HomeViestejäZingdad3.9.2012 - Hyväksyntä

3.9.2012 - Hyväksyntä

HYVÄKSYNTÄ
Adamu puhuu, osa 8
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
3.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, ystävät.
 
Jatkamme nyt keskustelua kuudesta pyhästä askeleesta. Varmista, että olet jo seurannut tämän "Adamu puhuu" -sarjan edellisiä esityksiä, kun tämä esitys on jatkoa tuolle materiaalille.
 
Hyväksyntä
 
Ensimmäinen kuudesta pyhästä askeleesta on "hyväksyntä". Mutta samalla kun se on ensimmäinen askel, se on paljon enemmän kuin vain askel. Hyväksyntä on sekä portaali että polku.
 
Nimittäin hyväksyntä vie teidät kaksinaisuustietoisuudesta tällä puolella ykseystietoisuuteen toisella puolella. Uhritietoisuudesta tällä puolella luojatietoisuuteen toisella puolella. Ja tästä syystä sanon sen olevan portaali. Mutta koska teidän täytyy elää hyväksynnässä sen sijaan, että valitsette sen vain joskus, se on paljon enemmän kuin vain ovi. Se on myös polku. Jotta nousisitte uhritietoisuuden yläpuolelle, nousisitte draamojen yläpuolelle ja saavuttaisitte ykseystietoisuuden, on kriittisen tärkeää, että löydätte täyden hyväksynnän sisältänne ja opitte elämään hyväksyen.
 
Hyväksyntä on uskomattoman voimakas asia.
 
Jos teillä ei ole ollut elämiä hyväksynnän hallitsemisessa, niin teiltä vaatii melkoisesti harjoittelua ja ponnistelua hallitaksenne sen nyt. Joskus kompuroitte ja käsitätte väärin. Hyväksykää se. Hyväksykää, että te ette ole vielä "perillä". Hyväksykää, että olette matkalla. Ja hyväksykää, että varmasti pääsette perille, jos pysytte kurssissa. Kuten teidän tietysti täytyy, koska ei ole muuta paikkaa, minne mennä, kuin Kotiin ykseyteen. Ja kuten olen sanonut, hyväksyntä on portaali ja polku, mikä vie teidät Kotiin.
 
Paras tapamme oppia jotain ovat omat kokemuksemme. Niinpä opetan teille hyväksyntää käyttäen omia kokemuksianne menetelmänä. Leikitelkää siis seuraavalla prosessilla.
 
Alkajaisiksi pyydän sinua nyt valitsemaan jokin merkittävän draaman elämästäsi.
 
Täydennä lause: "Olen onnellinen vasta, kun …"
 
Ajattele nyt jotain merkittävää asiaa elämässäsi, minkä uskot tarvitsevan muuttua, ennen kuin voit löytää täyttymyksen.
 
Keskeytä tämä esitys ja ota hetki keksiäksesi yksi sellainen asia. Kun olet tunnistanut sen ja täydentänyt lauseen, voit jatkaa esitystä.
 
Pidä nyt tauko.
 
Hyvä. Olet siis tunnistanut jonkin draaman omasta elämästäsi.
 
Nyt kuljemme lyhyen tien yhdessä. Minäpä kerron sinulle, että juuri draamasi olosuhteet tapahtuvat sinulle, kun ylläpidät tuota uskomusta.
 
Jos tietoisuushiukkanen tulee elämään, sillä on kokemuksia, joita sinulla on ollut, ja siitä tulee uskomus, johon olet päätynyt, niin se kokee juuri tämän draaman.
 
Ei voi olla muuta tapaa.
 
Tämä johtuu siitä, että syvimmät uskomuksesi hallitsevat kaikkia tekemiäsi valintoja. Syntymäsi olosuhteista, siitä keitä vanhempasi ovat, miten kasvat aikuiseksi - kaikki nuo formatiiviset kokemukset - asioihin, joita pidät hyvinä, asioihin joita et usko voivasi tehdä, ihmisiin joiden kanssa olet tekemisissä - kaikki ja tarkoitan kaikki, mitä olet valinnut ja valitset jatkossa - suodattuu uskomustesi kautta. Ja elämänenergiasi menee sinne, mitä uskot ja valitset. Ja menet sinne, minne energiasi menee. Lyhyesti sanottuna, ystäväni, elämä antaa sinulle aina palautetta omien syvimpien uskomustenne vaikutuksista.
 
Ja silloin kun sinulla on ollut useita elämiä kaksinaisuudessa, niin on ehdottomasti taattu tosiasia, että olet rakentanut monia uskomuskerroksia, joissa on kyse erillisyydestä. Sinulla on pelkoa, tuskaa, vihaa ja menetystä rakennettuna uskomusjärjestelmääsi. Ja näin elämä antaa palautetta sinulle siitä. Näet monia draamakerroksia elämässäsi - maailmanlaajuisia, kansallisia, yhteiskunnallisia, perhe- ja henkilökohtaisia. Kaikkia näitä tapahtuu elämässäsi jatkuvasti.
 
No niin, voit olla mukana draamoissa, voit jatkuvasti toivoa, että asiat olisivat eri tavalla, ja voit jatkuvasti yrittää tehdä niistä erilaisia, mutta draamojen toistuminen jatkuu, kunnes alat muuttaa sitä taustauskomusta, mitä ylläpidät itsestäsi ja mikä todellisuudessa kutsuu tuota draamaa.
 
Ystäväni, teidän on kriittistä ymmärtää tämä! Draamanne ei ole mikään sattumanvarainen asia, mikä sattuu teille jonkin huonon tuurin vuoksi. Luotte sen, kutsutte sitä ja tuotte sen itsellenne. Ja puoleenne vetämisen keino on se, mitä uskotte itsestänne.
 
Ja tätä itse asiassa teemme tässä. Kuusi pyhää askelta on itse asiassa uskomuksenne parantamiskeino. Aloitamme tunnistamalla uskomukset, joita pidätte jossain syvällä mielenne sopukoissa ja jotka aiheuttavat teille harmia, ja sitten parannamme tuon uskomuksen korvaamalla sen jollakin, mikä on äärettömästi rakastavampaa ja voimaannuttavampaa.
 
Ja tässä prosessissa havaitsette, miten syvällisen totta on, että te olette koko todellisuutenne luoja. Koska näette ensikäden kokemuksena elämässänne sen, että kun parannatte uskomuksenne, koko maailmanne muuttuu. Siinä missä koko elämänne olette kamppailleet, taistelleet ja epäonnistuneet muuttamaan asioita paremmiksi, koska olette painineet draaman kanssa, huomaatte nyt yhtäkkiä, että draama muuttuu itsestään, kun te muututte. Elämä ympärillänne parantuu, kun te parannatte itsenne.
 
Tätä siis teemme. Mutta emme voi työstää ongelmaa, koska olette kiinni ongelman väärässä tunnistamisessa.
 
Sallikaa minun havainnollistaa. Jos katsoisitte peiliin ja peili näyttäisi, että hiuksenne ovat hullusti, ette yrittäisi muuttaa peiliä, ettehän? Maalata siistit hiukset lasipintaan? No, draama on kuin peiliheijastuksenne. Se vain näyttää teille ehdottoman selvästi jotain, mitä tapahtuu omassa psyykessänne, mistä ette ole tietoinen. Ei siis ole yhtään enempää itua yrittää muuttaa draamaa, ulkoisia olosuhteita, kuin on yrittää korjata peiliheijastuksenne hiuksia.
 
Haluat käyttää peiliheijastusta omien hiuksiesi korjaamiseen. Ja sitten ikään kuin taianomaisesti huomaat, että peiliheijastuksen hiukset on korjattu. Täsmälleen samalla tavalla haluat käyttää draamaa ymmärtääksesi, mitä tapahtuu sisälläsi, sitten muuttaa omaa sisäistä maisemaasi ja sitten ikään kuin taianomaisesti näet draaman muuttuvan. Tai putoavan täysin pois.
 
Tämä on periaate. Nyt siis ymmärrät, ettei ole mitään itua järkyttyä peilikuvasta. Se on vain heijastus. Ei ole mitään itua vastustaa sitä ja vaatia sitä olemaan mitään muuta, mitä se on. Peiliheijastus vain on. Se on peilissä, koska olet sellainen, kuin olet.
 
Samalla tavalla draamasi vain on. Eikä ole mitään itua tulla vihaiseksi, surulliseksi tai katkeraksi siitä. Ja näin ensimmäinen askel, vapauttava askel, askel mikä avaa oven ja sallii meidän siirtyä eteenpäin, tekemään hyvää ja synnyttämään todellista muutosta … on hyväksyä draama. Hyväksyä, että näin asiat ovat, koska olet sellainen kuin olet.
 
Nyt siis otat askeleen, mikä näyttää kummalliselta ja kenties epämukavalta ensin. Peilivertauskuvan jatkamiseksi se on sama asia, kuin vain seisoa hiljaa ja katsoa peiliin. Ottaa hetki vain tarkkailla. Sanot jotain vastaavaa kuin "Tältä hiukseni tällä hetkellä näyttävät" - tuomitsematta, kritisoimatta. Vain pelkää arvio. Puhun sen hyväksymisestä, mitä peilissä on.
 
Tuo draamasi takaisin mieleen. Mutta tällä kertaa muutat toteamusta. Tällä kertaa lisäät draamasi toteamukseen:
 
"Päätän hyväksyä, että (mikä draamasi on) jatkuu elämässäni tällä hetkellä, koska tämä on täsmällinen heijastus uskomuksistani."

Ota taaskin aikaa ja pidä esityksessä tauko muodostaaksesi toteamuksen, niin että se heijastaa oikein tilannettasi. Tee tämä. Ja tämä on tärkeää: sano toteamus ääneen itsellesi. Tee se nyt.
 
Pidä nyt tauko.
 
Miltä se tuntui? Kummalliselta? Tuntuiko siltä, että valahtelit itsellesi? Tuntuiko siltä, että sanoit sanat, muttet tuntenut niitä? Vai tuntuiko se oudon vapauttavalta ja voimaannuttavalta?
 
Ystävät, miltä tahansa se tuntui, se on todella ok. Olette matkalla kanssani. Ja meidän ei tarvitse saapua määränpäähän ensimmäisellä askeleella. Älkää siis huolestuko liikaa siitä, miltä toteamus tuntui teistä. Pankaa se merkille. Hyväksykää se. Koska tässä kohtaa tarvitsette vain tuon toteamuksen tämän draamanne hyväksymisestä. Nimittäin se "määrä" mitä ette hyväksy draamastanne, asuu ulkopuolellanne. Kaikki mikä on ulkopuolellanne, on kontrollinne ulkopuolella. Olette sen uhri. Tätä siis teemme nyt. Hyväksymme tämän tilanteen. Tämän tekeminen tuo tilanteen kotiin. Draama ja sen syy siirtyy sisällenne. Silloin kun hyväksytte sen, siitä tulee teidän. Kun se on teidän ja sisällänne, voitte tietää, että olette luoneet sen. Sitten voitte luoda sen eri lailla.
 
Näettekö nyt, miten ensimmäinen askel, kriittisin askel hyväksyntä on?
 
On viisi muuta askelta ja niissä tarkastelemme varsinaista hiusten harjaamisprosessia peilissä. Mutta ensin sinun on täysin hyväksyttävä. Ja niinpä tämä on se työ, mikä sinun täytyy tehdä, ennen kuin katselet tämän sarjan seuraavaa esitystä. Yllytän sinua: ota siihen oma aikasi. Ota muutama päivä tai enemmän. Ota aikaa todella ollaksesi draaman kanssa. Sano ääneen itsellesi, että hyväksyt draaman. Ajattele sitä. Tunne sitä. Salli draaman näyttäytyä sinulle kaikissa puolissaan, jotta voit hyväksyä sen joka ikisen osan. Sitten kun tiedät, että hyväksyt sen sellaisena, kuin se on, olet valmis siirtymään eteenpäin.
 
Siirtyminen eteenpäin materiaalissa ennen kuin olet valmis, ei yksinkertaisesti toimi. Jos et hyväksy, niin et luo. Silloin vain reagoit, kuten aina olet tehnyt - uhrina joka vain yrittää välttää omien valintojensa lopputuloksia. Silloin tämä prosessi ei yksinkertaisesti toimi ja pääset sen loppuun sanoen "mutta mikään ei muuttunut!" Luulet prosessia puutteelliseksi. Kaikki tämä sen vuoksi, ettet pysynyt hyväksymisprosessissa siihen asti, kunnes todella tajusit sen.
 
Ystäväni, tämä on siis kotitehtävänne. Kirjoittakaa muistiin draamanne hyväksymistoteamus. Toistakaa sitten tuota toteamusta itsellenne ja katsokaa, miten tuo draama esittäytyy teille jatkuvasti eri tavalla, kun hitaasti siirrytte kohti hyväksyntää.
 
Pankaa merkille, miltä draama tuntuu, kun se ikään kuin siirtyy pois "ulkopuoleltanne" ja lopulta löytyy "sisältänne". Pankaa merkille, miten tunnette siitä eri tavalla. Pankaa merkille, että vaikkei tuo draama välttämättä muutu, miten tuntemistapanne muuttuu, miten teistä tulee rauhallisempi, levollisempi ja olette enemmän keskuksessanne.
 
Tämä on hyväksymisprosessi.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun ette vastusta draamaa. Ette vaadi, että sen täytyy olla erilainen.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun ette tuomitse draamaa, itseänne ettekä toisia pelaajia siinä. Kukaan ei ole väärässä tai rikki. Se on vain draamaa.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun päästätte irti kiinnittymisestänne siihen, että elämä on erilaista, mitä se on. Tällaista elämä on, silloin kun olette sellainen, kun olette. Elämä on.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun siirrytte anteeksiannon yli sen oivaltamiseen, ettei ole mitään anteeksiannettavaa.
 
Olette ottaneet yhden pienen askeleen hyväksymisen suuntaan päättämällä hyväksyä yhden draamoistanne. Nostan hattua teille. Tämä on ensimmäinen askel ja olette nyt polulla.
 
No niin, ystäväni, jos voisin isännöidä teitä kaikkia henkisessä retriitissä vuorenhuipulla, voisimme työskennellä pelkän hyväksymiskäsitteen kanssa monta vuotta, ennen kuin aihe olisi edes lähelläkään ehtynyt. Ja kuten olen vihjannut, voisitte viettää monia elämiä inkarnoituneena tullaksenne hyväksynnän mestariksi. Niinpä se mitä olen antanut teille tänään tässä esityksessä, on vain hyvin lyhyt ilmaus siitä, mitä hyväksyntä on ja millaista ehkä olisi elää hyväksyen.
 
Nyt on teidän tehtävänne elää tämä periaate. Ottaa tämä hyväksynnäksi kutsuttu siemen ja hoivata sitä, että se voi kasvaa ja kukoistaa sielussanne. Tavoitteenne on oppia hyväksymään - ei vain tätä draamaa, vaan kaikki draamanne. Ei vain kaikkia draamoja, vaan draaman periaate. Eikä vain draamaa … vaan koko elämä. Rakkaat ystäväni, pääsette aikanaan siihen. Alatte kaikki hyväksyä täysin ja kokonaan koko elämän. Ja silloin kun teette sen, olette suurenmoinen. Olette puhdas ja kirkas valo-olento, jolla on ääretön kapasiteetti ja luomisvoima. Ja se lepää edessänne hyväksymisen polulla.
 
No niin, ennen kuin lähden luotanne, on joitain asioita, joita neuvoisin teitä voimakkaasti tekemään tässä matkan risteyksessä.
 
Ensimmäinen on, että teidän täytyy ottaa joka päivä vähän aikaa henkiseen kasvuunne. Vähän aikaa nyt-hetkessä olemiseen. Meditoimiseen. Jos ette tiedä miten, on saatavilla apua. Teille voidaan opettaa miten ja teitä voidaan opastaa. Mutta ottakaa joka päivä vähän aikaa keskittyäksenne ja kuunnellaksenne sieluanne.
 
Toinen on, että otatte säännöllisesti aikaa elämänne omistamiseen. Tämä aika vietetään joko yksin tai joidenkin luotettavien ja rakkaiden ihmisten kanssa ja puhutte siitä tai ajattelette sitä, minne olette menossa elämässänne. Tavoitteistanne ja pyrkimyksistänne. Tämä on aikaa, missä opitte itsestänne ja draamoistanne, milloin asetatte tavoitteita parantumisellenne ja kasvullenne, milloin katsotte taaksepäin kulkemaanne polkua ja arvioitte, miten se meni, ja opitte itseänne varten, mitkä valinnat toimivat ja mitkä eivät.
 
On hyödyllisintä, jos voitte liittyä samanmielisten sielujen ryhmiin keskustelemaan. Etsikää ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella, ja katsokaa, mitä voisitte opettaa ja oppia yhdessä.
 
Ja tämän myötä, rakkaat ystäväni, minun on nyt lähdettävä luotanne. Seuraavaksi puhun toisesta, kuudessa pyhässä askeleessa. Aikomuksesta.
 
Rakastan teitä ykseyden sydämellä.
 
Olen Adamu Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >