HomeViestejäZingdad2.9.2012 - Polun avaaminen ykseystietoisuuteen

2.9.2012 - Polun avaaminen ykseystietoisuuteen

POLUN AVAAMINEN YKSEYSTIETOISUUTEEN
Adamu puhuu, osa 7
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
2.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä esityksessä Adamu alkaa kertoa meille, miten voimme saavuttaa ykseystietoisuuden. Hän puhuu ensin draamoista, joita käytämme pitämään itsemme kaksinaisuudessa. Tämä ymmärrys on oleellinen perusta "kuudelle pyhälle askeleelle", jotka hän opettaa seuraavaksi.
 
Tervehdys, ystäväni.
 
Olen Adamu Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
Meidän on aika ottaa matkamme seuraava askel yhdessä. Toivon, että olette seuranneet koko "Adamu puhuu" -sarjaa, koska nämä keskustelut seuraavat toisiaan ja muodostavat yhdessä suuren yhtenäisen kokonaisuuden. Erillisinä niissä ei ole kovasti tolkkua.
 
Olemme puhuneet henkisestä tiedostamisesta nimeltään ykseystietoisuus. Olen puhunut teille, että kaikki on itse asiassa yhtä, että olette kaikki yhtä toistenne kanssa, yhtä planeetan kanssa ja yhtä ikuisen ja äärettömän kaikkeuden luojan kanssa. Ja kyllä, tietysti yhtä myös plejadilaisen monadin kanssa … uskollisesti teidän.
 
Olemme keskustelleet siitä, että vaikka tämä on totta, siltä ei kovinkaan paljon vaikuta sen ainutlaatuisen voimakkaan harhan tuloksena, mitä kutsutaan kaksinaisuudeksi ja mikä on luotu teille tietämättömyyden verholla.
 
Viimeisimmässä keskustelussamme kerroin teille joitain ykseystietoisuuden etuja. Nämä ovat hyviä asioita, joita voitte odottaa saavanne, jos alatte herätä riittävästi nähdäksenne erillisyysharhan läpi ja jos alatte havaita omana henkilökohtaisena totuutenanne, että kaikki on yhtä. Tuon keskustelun lopussa lupasin, että alkaisin kertoa teille työkaluista, joita voitte käyttää herätäksenne ykseystietoisuuteen. Tässä kerron teille, miten pääsette ykseystietoisuuteen itse.
 
Niinpä ennen kuin etenemme, minun on pyydettävä teitä olemaan varma. Oletteko todella varma tästä? Teidän on oltava varma, sillä tämä on peruuttamaton prosessi! Sitten kun olette hereillä ja tiedätte, ette voi enää koskaan olla tietämättä. Muututte iäksi, jos viette tämän loppuun. Ja tiedätte, että te ette ole ettekä ole koskaan ollut uhri. Ette minkään tai kenenkään. Olette ja olette aina ollut äärimmäisen voimakas luojaolento. Tiedätte tämän. Ja alatte tietää, miten tuo voima toimii. Alatte tietää, miksi kätkitte tämän totuuden itseltänne. Ja astutte voimaanne ja luotte täydessä tiedossa ja viisaudessa todellisuuden, minkä haluatte kokea. Avaatte energiakenttänne niille, jotka resonoivat oman henkisen värähtelynne kanssa, ja luotte yhdessä tietoisena ja auliisti.
 
Ystäväni, tämä on yksisuuntainen matka ykseyden todelliseen ja kirkkaanvalkoiseen valoon. Teidän on aika olla varma, että tämä on polku, mitä haluatte kulkea. On aika olla varma, että ne pienet, heikot, voimattomat, pelokkaat ja tuskalliset draamat joilla olette viihdyttäneet itseänne, eivät enää palvele teitä. Teidän on kuitenkin oltava varma. Jos ette ole valmis luopumaan näistä draamoista, niin ette pidä siitä, mitä minulla on sanottavana. Se aiheuttaa teissä vihaa ja vastustusta. Ja sitten ennen kuin olette menneet kovin pitkälle, huomaatte olevanne kyvytön kulkemaan tätä matkaa yhtään pidemmälle.
 
No niin, minulla ei ole mitään halua aiheuttaa teille tuskaa, joten pyydän teitä olemaan selkeä ja varma. Jos olette jo sitä, ottakaa hetki varmistaaksenne, että voitte ehdottoman vakuuttavasti vahvistaa seuraavan toteamuksen:
 
"Minulle on oikein kulkea nyt ykseyden polkua ja alkaa herätä suoraan sille tosiasialle, että olen yhtä kaiken elämän kanssa, yhtä planeetan kanssa, yhtä luonnon kanssa ja yhtä kaikkeuden ikuisen luojan kanssa."
 
Jos tämä ei ole oikein sinulle, jätä tämä keskustelu nyt. Se ei tee sinulle mitään hyvää. Jos tämä kuitenkin on oikein sinulle, niin olemme valmiita aloittamaan.
 
Sinä kuuntelet vielä minua.
 
Hyvä.
 
Luotan ja hyväksyn hyvässä uskossa, että olet käyttänyt vapaata tahtoasi ja päättänyt kulkea ykseyden polkua. Tämä on erittäin upea uutinen. Se mikä odottaa sinua, on todella suurenmoista!

No niin, on sarja askelia, jotka voit ottaa edistääksesi heräämistäsi ykseystietoisuuteen. Mutta ennen kuin voin kertoa sinulle näistä askelista, minun täytyy ottaa askel taaksepäin ja kertoa draamoista.
 
Draamat
 
Draamat ovat näytöksiä elämäksi kutsutussa näytelmässä, joita kaksinaisuustietoiset olennot käyttävät pitääkseen itsensä ja toisensa kaksinaisuudessa.
 
Nämä ovat monia, monia tarinoita, joita kerrotte itsestänne päivittäin ja joita voitte käyttää jatkaaksenne uskomista siihen, että olette erillään toisistanne, sisäisestä luojasta ja kaiken ykseydestä. Mikä tärkeintä, jatkaaksenne uskomista, että te ette ole kanssaluova olento, ettei teillä ole käsiänne mukana todellisuutenne luomisessa ja että te ette ole siksi vastuussa elämästänne ja kokemuksistanne. Tämä on draamojenne tehtävä.
 
Keskiverron kaksinaistietoisen olennon elämässä on limittäin monia draamoja, jotka tapahtuvat samanaikaisesti. Niillä kaikilla on yhteinen teema. Ne ovat kaikki tarinoita, joita olette luoneet tai keksineet ja jotka kertovat, että te ette voi olla onnellinen ja menestynyt, ennen kuin jokin kontrollinne ulkopuolinen asia muuttuu. Ja niin teidän on odotettava tuota muutosta tai jollain voimattomalla tavalla yritettävä kannustaa tuota muutosta tapahtumaan.
 
Draamat voivat olla luonteeltaan hyvin henkilökohtaisia ja hetkellisiä. Finni nenässä, jonka huomaat ennen romanttisen kiinnostuksesi kohteen tapaamista päivällisellä, ja tuolla hetkellä tunnet, ettet voi olla onnellinen niin kauan, kun se on siinä. Draamat voivat olla myös pidempään kestäviä. Kenties uskot, että tarvitset enemmän rahaa, ennen kuin voit olla onnellinen. Sinun on saatava velkasi maksettua tai ostettua jokin upea tavara, mikä sinun yksinkertaisesti on omistettava. Kenties tunnet, että kehosi täytyy näyttää erilaiselta tai olla laihempi tai urheilullisempi, ennen kuin voit olla onnellinen. Kenties tunnet, että puolisosi on käyttäydyttävä eri tavalla. Tai lastesi. Tai koko yhteisösi. Kenties uskot, että olet onnellinen, jos asuisit jossain muualla. Tai jos sinulla olisi erilainen työpaikka. Tai jos saisit ylennyksen. Näetkö? Nämä ovat kaikki kokemuksia, joita olet tuonut itsellesi, ja olet nyt valmis uskomaan, että olet niiden uhri ja ne seisovat sinun ja haluamasi onnellisuuden ja menestyksen välissä.
 
Eivätkä draamat ole luonteeltaan ainoastaan henkilökohtaisia. Ne voivat olla yhteiskunnan, maiden ja koko planeettakulttuurin kanssaluomia. Katsotaanpa täydellistä esimerkkiä planeettadraamasta: poliittinen järjestelmä.
 
Maailmanne on huonolla tolalla, eikö vain? Tietysti on. Ja auktoriteettiasemassa on ihmisiä, jotka voisivat käyttää valtaansa ja tehdä maailmasta paremman paikan: poliitikot. Mutta ongelmana on, etteivät he koskaan tee sitä. He näyttävät aina sotkevan asiat ja tekevän tilanteesta pahemman. Mutta teille kerrotaan, että jos pelaatte draamassa mukana ja annatte sille energianne, nykyinen pelleryhmä voidaan korvata fokusoituneiden visionäärijohtajien tiimillä, jotka tekevät kaiken oikein. Niinpä teette sen. Annatte sille energianne. Hämmennätte esiin jokin uskomuksen sielunne syvyyksistä, aktivoidutte poliittisessa järjestelmässä, seuraatte debatteja ja lopulta menette äänestämään. Mutta jotenkin vuoden tai kolmen päästä löydätte itsenne taas siitä, missä olitte. Uudet fokusoituneet visionäärijohtajanne ovat muuttuneet pelleiksi, jotka tekevät samoja virheitä kuin aiempi sirkusesitys. Tai pahempia. Mitä teidän pitäisi tehdä? Uskoa tiukasti tähän nykyjoukkoon? Vai liittyä nousevaan kuoroon vaatimaan suurta poliittista muutosta syrjäyttääksenne nämä pellet ja korvataksenne heidät uudella ryhmällä, joka odottaa valmiina luvaten fokusoitunutta visionäärijohtajuutta?
 
Politiikka on täydellinen esimerkki draamasta, koska tiedätte kaikki tämän ja kuitenkin huomaatte antavanne sille energiaanne. Huomaatte edelleen lankeavanne uudestaan lauluun ja tanssiin ja uskotte draamaan.
 
Draamat voivat siis vaihdella hyvin laajasti. Ja niiden vaikutus voi vaihdella hyvin laajasti. Ne voivat tietysti vaihdella kovasti siinä, miltä ne vaikuttavat niitä esittäville. Mutta niillä kaikilla on yksi asia yhteistä. Niissä on kaikissa kyse uskomuksesta, että te ette voi olla onnellinen ja menestynyt, ennen kuin jokin kontrollinne ulkopuolinen asia muuttuu. Niissä on kaikissa kyse voimattomuutenne harhasta. Harhasta että olette uhri. Ja tämä harha on kaksinaisuuden kulmakivi. Draamat ja kaksinaisuus ovat erottamattomasti yhdessä.
 
Ja uskoisitteko, jos kertoisin, että on draamoja, jotka ulottuvat planeettakulttuurien rajojen yli? Draamoja jotka ovat galaktisia laajuudeltaan? Uskoisitteko, jos kertoisin, että on olentoja, joiden draama on "En ole koskaan onnellinen, ennen kuin koko galaksi on tahtoni alla"? Uskoisitteko?
 
Kyllä, on tosiaankin olentoja, joilla on sellaisia pyrkimyksiä suureen henkilökohtaiseen egoa tyydyttävään valtaan. Miten eriskummallista se onkaan?
 
Ja sitten on täysin vastakkaista draamaa: "En ole koskaan onnellinen, ennen kuin nuo pimeät sielut jotka haluavat meidät muut valtaansa, hillitään ja eliminoidaan."
 
Tämä kaksinainen draama toisten valtaan saamisesta ja sitä seuraava taistelu vapaudesta ovat raivonneet galaksissa aioneita. Se on ikivanha ja se on väsynyt.
 
Ja niin ystäväni, haluan kysyä teiltä. Haluatteko tulla imetyksi tähän draamaan? Sillä juuri nyt planeettakulttuurinne seisoo heräämisen partaalla. Ja kun heräätte, nostatte itse sitä karanteenia, mikä on pitänyt teidät erossa vuorovaikutuksesta avaruudessa matkustavien galaksin muiden osien kanssa.
 
Ja kun tämä tapahtuu, teitä ei enää suojaa kontaktittomuuden tietämättömyys. Teidät vedetään galaksin asioihin. Eivätkä nuo asiat ole pelkää suloa ja valoa. On siis näitä galaktisia draamoja. Osa niistä jaetaan kanssanne kanavointeina olennoilta, jotka puhuvat vapaudestaan taistelevien perspektiivistä. He haluavat teidän liittyvän heihin. Ja on varmasti niitä, jotka levittävät väärää informaatiota ja haluavat johtaa teitä harhaan. Mutta asian ydin on, että kumpikin puoli on mukana samassa suuressa draamassa. Ja kumpikin puoli haluaa teidän olevan linjassa oman aatteensa kanssa.
 
Ja tästä syystä puhun teille näistä asioista. Yllytän teitä, ystäväni, ajattelemaan hyvin huolellisesti, ennen kuin teidät imetään lisää draamoihin - ovat ne sitten henkilökohtaisia, kansallisia tai universaaleja. Muistakaa, että näiden draamojen ydin on, että ne viihdyttävät mieltänne, jotta voitte jäädä kaksinaisuuteen.
 
Jos haluatte jäädä kaksinaisuuteen, se ei ole minulle mikään ongelma. Nauttikaa sitten draamoista. Mutta jos haluatte herätä ykseyteen ja omaan luontaiseen voimaanne luojaolentona, niin teidän on tiedettävä, etteivät draamat palvele teitä.
 
On draamaa, mistä puhuin aiemmassa keskustelussa maan ulkopuolisen elämän paljastumisesta. Monet uskoivat ja uskovat edelleen. että he ovat onnellisia ja menestyneitä vasta, kun paljastuminen tapahtuu. Parhaillaan on jatkuvia draamoja planeettanne valtasalaseuran hillinnästä. Ja pian on muita uusia ja erilaisia draamoja. Yksi asia mihin voitte luottaa, on jatkuva draama-anti! Ja kun tämä vuosi lähenee loppuaan, on odotuksia siitä, mitä täytyy ja pitäisi tapahtua planeettaylösnousemukseen liittyen, ja siitä tulee yksi draama.
 
Ystäväni, en sano, että nämä ongelmat eivät ole todellisia ja ettei niitä tapahdu. Muutos on jatkuvaa. Se on kouriintuntuvaa. Ja se kiihtyy. Tiedätte tämän. Ja tänä aikana suuria muutoksia tapahtuu joka tasolla tässä universumissa. Tiedätte tämänkin. Puhun voimanne ottamisesta takaisin. Tulemisesta oikeaan harmoniaan sielunne kanssa. Lakkaamisesta uskomaan, että avaimet onneenne ja menestykseenne ovat jossain muualla kuin sisällänne. Lakkaamasta uskomaan, että te ette ole omien kokemustenne luoja. Tulemisesta täyteen oivallukseen siitä, miten te luotte todellisuutenne. Ja sidottuna monisyisesti tähän on tuleminen täyteen tietoisuuteen, että olette yhtä kaiken olevaisen kanssa.
 
Ja tämä siis oli ensimmäinen kohtani. Draamoja tapahtuu. Niiden tapahtuminen jatkuu niin kauan, kun on kaksinaisuustietoisuuden valitsevia olentoja. He nimittäin tarvitsevat draamansa pitääkseen itsensä erillisyydessä. Ja niin nykyiset draamat leimahtavat ja kuolevat, vain tullakseen korvatuksi eri muunnelmilla samasta teemasta "tarvitset tämän tai tuon kontrollisi ulkopuolisen asian muuttumista, jotta voit olla onnellinen ja menestynyt".
 
Draamoja siis tapahtuu. Mutta tämä ei merkitse, että teidän täytyy jatkaa itsenne hukkaamista niihin. Mutta tietysti haluatte edelleen elää tässä todellisuudessa, vai kuinka? Ja tämä todellisuus kaikkine kauniine iloineen perustuu erillisyyteen. Joten ette voi vain jättää erillisyyttä taaksenne. Ette voi vain päästää irti kaikista kokemuksistanne, ajatuksistanne, halustanne ja luomuksistanne ja "sublimoitua" takaisin ykseyteen. Teillä on unelmia ja pyrkimyksiä toteutettavana ensin … olenko oikeassa? Tietysti olen tai muuten ette enää eläisi täällä!

Mitä siis tehdä? Asutte todellisuusjärjestelmässä, mikä on luotu erillisyysharhasta. Tämä merkitsee, että on aina draamoja. Ja tämä tuo minut sen ytimeen, mitä haluan tarjota teille. Suuri salaisuus omaan onnellisuuteenne ja menestykseenne on sallia näiden draamojen jatkua ympärillänne ja löytää kuitenkin aito ja todellinen voima itsestänne, löytää ykseys itsestänne.
 
Ja silloin, ystäväni, jotain hyvin taianomaista tapahtuu. Kun sitoudutte tähän aidon voimanne löytämisen ja sisäiseen ykseyteen yhdistymisen prosessiin, maailma ympärillänne muuttuu. Tätä ette pysty täysin ymmärtämään tai uskomaan, ennen kun olette kokeneet sen. Mutta hyvin yksinkertainen totuus on, että maailma ympärillänne heijastaa aina täydellisesti teille takaisin sitä, mitä sisällänne on. Ja niinpä kun löydätte todellisen "sinun" sisältä, ympärillänne raivoavat draamat laantuvat ja tulevat jatkuvasti harmonisemmaksi ja rauhallisemmaksi. Kun löydätte suuren rakkauden itseänne kohtaan, myös draamoista ympärillänne tulee jatkuvasti rakastavampia ja iloisempia. Ja kun astutte täysin omaan voimaanne ja totuutenne, teistä tulee kriittinen osa sen muutoksen tuomisessa, mistä on kerrottu ja mitä on levottomasti odotettu ajan alusta saakka.
 
Ja siis, miten teette tämän? Miten elätte meluisassa, pelon täyttämässä ja levottomuuden valtaamien draamojen maailmassa ja silti siirrätte tietoisuutenne sisäänpäin, kohti ykseyttä, kohti oman luojaluontonne löytämistä?
 
Minä kerron.
 
On nimittäin sarja askelia, joita voitte ottaa edistämään heräämistänne ykseystietoisuuteen. Ja vien teidän niiden kaikkien läpi yksitellen.
 
Kriittinen ymmärrys tässä on, etten lupaa tulla pelastamaan teitä. En lupaa jotain itsenne ulkopuolella, mikä jonain tulevana päivänä tekee teistä onnellisen, menestyneen ja turvassa olevan. Koska niin kivalta kuin se ehkä kuulostaakin, se pitäisi tosiasiassa teidät vain heikossa uhritilassa. Erillisyydessä. Se estäisi teitä löytämästä oman todellisen voimanne ja oman yhteytenne äärettömyyteen ja jumaluuteen.
 
Niinpä tämän sijasta tarjoan teille kriittisiä opetuksia, joita olen opettanut Zingdadin ylösnousemuskoulussa. Annan ne teille tiivistetyssä muodossa, jotta voitte alkaa soveltaa näitä periaatteita elämäänne. Mutta tiedostakaa, että annan teille perusperiaatteet. Teidän on tehtävä valintoja ja teidän on tehtävä työ. Teidän on sitouduttava muutoksiin omissa ajatuksissanne ja uskomuksissanne. Teidän on tehtävä tekeminen. Ja käytettävissäni oleva aika näissä esityksissä on rajallinen. Voin antaa teille vain periaatteiden peruspääkohdat. Jos voitte tuntea näiden asioiden toimivan teillä, mutta tarvitsette lisäopastusta ja -neuvoja, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Zingdadiin saadaksenne intensiivisempää tai edistyneempää vuorovaikutusta, mitä minä voin antaa näissä esityksissä.
 
Mutta nyt "kuuteen pyhään askeleeseen". Niitä kutsutaan näin, koska joka kerta kun otatte nämä kuusi askelta, pääsette lähemmäs ykseystietoisuutta. Pääsette myös lähemmäs itsenne tuntemista oikeasti oman todellisuutenne luojaksi. Nostatte myös tietoisuustasoanne.
 
Ensimmäinen askel on nimeltään "hyväksyminen" ja tästä askeleesta puhun seuraavassa esityksessä.
 
Ja tämän myötä lähden nyt luotanne.
 
Rakastan teitä ykseyden sydämellä.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >