HomeViestejäLauren C. Gorgo9.9.2020 - Kristuksen morsian - kosmisen sielun syntymä

9.9.2020 - Kristuksen morsian - kosmisen sielun syntymä

KRISTUKSEN MORSIAN – KOSMISEN SIELUN SYNTYMÄ
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
9.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Menimme juuri kuukauden ensimmäisen 9-9-tähtiportti-portaalin läpi (kuolema & syntymä), jolloin Mars ei sattumalta pysähtynyt käänteentekevälle perääntymismatkalle … sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.
 
Kun yhteiskunta valmistautuu muuttumaan seuraavien kuukausien aikana, erityisesti täällä Amerikassa, eturintamassa olevat käyvät samanaikaisesti läpi tärkeää uudelleenkirjoitusta & uudelleenkalibrointia, kääntääksemme kosmisen elämänvoimavirran valheellisesta orjuutusmatriisimallista kristallimatriisin jumalaiseen ihmismalliimme ja tullaksemme omaksi omavaraiseksi ylläpitolähteeksemme.
 
Uuden Maan raportissa puhutaan sen kosmisen aurinko-Kristus-mallin (naispuolinen) neitseellisestä/Neitsyt-syntymästä, joka tekee mahdolliseksi (ensimmäisten) hedelmien kantamisen elämäarkkitehtuurin alkuperäisessä puussa. Vaikka ei ehkä olekaan kaikkein mukavin jakso … mutta mikä syntymä on? … tämä on myös äärimmäisen pyhää aikaa, ja kuulemani mukaan sellainen, mitä emme koskaan unohda!
 
Kristuksen morsian – kosmisen sielun syntymä
 
Kun siirrymme vuosittaisen kuolema/syntymäkautemme toiseen viikkoon, kolme ratkaisevaa päivää on merkkinä astumisestamme radikaaliin muutosjaksoon: 1) 9.9. jolloin Mars asettuu perääntymään kuukauden ensimmäisessä 9-9-tähtiportissa … 2) 11.9. joka merkitsee seuraavaa kierrosta kaksinaisten (yhteiskunta)rakenteiden lähestyvässä kuolemassa … ja 3) 13.9. jolloin Jupiter lähtee eteenpäin ja jota korostetaan kosmisen aurinko-Kristuksen (naispuolinen, christess) virallisena syntymäpäivänä.
 
Kosminen aurinko-Kristus (naispuolinen) tai "Kristuksen morsian" -malli tekee mahdolliseksi aidon itsemme uudestisyntymän fyysisyyteen. Sitten kun olemme harmoniassa Suuren keskusauringon kanssa … minkä monet saavuttivat kosmisen aurinko-Kristuksen virallisena syntymäpäivänä 8.8. … pystymme palaamaan fyysisiin maailmoihin, ankkuroimaan täysin jumalaisen luomisprinsiipin aineeseen, fyysisen astiamme kautta.
 
Joillekin tämä on tuo hetki. Ne jotka ovat ihmisrodun seuraavan evoluutiovaiheen pioneereja (homo sapiens → homo luminous), ovat tehneet väsymättä työtä tähän valmistautumisessa … niiden valheellisten (kuolema)rakenteiden purkaminen ja selvittäminen lihakehossa, jotka ovat pitäneet meidät biologisesti sidottuna orjuutusmatriisiin.
 
Olemme katkaisseet tuon vale(napa)nuoran, joka on ollut kiinni sakraalikeskuksessamme, jotta voimme nyt täysin harmonisoida puhdistetun kohtumme Äiti Maan kohtuun ja luomakunnan kosmiseen kohtuun, mikä tekee meille mahdolliseksi uudestisynnyttää itsemme muodon maailmaan … kantaa (ensimmäiset) hedelmät elämän arkkitehtuurin alkuperäisessä puussa "pyhitetyn morsiuskamarin" kautta, aktivoiden luontaisen syntymäoikeutemme ruumiillistaa aidon (galaktisen) luontomme.
 
Samalla tavalla kuin maskuliininen aurinko-Kristus-aspektimme yhdistää meidät fyysisesti taas Isä Jumalaan aurinkojen (suuri, keskus ja paikallinen) sisäkkäisellä fraktaaliketjulla aurinko-sydän-portin kautta, feminiininen aurinko-Kristus-aspekti yhdistää meidät taas Äiti Jumalaan luomisen sisäkkäisten fraktaalikohtujen kautta. Tämä harmonia syventää galaktiset juuremme Maan ravintoon ja varmistaa, että Kristus/avatar-itsellämme on pääsy alempiin maailmoihin. Se mahdollistaa meille menestymisen ja loistamisen aineellisessa maailmassa jumalaisen totuuden paikasta.
 
Päästäksemme tähän, kuljimme juuri melko tiukan "työn päivä" (7.9.) -viikonlopun supistusten läpi (suom. huom. tässä käytetty sana "työ" merkitsee myös "alkanutta synnytystä"), mikä käynnistä tämän synnytysprosessin … joka on samanaikaisesti (kaksinaisuuden) kuolemaprosessi … vapautuminen valegenetiikasta ja lopullinen "synnyttäminen pahuudesta". Minkä tahansa läpi menit tuolloin, se oli fyysinen ilmentymä kuukierrosta uusikuu 21.7. – täysikuu 3.8., mikä oli itsessään vaikea, mutta tärkeä henkilökohtaisten/esi-isiltä perittyjen asioiden päätökseensaamishetki.
 
Kun menemme läpi viimeisistä supistuksista lopullisessa synnytyksessämme pois pahuudesta (Luciferin järjestys), meillä on koko Marsin perääntymismatka saada takaisin langenneet aspektimme, alkuperäinen elämänvoimamme (rakkaus) … vetäytyä täysin kaikista jäljellä olevista (narsistisista/läheisriippuvaisista) valheellisista dynamiikoista ja valtapeleistä, jotka pitivät meidät kiinni keinotekoisessa matriisissa niillä geeni-implanteilla ja patriarkaalisilla tasapainottomuusmalleilla, jotka olivat peräisin sukulinjoistamme, elämänvirroistamme ja monista entisistä inkarnaatioistamme.
 
Hyvä uutinen on, että jos olet tehnyt sisäisen työsi, sinulla on nyt uusia hermoratoja korjattujen maskuliini-feminiinipolariteettien myötä, vastataksesi kaikkeen rakkaudella ja rakkautena (neutraalius).
 
Siihen tarkoitukseen tämä Marsin perääntyminen on verraton … se on aikaa astua "ylimpään auktoriteettiimme" ottaaksemme takaisin, mikä on meidän tai mikä on varastettu, vaatiaksemme takaisin henkilökohtaisen voimamme ja vastaanottaaksemme Jumalan (pyhän) hengen. On aika palauttaa aidot alkemiakykymme saamalla takaisin pyhän kohdun syntymäoikeutemme ja panna LOPPU patriarkaaliselle kuristusotteelle ihmisen jumalaisesta feminiinisyydestä, luovasta voimasta.
 
Perimmiltään on aika ottaa käyttöön luontainen jumalainen luomiskykymme, kirjoittaa kehokoodimme uudelleen alkuperäiseksi ihmisgenomiksi ja aktivoida korkeamman tason palvelutehtävämme "Jumalan oikeana kätenä".
 
Tehdäänpä se.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >