HomeViestejäShanta Gabriel10.1.2020 - Laajentuminen, luottamus ja ruumiillistuminen - vuoden 2020 teemat

10.1.2020 - Laajentuminen, luottamus ja ruumiillistuminen - vuoden 2020 teemat

LAAJENTUMINEN, LUOTTAMUS JA RUUMIILLISTUMINEN – VUODEN 2020 TEEMAT
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shanta Gabriel (shantagabriel.com)
10.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Arkkienkeli Gabrielin viesti vuodelle 2020
 
Rakkaat ystävät, tämä on oivallinen vuosi niille, jotka osaavat taitavasti navigoida elämäänsä ja synnyttää suurempaa laajentumista, luottamusta ja jumaluutensa ruumiillistamista.
 
Laajennatte elämänne rajoja. Laajennutte yli sen, kuka olette aina ollut, ja katsotte laajemmasta perspektiivistä sitä, kuka olette tässä todellisuusulottuvuuksien välisessä tilassa. Laajennutte tunnettujen todellisuuksienne yli ja teette tilaa sille, minkä olette haaveilleet ilmentyvän teille.
 
Samaan aikaan voitte luottaa, että on uusi jumalaisen feminiinisyyden energiavirta, jonka ovat siunanneet ne henkiresurssit, joihin olette yhdistyneet – nuo valo-olennot jotka opastavat ja vartioivat teitä, kun astutte uudelle, laajentuneelle alueelle.
 
Teidän täytyy luottaa, että te ette ole jumissa vanhoissa kaavoissa ja että nämä kaavat ainoastaan valpastavat teidät muutokselle reaktioissanne ja siinä, mihin olette historiallisesti nojanneet. Avaudutte nyt uusille yhteyksille, jotka johdattavat jumalaiseen feminiinivastineeseen niissä vanhoissa tavoissa, joilla olette toimineet. Rakenteet joihin olette luottaneet, murenevat, joten kun jatkatte eteenpäin vuoteen 2020, ne aikomukset joita olette ilmaisseet laajemmasta todellisuudesta, kantavat hedelmää. Se on niin erilaista, että tunnette ehkä vain hämmennystä ja olette epävarma, miten toimia, kun päivänne yltävät uusiin todellisuuksiin, jotka eivät ole tuttuja.
 
Tilan antaminen evoluutiollenne on prioriteetti. Ette etene paljon, jos yritätte luoda uusia tekniikkoja, tehdä perusteellisempia markkinointiformaatteja tai aloittaa uusia työtapoja ja aktiviteetteja. Nämä eivät ole värähtelyltään yhteensopivia tähän uuden vuosikymmenen alkuun. On todennäköistä, että se mitä ajattelitte tekevänne, romahtaa, avautuessanne uusiin laajoihin todellisuuksiinne, ennen kuin olette selvillä, mitä ne näyttävät.
 
Yksi asia johon voitte luottaa täysin, on, että maadoitutte syvemmin ja ruumiillistatte jumaluutenne todellisuuteen, joka tuntuu erilaiselta. Se kuka olette tässä todellisuudessa, tuntuu myös erilaiselta.
 
Teillä on pääsy jumaluustilaan, joka yllättää teidät. Kun olette harmoniassa jumalaisimman tilanne kanssa, syntyy uusia havaintoja. Laajemmat elämänne hahmottamistavat valaisevat tekojenne. Huomaatte, että jos painatte tauko-näppäintä, juuri kun olette reagoimassa tavanomaisesti, jotain uutta tulee esiin. Kun hidastatte, teistä tulee tietoisempi ja oivallatte, ettei teidän kannata reagoida entisellä tavalla. Tämä on vain yksi niistä uusista tavoista, joilla pidätte huolta uudesta luovasta itsestänne.
 
Sydämemme on tosiaankin kevyempi,ja se mitä ilmenee ulkopuolellanne, ei tunnu yhtä julmalta, koska kun teillä on tyynempi mieli, teillä on parempi pääsy energiavirtaan, joka ravitsee teitä ja rohkaisee teitä tuntemaan tasapainoa.
 
Tasapainoisessa tilassa sydämenne on auki, luotatte omiin reaktioihinne elämää kohtaan ja tiedätte, että olette luoneet sisällenne ja ulkopuolellenne valokentän, joka tukee syvää tarkoitustanne. Tunnette myös antavanne itsellenne enemmän tilaa laajentaa näkemystänne elämästä.
 
Tässä uudessa vuodessa tunnette ehkä valmiutta hyväksyä paikkanne korkeammissa taajuuksissa, joihin olette uutterasti valmistautuneet kehossanne. Teidät aktivoidaan saavuttamaan sisäinen rauha tänä vuonna.
 
Vähintäänkin teidät tutustutetaan rauhan pyhättöön sydämessänne. Koette rakastavan ystävällisyytenne temppelin, kun sitä kumpuaa sydämestänne ja se täyttää kenttänne ennen maailmaan säteilemistä.
 
Kun teette tämän, teistä tulee valomajakka, joka säteilee TOIVOA tarpeessa olevaan maailmaan. Rakkaus täyttää ja ympäröi teidät hyvinvointikentässä, ja olette siunattu. Ja niin se on.
 
Shanta Gabriel arkkienkeli Gabrielin puolesta
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >