HomeViestejäLauren C. Gorgo9.2.2024 - Sielunvaellus - elämänpelin keksiminen uudelleen

9.2.2024 - Sielunvaellus - elämänpelin keksiminen uudelleen

SIELUNVAELLUS – ELÄMÄNPELIN KEKSIMINEN UUDELLEEN

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
9.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää uutta kuuvuotta! Tulevan (puu)lohikäärme-energian myötä – itseluottamus, laajentuminen ja elämänvoima – valmistaudu nopeasti etenevään vuoteen, joka on jatkuvaa, nopeaa ja päättäväistä toimintaa. Sekä puulla että lohikäärmeellä on jang-rakenne (aurinko/maskuliininen/aktiivinen). Kuitenkin lohikäärmeet ruumiillistavat huomattavan tasapainoisesti (jumalaisen) maskuliini- ja feminiinisukupuolen, mikä on avain vuodelle 2024. Verkkojen vartijoina ne suojelevat Maan yläpuolella (feminiininen) sekä ovat valtavan voimakkaita ja syvän viisaita.

Lohikäärme-energia on alkemiaa ja täällä yhdistämässä jälleen ne, jotka ovat yhdistynyttä rakkaus-valoa, luomisen taikuuteen ja mysteeriin, oltuamme helvetissä kolmivuotisella (2020–2023) komennuksella purkamassa alamaailman rakenteita. Yhdessä puuelementin kanssa, joka liittyy kevään, uudistumisen ja uudestisyntymän energiaan … ja on myös vastuussa chi-virrasta kehossamme … olemme matkalla vuoteen, jossa fyysisestä transformaatiosta ja ilmentymisestä tulee tämän dynaamisen voiman luonnollinen laajentuma.

Kun Vesimiehessä on tällä hetkellä hyvin monia planeettoja … Aurinko, Pluto ja Merkurius, Marsin ja Venuksen seuratessa pian perässä … aloitamme tämän (kuu)kuukauden verrattomalla potentiaalilla herätä ja aktivoida uusia osia itsessämme, jotka ovat olleet käyttämättä elämien ajan. Tämä kaiken uuden (sadonkorjuu)energia, joka on jo merkittävästi lisännyt vauhtia ja painetta näyttää kyntensä suuren epävakauden ja epävarmuuden keskellä, vaatii meitä pysymään voimassamme navigoidaksemme tuota rauhattomuutta pienen mestaruuden kera.

Tämä ajankohtainen energia voi käydä läpi koko kirjon, riemastuttavasta mahdottoman vaikeaan ja kaikkea siltä väliltä … mutta meidän täytyy olla täällä sitä kaikkea varten. Olemme hyvin tottuneita olemaan toukka ja käsittelemään elämää maan pinnalla, mutta nyt olemme perhonen, joka on sysätty lentämään, ja meidän täytyy nyt tutkia maailmaa täysin uudesta näkökulmasta … sellaisesta joka vaatii meitä näkemään itsemme eri tavalla ja sopeutumaan ja tottumaan tähän uuteen versioon itsestämme, kun ruumiillistamme täysin uuden tavan olla ja elää rakkautena.

Lähestymme myös nopeasti uutta luomissykliä (astrologisen uudenvuoden myötä), joka vaatii vapautumistamme kaikesta, mikä aiheuttaa kitkaa elämässämme, erityisesti vanhentuneet ajatusmuodot, jotka hidastavat superjohtavuuttamme ja aiheuttavat vastustusta korkeimmalle polullemme ja potentiaalillemme oivaltaa dharma-kohtalomme. Tämä hetki pyytää meitä päästämään irti noista jäljellä olevista kainalosauvoista, josta emme edes oivaltaneet pitävämme kiinni hyvin tiukasti, ja LUOTTAMAAN itseemme, kun kömpelösti/kiusaantuneesti astumme mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja niihin uusiin aspekteihimme, joista täytyy tulla todellisuutemme ensisijaisia komentajia.

On kasvukipuja, kyllä … mutta siirtyminen täysin uuteen luomisjärjestelmään vaatii, että uudistamme ja parannamme olemuksemme joka tason ja elämämme koko sisällön harmoniaan korkeammalla värähtelevän todellisuuden kanssa … siinä määrin, ettei mikään vanhasta maailmasta voi tulla sisään. Minulle näytetään, että meidän täytyy ennen päiväntasausta saada valmiiksi tämä ”mega-uudelleenreititysprosessi” vanhasta uuteen … vapautua kaikesta, mikä viipyilee elämässämme sisältäen vielä hitusenkin vanhan maan energiaa.

Koska uusi todellisuus toimii hyvin eri tavalla kuin vanha, kaikki mikä sisältää edelleen erillisyyden puumerkin, tuodaan valoon käsiteltäväksi … ja melko välittömästi. Saatat tuntea aikapainetta tehdä näitä kriittisiä muutoksia, koska aika on itse asiassa loppunut tältä (alemmalta) luomistasolta.

Tämän kosmisen luomissyklin avautuminen edessämme vaatii paljon, mutta on uskomatonta virtausta, kun yhdistytään jälleen voimamme todelliseen lähteeseen ja kytketään se päälle. Andromedalaisten perspektiivistä katsottuna, tämä on ehdottoman juhlan takuu, sillä alamme kokea elämää ilman jarruja … kirjaimellisesti vastarinnatonta elämää, joka on jännittävää ja pelottavaa yhtä aikaa.

Se on varmasti sellaista, mihin meidän täytyy olla hyvin valmistautunut ja mikä meidän täytyy kyetä käsittelemään, mutta meitä jotka olemme sitä, odottaa tällä uuden Maan aikajanalla kaikki, mitä odotamme sen olevan ja kuitenkin enemmän, kuin olemme kuvitelleet. On enää erittäin vähän aikaa esittää pientä … käytä se valmistellaksesi mieli ajattelemaan SUURIA.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >