HomeViestejäZingdad2.3.2016 - Aikomus

2.3.2016 - Aikomus

AIKOMUS
Adamu puhuu, osa 9
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
2.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lopultakin tulee kauan odotettu päivitys Adamulta! Ja miten upea päivitys! Tässä videossa Adamu esittelee toisen kuudesta pyhästä askeleesta: aikomus. Hän opettaa meille, miten pidämme aikomusta niin, että se ilmentyy. Hän kertoo, miten ne jotka opettavat vetovoimanlakia, tajuavat sen usein väärin. Adamu asettaa aikomuksen ilmaisemisen taustaa vasten … miten se muodostaa osan askelia, joita voimme ottaa muuttaaksemme elämämme, kokemuksemme ja todellisuutemme.
 
Opi universaalista tahdosta ja sen oleellisesta paikasta aikomustemme toteutumisessa. Opi, miten universaali tahto voi suojella sinua negatiivisten, tuskallisten ja tahattomien seuraamusten luomiselta. Opi, miten muodostetaan oikein aikomus niin, että se saa melkein taianomaisen energian.
 
Kun ymmärrät aikomuksen asettamisen, olet valmis voimaannuttamaan aikomuksesi niiden toteutumiseksi. Jäljellä olevat neljä askelta kuudesta opettavat sen tarkkaan …
 
Alla on videon puhtaaksikirjoitus.
 
----------------
 
Adamu: Rakkaimmat ystäväni, on suurin iloni tervehtiä teitä taas ja tuoda teille kuuden pyhän askeleen seuraava osa.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja puhun teille nyt kanavoidussa keskustelussa rakkaan nuoren ystäväni Zingdadin kautta.
 
Jos kuulet minusta ensimmäistä kertaa, neuvoisin sinua pysähtymään tässä ja katsomaan koko "Adamus puhuu" –videokokoelman järjestyksessä. Jokainen video rakentuu edelliselle. Löydät ne mukavasti järjestettynä Zingdadin nettisivuilta.
 
Jos toisaalta olet seurannut tätä sarjaa alusta saakka, niin olet ehkä huomannut pitkän tauon tämän nauhoituksen ja edellisen välillä. Teidän perspektiivistänne katsottuna siitä on monta vuotta, kun olen viimeksi puhunut Zingdadin kautta. Kerron tämän keskustelun lopussa, miksi tauko oli tarpeellinen, koska tämä johtaa kriittiseen informaatioon, jonka haluan jakaa.
 
Mutta nyt haluaisin päästä suoraan toiseen kuudesta pyhästä askeleesta: aikomus.
 
Aikomuksen asettaminen on itse asiassa suhteellisen yksinkertainen tehtävä. Mutta niin yksinkertaista kuin se onkin, se tehdään usein väärin, mikä johtaa kaikkeen, tuloksettomuudesta täysin katastrofaalisen itsetuhoisiin lopputuloksiin.
 
Jos tarkoituksemme on saavuttaa elämänmyönteisiä ja iloisia lopputuloksia, meidän täytyy oppia asettamaan aikomuksemme oikein.
 
Ja tämän jaan kanssanne tänään.
 
On oikeastaan neljä peruskohtaa, jotka teidän täytyy tietää aikomusten asettamisesta.
 
Ensimmäinen on, että aikomus on vain yksi osa taikaa.
 
Kuuden pyhän askeleen tarkoitus on transformoida jokin osa elämästänne tai kokemuksenne elämästä. Siinä on kyse todellisuutenne uudelleenluomisesta. Valitettavasti on monia, jotka opettavat hyvin virheellisesti, että pelkkä aikomuksen pitäminen riittää muutoksen synnyttämiseen elämässänne – että keskittymällä positiiviseen ajatukseen vedätte puoleenne sitä, mihin keskitytte ajatuksissanne.
 
Ystäväni, taatusti on olemassa vetovoimanlaki, mutta se ei määrää, että ajatuksenne ilmentyvät taianomaisesti. Jos näin olisi, ihmiset olisivat huomanneet, että heidän jokainen toiveensa toteutuu. Tästä olisi merkittävää kansanviisautta ja uskonnollisia totuuksia, mutta päinvastainen on totta. Joka kulttuurissa on sanontoja, jotka antavat ymmärtää, että "jos toiveet olisivat hevosia, kerjäläiset ratsastaisivat". Tai kaunistelemattomammin, toiveajattelu ei toimi.
 
Miten siis vetovoimanlaki oikeasti toimii? Kerron teille. Kuten kaikki muukin, se toimii sen perustavanlaatuisen totuuden mukaan, että kaikki on yhtä. Eli jokainen on "minä itse". Ja näin teette myös itsellenne sen, mitä teette toisille. Ja seurauksena tästä totuudesta on, että kaiken mitä haluatte vetää puoleenne suurina määrinä, aloitatte ilmaisemalla tai synnyttämällä sitä ainakin pieninä määrinä.
 
Katsotaanpa nyt. Jos tämä on totta, sitä kuvastettaisiin kulttuuriviisaudessa ja muinaisissa uskonnollisissa totuuksissa. Ja onko näin? No, kyllä, sanoisin tosiaankin niin. Tämä kultaisen säännön peruslähtökohta voidaan löytää koodattuna jokaiseen maailman uskontoon – kultaisen säännön ollessa: "Tee toisille niin, kuin haluaisit tehtävän itsellesi". Olette varmasti kuulleet tämän, eikö niin? Ja tämä perustotuus kaikuu myös kansanviisaudessa. Jokainen tietää pohjimmiltaan, että "se mitä lähetät ulos, palaa takaisin". Tiedämme kaikki tämän … vaikkemme kaikki elä sen mukaan.
 
Ja tämä on siis vetovoimanlain lähtökohta.
 
Vetovoimanlaki on seuraava:
 
"Universaali tahto moninkertaistaa sen, mitä ilmaiset elämälle, ja sitten se palautetaan sinulle."
 
Siinä on vetovoimanlaki.
 
Ja siinä on kaksi tärkeää osaa. "Se mitä ilmaiset" ja "universaali tahto". Puhumme lisää universaalista tahdosta hetken kuluttua. Nyt haluan teidän keskittyvän ensimmäiseen osaan – se mitä ilmaiset. Nimittäin ystäväni, ette voi vain istua aikomus mielessänne. Teidän täytyy ilmaista aikomuksenne. Teidän täytyy energisoida se saadaksenne taian virtaamaan.
 
Sillä todellisuustasolla jolta nyt löydätte itsenne, luominen ei toimi pelkästään ajatuksilla. Ja tämä on hyvin, hyvin onnekasta teille. Kuvitelkaa, jos toimisi. Jokainen pelkonne, ahdistuksenne ja huolenne alkaisi ilmentyä elämäänne. Ja useimmat ihmiset huolehtivat paljon enemmän, kuin asettavat positiivisen aikomuksen. Ja tästä syystä kaikkia niitä jotka asuvat nykyisellä tietoisuustasollanne, suojellaan ajatusten suoralta ilmentymiseltä. Tällä tietoisuustasolla teidän täytyy voimaannuttaa aikomuksianne, jotta ne kantavat hedelmää. Ja opetan teille aikanaan täsmälleen, miten se tehdään. Mutta nyt haluan teidän ymmärtävän, ettei pelkässä aikomuksessa ole taikaa.
 
Todistanko sen teille? Haluaisin pyytää, että kun heräätte sängyssänne huomenaamulla, maatkaa liikkumatta ja keskittykää aikomukseen nousta ylös. Maatkaa vain siinä ja aikokaa koko voimallanne. Katsokaa, miten kauan kestää, ennen kuin huomaatte olevanne ylös sängystä.
 
Näettekö? Aikomus ei ole taikaa. Aikomus on kuin neulan laittamista karttaan. Sanotte: "Menen tuonne". Mutta ihmiset tekevät se perustavanlaatuisen ajatusvirheen, että neulan laittamisen pitäisi merkitä, että he ovat jo määränpäässä. Tai joku muu alkaa taianomaisesti kantaa heitä.
 
Sanon tämän uudestaan. Teitä suojellaan tällä hetkellä sen tapahtumiselta. Ette ole henkisessä kehityksessänne paikassa, missä mielenne on niin totaalisen kurinalainen ja täysin kontrollissanne, että voitte ajatella vain teitä palvelevia ajatuksia. Teillä on alttius luoda hyvin haitallisia ja itsetuhoisia ajatuksia. Niinpä ei sallita, että ajatuksenne alkaisivat ilmentyä välittömästi. Teidän täytyy voimaannuttaa noita ajatuksia, ennen kuin ne kantavat hedelmää.
 
Mutta en halua teidän ajattelevan, ettei aikomuksen asettaminen ole siksi hyvin, hyvin tärkeä asia.
 
Jos makaatte sängyssä eikä teillä ole lainkaan aikomusta nousta ylös, jonkun toisen täytyy pakottaa teidät ylös sängystä.
 
Sanon, että aikomuksen asettaminen on elintärkeä osa suurempaa prosessia. Se on toinen kuudesta pyhästä askeleesta. Se ei ole koko taika, mutta ilman sitä ei ole taikaa.
 
Ja taialla tarkoitan odottamattoman voimakkaita muutoksia kokemuksissanne. Vain sitä.
 
Seuraavaksi haluan sanoa, että on voimakas moninkertaistaja nimeltään "universaali tahto". Jos aikomuksenne on harmoniassa universaalin tahdon kanssa, koko universumi auttaa aikomuksenne toteutumisessa. Jos aikomuksenne on universaalin tahdon vastainen, niin tilanne on oikeastaan "te vastaan universumi". Mitään ei tapahdu. Ja tietysti on valtava harmaa alue näiden kahden ääripään välillä. Mutta mitä lähempänä harmoniaa universaalin tahdon kanssa aikomuksenne on, sitä vähemmän teidän on ponnisteltava sen toteuttamiseksi.
 
Annan teille esimerkin. Kuvitelkaa taas, että makaatte sängyssä ja aikomuksenne on kierähtää alas lattialle. On selvää, että inkarnoituneena ollessanne gravitaatio on osa kehonne universaalia tahtoa. Niinpä pieni työntö käsillänne saa teidät kierähtämään laidan yli ja – pam! – aikomuksenne toteutuu tömähdyksellä.
 
Jos sitä vastoin aikomuksenne oli kierähtää ylös kattoon – no, huomaisitte, että teiltä vaatisi merkittävää ponnistusta voimaannuttaaksenne riittävästi tuon aikomuksen. Kenties tekisitte mielestänne kurinalaisen meditoimalla vuosikymmeniä ja oppimalla levitoimaan. Tai kenties voisitte rakentaa "suihkurepun" tai keksiä jonkin muun ponnistuksen saavuttaaksenne haluamanne lopputuloksen.
 
Esimerkkini on kenties vähän typerä, mutta vain siksi, että on ilmiselvää, että gravitaatio vetää alaspäin. Universaali tahto on monissa tapauksissa vähemmän selvä. Tietäisittekö, onko harmoniassa universaalin tahdon kanssa, että saatte toivomanne työpaikan? Tai tuon ylennyksen? Tai tapaisitte unelmienne ihmisen? Miten tietäisitte, mikä universaali tahto on terveytenne paranemisessa? Suhteessanne toisiin? Suhteessanne itseen? Ja niin edelleen …
 
Jos tiedätte jotain näistä asioista, se joutuu yhteydestänne sisäiseen itseenne. Tavallisesti sydänportaalin kautta. Ja koska sisäinen itsenne tietää olevansa yhtä ykseyden kanssa, sisäinen itsenne on yhteydessä universaaliin tahtoon.
 
Jos ette tiedä, miten tämä tehdään … miten yhdistytään sisäiseen itseen, niin minulla on melko kiinnostavaa informaatiota, jonka jaan kanssanne tämän esityksen lopussa. Se liittyy pitkään taukoon tämän nauhoituksen ja edellisen välillä. Koettakaa siis kuunnella sen vuoksi.
 
Siis harmonisoituminen ykseyden tahdon kanssa – tai universaalin tahdon kuten olen kutsunut sitä – on paras tapa varmistaa, että aikomuksenne toteutuu.
 
Mutta on toinen yhtä tärkeä syy harmonisoitua universaalin tahdon kanssa. Ja tämä on kolmas kohta.
 
Kun harmonisoidutte ykseyden tahdon kanssa, harmonisoidutte suurimman hyvän kanssa. Universaali tahto antaa teille suojelua, parannusta, rakkautta ja iloa.
 
Selitän sitä tapaa, jolla universaali tahto suojelee teitä. Kuvitelkaa hetki, että joku on todella suuttunut teille. Kuvitelkaa, että vastaisitte toivomalla kaikenlaista tuskaa hänelle. Pahanhajuista hengitystä, peräpukamia ja kynnenvihneitä.
 
Tekisitte tämän vain hyvin juniorimaisessa tietämättömyydessä, koska edes vähän kehittyneet olennot tietävät, että teet myös itsellesi sen, mitä teet toiselle. Siis tuskan ja kärsimyksen aiheuttaminen toiselle johtaa suoraan omaan tuskaan ja kärsimykseen.
 
Hyvä asia on, ettei se ole koskaan harmoniassa universaalin tahdon kanssa aiheuttaakseen vähänkään enemmän tuskaa ja kärsimystä, kuin on tarpeellista suuremmaksi hyväksi. Tarkoitan, että universaali tahto sallii teidän satuttaa itseänne, jos se on paras tapa teille oppia jotain omalle kasvullenne tärkeää. Jos todella oikeasti haluatte satuttaa jotakuta muuta, teidän saatetaan sallia satuttaa itseänne, jotta voitte oppia olemaan tekemättä sitä uudestaan.
 
Universaali tahto johtaa aina kaiken suurimpaan hyvään. Ja se pyrkii aina parantumista, rakkautta ja iloa kohti.
 
Toinen universaalin tahdon tapa suojella teitä on, että se auttaa teitä välttämään tuskallisia, tahattomia seuraamuksia.
 
Jos voitaisiin ottaa satunnaisotos Maan ihmisistä, yksi toive kenties 90-95%:lla heistä olisi raha. Paljon sitä. Miljoonia tai miljardeja. Tai loputon tavaravirta. Tämä johtuu siitä, että Maan ihmisten suuri enemmistö on langennut egomagiaan – uskomukseen että raha on itsessään arvokasta. Uskomukseen että kaikki mitä haluatte ja tarvitsette, voidaan saada, jos teillä on riittävästi rahaa. Ja koska he ovat hyväksyneet tämän uskomuksen, he ovat valmiita vaihtamaan arvokkaan aikansa maan päällä, terveytensä, rauhansa, ilonsa … jokseenkin kaiken muun, mitä he arvostavat ja rakastavat … rahaan. On siis luultavasti ymmärrettävää, että ihmiset ajattelevat, että arvokkain asia maailmassa on raha. Ja on luultavasti ymmärrettävää, että heidän kaikki toiveensa olisivat "lisää rahaa".
 
Mutta siitä valtavalla enemmistöllä ei ole mitään käsitystä, että valtavasti tuskallisia, tahattomia seuraamuksia tulisi yhdessä heidän toiveensa toteutumisen kanssa. Jos nämä ihmiset saisivat yhtäkkiä miljoonia ja miljoonia käteistä, he alkaisivat oivaltaa, että se on enemmän kirous kuin siunaus. He näkisivät, miten heidän koko sosiaalinen rakenteensa tuhoutuisi kateudesta, mustasukkaisuudesta ja ahneudesta. Miten he eivät enää pystyisi luottamaan ystäviinsä. Miten heidän perheensä kieroutuisi ja tuhoutuisi. Miten heidän elämänsä kadottaisi tarkoituksen. Ja niin edelleen. Ja merkittävin syy tähän on, ettei toive paljosta rahasta ole ytimeltään toive suuremmasta yltäkylläisyydestä, vaan suurempi ero itsen ja toisten välillä, sillä sitä rahallinen vauraus on. Se on eroavuutta. Jos toivoisitte kaikkien yhtäkkiä rikastuvan, näkisitte, ettei tämä antaisi lainkaan sitä, mitä haluatte. Jos koko maailma saa miljoonia, niin miljoonat eivät ole minkään arvoisia, koska rahaa ei tue mikään. Sen arvo lepää vain niukkuudessa, koska rahalla ei ole tukea sellaisena, millaiseksi maailmanne eliitti on luonut sen. Se on luotu suoraan velasta – ja pelkästään velasta.
 
Käytän rahaa esimerkkinä, koska se on tavallisin virhe. Ihmiset yrittävät yleisimmin käyttää luomisvoimiaan lisärahan luomiseen. Ja jos he onnistuvat saamaan, mitä he ovat toivoneet, heistä tulee lopulta katkera ja onneton. Mutta jos harmonisoitte tahtonne universaalin tahdon kanssa, teitä suojellaan tältä, koska sisäinen itsenne haluaa aitoa yltäkylläisyyttä teille. Tällä tarkoitan: sisäinen itsenne haluaa, että teillä on kaikkea, mitä tarvitsette tehdäksenne sen, mitä teidän tarvitsee tehdä. Ja siten myös kaikkea, mitä haluatte ja mikä tuo teille suurempaa iloa aiheuttamatta samalla haittaa. Sisäinen itsenne haluaa parasta teille. Ja sisäinen itsenne tietää, että te ette hyvin usein tiedä, mikä on parasta teille. Niinpä velvollisuutenanne on, että te ette löydä itseänne ristiriidasta sisäisen itsenne kanssa. Teitä palvelee parhaiten se, että harmonisoitte tahtonne sisäisen itsenne tahdon kanssa … ja näin ykseyden tahdon kanssa.
 
Ja niin se on, että harmonisoituminen universaalin tahdon kanssa suojelee teitä monin tavoin itseä tuhoavalta luomiselta. Ja taas kerran, harmonisoidutte universaalin tahdon kanssa oppimalla kuuntelemaan sisäistä itseänne. Ja taas kerran, jaan informaatiota siitä tämän keskustelun lopussa.
 
Neljäs ja viimeinen kohta joka teidän pitäisi pitää mielessä aikomuksen asettamisessa, on, että teidän täytyy olla kristallinkirkas aikomuksestanne. Teidän täytyy kyetä toteamaan aikomus itsellenne yhtenä terävänä ja selkeänä lauseena. Ja kun toteatte aikomuksenne, sen täytyy herättää myös positiivinen ja voimaantunut tunne sydämessänne.
 
Haluaisin antaa teille esimerkin omasta tarinastani. Plejadilaisen monadin ilmentymänä olen hyvin tietoinen, että sieluryhmäni osia on edelleen inkarnoituneena. Monet osat elävät tällä hetkellä plejadilaisina tähtisiemeninä keskuudessanne maaplaneetalla. Jotkut niistä jotka kuuntelevat tätä esitystä, ovat hyvin luultavasti sieluperheeni tuollaisia jäseniä. Kenties sinä, rakas kuuntelija, olet myös yksi sellainen. Pointtina on, että olen hyvin tietoinen, että nämä suuremman sieluni osat, nämä toiset itseni, ovat usein hyvin haavoittuneita. Jotkut ovat kovasti eksyneet. Ja kun katson jumaluuden valoon, joka säteilee itsestäni, tunnen selkeästi, että minulle on oikein parantaa, integroida ja palauttaa kotiin nämä muut itseni.
 
Tämä on perimmäisellä tasolla minulle oikein tehdä.
 
Ja tuo edeltävä kappale on aikomukseni.
 
Mutta näettekö, että se on kömpelö toteamus, että se ei ole terävä ja selkeä ja minun olisi hyvin vaikea harmonisoida olemukseni tuon lausekokoelman taakse?
 
Miten erilaista olisi, jos muotoilisin aikomukseni näin:
 
"Olen henkiolemukseni integroitumisagentti."
 
Tunnetteko sen?
 
Tuntekaa sen voima.
 
Se on sekä totta että kiistaton. Sen mukaan voi elää ja toimia. Selkeä. Ytimekäs. Yksiselitteinen. Sanottu ensimmäisessä persoonassa ja presensissä.
 
Ei ole mitään "aion tehdä tätä tai tuota" tai pahempaa "haluan sitä ja sitä" tai vielä pahempaa "toivon sellaista ja sellaista". Ei välttelyä. Vain totuus.
 
Kun löydät tällaisen aikomuksen, rakas ystäväni, se on kuin löytäisi taikaloitsun. Voit tuntea noiden sanojen kihelmöivän energiaa. Tuntuu, että ne haluavat hypätä kieleltäsi ja alkaa ryhtyä toimeen maailmassa. Ja tämä tietysti johtuu siitä, että olet käyttänyt kaikkia neljää kohtaa, jotka tänään on hahmoteltu oikein.
 
Olet ymmärtänyt, että vaikka aikomus ei ole koko taika, se on oleellinen osa sitä.
 
Olet harmonisoitunut universaalin tahdon kanssa, ja voimakas moninkertaistaja kurottaa jo auttamaan sinua.
 
Olet harmonisoitunut universaalin tahdon kanssa ja tiedät, että sinua suojellaan tuhoavan aikomuksen haitallisilta vaikutuksilta. Tiedät, että aikomuksesi johtaa parantumiseen, rakkauteen ja iloon. Tunnet sen totuuden.
 
Ja olet todennut aikomuksesi selkeällä ja ytimekkäällä tavalla, jota voit hyvin helposti voimaannuttaa koko olemuksellasi.
 
Ja tämän opetan teille seuraavaksi. Opetan teille, miten voimaannutetaan aikomuksianne. Energisoidaan niitä ja saadaan ne toteutumaan. Teemme tämän toiminnalla (kolmas pyhä askel), visualisoinnilla (neljäs askel) ja tunteella (viiden pyhä askel). Ja sitten lopuksi käytämme tarkkailua (kuudes askel) ollaksemme läsnä taian tapahtumiselle.
 
Odotan innolla näiden yksityiskohtien jakamista Adamus puhuu –sarjan seuraavissa osissa.
 
Ja nyt on vain yksi asia jäljellä, ennen kuin päätämme tämän nauhoituksen.
 
Mainitsin, että minulla on informaatiota siitä, miten voitte harmonisoitua sisäisen itsenne kanssa ja tällä tavalla universaalin tahdon kanssa.
 
On kaksi tapaa tehdä tämä. Ensimmäinen on työstää omaa polkuanne. Käyttää sellaisia harjoituksia kuin meditointia, kehotyötä, hengitystyötä jne. itsenne saattamiseksi syvän rauhalliseen tilaan. Harjoittaa syvää itserakkautta sydänportaalinne avaamiseksi. Ja sitten olla oman jumalaisen itsenne valossa ja alkaa tietää selkeästi, mitä sisäinen itsenne on aikonut – miksi se on inkarnoitunut teinä. Kun tiedätte tämän ja harmonisoidutte sisäisen itsenne kanssa tällä tavalla, pystytte erottamaan universaalin tahdon itsellenne hyvin helposti.
 
Ja mukava asia on, että pystytte opettamaan myös toisia tekemään tämän.
 
Se on yksi tapa. Toinen tapa on löytää opettamaan ja opastamaan joku, joka on työstänyt sellaisen polun. Tällä hetkellä maaplaneetalla on muutama sellainen olento. Valitkaa huolellisesti ja teitä autetaan merkittävästi.
 
Ja tämä tuo minut siihen syyhyn, miksi olemme pitäneet vuosien tauon tämän ja edellisen nauhoituksen välillä. Rakas ystäväni, emme nimittäin ole olleet toimettomana. Tuona aikana minun ja teidän ystävänne, tätä keskustelua kanavoiva henkilö, on osallistunut juuri sellaiseen matkaan. Hän on löytänyt oman tiensä sisäisen itsensä kanssa kommunikointiin … ja löytänyt tavan jakaa ja opettaa oppimaansa. Olen nyt hyvin selkeä: en sano, että polun kulkeminen hänen kanssaan on ainoa tapa päästä resonanssiin sisäisen itsenne kanssa. Sanon, että jos teille on oikein kulkea hänen kanssaan, huomaatte sen olevan hyvin selkeä ja voimakas ilmaisu tuosta polusta.
 
Pienenä erona normaaliin, aion perääntyä nyt ja kutsua hänet puhumaan suoraan teille omasta annistaan, jotta voitte tarkistaa sydämestänne, palveleeko tämä teitä omalla polullanne.
 
Ja tämän myötä haluan sanoa näkemiin. Olen Plejadien sivilisaation monadiolento, Adamu, ja minua on kanavoinut teille rakas ystäväni Zingdad.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >