HomeViestejäJim Self14.7.2020 - Ylösnousemusoireita

14.7.2020 - Ylösnousemusoireita

YLÖSNOUSEMUSOIREITA
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
14.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun menemme tämän tietoisuusmuutoksen läpi, kehossamme tapahtuu muutoksia. Muutamme sitä, miten näemme ympäröivän maailman, ja lisäämme kehon kykyä sisältää valoa. Kun muutamme sähkömagneettitaajuuksia fyysisessä ja tunnekehossamme, monet meistä alkavat ajatella eri tavalla itsestään. Riippuen siitä, millä tavalla vastustamme kehossamme ja missä kohtaa puolustamme rajoituksiamme, meillä on fyysisiä ja tunneoireita aika ajoin.
 
Ne tunnetaan "ylösnousemusoireina". Neuvojen etsiminen joltain ammattilaiselta on aina viisasta, kun on epävarma tai huolissaan tai tarvitsee informaatiota. Älä kuitenkaan ylläty, jos käyntien jälkeen lääkärisi tai terapeuttisi kertoo sinulle: "En löydä mitään, mikä olisi pielessä."
 
Sinusta on tulossa olento, joka sisältää korkeampia ja nopeampia tietoisuustaajuuksia. Sinä muutut. Tiheys kehossasi vähenee. Paras ratkaisu jonka olen löytänyt tähän päivään mennessä, on rentoutua, nauttia olostaan ja tietää, että tämä sopeutumisvaihe on pian ohi. Anna itsesi kuolata sen perään.
 
Sitä odotellessa, seuraavat kysymykset hahmottelevat joitain tyypillisiä oireita, joista ihmiset ovat kertoneet. Toivottavasti vastaukset antavat sinulle vähän mielenrauhaa.
 
Kivut, säryt ja yleinen fyysinen epämukavuus
Minulla on näyttänyt olevan viime aikoina paljon fyysisiä vaivoja kehon eri alueilla. Saan kipua ja särkyä paikkoihin, joita en pysty yhdistämään mihinkään toimintaan tai rasitukseen. Voitko antaa minulle jonkin ajatuksen siitä, mitä voisi olla tekeillä?
 
Kuten varmasti tiedät, kaikki fyysiset vaivat liittyvät energeettiseen epätasapainoon. Kun teemme muutoksia parantuaksemme energeettisesti, ne paikat kehossamme jotka sisältävät vanhoja kaavoja, saattavat puhua takaisin meille. Kun latautunut tukos irtoaa, saatamme tuntea sen vaikutuksen, kuin vanha tukki tönäistäisiin irti tukkisumasta joessa. Ja tietysti huomiomme kiinnittäminen johonkin vain voimistaa sitä. Vetovoimanlaki.
 
Tässä harjoituksia, jotka voivat auttaa:
1. Käytä maadoittamisjohtoa. Kiinnitä se kipuun ja maadoita tai valuta tuo energia ulos. Saatat huomata hyödylliseksi kuvitella tuo kipu värinä.
2. Käytä Ruusu-työkalua. Kuvittele kipu värinä. Kerää tuo energia/väri ruusulla ja sitten siirrä ruusu energiakenttäsi ulkopuolelle ja räjäytä se – päästäen irti kaikesta tuosta kivusta.
3. Pyöritä kenttiäsi. Jos olet käynyt Ensimmäisen tason, tiedät, miten tämä tehdään. Käytä tätä menetelmää tarkoituksellisella ja fokusoituneella tavalla päivittäisen meditaatiosi aikana.
 
Päänsärky
Minulla ei koskaan ennen ollut päänsärkyä, mutta kuluneena vuotena olen saanut sitä jopa kaksi kertaa kuussa. Tuo kipu on sietämätöntä. Pitäisikö minun olla huolissani tästä, vai liittyykö se kaikkiin auringonpurkauksiin, joita meillä on ollut?
 
Tavallisesti päänsärkyä aiheuttavat toisten ihmisten ja muiden energioiden oleminen päässäsi. Kun puhdistat tarkoituksellisesti oman tilasi, myös pään keskuksen, tämä energia vastustaa joskus poisheittämistä ja voi törmäillä vielä enemmän … tavallaan kuin tuo tukkisuma. Kun tukit kolautetaan irti, ne saattavat törmäillä vähän tai jumiutua uudella tavalla, kunnes vesi (energia) huuhtoo ne pois. Ruusu-työkalun käyttäminen pään keskustan siivoamiseen auttaa. Käytä tätä työkalua, vaikkei sinulla ole päänsärkyä. Harjoittele silloin, kun sillä ei ole merkitystä. Ole kärsivällinen ja käytä työkaluja päivittäin. Nuo ihmiset ja tuo energia on saattanut olla tilassasi hyvin pitkään. Saattaa vaatia muutaman kierroksen Ruusu-työtä vapauttaa ne ja lähettää matkoihinsa. Takaisin omaan päähänsä.
 
Energian sähköräjähdykset
Olen tuntenut kummallisia lämpöpurkauksia jaloissani. Tuntuu melkein siltä, että äkilliset sähköenergiasyöksyt aktivoivat pieniä kuumia pisteitä.
 
Onneksi olkoon! Näyttää siltä, että tämä sähköenergia jota koet, voi olla mahtava todiste energian liikkumisesta tilassasi korkeammilla ja kirkkaammilla tasoilla. Mitä tahansa henkistä ja energiatyötä teetkin, se kutsuu lisää valoa elämääsi. Jujuna on päästä pois tieltä ja sallia se! Nyt yhtäkkiä ikään kuin 210 voltin sähköjännitettä kulkee johdoissa, jotka on suunniteltu vain 110 voltille.
 
Ehdotus. Jotta virtauksen sallitaan kulkea ilman vaivoja, kannattaa ehkä kokeilla avata jalkapohjachakrasi noin 10 % enemmän. Kuvittele niiden vain avautuvan jollain hauskalla tavalla, joka toimii sinulla. Voit myös kiinnittää huomiosi säärikanaviisi ja avata niitä myös vähän lisää.
 
Epätoivo ja masennus
Miksi tunnen usein epätoivoa?
 
Noilla epätoivotunteilla saattaa olla monia syitä. Tässä on kaksi mahdollisuutta. Ensinnäkin tuo energia ei ole sinun, vaan tulee ympärilläsi olevilta. Monet ihmiset joilla ei ole työkaluja, tuntevat muutoksen ja reagoivat siihen epätoivolla. Monet muut, kuten sinä, jotka ovat herkkiä, poimivat sen itselleen. Sillä ei ole merkitystä, onko tämä epätoivosi syy vai ei. Käytä vain työkaluja, joiden tiedät toimivan hyvin, puhdistamaan tuo energia pois. Kuvittele se värinä tekemään helpommaksi ja neutraalimmaksi työskennellä sen kanssa.
 
Toiseksi on mahdollista, että muistat Kodin, ja kun melu ja draama ympärilläsi tulee äänekkäämmäksi ja päällekäyvemmäksi, siinä on valtava kontrasti, mitä havaitset ympärilläsi ja minkä muistat Kotina. Se riittää masentamaan kenet tahansa, vai mitä luulet? Monet meistä muistavat ja tuntevat tämän kontrastin. Et ole yksin. Auttamaan tässä siirtymässä kannattaa ehkä yrittää löytää Kodin energiaa nykyelämästäsi. Huomaa, mikä on kaunista. Huomaa, mikä on sulavaliikkeistä ja ystävällistä. Mitkä muut sanat muistuttavat sinua Kodista? Löydä elämästä ympärilläsi todisteita yhteisöstä ja lahjomattomuudesta. Arvosta sitä, ja saatat tuntea vähän Kotia tässä ja nyt. Toivottavasti se auttaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >