HomeViestejäShanta Gabriel23.9.2015 - Ajankohtainen viesti 28.9. varten

23.9.2015 - Ajankohtainen viesti 28.9. varten

AJANKOHTAINEN VIESTI 28.9. VARTEN
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shanta Gabriel (www.thegabrielmessages.com)
23.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Heräämisaallot ja ilmestyminen kotelosta
 
Rakkaat ystävät,
 
Tulitte tähän elämään mukananne kaipaus Kotiin. Tämän sisäisen sielunne kaipaamisen vuoksi, olette yrittäneet ehkä koko elämänne täyttää noita puuttuvia paloja. Teillä on syvällä sisällänne tietämys, että on jotain muuta, jotain merkityksellistä, syvempi yhteys osaan sielustanne.
 
Tämä sisäisen henkenne toiminta on todiste heräämisestä näinä aikoina. Riippumatta siitä, missä olette matkallanne, valmistautukaa nopeutumiseen. Energia-aalto joka tulee pimennyksen ja valo-aallon myötä, on valtava ja todellinen siunaus, vaikka syyskuun 28. päivää on niin ylimainostettu, että teitä saattaa pelottaa.
 
Jumalainen rakkausaalto joka virtaa kaikkien ihmisten sydämeen täydenkuunpimennyksessä, on se eliksiiri, jota sielunne on kaivannut – kipinä joka sytyttää kaikkien niiden heräävän tietoisuuden, jotka ovat ensimmäisen ylösnousemusaallon partaalla.
 
Tämä ei ole emäalus, joka vie teidät jonnekin muualle, vaan jumalainen kokemus fyysisessä muodossa, joka herättää ne syvät jumaluuskoodit DNA:ssanne, jotka toimivat katalyyttinä muutokseen, uuteen elämään ja korkeamman tietoisuutenne heräämiseen.
 
Esiintymisjännitys saattaa olla uusi normaali
 
Tämän ajankohdan merkittävin piirre on se suuri ihmismäärä, joka on valmis tähän täydenkuunpimennyksen myötä tapahtuvaan tietoisuusmuutokseen. Tunnistakaa, että ne tunteet sisäisessä olemuksessanne, joita jotkut nimittävät peloksi ja ahdistukseksi, ovat itse asiassa soluja, jotka heräävät täydellisellä jumalaisella ajoituksella, kuin perhonen joka ilmestyy esiin kotelosta.
 
Esiintymisjännityksestä, tuosta perhosten tunteesta vatsassa, on ikään kuin yhtäkkiä tullut uusi normaali.
 
Mikään ei ole taattua tässä heräämisvaloaallossa. On joitain, jotka eivät ehkä huomaa elämässään välitöntä eroa. On toisia, jotka pystyvät jäljittämään muutokset, joita he kokevat sisällään. Saattaa olla joitain, joilla on jokin radikaali henkinen kokemus valtavasta voimasta, kun jumalainen rakkausaalto tunkeutuu heidän olemukseensa. Riippumatta kokemuksestanne, sielunne valo voi pistää liikkeelle elämänne, kun teillä on aikomus työskennellä tämän energian kanssa.
 
Kun käytätte tätä energiaa luomaan korkeimman parhaanne ja siunaamaan koko ihmiskuntaa, se tyynnyttää ne ylitunteelliset reaktiot, joita joillain on. Toimiminen neutraalisti ja kiinnittymättä lopputulokseen on pelin henki. Se mitä Jumala on suunnitellut koko ihmiskunnalle, on paljon suurempaa, minkä voi kuvitella puhtaasti ihmistasolla.
 
Mutta kuvitelkaa joka tapauksessa. Kutsukaa korkeinta mahdollista iloa, rakkautta, viisautta, menestystä ja yltäkylläisyyttä. Täyttäkää elämänne kauneudella. Antakaa unelmanne universumin voimille, jotka odottavat ohjeitanne, tulkaa sitten keskittyneen tiedostamisen hiljaiseen pisteeseen sydämessänne ja antakaa itsenne tulla heräävän tietoisuuden astiaksi maan päällä.
 
Tätä toimintaa sielunne on kaivannut, tätä heräävän tietoisuuden toimintaa varten tulitte maapallolle tässä inkarnaatiossa. Olette täällä siltana taivaan ja maan välillä. Läsnäolonne antaa hedelmällisen maaperän niille, jotka eivät ole vielä tietoisia tämän ajan kauneudesta ja potentiaalista.
 
Teillä joita on kutsuttu "ensimmäiseksi ylösnousemusaalloksi", muutos jonka koette elämässänne, sallii oivalluksen, että olette todellakin osa jotain merkittävää. Kun päästätte irti ennakkoajatuksista, viidennen ulottuvuuden energiat tuovat enemmän taianomaisia tapahtumia elämäänne.
 
On aika yksinkertaisuuteen ja lempeyteen itsellenne ja kaikille muille. Rakkaus joka herää ihmisten sydämissä tämän jumalaisen rakkausaallon aikana, on ennenkuulumaton ja se muuttaa planeetalla olevien tietoisuuden iäksi.
 
Yhdessä niiden mestariopettajien kanssa, jotka heräävät tässä uudessa ajassa, enemmän elämää paljastetaan ja luodaan, kun solurakenteenne kehittyminen jatkuu. Koskaan ennen tiheys ei ole ollut niin virtaava ja muokattava. Teitä siunataan kaikessa, mitä teette.
 
Kun valonkantajat muodostavat uusia valopisteitä ympäri maailmaa, uusia olemistasoja herää niiden sydämissä, jotka ankkuroivat uutta tietoisuutta maan päällä. Koko ihmiskunnan sydämien liittäminen yhteen jumalaisessa valopiirissä ei ole ainoastaan oleellista, vaan myös tehokasta uuden elämän potentiaalissa.
 
Uusien tietoisuustasojen luominen on jumaluuden toimimista tiheässä fyysisessä todellisuudessa. Jalansijan saaminen uusille valoväylille vaatii luottamusta Jumaltietoisuuden toimimiseen koko ihmiskunnan kautta. Aina kun valo muuttaa yhden, satoja ja tuhansia seuraa perässä, kunnes massaherääminen paljastuu.
 
Tämä tilanne murtautuu auki 28.9.
 
Palkkiot ovat välittömiä. Uusi fokus paljastuu. Se avara jumaluus joka toimii kaikessa ja kaiken kautta, mitä olette tienneet, kaataa ne muurit, jotka on rakennettu vanhojen valtarakenteiden aioneina. Kun nämä muurit romahtavat, koko ihmiskunta tuntee heijastevaikutuksen ympäri maailmaa. Sydämessä koetaan kollektiivinen helpotuksen huokaus, sitten kun etäännytty muutoksen tunnemullistuksesta.
 
Silloin kun voitte ystävystyä muutoksen kanssa ja toivottaa tervetulleeksi uudet kokemukset ja tilaisuudet, on aina vain iloisempia lopputuloksia. Valolle avautumisesta tulee transformaatiotyökalu. Vapaus on käsillä. Koko elämä odottaa ihmiskokeilua, joka luo jumaluuden fyysiseen ihmiskehoon. Kun olette siirtyneet maapallolla syvemmälle uuteen elämään 5D:ssä, syvällinen muutos on tapahtunut ihmismuodon DNA:ssa. Ns. roska-DNA on uudistettu kristallirakenteeksi, joka alun perin tarkoitettiin ihmisille jumaluutensa kokemiseen.
 
Mitä enemmän voimme rentoutua jumalaiseen valoenergiaan, sitä helpommaksi tulee tietää, mitä tehdä. Muista, että olet juuri siinä, missä sinun on tarkoitus olla tällä pyhällä hetkellä. Salli itsesi olla inspiroitunut ja siunattu ja tiedä, että sinua opastetaan syvällisesti tämän prosessin läpi rakkaudella, joka ei koskaan lopu. Ja niin se on.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >