HomeViestejäJim SelfHuhtikuu 2022 - Atlantiksen suru

Huhtikuu 2022 - Atlantiksen suru

ATLANTIKSEN SURU

Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
Huhtikuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Metatron: Luomisen kahdeksatta, yhdeksättä ja kymmenettä sädettä käytettiin kovasti siinä luomisprosessissa ja niissä kehittyneissä tiloissa, jotka atlantislaiset ottivat itsestäänselvyytenä jokapäiväisessä elämässään. He olivat huolimattomia käyttäessään näiden säteiden energetiikkaa. Tämän vuoksi monia asioita luotiin väärin, ja tietty energetiikka alkoi kertautua ja luoda poikkeavuutta. Tietoisuus alkoi laskea. Unohdettiin Lähde. Lopulta Atlantis ei ainoastaan romahtanut, vaan tuhoutui täysin siitä energetiikasta, jota atlantislaiset käyttivät kahdeksannessa, yhdeksännessä ja kymmenennessä säteessä.

Nämä ovat kolme hyvin voimakasta taajuusmallia. Kun niiden soveltaminen opittiin, niitä käytettiin hyvin helposti, ja siitä puuttui lahjomattomuus. Ego otti etusijan, ja ihmiskunta vaipui unohduksentilaan ykseyteen ja Lähteeseen liittyen. Erillisyys alettiin ottaa todella käyttöön, ja egosta tuli hyvin hallitseva heidän luomisprosessissaan. Niinpä tällä kertaa halutaan, että on tasapaino. Ja näet vähän sitä nyt.

Jim: Monissa Mastering Alchemy -oppilaissa on syyllisyyttä, joka tuntuu sopivan tuohon, mitä juuri kuvasit. Monet heistä osallistuivat tuohon romahtamiseen, ja heidän on vaikea selvitä hyvin syvästä surusta.

Metatron: Kyllä, heidän sielumuistissaan on osa, jolla on syvää surua. On tuomitsemista ja syyllisyyttä, joka on hyvin läsnä. Kun he jatkavat katumista ja itsensä tuomitsemista siitä, mitä tapahtui, he luovat kyvyttömyyttä päästä korkeammille tietoisuustasoille. He sabotoivat jatkuvasti taajuuttaan tuomitsemisella ja syyllisyydellä.

Siis täytyy olla taso, jolla heidän tietoisuutensa voi aloittaa anteeksiantoprosessin. Sitten he voivat päästä näihin korkeampiin taajuusmalleihin. On tehtävä energiatyötä tässä mielessä. Täytyy tehdä työtä, joka tuo heidän tietoisuuteensa sen, miten he heikentävät pääsyään näihin korkeampiin taajuusmalleihin. Ennen kuin he pystyvät etenemään ja ankkuroitumaan pidemmälle korkeampiin tietoisuustiloihin ja pääsemään korkeampaan energiaan ja korkeampiin "sovelluksiin", paljon työtä täytyy tehdä tällä alueella. On erittäin tärkeää tiedostaa, että he ovat tässä tilassa.

Seuraava askel heillä on päästää irti tuomitsemisesta ja syyllisyydestä ja alkaa antaa anteeksi. Tämä vaatii mahdollisuutta käyttää enemmän ensimmäistä, toista ja kolmatta sädettä, jotta muistaminen voi alkaa. Esoteeristen ajatusmuotojen, Lähdesuhteen ja rakkauselementtien muistaminen. Itsensä muistaminen rakkausolentona, joka luotiin ja joka koki tiettyjä tapahtumia Atlantiksella.

Edellytämme nyt anteeksiantamista itselle, jotta he voivat alkaa muistaa tiedon, jota heillä on. Tiedon siitä, miten ilmennetään tällä planeetalla, missä he olivat hyvin taitavia noina Atlantiksen aikoina. Perspektiiviään muuttamalla he tuovat tuon ilmentämisen tasapainoon ja suhteeseen sen kanssa, mitä kutsuttaisiin ensimmäiseksi aiheuttajaksi/syyksi tai Lähteeksi. Tämä oli unohdettu heidän luomisprosessistaan Atlantiksella.

Sinun olisi hyvin hyödyllistä välittää tämä informaatio, jotta he voivat aloittaa tuon prosessin. Sitten kun tämä informaatio on muotoiltu, he voivat käyttää sitä ja olla sabotoimatta luomiskykyjään.

Tämä on katkelma Metatronin ja Jim Selfin välisestä keskustelusta, kun he valmistautuvat pitämään "Mastering Alchemy" -kurssia yhdessä.

Kiitos Joan Walkerille Metatronin tuomisesta puhumaan kauttaan. Hänen yhteistyönsä avulla on kehitetty "Mastering Alchemy Level 3" -kurssi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >