. Yksi tällainen tapahtuma oli melko äskettäin, kun ensimmäiset atomipommit pudotettiin. Tämä oli loppu sille ajalle, jota kutsutaan toiseksi maailmansodaksi. En tiedä, miksi sitä kutsutaan niin. Ei ole melkein koskaan ollut olematta maailmansotaa, mutta se ei ole täällä eikä tuolla. Kun nuo pommit räjähtivät, laukaisitte mahdollisuuden planeetan itsetuholle. Muut planeettasivilisaatiot ovat täysin hävittäneet itsensä juuri tällä teknologialla, joten noilla kahdella pommilla saitte aikaan laukaisijatapahtuman.
 
Galaktisten sivilisaatioiden muutaman pääsiiven delegaatteja lähetettiin puhumaan sen maan johtajalle, joka räjäytti nuo pommit. Ottaen huomioon tuon ajan suuren draaman, vaati vähän aikaa ja ponnistelua saada aikaan tuo tapaaminen. Mutta lopulta se tapahtui. Ja se tapahtui ex-sotilaan kanssa, joka johti silloin enemmän tai vähemmän rauhanomaista maata. Eri delegaatit tarjosivat hänelle monia vaihtoehtoja. Me, plejadilaiset, jotka edustamme Valkoisen valon galaktista liittoa, tarjosimme hänelle rauhanomaista polkua. Vaihtoehdoksi luopumiselle tästä itsetuhoisesta teknologiasta ja siitä polusta, jolle se laittoi ihmiskunnan, tarjosimme valikoiman muita teknologioita. Vapaa energia ja niin edelleen. Teknologioita jotka johtaisivat parannuksiin koko ihmiskunnalle, jotka sallisivat parantumisen – yhtenäisyyden – jotka avaisivat oven vapaaseen ja kahleettomaan osallistumiseen galaktiseen yhteisöön.
 
Hän kieltäytyi tarjouksestamme sanoen, ettei hän luopuisi siitä strategisesta etulyöntiasemasta, jonka ydinaseet antoivat tuossa kriittisessä vaiheessa. Vaikka sota oli virallisesti ohi, se mikä tuli tilalle, oli kaukana rauhasta. Sodan aikana oli ollut erittäin epämukava liittoutuma hänen maansa ja toisen maan välillä ja se oli hajonnut, minkä oli korvannut ns. kylmä sota. Ja tämä johtaja oli täysin mukana seuraavan sodan valmisteluissa. Sodan joka oli vielä tulossa – ydinsodan.
 
Hän siis luopui parhaasta tilaisuudesta, joka ihmiskunnalla hyvin mahdollisesti koskaan olisi. Hän oli lyhytnäköinen. Mutta se oli paras päätös, jonka hän pystyi tekemään käytettävissään olevan informaation perusteella.
 
Orionin ryhmä
 
Toinen ryhmä – orionilaisen rodun ja itseä palvelevien rotujen konsortion edustajia – teki erilaisen tarjouksen. Tämä rotu oli nimittäin nopeasti kuolemassa oman geneettisen kyvyttömyytensä tuloksena. Se oli itse aiheutettua. He olivat ainoeita peukaloineet omia geenejään. He ovat itse geenimuunneltuja. Ja melkein kaikki heidän planeetallaan on geenimuunneltua. Ei geenimuuntelu sinällään ole paha asia. Se on paha asia vain, jos ei anneta mitään tapaa peruttaa tekemäänsä, ja sen he tekivät. He muunsivat itseään lisääntymiskyvyttömyyteen saakka, mikä oli tahaton seuraamus yrityksestä estää geneettisesti ikääntymisprosessi. Siinä he siis ovat nyt. Hyvin vanhojen olentojen rotu, joka elää hyvin, hyvin pitkään, muttei kykene saamaan lapsia ja kuolee hitaasti, hitaasti pois.
 
Mitä siis Orionin olennon haluavat? Toisen mahdollisuuden. Uusimisen. Alusta alkamisen. Ja he näkevät ihmisten hyvin moninaisen ja upean elinvoimaisen genomin täydellisenä lähteenä, jota he haluaisivat ammentaa. He haluavat yhdistää osia ihmisgenomista omaansa, saadakseen takaisin elinkykyisyytensä rotuna. Ja ei vain ihmisen. He haluavat myös pääsyn Maan eläinten geeneihin samasta tarkoituksesta. Lyhyesti sanottuna, he halusivat päästä käsiksi ihmisgeeneihin – saada vapauden ottaa näytteitä kenestä tahansa koska tahansa.
 
Niinpä he tarjosivat tuolle pelokkaalle sota-ajan johtajalle sitä yhtä asiaa, josta hän ei kyennyt kieltäytymään. He ihastuttivat hänet ja hänen tekniset neuvonantajansa teknologialla, joka antaisi hänen maalleen valtavan strategisen etulyöntiaseman vihollisiin nähden. Ja he sanoivat antavansa tuon teknologian vaihtokauppana oikeuteen ammentaa geenejä. He lupasivat lisäksi, että näytteet otettaisiin vaivihkaa ja etteivät näyteyksilöt koskaan tietäisi, että heihin oli koskettu.
 
Ja niin tuo johtaja suostui. Hän luuli tehneensä mitä erinomaisimman kaupan. Mutta hän oli väärässä. Se oli katastrofaalisen huono kauppa.
 
Ensinnäkin teknologia toimitettiin ilman käsikirjoja tai ohjeita. Kuvitelkaa, että kivikauden ihmisolennolle annetaan älypuhelin. Mitä hän voisi tehdä sillä? Hän ei osaisi edes käyttää sitä, puhumattakaan kopioida saadakseen monia lisää. Ja niin se oli. Toimitettu teknologia oli hyvin kehittynyttä ja se olisi ollut valtava strateginen etulyöntiasema, mutta se oli käsittämätöntä ja käyttökelvotonta niille, jotka vastaanottivat sen. Kaikkien näiden vuosien jälkeen vain toisinaan tulee jotain ulos noista salaisimmista laboratorioista, joissa noita maanulkopuolisia laitteita jatkuvasti tutkitaan ja analysoidaan. Kehitystä tapahtuu niin hitaasti, että muut maailman maat omaksuvat ne hyvin nopeasti, joten niiden hyöty on rajallinen.
 
Uusi perspektiivi muukalaissieppauksiin
 
Ja vaihtokaupassa tuo johtaja suostui siihen, että hänen maansa ja sopimusmaidensa ihmisiä tökitään ja heistä otetaan näytteitä, mistä on tullut painajaismaista. Nimittäin kansa ei saa koskaan tietää, että kyse oli sopimuksesta. Miltä heistä tuntuisi tietää, että heistä on käyty kauppaa kuin karjasta? Ja vaikka orionlaiset ottivat joitain parhaimmista Zeta-harmaista hoitamaan reissunsa äärimmäisen salamyhkäisesti, kukaan ei ottanut huomioon joidenkin ihmisten henkistä herkkyyttä. Joidenkin kohdalla ei ole yksinkertaisesti mahdollista kätkeä sitä, että heistä on otettu näytteitä. Kutsutte sitä "sieppaukseksi", vaikkei se ole hyvä termi. Teidät viedään, teistä otetaan näytteet ja sitten teidät palautetaan. Ja se kaikki tehdään korkeammassa värähtelytiheydessä normaalin aikavirtanne ulkopuolella. Mutta olipa asia miten tahansa, kuitenkin se on tarpeetonta ja luvatonta tunkeutumista tilaanne sekä kehonne ja turvallisuudentunteenne loukkaamista.
 
Karanteeni asetetaan uudestaan
 
Vaikka tuo sota-ajan johtaja ja Orionin delegaatio pääsivät sopimukseen, planeettaneuvosto ei ratifioinut sitä. Se halusi tarjota ihmiskunnalle vaihtoehdon, joka johtaisi sen luopumaan sotaisista tavoistaan ja valitsemaan rauhan – valitsemaan yhtenäisyyden. Se ajatteli, että koko planeetan kattava sotaväsymys, jota seurasi järkytys atomipommista ja sen aiheuttamasta tuhosta, riittäisi laukaisemaan tietoisuusmuutoksen. Se halusi ihmiskunnan tekevän hypyn ja valitsevan täysin uuden aikajanan. Rauhan, parantumisen, rakkauden ja hyväksymisen aikajanan.
 
Mutta ihmisten täytyisi valita. Heitä ei voisi taas ohittaa joidenkin vaikutusvaltaisempien olentojen tahto, joilla oli kehittyneempää teknologiaa. Se toistaisi vain karanteenia edeltävän aikakauden. Niinpä vaihtoehdot esitettiin hyvin huolellisesti vain yhdelle miehelle – johtajalle maassa joka oli saavuttanut planeetan teknologisen itsetuhokynnyksen.
 
Ja hän valitsi väärin. Hän valitsi pelon, ei rakkautta. Hän valitsi erillisyyden, ei yhtenäisyyttä. Hän valitsi tuhoutumisen, ei parantumista.
 
Emmekä voi syyttää häntä siitä. Tilanne oli tuolloin sellainen – sen hänen kengissään oleva valitsee.
 
Mutta kuten sanon, planeettaneuvosto ei ratifioinut sopimusta Orionin kanssa. Ja niin se oli, että asetimme takaisin karanteenimenettelyn ja aina kun pystyimme, emme sallineet Harmaiden päästä sisään. Taaskin useimmiten, mutta heitä hiippailee edelleen läpi. Ja he jatkavat erilaisia kokeita, enimmäkseen Orionin mestareiden puolesta, mutta myös muiden.
 
Ja niin tämä on tilanneraportti, kuten armeijan tyypit usein sanovat. Tilanneraportti kentältä/maasta. Ja se on tämän avoimen kirjeen ensimmäinen osa.
 
Tulossa seuraavaksi
 
Pian haluan alkaa puhua henkisemmistä asioista. Haluan kertoa teille itsestänne plejadilaisina tähtisiemeninä. Haluan kertoa teille alkuperästänne Plejadeilla – miten kehityitte siellä, miten päätimme lähettää tähtisiemendelegaation, miten teistä tuli vapaaehtoisia, mikä tehtävänne maan päällä oikeasti on, miksi tämä on teille muistamisen ja heräämisen aikaa, mitä teidän pitäisi tehdä seuraavaksi ja mitä päätöksenne eteenpäin menemisestä ovat.
 
Siinä on paljon kerrottavaa ja menen siihen, kun pystyn välittämään tätä informaatiota rakkaan Zingdadinin kautta.
 
Ja samaan aikaan työstämme hänen kanssaan myös Adamu puhuu –sarjaa, jolla on rinnakkaistarkoituksena opettaa teille, miten pääsette uhriudesta ja palautatte itsellenne muistikuvan todellisesta luojaluonteestanne. Jos siis et ole katsonut sitä, ehdotan, että päivität tietosi myös siitä.
 
On paljon opittavaa ja ymmärrettävää. Ja paljon tehtävää. Plejadilaisena tähtisiemenenä olet sieluperhettäni ja rakastan sinua kovasti. Ja lähetän sinulle kiitollisuuttani siitä tärkeästä työstä, johon olet ilmoittautunut tällä kertaa maan päällä. Sillä mitä teet täällä, on seuraamuksia, jotka kaikuvat läpi ikuisuuden. Älä siis ajattele, että roolisi on merkityksetön!
 
Mutta enemmän siitä seuraavassa lähetyksessäni. Siihen saakka sanon teille hellästi näkemiin.
 
Olen Adamu, plejadilaisen sivilisaation monadiolento, ja minut tuodaan teille rakkaan nuoren ystäväni, Zingdadin, kautta.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >