HomeViestejäZingdad27.3.2012 - Kaksinaisuustietoisuudesta ykseystietoisuuteen

27.3.2012 - Kaksinaisuustietoisuudesta ykseystietoisuuteen

KAKSINAISUUSTIETOISUUDESTA YKSEYSTIETOISUUTEEN
Adamu puhuu, osa 4
 
Kirjoittanut Zingdad (zingdad.com)
27.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaikille. Olen Zingdad. Olen viime aikoina saanut teiltä monia pyyntöjä siitä informaatiosta, miten nostat värähtelysi ykseystietoisuuteen. Joillekin teistä kyse on tietoisuutenne nostamisesta tullaksenne tietoiseksi galaktisista naapureista, monilla muilla on kyse pelkästään halusta tavoitella omaa henkistä kasvuanne. Haluaisin puhua tästä kysymyksestä omasta perspektiivistäni, ennen kuin menen pois tieltä ja annan myös Adamun puhua tästä aiheesta.
 
Tähän saakka useimmat meistä ovat tavoitelleet positiivista polariteettia. Tätä kutsutaan myös toisten palvelemiseksi tai kenties rakkaus- ja valotietoisuudeksi. Yksi syy positiivisen polariteetin viehättävyyteen on, että se sallii meidän laittaa "pahat" asiat elämässä ulkopuolellemme. Niputamme sen kaiken yhteen pimeisiin sieluihin ja itseoikeutetusti tuomitsemme nämä pimeät sielut ja pidämme itseämme niiden yläpuolella, kun istumme täällä valossa ja leivomme muffinsseja toisillemme.
 
Mutta voimme onnistuneesti jatkaa tämän asenteen pitämistä vain olemalla haluton katsomaan pimeyttä omassa sielussamme. Kätkemme itseltämme, että mekin kykenemme vahingoittamaan, ja torjumme pelokkaat, vihaiset, negatiiviset ja tuhoavat ajatukset ja tunteet, joita on sisällämme. Olemme huolellisesti piittaamatta kaikista vammoista, joita olemme aiheuttaneet toisille, ja erottaudumme omasta menneisyydestämme - tässä elämässä ja aiemmissa - missä olemme aiheuttaneet vahinkoa toisille.
 
Tämän harhakuvan ylläpitämiseksi, että olemme vain valoa, periaatteessa jaamme itsemme kahtia ja sitten rakastamme vain toista puolikasta ja erottaudumme toisesta. Kaikki tämä sen vuoksi, että voimme taputtaa itseämme selkään ja kertoa itsellemme, miten hyvä olemme, samalla kun tuomitsemme toiset siitä, miten pahoja he ovat. Se on hyvin viettelevää, eikö vain? Tiedän, koska olen myös ollut siinä, ja edelleen joskus haluan ajatella niin.
 
Mutta olen ollut kaksinaisuudessa riittävän pitkään nähdäkseni, ettei tuo ajattelu ole ainoastaan itsepetosta, vaan se on myös itsensä tuhoamista. Olen nähnyt, että omassa elämässäni jokaisella psyykkisellä, henkisellä, tunnepuolen ja fyysisellä traumallani oli juuret jossain kaukaisessa, kauan sitten unohdetussa valinnassa, minkä tein tuomitakseni ja torjuakseni jonkun osani, koska päätin sen olevan väärä ja ei-rakastettava. Syvämeditointi ja mennen elämän regressio on sallinut minun nähdä tämän. Nämä menetelmät ovat sallineet minun löytää omaan psyykeni monet rikkoutuneet, loukkaantuneet ja ei-rakastetut sirpaleet ja sitten rakastaa niitä, parantaa ne ja tuoda ne takaisin kotiin eheyteen. Joka kerta tämä on tuonut minulle syvällistä parantumista.
 
Eikä näin ole vain minulla. Olen nyt jonkin aikaa tarjonnut parannuspalvelua nimeltään "sielun eheyttäminen" ja minulla on ollut etuoikeus nähdä, miten täsmälleen tämä sama dynamiikka ilmenee uudestaan ja uudestaan kaikilla, joiden kanssa olen työskennellyt: syvään juurtuneita ja usein ikivanhoja valintoja ja lupauksia, jotka perustuvat kaksinaisuustietoisuuden aiheuttamaan murtumaan sielussa. Tuo murtuma pysyy meissä ja jatkaa tuskan ja epämukavuuden aiheuttamista, kunnes olemme halukas ja kykenevä päästämään irti tuosta päätöksestä ja pääsemään uuteen ja rakastavampaan päätökseen, mikä perustuu ykseystietoisuuteen. Kun teemme sen, todellinen paraneminen alkaa välittömästi.
 
Ja niin tulen vankkaan johtopäätökseen: kaksinaisuustietoisuus satuttaa meitä ja tappaa meidät. Elämän jakaminen kuvitteelliseen hyvään ja pahaan, oikeaan ja väärään, rakastettavaan ja ei-rakastettavaan on hyvin itseä tuhoavaa. Voit tehdä sen. Mutta se maksaa. Ja koska elämme kaksinaisuustodellisuudessa, olemme kaikki tehneet tätä. Ja jos katsomme ympärillämme sitä sotkua, mitä olemme tehneet elämästämme ja maailmastamme, niin ei ole epäilystäkään, että maksamme noita kustannuksia. Jokainen meistä maksaa henkilökohtaisesti kustannusta pelolla, vihalla ja tuskalla, kehomme on sairas siitä ja suhteemme rakkaiden kanssa kamppailevat sen vuoksi. Ja laajempi yhteiskuntamme maksaa myös siinä tavassa, millä sallimme yritysten kohdella raa'asti planeettaamme ja poliitikkojen aiheuttaa jakautumista ja sotaa kansojen välille. Tämä kaksinaisuusajattelu kirjaimellisesti tappaa meitä ja tuhoaa maailmaamme.
 
Niinpä itse olen päättänyt siirtyä kaksinaisuustietoisuudesta ykseystietoisuuteen. Olen ottanut melko monta askelta siihen suuntaan ja kerron hurmioituneena, että jokainen askel minkä onnistun ottamaan tuohon suuntaan, tuo minulle suurempaa rauhaa, iloa, parantumista ja eheyttä. Löydän kaikenlaisia hämmästyttäviä asioita elämän tavasta toimia - ja itse asiassa voimme kaikki olla haluamamme elämän voimakkaita kanssaluojia, jos vain heräämme tuohon tosiasiaan. Tämä ja paljon muuta lepää tiellä ykseystietoisuuteen.
 
Minulla matka alkoi, kun palasin maan pinnalle itseni osalta. Se merkitsi omien "sisäisten demonieni" järkähtämätöntä tarkastelua ja sitten niiden omistamista, rakastamista, parantamista ja integroimista. Tämä on vielä kaukana valmiista osaltani, mutta kulkiessani alan havaita jotain hämmästyttävää: ne mikä näyttivät "sisäisiltä demoneilta", olivat vain omia pelästyneitä, loukkaantuneita ja eksyneitä osiani. Ja kun paransin ne ja toin ne takaisin oman rakkauteni valoon, havaitsin, että ne pitivät kädessään sieluni kallisarvoisimpia lahjoja. Joitain parhaita osiani oli kadotettu näiden osien myötä. Yksi löytämäni asia oli todellinen myötätunto toisia kohtaan. Nimittäin menneissä elämissäni - ja myös tässä elämässä - olin tehnyt todella satuttavia asioita toisille. Olen varmasti ollut pimeydestä. Ja kun tuon sen takaisin itseeni, käsitän, etten voi tuomita toisia siitä, että he ovat siinä nyt. Olin itse siinä aiemmin ja he esittävät tuota samaa draamaa nyt. Ja se opettaa minulle myötätuntoa!
 
Ja myös ne jotka ovat kiinni uhridraamassa. Olen ollut siinäkin. Olen ollut uhri ja tiedän, millaista se on. En siis voi tuomita niitä, jotka tekevät sitä nyt. Tunnen vain myötätuntoa. Olen ollut negatiivisessa polariteetissa ja olen oppinut, miten pahalta se voi tuntua. Muistan sen hyvin. Olen ollut myös positiivisessa polariteetissa ja esittänyt pelastajaa. Se hämmensi minua yrityksessäni olla hyvä ja lempeä toisten pelastaja, ettei se näyttänyt koskaan toimivan haluamallani tavalla. Miten kovasti tahansa yritin, löysin itseni jatkuvasti tanssimasta negatiivisen polariteetin edustajien kanssa - nimittäin nämä kaksi asiaa kulkevat yhdessä! Ja näin löysin itseni jatkuvasti myös niiden uhrina, joita yritin pelastaa - kunnes käsitin, että tämä ei toiminut minulla ja löysin taas sielun jalokiven.
 
Löysin sen viisauden, että huolimatta siitä suuresta myötätunnosta, mitä tunsin, tämä tanssi ei ollut minun tanssiani. En ole täällä pelastamassa ketään. Toisten pelastaminen ei vain toimi. Tämä viisaus opettaa minulle, että voin muuttaa vain itseäni. Mutta jos herään itse ja elän sen muutoksen, minkä haluan nähdä maailmassa, niin melkein taianomaisesti löydän itseni auttamasta toisia, jotka yrittävät myös herätä. En tee tätä tietenkään pelastamalla ketään, vaan osoittamalla heitä aina oman totuutensa suuntaan ja itsensä parantamiseen. Ja kun teen sen, löydän lisää omaa totuuttani ja parannan lisää itseäni.
 
Tätä siis teen. Olen matkalla ykseyteen ja jaan sitä, mitä tiedän ja mitä löydän kulkiessani.
 
Viisauden ja myötätunnon lisäksi yksi monista sielun jalokivistä, joita olen löytänyt, on se tosiasia, että me jokainen luomme hyvin tehokkaasti omaa todellisuuttamme ajatuksilla ja uskomuksilla itsestämme. Liittymällä yhteen tekemään tätä luomme yhdessä hyvin kirjaimellisesti todellisuuden, missä elämme. Havaitsen, että on tiettyjä työkaluja, joita voimme käyttää tullaksemme tietoisemmaksi tästä todellisuuden luomisprosessista ja oppiaksemme luomaan enemmän sitä, mitä haluamme, ja vähemmän sitä tuhoavaa ja tuskallista sotkua, mille kenties tällä hetkellä annamme luovia energioitamme.
 
On monia muita vastaavia sielun jalokiviä ja jokainen löytää omansa kulkiessaan. Mutta pointtina on, että kun alamme todella harmonisoitua Lähteen kanssa - ei vain tämän kaksinaisuuden onnellisen ja hattaraisen rakkaus- ja valopuolen kanssa, vaan koko Lähdeykseyden - niin Lähde-energia alkaa virrata lävitsemme. Löydämme parannusta, yhteyttä, yhteenkuuluvuutta, aitoa voimaa, taikaa, ihmeitä ja mysteeriä. Ja tämä on alku matkallamme kotiin ykseyteen.
 
Halusin kertoa tämän teille omasta perspektiivistäni - toisen ihmisen perspektiivistä, joka on täällä maaplaneetalla kanssanne. Vaikka korkeampien ulottuvuuksien olennoilla on paljon viisautta ja totuutta jaettavana, he kenties tuntuvat olevan vähän kaukana meistä, jotka puurramme täällä maaplaneetalla. Niinpä jaan kanssanne vähän omaa perspektiiviäni, ennen kuin taas kerran annan estradin Adamulle ja hänen viisaudelleen ja opetuksilleen.
 
Seuraavassa videossani menen pois tieltä, jotta Adamu voi kertoa käytännön neuvoja joistain erityisasioista, joita voimme tehdä värähtelymme nostamiseksi ykseystietoisuuteen.
 
Tietoja aiemmista videoista, uutiskirjeestä …
 
Odotan innolla matkan jakamista kanssanne ykseyteen.
 
Kiitos katselemisesta.
 
Olen Zingdad.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >