HomeViestejäZingdad8.7.2012 - Voimmeko luottaa galaktisiin?

8.7.2012 - Voimmeko luottaa galaktisiin?

VOIMMEKO LUOTTAA GALAKTISIIN?
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
8.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steve Beckow on tutkinut "The 2012 Scenario" -nettisivuillaan kysymystä, ovatko galaktiset olennot (maan ulkopuoliset älykkyydet, erityisesti ne jotka tarjoavat meille kanavoitua viisautta) luotettavia. Kun luen tämän kysymyksen, niin saan tutun nykäisyn, mikä merkitsee, että minun on avauduttava vastaanottamaan jotain. Se oli Adamun vastaus kysymykseen. Koska vastaus oli - kuten kaikki Adamun vastaukset - rikas ja siinä oli kerros toisensa jälkeen lisämerkityksiä ja -arvoa, halusin jakaa sen kanssanne tässä …
 
Adamu: Tervehdys sinulle ystäväni. Esität yksinkertaisen kysymyksen, mutta kuten tavallista, jos teemme tuolle kysymykselle oikeutta ja opimme mahdollisimman paljon siitä, niin meidän täytyy käyttää siihen vähän aikaa.
 
Vastaus on "ei, ette voi luottaa galaktisiin" ja "kyllä, voitte luottaa galaktisiin". Kenties vastaukseni ristiriitaisuus yllättää sinut? Salli minun selittää …
 
Miksi ET voi luottaa galaktisiin
 
Selkeyden saamiseksi salli minun kääntää kysymys ympäri ja kysyä: "Voitteko luottaa ihmisiin?"
 
Jos vain laittaisit itsesi ja energiasi kokonaan kenen tahansa satunnaisesti kohtaamasi ihmisen käyttöön ja armoille, niin kuinka kauan luulisit menevän, ennen kuin sinut on riisuttu kaikista henkilökohtaisista varoistasi ja sinua olisi käytetty hyväksi kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla? Ei kovin pitkään, eikö vain?
 
Et siis voi luottaa kaikkiin ihmisiin. Tuolla tiellä lepää katastrofi.
 
Mutta voit luottaa JOIHINKIN ihmisiin. Maan päällä on tietysti nyt monia ihmisiä, jotka ovat hyviä, ystävällisiä ja luottamuksen arvoisia ja joiden kelkkaan voisit hypätä luomaan yhdessä.
 
Ja sama pätee - ainoastaan paljon enemmän - niihin lukemattomiin yksilöityneisiin olentoihin, jotka osuvat luokkaan "galaktiset", koska galaktisia ovat teidän perspektiivistänne kaikki aistivat olennot, joita elää koko galaksissa - paitsi ihmiset. Siinä on paljon olentoja!
 
Jotkut galaktisista ovat melko matalaa tietoisuutta. Ja jotkut niistä pystyvät kulkemaan ajassa ja avaruudessa ja löytämään tiensä teidän planeetallenne. Jos vain toivottaisitte avosylin heidät tervetulleeksi ja antaisitte heille vapaan pääsyn planeetallenne ja sen kaikkiin resursseihin … no, se EI olisi parhaan etunne mukaista. Jotkut matalamman tietoisuuden olennoista käyttävät myös niitä psyykkisiä yhteyksiä, jotka ovat heidän käytössään kanavoinniksi kutsutussa muodossa. Siis noihin galaktisiin ei voi luottaa eikä myös heidän kanavoituihin viesteihinsä. Heidän viestinsä on suunniteltu ottamaan teiltä energiaa, heikentämään teitä ja tekemään teistä manipuloitavampia. Se on HEIDÄN parhaan etunsa mukaista … muttei selvästikään teidän!
 
Monet useammat galaktiset joko eivät piittaa teistä tai ovat puhtaan akateemisesti uteliaita - heillä ei joko ole kiinnostusta teitä kohtaan tai heidän kiinnostuksensa on vain tarkkailla puuttumatta asioihin, kun navigoitte tätä kriittistä aikaa matkallanne.
 
Sitten on niitä, jotka toivovat aktiivisesti teidän hyvinvointianne. Niitä jotka haluaisivat auttaa teitä kykenemillään tavoilla. Kuitenkaan jotkut heistäkään eivät ole kovin korkeaa tietoisuutta. "Hyvää tarkoittava" ei sinänsä merkitse korkeaa tietoisuutta.
 
Tämä muistuttaa minua lähetystyöntekijöistänne maapallon historiassa. Kaikkea hyvää tarkoittaen he toivat uskonnollisia viestejään heimoihmisille kaukaisissa paikoissa. Heidän motiivinsa olivat enimmäkseen hyviä. He uskoivat pelastavansa sieluja. Mutta todellisuudessa he toivat kulttuurillista hävitystä kaikkialle, minne menivät. Puhumattakaan sairauksista, joille ei ollut vastustuskykyä. Ja halusta lähetystyöntekijöiden tavaroita kohtaan, jotka syrjäyttivät toimivat heimokulttuuritavat. Ja tämä lähetystyöntekijöiden tunkeutuminen viitoitti tietä vieläkin tuhoavammalle tarjonnalle: tislattu viina, kyltymätön hamstraaminen, tuhoava teknologia ja aseet jne. Ja näin ollen on vain vähän epäilystä siitä, etteivät nämä heimosivilisaatiot hyötyneet vuorovaikutuksestaan lähetystyöntekijöiden kanssa!
 
Olisiko noiden heimoihmisten pitänyt avata tuo ovi lähetystyöntekijöihin luottamiseen? Voidaan varmasti väittää, ettei olisi pitänyt. Pointtini tässä on, että "hyvää tarkoittava" ei ole selvästikään sama asia kuin "parhaan etunne mukaista"! Ei lähetystyöntekijäihmisten tapauksessa eikä galaktisten tapauksessa.
 
Mutta tietysti on niitä galaktisia sivilisaatioita, jotka rakastavat syvästi teitä ja toimivat vain parhaan etunne mukaisesti. Keitä he ovat? He ovat niitä, jotka tietävät, että te ette ole "toisia". He tietävät, että te ja he olette kumpikin ikuisen ja kuolemattoman tietoisuuden hiukkasia. He tietävät, että te ja he olette todellisuudessa YHTÄ. He tietävät, että te ette todellisuudessa ole vähäisempiä kuin he. He tietävät, että teitä EI palvella parhaiten pelastamalla teidät. He tietävät, että hyvin, hyvin pian, kun olette valmiita, on todella upean keskinäisen vuorovaikutuksen aika. Vuorovaikutuksen tasavertaisina. NÄMÄ ovat olentoja, jotka eivät ainoastaan rakasta teitä, vaan toimivat myös vain KAIKKIEN osallisten parhaan edun mukaisesti.
 
Miten siis tiedätte, millaista olentoa kuuntelette? Mitä teidän pitää tehdä sellaisen kanavoidun olennon kanssa, joka väittää: "Puhun sinulle korkeammista ulottuvuuksista ja tulen luoksesi xyz-tähtijärjestelmästä"? Onko mahdollista, ettei tämä olento kerro totuutta? Onko mahdollista, että kanava vääristää viestiä? Onko mahdollista, että kanava keksii tämän täysin omasta mielikuvituksessaan? Kenties suurta itsepetosta? Tai onko mahdollista, että viesti on juuri sitä, mitä se näyttää olevan, eikä tapahdu mitään huijaamista?
 
Jos olet rehellinen, myönnät, että kaikki yllä oleva on mahdollista.
 
Miten siis tiedät eron?
 
Esitän sinulle, että ET tiedä eroa, jos etsit itsesi ulkopuolelta (esim. itse viestistä) TOTUUTTA, koska se ei ole ulkopuolellasi. On itse asiassa arvokas pieni "asia", mitä voidaan nimittää TOTUUDEKSI, mutta on paljon SINUN omaa totuuttasi. Ja jos siis haluat tietää, milloin luottaa (ja milloin olla luottamatta) galaktisiin, sinun on ensin löydettävä yhteys OMAAN totuuteesi. Vakuutan sinulle koko olemuksellani, että sinulle on pääsy omaan totuuteesi. Voit turruttaa ja hiljentää sen ja sitten unohtaa, että sinulla on se, tai voit kunnioittaa ja kuunnella sitä tarkkaavaisena ja näin kuulla sen puhuvan aina selkeämmin.
 
Totuutesi on "pieni ääni", joka puhuu sinulle joskus. Voit sallia sen tulla "suureksi ääneksi", jos haluat.
 
Ja niinpä kutsuisin sinua tästä eteenpäin affirmoimaan säännöllisesti seuraavaa itsellesi:
 
"Luotan ITSEENI ensin. Luotan omaan totuuteeni. Seuraan sydäntäni. Teen sitä, mikä on oikein minulle. Tunnen totuuden, kun kuulen sen."
 
Sano tämä itsellesi nyt. Ja sitten toista sitä itsellesi säännölliseesti, kun elät elämääsi. Sano se itsellesi, ennen kuin luet mitään kanavoituja viestejä. Sano se itsellesi, ennen kuin joku puhuu sinulle etkä ole varma hänen motiiveistaan. Sano se usein. Ja kun sanot sen, tule hyvin herkän tietoiseksi siitä, mitä tapahtuu sydämesi keskuksessa. Nimittäin juuri siellä, missä fyysinen sydänlihaksesi on, on myös olemuksesi energiakeskus, mikä yhdistää sinut kaiken ikuiseen ja äärettömään ykseyteen. Siellä olet yhteydessä jumalan tahtoon. Siellä voit päästä äärettömään viisauteen, äärettömään tietoon ja äärettömään luovuuteen.
 
Tule siis aina herkemmin tietoiseksi siitä, miltä tämä energiakeskus (nimeltään sydänchakra) TUNTUU, kun sanot yllä olevan affirmaation. Ja sitten jatka sen TUNTEMISTA, kun luet kanavointia tai kuuntelet toista ihmistä. Ja luota sitten tuntemukseesi ja toimi sen mukaisesti.
 
Nyt puhun sinulle "resonanssista". Tämä on hyvä sana, mutta vähän väärinkäytetty henkisissä piireissä. Silloin kun joku pitää toisen sanomasta, hän usein sanoo "resonoin sen kanssa". Tämä on surullista. Se vesittää sanan merkityksen. "Pitää" ei ole yhtä kuin "resonoida".
 
Jos olet akuutisti tietoinen sisäisestä totuudestasi, koska kuuntelet herkästi sydäntäsi, ja joku tarjoaa sinulle jotain, mikä on NIIN OIKEAA sinulle, että se saa sydämesi laulamaan, että tunnet hänen antavan äänen omille ajatuksillesi, niin olet "resonanssissa".
 
Sitten on muita ajatuksia, joita joku ehkä tarjoaa ja joista tunnet "ok, kuulostaa hyvältä, mutta se ei tunnu minulta". Se on sitten luultavasti HÄNEN totuutensa ja jotain, minkä voit antaa vain olla.
 
Joskus kohtaat jotain, mikä on suoraan "epäresonoivaa". Tällöin esimerkiksi kanavoitu olento ja kanavoija tekevät yhteistyötä manipuloidakseen sinua antamaan energiaasi, jotta he voivat ruokkia itseään, egoaan ja tarpeitaan sinun kustannuksellasi. Jos kiinnität huomiota, tämä tuntuu sinusta suoraan vastakkaiselta omalle totuudellesi - EPÄresonassina. Kiinnitä huomiota tuohon tunteeseen! Se merkitsee, että sinun sivuutettava tämä viesti pitemmittä puheitta.
 
Kun otetaan huomioon kaikki, mitä sanoin, sinusta tuntuu luultavasti vähän pessimistiseltä galaktisiin luottaminen. No, tässä annan sinulle hyviä uutisia ja hyvän neuvon myös.
 
Miksi sinun PITÄISI luottaa galaktisiin
 
Ensinnäkin, kuten olen maininnut yllä, jos kuuntelet tarkasti omaa totuuttasi, hiot tuota taitoa ja pian erotat, mikä on hyvää sinulla ja mikä ei.
 
Toiseksi, mitä tinkimättömämmäksi tulet, sitä enemmän kutsut vuorovaikutusta niiden kanssa, jotka ovat tinkimättömiä, ja vähemmän niiden kanssa, jotka eivät ole. Tinkimättömyys merkitsee:
 
TEET sitä, mitä OLET. SANOT sitä, AJATTELET sitä, MENET sinne, KOET sitä.
 
Ymmärrätkö? Puhun siitä, että koko olemuksesi on rivissä yhteen suuntaan ja yhtenevä aidoimman luonteesi kanssa. Kun teet tämän, lakkaat valehtelemasta itsellesi ja toisille. Puhut omaa totuuttasi. Mutta myös elät omaa totuuttasi joka ajatuksessa ja teossa. Koko SINÄ tulee harmoniaan sisimmän itsesi kanssa. Kun tämä tapahtuu, voit odottaa upeita asioita tapahtuvan elämässäsi. Sinusta tulee arvokas kanssaluoja ja toiset jotka ovat myös arvokkaita kanssaluojia, etsiytyvät luoksesi luomaan kanssasi. Ihmeitä seuraa.
 
Mutta emme puhu nyt tästä, joten salli minun pysyä tehtävässä. Haluan sanoa, että SINUN tinkimättömyytesi tai sen puute tuo sinut vuorovaikutukseen muiden kanssa - mukaan luettuna galaktiset - jotka ovat samanlaista värähtelyä.
 
Nimittäin merkittävin syy, miksi sinun pitäisi luottaa galaktisiin, on sama kuin syy, miksi sinun pitäisi luottaa koko elämään. Koska universumissa on perustavanlaatuinen sääntö:
 
"Saat sitä takaisin, mitä lähetät ulos."
 
Jokainen pikkuasia elämässä toimii tämän säännön mukaisesti. Se ei voi muuta. Voit luottaa ehdottomasti elämän peilaavan sinulle siinä, mitä näytät sille. Monille teistä tämä näyttää epätodelta, koska peilillä voi joskus olla todella pitkä viive. Tätä viivettä syyn ja seurauksen välillä kutsutaan "ajaksi". Aika erottaa tekonne universumin reaktioista. Ja joskus tämä ero on niin pitkä, että se voi kestää useita elämiä. Kun tämä tapahtuu, voit unohtaa, miten laitoit pallon liikkeelle, ja olla hyvin yllättynyt, kun se singotaan takaisin sinulle!
 
Voit tehdä tilanteessa tämän: tulla JUURI NYT hyvin, hyvin tietoiseksi siitä, mitä lähetät ulos. Lähetä ulos VAIN sitä, mitä haluat takaisin. Ja katso sitten, kun koko elämäsi transformoituu ja tulee iloisemmaksi ja rakastavammaksi. Sitten toiseksi, harjoita suurta hyväksyntää, anteeksiantoa ja kärsivällisyyttä, kun sinulle tulee takaisin asioita, joita et ymmärrä. Siis … et muista lähettäneesi tätä tai tuota asiaa? Ja kuitenkin se aiheuttaa sinulle tässä harmia! Ok.
 
Älä hyökkää elämää kohtaan aggressiivisesti! Teet tilanteesta vain pahemman! Hyväksy se ja käänny sisäänpäin. Mene sydämeesi ja kysy totuudeltasi: "Mikä on se syvä, syvä tekemäni valinta, mikä sai tämän tapahtumaan elämässäni?" Odota vastausta. Kuuntele sitä. Ja sitten kun se tulee (se voi viedä aikaa), luota siihen ja toimi vastaavasti. Kun löydät valinnan, mikä on johtanut negatiiviseen tai tuskalliseen tulokseen, on aika tehdä uusi päätös, mikä on rakastavampi. NÄIN parannat tuskaa. Et iskemällä takaisin!
 
Tällä tavalla eläminen MUUTTAA elämääsi suurenmoisilla tavoilla!
 
Ja mikä tärkeintä, tämän tekeminen näyttää sinulle hyvin kiistämättömällä tavalla, että VOIT LUOTTAA ELÄMÄÄN. Jos elät näin, näet omina elämänkokemuksinasi, että koko elämä heijastaa aina sinua takaisin itsellesi. Saat takaisin sen, mitä lähetät ulos. Tai toisin ilmaistuna, teet sen itsellesi, mitä teet toiselle. Niin on aina.
 
Ja jos koko elämä on tällaista, niin galaktiset eivät voi olla yhtään erilaisia!

Rakas ystävä, olette nyt valintaikkunassa. Sitä tämä kriittinen aika ihmishistoriassa merkitsee. Te valitsette yksilöinä nyt, millaisen todellisuuden koette seuraavassa luomissyklissä. Valitsette tämän sillä, mihin laitatte energianne: mitä teette, mitä ajattelette ja mitä sanotte. Tällä tavalla muutatte henkistä taajuuttanne. Jos välität yhtään vanhasta kunnon Adamusta, niin anoisin sinua sielusi suuremman hyvinvoinnin vuoksi siirtymään suoraan oman totuutesi kuuntelemiseen ja luottamiseen. Tulemaan aina vain tinkimättömämmäksi ja yhtenevämmäksi. Ja luopumaan halusta saada joku ulkopuolinen olento pelastamaan ja sanomaan sinulle, mikä on varmasti totta sinulle.
 
Luota OMAAN sisäiseen totuuteesi ennen kaikkea!
 
Tämän myötä lähden luotasi.
 
Rakastan sinua ykseyden sydämellä.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >