HomeViestejäZingdad20.12.2011 - Adamun ja monadiolennon esittely

20.12.2011 - Adamun ja monadiolennon esittely

ADAMUN JA MONADIOLENNON ESITTELY
 
Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
20.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
Monet ovat kysyneet, mitä tämä merkitsee: Plejadien sivilisaation monadiolento. Haluaisin tässä kohtaa käyttää hetken selittääkseni lyhyesti ja yksinkertaisesti sitä. Se on tätä:
 
Korkeammasta perspektiivistä on joukko suuria, hyvin monimutkaisia henkiolentoja, jotka ovat yhdessä luoneet tämän koko universumin. Yhdessä he ovat ilmaisseet itsensä kaikille monille ulottuvuustasoille, jotka muodostavat tämän universumin. Jokainen näistä on monadiolento ja puhun yhden sellaisen puolesta. Olemme läsnä tämän universumin joka tasolla, mukaan luettuna kolmas ulottuvuus mistä parhaillaan löydätte itsenne. Ja tosiaankin on niin, että maaplaneetalla on tällä hetkellä ihmisiä, jotka ovat henkisesti Plejadi-perheen tähtisiemeniä. Nämä, monadiolennon ajatukset ja unet, eivät luultavasti tiedä tätä ja jos tietävät, heillä ei luultavasti ole paljon hyödyllisiä muistoja tässä suhteessa. Tämä johtuu siitä, että kaikki jotka astuvat 3D-tiheyteen, verhotaan syvään unohdukseen. Mutta se on toinen aihe.
 
Tällä erää haluan sanoa vain, että keskuudessanne on plejadilaisia sieluja. Monet tätä viestiä kuuntelevat ovat itse sellaisia. Ja yhdestä perspektiivistä jokainen tuntuu kokonaiselta ja eheältä olennolta. Ja tämä on totta. Tietystä perspektiivistä he ovat eheitä ja kokonaisia. Mutta jokaisen olennon sisällä on yhteys suurempaan olentoon - sisäinen itse joka on tietoinen, että sillä on ollut monia inkarnaatioita. Monet niistä eivät ole maaplaneetalta. Monet niistä ovat tähtiryhmästä, mitä kutsumme kodiksi: Plejadeilta. Ja tämä sisäinen itse tietää myös, että se on osa jotain vielä suurempaa - ylisielua joka tietää kaikkien tuollaisten inkarnaatioiden olevan vain mielikuvituksen keksintöjä … harhakuvitustarinoita, jotta se voi ymmärtää itseään paremmin. Ja tämä ylisielu tietää, että hän on osa jotain vielä suurempaa - monadiolentoa joka tietää, että se on täysin ajan ja avaruuden ulkopuolella ja että se on ilmaissut itseään lukemattomiin todellisuusrakenteisiin, että tämä universumi on vain yksi äärettömästä määrästä leikkikenttiä, joilla se leikkii. Ja tätä Plejadien sivilisaation monadiolento lyhyesti sanottuna on.
 
Minä, Adamu, olen tämän olennon luomus. Näin inkarnoituneen elämän tämän universumin alkupäivinä, kun se oli vielä hyvin nuori, eräällä planeetalla Lyyran järjestelmässä. Tuo planeetta tuhoutui hyvin, hyvin kauan sitten ja siitä on vain tomu jäljellä. Mutta tämäkin on toisen ajan tarina. Asian ydin on, että elin inkarnoituneena silloin. Mutta noina aikoina emme eläneet niin kuin te nyt. Emme reinkarnoituneet. Inkarnoiduimme kerran ja elimme hyvin, hyvin pitkään. Elimme tuhansia vuosia vastaavan ajan. Kun ikäännyimme, keräsimme valoa ja viisautta. Yhdessä elämässä menimme syvästä tiheydestä suoraa päätä ylösnousemukseen ja nousimme takaisin olemuksemme ykseyden valoon. Ja tämän minäkin lopulta tein. Elin inkarnoituneen elämän ja sitten palasin monadiolennon ykseyteen.
 
Ja nyt puhun teille tästä perspektiivistä. Sellaisen ykseystietoisuuden perspektiivistä, joka on kokonainen, eheä ja täysivaltainen. Olento joka on luonut omasta mielestään kaikki sielut, jotka tulisivat Plejadien sivilisaatioon.
 
Tässä todellisuudessa on ilmaistuna monia monadiolentoja. Monia niistä on läsnä maan päällä. Ja monia ilmaistaan siellä ihmissieluna. Olette ehkä Plejadeilta, mutta voitte olla myös mistä tahansa monista eri monadiolennoista. On joitain, jotka ovat yhtä massiivisia kuin me. Ja on joitain, kuten nuoren Zingdadin oma olento, joka on ilmaissut vain kourallisen inkarnaatioita. Jokainen on ainutlaatuinen ja jokaisella on syvällinen lisäarvo. Ja kaikki tulevat perimmiltään samasta käsittämättömän suuresta ykseydestä, mikä on kaiken olevaisen todellinen lähde.
 
Ja niin tiedän tämän: riippumatta siitä, kuka olet ja mikä henkinen perintösi ja tarinasi on, totuus on, että sinä ja minä olemme yhtä. Sinä olet osa minua, joka kokee sinun elämääsi, ja minä olen osa sinua, jota ilmaistaan Plejadien monadin perspektiivistä.
 
On paljon informaatiota ja viisautta, mitä olemme keränneet ja mitä haluaisin jakaa kanssanne. Rakkaus pakottaa minut tekemään sen. Rakkaus koko ihmiskuntaa kohtaan osana minua, joka on parhaillaan mukana hyvin vaikeassa, haastavassa ja hämmentävässä pelissä. Uni mitä näette, ja tarina mitä kerrotte itsellenne, liittyy itsenne siirtämiseen pimeydestä valoon. Ja näin tämä on suurta muutosaikaa planeettanne aika-avaruuspisteessä. "Aika nopeutuu", kuulette sanottavan. Se tarkoittaa oikeasti sitä, että muutosta tapahtuu jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Uutuus kiihtyy. Uudet ajatukset vanhoista tilanteistanne ovat nyt mahdollisia tavalla, mikä ei ollut mahdollista ennen. Ja teette uusia valintoja aiemmin käsittämättömällä tahdilla. Tämä johtuu siitä, ettei ole ainoastaan muutosaika, vaan myös ylösnousemusaika. Sielunne kutsuu teitä Kotiin.
 
Mutta Kotiinpaluuprosessissa on karikkoja. Monet itsen osat ovat löytäneet väliaikaisia harhapalkkioita syvästä erillisyydestään. Niiden egot ovat uppoutuneet maallisten rikkauksien ja maallisen vallan mielihyvään ja ne ovat melkoisesti myrkyttyneitä siitä kaikesta. Ne ovat alkaneet rakastaa erillisyyden pimeyttä. Niistä on itse asiassa tullut erillisyyden syvenemisen agentteja. Se ei ole niiden vika, ne ovat vain esittäneet rooliaan. Mutta nyt kun muutos tapahtuu, ne tekevät työtä muutoksen vastustamiseksi. Ja kun niillä on tilapäisen vallan ohjakset maan päällä, tämä merkitsee, että ne voivat tietysti tehdä asioista hyvin epämukavia. Ja jos olette valmis tanssimaan niiden pillin mukaan, ne voivat tehdä siitä epämukavaa myös teille.
 
Tämä on siis arkaluonteista aikaa - huolellisesti opastettujen askelten aikaa henkeäsalpaavan muutoksen keskellä - sillä monille tämän saavuttaminen ei ole helppoa. Ja niinpä haluan auttaa. Palvelen yhtenä monista kätilöistä, jotka auttavat synnyttämään planeettasivilisaationne pimeydestä valoon. Yhtenä osana tätä palvelua aloitan uuden prosessin ja puhun teille nuoren ystäväni, Zingdadin, kautta. Tarjoan teille sarjan lyhyitä nauhoitettuja keskusteluja ja myös kirjoitan hänen kanssaan paljon perusteellisemman kommunikointisarjan. Osa informaatiosta voidaan esittää ytimekkäästi ja helposti ja osa vaatii paljon enemmän sanoja yksityiskohtaista selittämistä varten.
 
Kutsun sinua tulemaan kanssani tälle löytömatkalle, mitä isännöin Zingdadin kautta. Luulen, että pitäisit jaettavaani sekä valaisevana että voimaannuttavana. Onhan siinä kyse sinusta ja ylösnousemuksestasi. Se sisältää keskusteluja oman todellisuutesi luomisesta ja erityisesti sen todellisuuden kanssaluomisesta, missä eniten haluat elää. Todellisuus missä tapaat taas kerran tähtiperheesi Plejadeilta ja muualta.
 
Rakastan teitä ykseyden sydämellä.
 
Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolennosta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev