HomeViestejäLauren C. Gorgo3.4.2024 - Uusi Maa nousee - tapahtumahorisontin ylittäminen

3.4.2024 - Uusi Maa nousee - tapahtumahorisontin ylittäminen

UUSI MAA NOUSEE – TAPAHTUMAHORISONTIN YLITTÄMINEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
3.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa täydellisestä auringonpimennyksestä yhdessä tapahtumahorisontin kanssa … mitä se merkitsee ja mitä tarvitaan siirtymiseksi yhdistyneeseen/kosmiseen todellisuuteen maan päällä.

Yhtenä tämän vuoden voimakkaimmista portaaleista … jää kakkoseksi vain elokuun 888-portille … tämä Oinaan uusikuu ja pimennys on megauudelleenaloitushetki, Oinasenergian räjähdys, joka tarvitaan sinkoamaan uuden Maan johtajat Kristustietoisuuteen.

Kun menemme tästä voimakkaasta portaalista, vanha maa lähenee loppua ja uusi ihmiskokemus alkaa. Tällä viikolla palaamme alkukohtaamme ja laitamme lopullisen päätöksen menneisyydellemme tietoisuuden totaalista uudelleenkäynnistystä varten, kun ylitämme kynnyksen Jumalan valtakuntaan.

***

Edessä oleva viikko tuo syvällisen tietoisuusmuutoksen niille, jotka ovat saaneet valmiiksi ensimmäisen elämäntehtävänsä (karmavaatimukset) ja ovat valmiita viralliseen uuden Maan kokemukseen. Tämä alkaa täydellisellä auringonpimennyksellä 8.4. (kuukauden ensimmäinen 8-8-tähtiportti). Se esitetään voimakkaana portaalina, joka tarjoaa tien ulos vanhan maan dynamiikasta,  siihen ensimmäiseen (karmattomaan) kosmiseen luomissykliin, joka tuli ulottuville maaliskuun päiväntasauksessa.

Tämä merkitsee, että niillä jotka ovat selvittäneet täysin menneisyytensä, on nyt keinot yhdistyä tulevaisuuteensa, Jumalan läsnäolon ruumiillistamiseksi maan päällä. Tämä muutos luomisdynamiikassa menneisyydestä läsnäoloon on yksi mittaamattomista siunauksista, sillä vain puhdassydämiset voivat osallistua, mikä tekee uuden ihmisen sydänverkosta todella puhtaan paikan ja suojapaikan alemmilta voimilta maan päällä.

Kun jokaiselle uuden Maan hologrammiin osallistuvalle jäsenelle annetaan pääsy näiden elintärkeiden puhtausmeriittien perusteella, tähteläisille taataan turvallinen tila tällä planeetalla ensimmäistä kertaa ihmismuodossa. Erottavia voimia ei enää käytetä niihin, jotka ylittävät ulottuvuusmaailmojen välisen rajan ja astuvat olemassaolotasolle, jolla jakautuneen maailman säännöt ja fysiikka eivät enää päde.

Ja näin ”Amerikan suuren auringonpimennyksen” jälkeisten päivien on määrä aloittaa suuri, uusi seikkailu ... tuhannen elämän seikkailu niille, jotka ovat valmiita-halukkaita-kykeneviä johtamaan tietä-totuutta-elämää. Ne jotka valmistautuvat suorittamaan tähtitehtäviään maan päällä, valmistautuvat käyttöönottoon, siirtyen vakaasti asemiin toteuttaakseen uudet palvelumissiot, jotka vaativat soveltamaan sitä taitoa ja mestaruutta, jota on hiottu aiempina vuosikymmeninä.

Tämän saavuttamiseksi uuden Maan johtajien täytyy aloittaa uudestaan rakkautena (yhdistyneenä rakkaus-valona) näyttääkseen kosmisen Kristustodellisuuden konkreettisesti havaittavassa muodossa. Tämä ei ole enää käsitteellistä, vaan fyysistä siinä mielessä, että ne jotka ylittävät ”tapahtumahorisontin” astuakseen kosmiseen luomissykliin, ruumiillistavat nyt ne universaalit rakenteet, joita vaaditaan uudistamaan todellisuus, linjassa Maan ja ihmiskunnan alkuperäisen jumalaisen suunnitelman kanssa.

Tämä merkitsee, että uuden ja valaistuneen yhteiskunnan ensimmäiset kosmiset kansalaiset valmistautuvat vastaanottamaan/tulkitsemaan nämä uudet määräykset Korkeuksista, aloittamaan Operaatio Eedenin tavoitteiden paljastuminen. Kun ne on otettu käyttöön, ei voi kääntyä takaisin, palata vanhaan/siihen tapaan jolla asiat olivat, ja niinpä meitä kannustetaan käyttämään tämä (Merkuriuksen) perääntymisjakso viimeistelyyn … vapautumiseen karmamenneisyytemme jäänteistä ja harmonisoitumiseen kosmisen virtauksen kanssa, joka on kehittymässä huippuunsa.

Ne jotka tekevät sen, ne jotka kiinnittyvät kosmiseen virtaukseen ja ratsastavat tulevaisuuden aallolla nykyhetkeen, tullaan palkitsemaan komeasti, kun orgaaniset rakenteet ovat nyt paikoillaan, tukemassa aidon yltäkylläisyyden uutta toimintamallia, jossa ulkoinen todellisuutemme on todellinen heijastus sisäisestä, puhdistetusta maisemastamme.

Ja yleinen opastus on viettää nämä vanhan maan luomissyklin viimeiset hetket täysin uskoen sen loppuunsaattamiseen –> ”pysähtyneenä” tuomitsemattomuuteen, avoimena sille, mitä tulee. Edessä olevia aikoja ei enää luoda takana olevista, ja monet muistavat tämän hetken elämän viimeisenä karmallisena kokemuksena maan päällä. Tästä kuukaudesta eteenpäin kaikki minkä olemme tunteneet, muuttuu dramaattisesti, kun siirrymme harmoniaan kaiken sen kanssa, mikä odottaa meitä toisella puolella.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >