HomeViestejäLauren C. Gorgo6.6.2024 - Päivänseisauksen kylvämissykli - kypsyvät ensihedelmämme

6.6.2024 - Päivänseisauksen kylvämissykli - kypsyvät ensihedelmämme

PÄIVÄNSEISAUKSEN KYLVÄMISSYKLI – KYPSYVÄT ENSIHEDELMÄMME

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
6.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maa raportissa puhutaan tässä kuussa niiden Kaksosten jakson timantti-sateenkaarivalokoodien aktivoinnista, jotka herättävät Lähderakenteen sisällä ja antavat ”plasmisille” äitienergioille (eli sielun vesille) informaatiota, jota tarvitaan uudistamaan todellisuutemme ”automaattikorjaamalla” kromosomi- ja geenirakenteemme.

Kun nämä puhtaat Lähdekoodit tuovat mukanaan älykkyyttä, jota tarvitaan kumoamaan vääristymät alemmassa ihmissolumatriisissa, edessämme on myös merkittäviä DNA-parannuksia päivänseisauksen välityksellä, jonka myötä monet valmistautuvat astumaan uuden kosmisen luomissyklin ensimmäiseen ilmentämiskauteen.

Kesäkuussa on tosi kyseessä, ja se loppuu hyvin erilaisena, kuin alkoi!

Tässä jotain, mitä voit odottaa täydestä versiosta:

* jatkuva lento – lentäminen turvallisesti riitasointuisten ulottuvuuksien yläpuolella
* orgaaninen luominen – harmonisoituminen valtavan luonnonvoiman kanssa
* päivänseisauksen kylvämissykli – uuden elämänmissiomme kylväminen rakkautena
* päivittäinen timanttikoodiannos informoimaan ja uudistamaan biomuotomme
* Jumalan lapsi – ei enää biologisten vanhempiemme jälkeläinen

* DNA:lla luominen – hologrammimekanismi kosmiseen luomiseen

***

Tulevat energiat, sekä kosmiset että aurinkoenergiat, muuttavat meitä parhaillaan feminiiniluojan levossa olevasta tai liikkumattomasta tilasta, maskuliinisen luomissyklin dynaamiseen Luojatilaan, joka alkaa päivänseisauksessa. Sen tuloksena monet valmistautuvat astumaan uuden kosmisen luomissyklin ensimmäiseen ilmentämiskauteen, mikä ennustaa uuden Maan töidemme ensimmäisiä hedelmiä.

Olemme laajentuneet hyvin paljon pimennysjakson jälkeen – siinä määrin, ettemme enää sovi siihen rajoittuneeseen ympäristöön, jonka aiemmin loimme itsellemme, mikä on ollut hyvin epämiellyttävä ja ärsyttävä kokemus. Kasvaminen kotelon yli on aina erittäin rajoittava tunne – että on liian ahdasta, on liian suuri elämäänsä … jolloin kaikesta mikä toi ennen meille iloa, tulee tylsä, pitkästyttävä, eloton, lattea ja intohimoton yritys/ponnistus. Täyden valokehoaktivoinnin myötä, tästä aistimuksesta tulee sietämätön, kun noilla tasoilla ei ole enää elämänvoimaa ylläpitämässä meitä.

Olemme enemmän kuin valmiita siihen, että ulkoinen maailmamme sopii uuteen sisäiseen maisemaamme, ja tässä kussa siirrymme vakaasti asemiin, valmistautuen aloittamaan planeettaylösnousemuksen toteutusvaiheen, mikä vihkii vapautemme langenneista ulottuvuuksista (kuole.mieli) ja saapumisemme korkeampaan (timantti)mielentilaan Kaksosten auringon alla. Tämä (kohonnut) tietoisuustila aloittaa uuden ihmisen/uuden Maan matkan, kun opimme navigoimaan Jumalan mieltä johdonmukaisesti ja vaivattomammin.

Timanttitietoisuus on Luojatilan työkalu tai mekanismi, joka antaa pääsyn luomaan kvanttiulottuvuuksiin täällä maan päällä, mikä merkitsee, että se on vaatimus osallistuakseen uuden Maan taajuuksiin. Ilman timanttivalokehon saavuttamista meillä ei ole mitään tapaa yhdistyä niihin oktaedrigeometrioihin, jotka kommunikoivat Jumalan älykkyyden ja Lähderakenteiden kanssa, joissa on jumalaisen suunnitelman täydellisyyspiirustukset.

Siis tässä kuussa meillä on ekstratukea herättää nämä Lähderakenteet sisällä … timantti-sateenkaari-valokehoaktivointien avulla … niin että voimme osallistua tehokkaasti sen kosmisen tietoisuuden kanssa, joka on nyt kaikkien Maan asukkaiden ulottuvilla. Tämä ikkuna sisältää niiden latenttien valokehoteknologioidemme aktivoinnin, jotka korreloivat kosmiseen Luojuuskapasiteettiimme, mikä merkitsee, että on aika elää dharma-kohtalomme … aika astua ulkoiseen elämään, jota olemme luoneet sisällä vuosikymmeniä ja jota maailma ympärillämme lopultakin tukee.

Kun astumme ilmentämiskausiin ja alamme jäsentää elämäämme ja missiotamme näiden uusien kosmisten rakenteiden ympärille, vapautamme itsemme tehokkaasti alemmista laeista, jotka rajoittavat meitä … niistä jotka pitävät meidät luomisen neljän tunnetun ulottuvuuden panttivankina … näin avaten meidät laeille, jotka koskevat niitä 12 luomisulottuvuutta, jotka ovat luontaisia alkuperäisen/uuden ihmisen matriisille.

Vapauduttuamme alemman mielen rakenteista, meitä ei enää rajoiteta luomaan uudelleen kierrätettyä menneisyyttä, kuten Maan alemmat/paikalliset lait pakottavat, vaan avaudumme täyteen taajuusasteikkoon, jota tarvitaan tuomaan ilmentymätön ilmentyneeksi maailmaksi. Tämä (sateenkaari)taajuuksien täysi asteikko on porttimme antimateriamaailmoihin, jotka antavat polun tulevaisuuden tuomiselle olemaan niin, että voimme työskennellä uuden ajan mahdollisuuksien kanssa, joita ei ole koskaan ennen luotu.

Tämä ei ole enää hypoteettista tai käsitteellistä, vaan se toteutuu tämän universaalin 8-(Kristus)vuoden toisella puoliskolla. Nujakointipelit ovat ohi … meidät kutsutaan (vaihto)penkiltä hyppäämään toimivilla askelilla täysin uuteen elämänpeliin –> peliin jossa olemme ohjelmoijia.  

Kun teemme sen, kun hyppäämme tuntemattomaan molemmin jaloin, kohtaamme luomisen voiman omakohtaisesti, aloittaaksemme todellisuutemme muovaamisen sellaiseksi, kuin ME näemme sopivaksi … ei sellaiseksi, kuin perimme menneiden edeltäjien pitkältä sukulinjalta. Ja näin tämä on keskeinen kuukausi alkaa ohjata elämäsi kurssia todelliselle kehityskaarellesi, joka on täynnä monia valokehoaktivointeja ja DNA-päivityksiä.

Tämä on ensimmäinen avautuminen luomisen ilmentämistasolle koko (12-ulotteinen) Itsemme kera.  Varmista, että hyödynnät tämän hetken varhaissatosi kypsyvien hedelmien poimimiseen, kun jatkat ensimmäisten karmattomien viljojen kylvämistä kollektiiviseen Puutarhaamme.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >