HomeViestejäJim Self21.9.2020 - Tiedostamaton luominen

21.9.2020 - Tiedostamaton luominen

TIEDOSTAMATON LUOMINEN
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
21.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Arkkienkeli Uriel: Sen todellisuuden vuoksi jossa asutte, suuri osa olemuksestanne on tiedostamattomalla alueella, ja tässä piilee vaara, koska voitte luoda tuolta tiedostamattomalta alueelta käsin, ettekä tuo sitä tietoiseen tajuntaanne. Niinpä halutaan, että valotaajuuksia ladataan lopettamaan tämä todellisuusulottuvuus, mikä salli tiedostamattoman osan tuomisen järjestykseen ja täysin tietoiseksi.
 
Jim: Onko jotain, mitä voin tehdä ja mitä en jo tee, päästäkseni käsiksi tuohon tiedostamiseen tai nopeuttamaan tiedostamista?
 
Uriel: On hyvin hyödyllistä valvoa ajatuksiasi ja tunteitasi ja sitä, miten ne menevät yksiin ja tuottavat jonkin taajuuden olemuksessasi. Ja mitä se tekee sinulle energeettisesti. Nimittäin aika-avaruuden jokapäiväisessä maailmassa olennot, edes sinun kaltaisesi valo-olennot, eivät pysy täysin tietoisena jokaisesta ajatuksesta, jonka ajattelevat, ja jokaisesta tunteesta, jonka tuntevat, ja ne laitetaan tiedostamattomaan mieleen, ja ne luovat siitä tilasta. Mutta jos sitoudut, pysyt tietoisena ja harjoittelet tätä ajatusten tiedostamista – myös jokapäiväisen elämän vähäisimmissä asioissa – vähemmän ja vähemmän ajatuksia siirretään tiedostamattomaan tilaan. Ja siksi alat luoda täysin tietoisesta mielentilasta, tiedostamattoman sijasta. Tiedostamaton mieli on vaarassa luoda asioita, joita ei haluta henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Siis on tärkeää pysyä hyvin tietoisena.
 
Tämä on ote keskustelusta Urielin ja Jim Selfin välillä, kun he valmistautuvat kurssiin yhdessä.
 
Kiitos Joan Walkerille Urielin tuomisesta puhumaan kauttaan. Mastering Alchemy Level 3 -kurssi on tehty yhteistyössä hänen kanssaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >