HomeViestejäZingdad10.5.2012 - Ykseystietoisuuden etuja

10.5.2012 - Ykseystietoisuuden etuja

YKSEYSTIETOISUUDEN ETUJA
Adamu puhuu, osa 6
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
10.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille, ystäväni. Olen Adamu Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
Jatkan nyt keskustelusarjaamme ykseystietoisuudesta.
 
Ykseystietoisuuden saavuttaminen itsellenne on kuin upealle matkalle lähtemistä. Niin ihmeellinen kuin tämä sisäinen itsensä löytämismatka onkin, se on silti matka. Ja ennen kuin ryhdytään johonkin niin aikaa ja energiaa kuluttavaan kuin tämä, on oltava varma, että oikeasti halutaan tehdä se. Siis hyvin oikeudenmukainen ja looginen kysymys olisi: "Miksi haluaisin saavuttaa ykseystietoisuuden itselleni?" Tai toisin ilmaistuna: "Mitä ovat ykseystietoisuuden edut?" Ja tästä haluan puhua kanssanne tänään. Ja sitten tämän esityksen lopussa näytän teille nopean tekniikan, mitä voitte käyttää ollaksenne varma, pitäisikö teidän valita ykseystietoisuus itsellenne. Jatkokeskusteluissa kerron teille käytännöllisesti, miten voitte alkaa kulkea tätä matkaa ykseystietoisuuteen.
 
Mutta ennen kuin jatkamme, niin jos et ole jo katsellut toisia tämän sarjan videoita (tai lukenut puhtaaksikirjoituksia), saanko pyytää sinua tekemään sen ensin? Saat erittäin paljon enemmän irti tästä videosta kastelemalla sarjan oikeassa järjestyksessä.
 
Mutta nyt takaisin käsillä olevaan aiheeseen: ykseystietoisuuden edut.
 
1. Harhakuvien läpi näkeminen
 
Totuus on, että kaikki on yhtä ja pelaamanne erillisyys- ja kaksinaisuuspeli on harhaa. Kun saavutatte ykseystietoisuuden, alatte siis nähdä harhakuvien läpi ja tulette tietoisemmaksi totuudesta asioissa. Ja se on itsessään suuri etu - että tiedätte totuuden sen sijaan, että jatkatte harhakuvien uhrina olemista.
 
2. Oman totuutenne löytäminen
 
Kun löydätte tämän perustotuuden kaikesta - että kaikki on yhtä - harmonisoidutte korkeamman itsenne ja tärkeimmän lähdeluojan kanssa. Ja niinpä sitten alatte löytää totuuden myös omasta olemuksestanne. Löydätte vastauksia peruskysymyksiin, joihin ei voi vastata puhtaalla logiikalla tai rationaalisella ponnistelulla, kuten: miksi olen täällä, mikä on elämän tarkoitus, erityisesti minun tarkoitukseni? Ja niin alatte löytää, kuka oikeasti olette. Ja tämä ei ole mikään tilapäinen juttu!
 
3. Aidon voimanne löytäminen
 
Koska sen löytäminen, kuka oikeasti olette, merkitsee sen löytämistä, että olette valtavan voimakas luojaolento. Olennot jotka ovat syvimmillä erillisyydessä ja kaksinaisuudessa, kaipaavat hyvin usein voimaa/valtaa. Mutta löydätte jotain erilaista. Löydätte, että teillä on voima luoda ja kanssaluoda koko todellisuutenne. Tämä ei ole sellaista egolle tyydytystä tuottavaa valtaa toisista, mitä kaksinaisuuden olennot haluavat. Kyse on sinusta, joka ilmaisee todellista luonnettaan lahjana kaikelle elämälle ympärillään. Sinulle on oikein ja hyvä tehdä tämä. Etkä myöskään loukkaa tai vahingoita siinä toista.
 
Ja lisäksi erillisyydessä olevat eivät koskaan löydä tyydytystä tai rauhaa, vaikka saisivat kuinka paljon egovoimaa. He eivät tunne eheyttä ja kokonaisuutta. Heillä ei ole koskaan riittävästi. Mutta silloin kun olette oikeassa suhteessa ykseyden kanssa, tunnette aina rauhaa, tyydytystä, kokonaisuutta ja eheyttä. Teillä on aina kaikki tarvitsemanne ja tunnette aina sellaista runsautta, että teillä on enemmän kuin riittävästi. Tämä tuo minut seuraavaan kohtaan.
 
4. Yhteys, yhteenkuuluvuus, rauha ja ilo
 
Ykseystietoisuuden saavuttaminen merkitsee olemista täydellisessä yhteydessä kaiken elämän kanssa. Se merkitsee, ettei enää koskaan tunne erillisyyden särkevää tuskaa. Tunnette todellista yhteenkuuluvuutta. Teitä ympäröi joka puolella lähimmät ja rakkaimmat, jotka ovat todellista sieluperhettänne. Särkevästä yksinäisyydestä mikä on kaksinaisuuselämän tunnusmerkki, tulee teille menneisyyden asia. Muisto ihmeteltäväksi.
 
Ettekä ole erossa myöskään tunteistanne. Opitte tosiaan, että tunteenne ovat sama kuin värit ja öljyt mestarimaalarille. Havaitsette, että voitte valita tunteenne ja käyttää niitä työkaluna haluamienne kokemusten ja lopputulosten luomiseen. Sillä siihen tosiaankin tunteet oli aina tarkoitettu: energialiikettä joka motivoi henkitodellisuuttanne, mikä sitten ilmentyy fyysiseen todellisuuteenne. Teidän pitäisi valita ne ja käyttää niitä luomiseen. Ja näin tullee olemaan. Ja tämä on yksi ykseystietoisuuden lahjoista. Teillä ei siis koskaan enää ole syytä olla tuntematta syvintä rauhaa ja rajatonta iloa.
 
5. Eläminen myötätuntoisessa maailmassa
 
Yksi suurimmista eduista harhakuvien läpi näkemisessä on, että alatte nähdä tarkkaan, missä ja miten toiset ehkä yrittävät johtaa teitä harhaan. Näette heidän valheidensa läpi. Ja niistä monimutkaisista valhejärjestelyistä joita kutsutaan politiikaksi, taloudeksi, uskonnollisiksi järjestöiksi jne., tulee hyvin selvästi sitä, mitä ne ovat. Lakkaatte lumoutumasta näistä lipeväkielisten humpuukimyyjien rivistöistä. Lakkaatte antamasta energiaanne niille. Vetäydytte niiden energiapeleistä. Ja sitten alatte nähdä ympärillänne enemmän ja enemmän kauniita sieluja - sellaisia jotka teidän tapaanne ovat omassa totuudessaan, jakavat rehellisesti, jakavat suurimman lahjansa ja tarjoavat energiaansa ja rakkauttaan epäitsekkäästi.
 
Kun löydätte ykseystietoisuuden, löydätte muita, jotka löytävät ykseystietoisuuden. Ja tunnistatte toisenne ja kutsutte toisianne veljiksi ja sisariksi. Tunnette heidät todelliseksi sieluperheeksenne. Ja tiedätte, että näiden ihmisten kanssa haluatte olla tekemisissä, heidän kanssaan tehdä bisnestä, jakaa energiaa ja luoda yhdessä - jakaa seikkailunne, jakaa rakkautenne. Ja kun teette sen, useammat ja useammat löytävät teidät. Ja vuorovaikutuspiirinne laajenee. Ja hitaasti - kuitenkin nopeammin kuin ajattelette - havaitsette olevanne tekemisissä vain sellaisten kanssa, jotka kunnioittavat energiaanne ja pyrkivät kohtelemaan teitä aina reilusti, ystävällisesti ja myötätuntoisesti, kohtelemaan teitä niin, kun haluavat itseään kohdeltavan. Kuten tekin teette.
 
Ja kaikki tämä on vain hitunen ykseystietoisuuden varhaisista lahjoista ja nautinnoista. On monia muita asioita, joita saatte kulkiessanne tätä tietä ykseyteen. Tässä on joitain esimerkkejä.
 
6. Muukalaisten paljastuminen teille
 
Galaktisen perheenne tapaaminen on yksi ehdoton vääjäämättömyys ykseystietoisuuden saavuttamisesta. Mutta parasta on se, että tapaatte ne naapurit, jotka ovat itse ykseystietoisia. Tämä on todellinen takuu siitä, että kohtaamienne sielujen aikeet ovat korkeimpia ja puhtaimpia.
 
7. Telepatia
 
Se mitä kutsutaan telepatiaksi, on itse asiassa ykseystietoisen sielun normaali kommunikointitapa. Sillä jollain tasolla olemme kaikki saman suuren mielen unia ja ajatuksia, joten silloin on melko helppoa jakaa ajatuksia halutessamme. Ja tavatessanne galaktisia naapureitanne, teille ei ehkä ole yllätys, että havaitsette heidän kommunikoivan kanssanne telepaattisesti. Mielestä mieleen ja sydämestä sydämeen.
 
8. Translokaatio
 
Translokaatio on yksi ykseystietoisuuden etu. Kaikki aika on yhtä aikaa, kaikki paikka on yhtä paikkaa ja kaikki energia on yhtä energia. Tämän vuoksi tulee mahdolliseksi ilmentää sopiva keho sinne, missä haluatte olla. Korkeamman järjestyksen olennot tekevät tätä koko ajan.
 
Mutta näette, että tosiasiassa kaikki on oikeasi yhtä. Niinpä harmonisoituminen mihin tahansa muuhun on harmonisoitumista johonkin harhakuvaan. Ja harmonisoituminen harhakuvaan on uskoa johonkin, mikä näyttää väliaikaisesti todelta. Lyhyen ajan tämä "elättää" teidät ja sitten sen tilapäisyys näyttäytyy ja pettyneenä ja inhoten luovutte siitä ja alatte taas yrittää löytää jotain muuta, mitä on todempaa. Ja niin voitte jatkaa ikuisuuden "pysähdy ja lähde" -törmäilyautosuhdetta totuuden kanssa. Tai voitte lakata antamasta itsellenne piisakaniskuja totuuden etsinässänne ja harmonisoitua yksinkertaisesti juuri nyt sen kanssa, mikä on ikuisesti totta.
 
Voitte alkaa ymmärtää, miten ja miksi kaikki on yhtä, ja voitte alkaa elää ja käyttäytyä yhdenmukaisesti tämän kanssa. Ja tämä sallii teidän lentää totuuspolulla ohi sähköautoista. Polkunne on suora ja todellinen. Ja tämän tuloksena löydätte itsenne nopeammalta ja suoremmalta raiteelta korkeammille tietoisuustasoille. Löydätte itsenne niiden suurenmoisten olentojen seurasta, joilla on valtava tietoisuus ja jotka luovat koko universumin käsittäviä todellisuuksia, ja kykenette työskentelemään niiden kanssa toteuttaaksenne kauneimmat ja ihmeellisimmät luomukset, joita sydämenne voi haluta. Ja sitten kun on juuri sellaista, kuin haluatte, voitte leikkiä noissa todellisuuksissa ja nautiskella siitä, mitä ne tuovat teille.
 
Tämä kuulostaa minusta miellyttävämmältä kuin leikkiminen todellisuudessa, mitä ette ymmärrä ja mikä tuo teille tuskaa ja hämmennystä ja ympäröi teidät ristiriidoilla ja kurjuudella. Eikö vain?
 
No niin, olen oikeasti koskettanut vain jotain ykseystietoisuuden etuja. Nämä ovat joitain asioita, joita voitte kokea kulkiessanne tuota polkua Kotiin. Mutta tosiasia on, että polku Kotiin on teille jokaiselle yhtä ainutlaatuinen, kuin te olette. Toinen tosiasia on, että joka ikinen tietoisuushiukkanen palaa vääjäämättä lopulta ykseyteen, koska ei ole mitään muuta paikkaa, minne mennä! Siis oikeasti kyse on vain siitä päätöksestänne, haluatteko vetelehtiä kaksinaisuudessa taas uuden kierroksen tätä todellisuutta. Tämä voi tietysti merkitä monia lisäinkarnaatioita kaksinaisuuteen, koska kaksinaisuuden luonne on kuin juoksuhiekkaa - mitä enemmän kamppailet ja taistelet vastaan, sitä syvemmälle vajoat.
 
Olet siis nyt tilaisuusikkunassa. Se tosiasia, että ylipäätään kuuntelet näitä esityksiä, merkitsee, että olet valmis kuulemaan tämän viestin. Ainakin arvioit sitä. Ja tässä on siis tilaisuutesi, valintahetkesi - jos et ole jo valinnut. Tässä ja nyt voit valita tai vahvistaa valintasi astua päättäväisesti ja rohkeasti ykseyspolulle.
 
Oletko valmis tuohon valintaan? Katsotaanpa. Tarkistetaan syvin totuus, mikä lepää sydämessäsi. Teet sen näin:
 
Vedä syvään, syvään henkeä. Varmista, että täytät keuhkosi pallealihakseen asti, vatsasi yläpuolella. Ja anna tuon hengityksen mennä ja samaan aikaan päästä irti kaikesta hämmennyksestä ja epäilystä sisälläsi.
 
Ja hengitä taas rauhassa ja selkeydessä, vetäen sisään, kunnes keuhkosi ovat täynnä. Ja hengitä hitaasti ulos, päästäen irti kaikista peloista, jotka peittävät todellisen tietämisesi.
 
Vedä vielä kerran syvään henkeä rauhassa ja luota itseesi. Ja päästä hitaasti irti, hengittäen ulos viimeisetkin rippeet itse-epäilystä, mitä kannoit.
 
Tuo nyt tietoisuutesi sydämeen. Ota hetki aistiaksesi tuo vakaa ja rytmikäs jyskytys rinnassasi. Ja kun teet sen, tule tietoiseksi energiasydämestäsi. Tätä kutsutaan usein sydänchakraksi. Kun tunnet syvimpiä ja rakastavimpia tunteita jotain rakasta olentoa kohtaan, tunnet sen energiasydämessä. Keskity siis tuohon paikkaan olemuksessasi: ehdottoman rakkauden keskukseesi.
 
Tämä on olemuksesi todellinen keskus. Tällä olet yhteydessä suoraan kaiken ykseyteen. Täällä voit päästä äärettömään viisauteen, äärettömään myötätuntoon, äärettömään luovuuteen ja äärettömään tietoon.
 
Nyt pääset siihen viisauteen ja tietoon ja selvität, mikä sinulle oikein tehdä seuraavaksi. Se toimii näin. Pysyt hyvin tietoisena siitä, miltä energiasydämesi tuntuu, samalla kun pidät kahta vastakohtaista ajatusta mielessäsi ja vertaat niitä. Näe, mitä sydämesi sanoo.
 
Tunne siis sydämesi ja sitten pidä tätä ajatusta mielessäsi: "Minulle on oikein pysyä kaksinaisuudessa monta elämää vielä ja osallistua valon ja pimeyden ikuiseen taisteluun." Tunne oma sydämesi ja tee sitten tuo toteamus mielessäsi ja näe, miltä se tuntuu sinusta. Tuntuuko se hyvältä ja oikealta sinusta? Sanotaan se vielä.
 
Sano se tällä kertaa mielessäsi kanssani: "Minulle on oikein pysyä kaksinaisuudessa monta elämää vielä ja osallistua valon ja pimeyden ikuiseen taisteluun."
 
Ok. Muista, miltä tämä tuntuu sydämessäsi, mutta päästä nyt irti tuosta ajatuksesta, jotta voimme kokeilla vastakkaista ajatusta.
 
Taaskin tunnet energiasydämesi, samalla kun pidät tätä seuraavaa ajatusta mielessäsi: "Minulle on oikein kulkea ykseyden polkua nyt ja alkaa herätä suoraan siihen tosiasiaan, että olen yhtä kaiken elämän kanssa, yhtä planeetan kanssa, yhtä luonnon kanssa ja yhtä kaikkeuden ikuisen luojan kanssa?"
 
Taaskin tunnustele sydäntäsi hyvin tarkkaan. Tuntuuko se oikealta ja harmoniselta? Vai saatko kenties pienen jännityshypyn? Vai tuntuuko tämä kaikki väärältä sinulle?
 
Kokeile sanoa toteamus vielä mielessäsi kanssani: "Minulle on oikein kulkea ykseyden polkua nyt ja alkaa herätä suoraan siihen tosiasiaan, että olen yhtä kaiken elämän kanssa, yhtä planeetan kanssa, yhtä luonnon kanssa ja yhtä kaikkeuden ikuisen luojan kanssa?"
 
Ok. Vertaa nyt niitä tunteita, mitkä sait sydämeesi näistä kahdesta toteamuksesta. Kumpi on oikein sinulle?
 
Jos se on jälkimmäinen, niin toivotan sinut tervetulleeksi matkalle Kotiin. On paljon enemmän, mitä haluan kertoa sinulle, mutta pelkäänpä, että sen täytyy odottaa seuraavaa esitystä tässä sarjassa. Sillä tosiaan silloin alan kertoa teille, miten voitte alkaa kulkea tätä polkua ykseyteen. Tuon päätöksen tunteminen sydämessäsi on aivan ensimmäinen askel. Seuraavaksi näytän teille muutaman seuraavan askeleen pitämään teidät tiukasti polulla kotiinpäin.
 
Mutta taas kerran, toivotan sinut tervetulleeksi. Olet tervetullut Kotiin.
 
Ja tällä toteamuksella minun on lähdettävä, kunnes puhumme taas. Rakastan teitä ykseyden sydämelläni.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >