HomeViestejäShanta Gabriel26.11.2017 - Viikon inspiraatio - hyväksy, mitä on

26.11.2017 - Viikon inspiraatio - hyväksy, mitä on

VIIKON INSPIRAATIO – HYVÄKSY, MITÄ ON

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shanta Gabriel (shantagabriel.com)
26.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Gabrielin viestikortti tälle viikolle: Hyväksy, mitä on, ja salli muutoksen tapahtua ympärilläsi kiinnittymättä siihen.

Olen huomannut, että kun tuomitsen sen, mitä on, ja vastustan läsnä olevaa todellisuuttani, se aiheuttaa äärimmäistä stressiä fyysisessä ja tunnekehossani. Tietoisuus stressitasostani työntää minut lopulta muistamaan, että tilani ei muutu paremmaksi, ennen kuin irrotan otteeni tuosta osastani, joka yrittää kontrolloida asioita. Voin sitten keskittää huomioni siihen, mitä oikeasti aion kokea elämässäni, ja luottaa, että universumi antaa sen, mihin huomioni ensisijaisesti keskittyy. Joskus tämä tuntuu helpommalta kuin toisilla kerroilla …

Muistan tämän viestin vastaanottamisen ja erityisesti ne vaikeudet, joita minulla oli tämän ajatuksen kanssa – hyväksy, mitä on. Miten edes voisin ajatella hyväksyväni ne kamalat ja traumaattiset asiat, joita maailmassa tapahtuu? Miten voisin hyväksyä sen, mikä näytti elämässäni kaiken sen menettämisenä, mitä pidin arvokkaana?

Se on haastava ajatus, erityisesti tänä välittömän maailmanlaajuisen informaatiosaannin aikakautena, kun ei tiedosta ainoastaan sitä, mitä tapahtuu muiden elämässä, vaan myös Maan elämässä ja sen kestävyydessä. Kuitenkin olen oppinut, ettei mikään voi muuttua, ellen hyväksy, mitä on. Minun täytyy olla hyvä selkeys siitä, mitä koen, jotta voin pyytää jotain erilaista. Usein minun täytyy tunnistaa toistuvat kuviot, jotta voin puhdistaa jonkin menneisyydestäni. Olen hyvin tietoinen siitä, että kun hyväksyn, mitä on nykyelämässäni, voin keskittyä siihen, mitä tarvitsen, koska kontrasti on hyvin suuri kokemani ja haluamani välillä.

Tulemme maailmaan olentoina, jotka haluavat kokea ja oppia siitä elämästä, jonka olemme valinneet. Tulimme vapaaehtoisena varta vasten tähän aikaan ja paikkaan, jotta voisimme auttaa niiden muutosten tuomisessa, joita Maa tarvitsee menestyäkseen siinä korkeamman ulottuvuuden elämässä, joka on nyt heräämässä. Tähän sisältyy harmonia sielumme oppituntien kanssa ja ne voimaantuneet opetukset, joita tarvitsemme saattamaan elämämme korkeampaan järjestykseen.

Seuraava avainsana on "salliminen". Olemme tulossa todella valppaaksi tälle sanalle ja sen tärkeydelle sen onnellisen elämän saamisessa, jota haluamme. Hyvin monet asiat joita teemme, menevät tiellemme, kun matkustamme elämän läpi. Sallimisen harjoittaminen osoittaa luottamusta siihen, että elämme hyväntahtoisessa universumissa ja meillä on tehokas sisäänrakennettu tukijärjestelmä. Se kannustaa meitä astumaan eteenpäinliikkumisesta sisäiseen tasapainokeskukseemme, jotta voimme vastaanottaa kaiken rakkauden ja tuen, mitä tarvitsemme. Vaikka se tuntuu merkityksettömältä, tämä on uskomaton toiminta-askel ja vaatimus suurempaan hyvinvointiin.

Vuodesta 2012 saakka tiettyjen sanojen taajuus on noussut. Luomme kirjaimellisesti jumalaisen valokentän sisällemme ja ympärillemme, kun keskitymme näihin sanoihin ja sallimme niiden taajuuden työskennellä olemuksessamme. Olen ollut inspiroitunut käyttämään kolmea elämää uskomattomasti muuttavaa sanaa. Ne ovat hyväksyminen, harmonia ja salliminen.

Harmonia Lähde-energian kanssa on alkukohta jokaiselle muutokselle, jonka haluaa tehdä elämässään, ja terveyden ja onnellisuuden luomiselle. Melkein joka kysymykseen jonka tuon esiin, harmonia, hyväksyminen ja salliminen ovat olleet vastaus. Kun otan nuo askeleet elämässäni, koen helpossa ja vaivattomassa liikkeessä uuden tason.

Siis kun tarkastelet kaikkia muutoksia, jotka haluaisit tehdä elämässäsi, muista käyttää näitä kolmea asiaa yksinkertaistamaan sen ilmentäminen. Hyväksyntä, salliminen ja ennen kaikkea vertikaali harmonia Lähde-energiasi kanssa, ovat avaimia. Totuus on oikeasti yksinkertainen, mutta sen käyttäminen vaatii tiedostamista. Se on yksi syy, miksi sitä kutsutaan "henkiseksi harjoitukseksi".

Jumalainen läsnäolo, kiitos, että olet antanut minulle tarvitsemaani tietoisuutta ja vahvuutta hyväksyä maailmassa tilanteet, jotka eivät tunnu minusta oikeilta tai hyviltä. Toimi elämässäni ja sen kautta minun saattamiseksi harmoniaan koko elämän Lähteen ja sieluni korkeimman todellisuuden kanssa. Auta minun tästä harmoniatilasta inspiroituvana kysymään, mitä tarvitsen, ja sallimaan muutoksen tapahtua korkeimpien aikomusteni mukaisesti.

Minulla on usko, että maailman kaikissa tilanteissa ja kaikilla ihmisillä toimii jumalainen suunnitelma. Kun olen valmis luottamaan jumaluuteen, pystyn rentoutumaan ja sallimaan elämän kehittyvä yllättävillä ja suotuisilla tavoilla.

Olkoon kaikki olennot siunattuja harmonialla kaiken valon Lähteen kanssa ja eläkööt kaikki harmoniassa Maan kaiken elämän korkeimman hyvän kanssa. Ja niin se on.

Gabrielin viestejä, kirja 43:
Hyväksy, mitä on, ja salli muutoksen tapahtua ympärilläsi kiinnittymättä siihen.

Rakas ystävä,

Kun ehdotamme sinua hyväksymään, mitä on, tarkoitamme olemaan rakastavasti tietoinen kaikista tilanteista, joita tapahtuu sisälläsi ja ympärilläsi – sekä henkilökohtaisesti että globaalisti. Tämä merkitsee sen vaikutelman hyväksymistä tuomitsematta, mitä tapahtuu. Kaikkien asioiden alla on suurempi totuus riippumatta siitä, miltä ne vaikuttavat. Kun hyväksyt tilanteen sellaisena, kuin se on, tämä sallii sinun vapautua kiinnittymisestä tarpeeseen, että se on toisin. Tämä kiinnittyminen voi aiheuttaa sinulle tuskaa.

Aivan kuten lapsi kasvaa ja kukoistaa hyväksyvässä ja rakastavassa ilmapiirissä, niin myös maailmastamme tulee laajempi ja luovempi, kun tuomme siihen tätä hyväksyvää energiaa. Kun yritämme pakottaa lasta tekemään, mitä haluamme, ja kiinnitymme kovasti siihen, että hän käyttäytyy meidän mielestämme sopivalla tavalla, lapsen energiaa rajoitetaan. Ei ole vapautta ilmaista laajasti yksilöllistä luovuutta.

Tämä tapahtuu myös aikuiselle. Kun liikaa tuomitaan maailman käyttäytyminen ja teot, ei voi olla sen luovuuden ja rakkauden vapaasti virtaavaa ilmaisua, joka on luonnostaan jokaisessa ihmisessä. Tämä ei merkitse tuhoavan käyttäytymisen sietämistä. Se merkitsee tietoisuutta siitä, miltä asiat vaikuttavat, suuremman totuuden muistamista, niiden ominaisuuksien pyytämistä, joita haluaisimme mieluiten ilmentää, ja sitten irtipäästämistä kiinnittymisestä. Tämä sallii Jumalan ja enkelien alkaa toimia kaikissa asioissa ja kaikkien asioiden kautta.

Kun vapautat jonkun henkilön tai tilanteen hengelle, sallit hänen olla jumalaisessa virrassa, joka vie hänet korkeimpaan hyvään. Tiedä, että vaikka olet rukoillut suurempaa hyvää, et tiedä täsmälleen, miltä se näyttää. Tässä luottamus tulee mukaan. Riippumatta siitä, miltä jokin vaikuttaa, niin jos olet rukoillut, tuohon rukoukseen vastataan. Asioita ei auta, että olet kiinnittynyt lopputulokseen. Tiedä, että ääretön älykkyys toimii ja luo muutosta tasapainon ja harmonian suuntaan. Jos voit tehdä vielä muuta, luota, että sinua opastetaan tietämään se intuition kautta.

Hyväksyntä ja salliminen ovat kaksi suurinta voimaa, jotka ovat käytettävissäsi. Nämä kaksi energiaa vapauttavat sinut elämään laajentuvasti, mikä on jumalainen syntymäoikeutesi. Kun olet harmoniassa olemuksessasi toimivan jumaluuden kanssa, sinulla on laajentunut perspektiivi elämästä ja suurempi vapaus ilmaista niitä dynaamisia luomisominaisuuksia, jotka ovat luontaisesti sisälläsi. Sinulle ja kaikille muille on suurempaa rakkautta. Tunnet myös yhdistyneesi korkeampaan itseesi, mikä synnyttää suurta iloa. On niin, kuin mestari Jeesus sanoi: "Tiedä totuus, ja totuus vapauttaa sinut."

Muista viestisi arkkienkeli Gabrielilta tänään: Hyväksy, mitä on, ja salli muutoksen tapahtua ympärilläsi kiinnittymättä siihen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >