HomeViestejäLauren C. Gorgo28.5.2020 - Valaistuminen ja uuden Maan palvelin

28.5.2020 - Valaistuminen ja uuden Maan palvelin

VALAISTUMINEN JA UUDEN MAAN PALVELIN
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
28.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuljemme poikkeuksellisen paljastushetken läpi, joka antaa tärkeitä päätöksiä elämille niillä, jotka ovat valmiita ja halukkaita yhdistämään kaikki erotetut aspektit/aikajanat Itsen yhdeksi kokonaiseksi ilmaisumuodoksi. Tämä moniulotteinen yhteensulautuminen viimeistelee kolminaisuustietoisuustilan, ja edessä oleva pimennyskolmikko antaa meille taikamaton, joka vie meidät siihen … kosmisen kolminaisuusportin läpi, portti Jumalaan maan päällä kauan odotettu "nirvanaulottuvuuksien avautuminen kehon sisältä." Uuden Maan raportissa puhutaan nousemisesta korkeampaan tietoisuuteen sekä muutamista osviitoista siihen, miten tätä epävarmaa aikaa navigoidaan.
 
Valaistuminen ja uuden Maan palvelin
 
Kuukausien valmistautumisen jälkeen, siirrymme pian tästä universaalista 9-kuukaudesta kesäkuuhun, universaaliin 1-kuukauteen, jossa meillä kaikilla on edessämme ensimmäiset askeleemme täysin kartoittamattomalla alueella. Odotus kasvaa sisällä, kuitenkin meidän täytyy myös olla erityisen valppaana loppuun saakka näissä viimeistely­energioissa … puhdistaminen, päätökseen saaminen ja alemman aikajanan/mallin purkaminen … ennen kuin voimme aktiivisesti ja innokkaasti alkaa tehdä vuoden 2020 uusia alkuja.
 
Tähän saakka esiintuleminen on tapahtunut aaltoina, kun yhteiskunta tunkee vähitellen ulos yhteisestä kotelo­asteestaan … mutta ensi kuussa, kun tiukimmat määräykset loppuvat, massakollektiivi kohtaa oikean todellisuuden pandemian jälkeisessä maailmassa, aivan kuten ylösnouseva kollektiivi kohtaa oikean todellisuuden uudessa maailmassa.
 
Tulemme esiin yhdessä, yhtenä, kuitenkin hyvin erilaisissa (rinnakkais)todellisuuksissa samalla planeetalla, ja kaiken lisäksi äärimmäisen pyhän pimennyskolmikon keskellä. Pimennykset ovat yleensä voimakkaita todellisuus­generaattoreita, mutta valmistautuneille (kolminaistuneet) tämä kolmikko on kuin astumista ulos kotelosta ja suoraan aikakoneeseen … jossa on tulevan/valaistuneen Itsemme koordinaatit.
 
Sen lisäksi, että yhteiskunnallisen maailman jokainen alue on ehdottomasti "trippimäisen" tuntematon … uusi (nollapiste)normaalimme … meillä on uskomaton Kaksosjakso meneillään. Viimeisin uusi kuu (22.5.) aloitti "käynnistäkää moottorinne" -hetken ja sytytti uskomattoman kuukauden, joka on jatkuvia timantti/aurinko­valokehoaktivointeja. Nämä tulevat energiat ovat ultrapuhtaita timantti-kristallikoodeja/taajuuksia, joita tarvitaan parantamaan ja herättämään kristalli-DNA:mme, jotta voimme aktivoida ja ruumiillistaa alkuperäisen timantti-aurinko-DNA-mallimme.
 
Siirryttäessä Kaksosten kesäkuuosaan, "akselia muuttavat" paljastukset jatkuvat, kun navigoimme nousua kristalli/Kristus-tietoisuuden uudelle tasolle. Henkilökohtaisten/esi-isätotuuksien tulva ja korkeammat selkeystasot ovat jo valaisseet hyvin monia sokeita pisteitä, mikä on tuonut palapelin paloja yhteen ennätysvauhtia … valaisten meille elämämme kokonaisuuden kaksinaisuudessa → identiteetti jota ylläpidimme, miksi ja mitä varten se kaikki on ollut. Paljastukset ovat olleet hämmästyttäviä, mutta myös kriittisiä irrottautumiseen tuosta elämästä sekä "päättyneeseen" malliin ehdollistumisesta.
 
Havaitsemme reaaliaikaisesti, miten nämä paljastukset tuovat kovasti kaivatun päätöksen karmasopimuksille ja samanaikaisesti avaavat oven jumaluuteen oman temppelimme sisältä. Kun nämä totuudet tulevat tietomme, meidät päästetään VAPAAKSI … lenkki lenkiltä meidät vapautetaan esi-isälinjojemme kahleista, mikä purkaa nuo aikajanat DNA:stamme ja palauttaa kehotietoisuutemme nollapisteeseen, jotta voimme lopultakin tuoda lihapukumme sillan yli ja yhdistää sen meihin nirvanaulottuvuuksissa.
 
Kun alempi ihmismalli kuolee ja saatamme virallisesti tuon elämän viimeiseen lepoon, meillä on myös onnekas tilaisuus polttaa menneisyys täysin, lähestyvän helluntain pyhässä tulessa 31.5., tämän 9-kuukauden aivan viimeisenä päivänä. Tämä viimeistelee kolmivuotisen jaksomme, jossa kosminen äitiprinsiippi integroitiin Pyhän Hengen laskeutumisen kautta, mikä alkoi virallisesti kesäkuussa 2017 (juuri ennen laajalle levinneen #metoo-liikkeen alkamisista saman vuoden lokakuussa).
 
Se että helluntai potkaisee liikkeelle tämän pyhän pimennyskolmikon, tuntuu jumalaiselta järjestelyltä … asettaen sävyn tai pitäen tilaa kolminaisen Jumalatietoisuuden ilmentymiselle … ja tietysti juuri lähestyessämme kesäpäivänseisausta (pohjoisessa), jolloin luonnon elämänvoima ja luovuus huipentuu maan päällä.
 
Siinä mielessä jokin vigilia, seremonia, "uhrilahja", hyvästijättö "ihmistilalle" saattaa kutsua sinua tänä aikana, pyytäen sinua jättämään kumuloituneen menneisyytesi (entiset elämät) uhrialttarille ja luopumaan ensimmäisestä elämän­tehtävästäsi kokonaisuudessaan ehdottoman rakkauden kera … anteeksiannon ja pitkämielisyyden, kenties myös kiitollisuuden ja armon kera … ennen kuin hyppäämme suureen avaruusvuoristorataan tuhannen elämän ajelulle.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >