HomeViestejäJim SelfKesäkuu 2014 - Totuus maskuliini- ja feminiinienergiasta, osa 1

Kesäkuu 2014 - Totuus maskuliini- ja feminiinienergiasta, osa 1

TOTUUS MASKULIINI- JA FEMINIINIENERGIASTA, OSA 1

Kirjoittanut Jim Self (www.crimsoncircle.com)
Kesäkuun 2014 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ote webinaari-sarjasta "Suhteet siirtymän/muutoksen aikana".

Tämä tietoisuusmuutos on syvällinen. Se on perustavanlaatuinen ja tapahtuu sisältä ulospäin. Se muuttaa sitä, mitä ajattelet, miten hahmotat ja mitä uskot. Se muuttaa havaintoasi ympäröivästä maailmasta ja mikä tärkeintä, se muuttaa suhdettasi ehdottomasti kaikkeen, mitä tiedät. Se on hyvin jännittävää. Se on hyvin laajentavaa.

Tiedän, että alussa Luoja sanoi: "Haluan tuntea itseni etäisimpään reunaan saakka, jotta voin ymmärtää itseäni." Todellisuudessa Luoja sanoi: "Haluan tuntea itseni suhteessa kaikkeen ympärilläni." Tässä on kyse suhteesta - suhteestasi kaikkeen ympärilläsi ja siitä, miten hahmotat sen sisältäsi.

Kolmannessa ulottuvuudessa maskuliini- ja feminiinienergia ovat hyvin tasapainottomia. Oletko koskaan pelannut peliä, minkä sääntöjä et tuntenut - ja kuitenkin jatkoit pelaamista? Esimerkiksi osakemarkkinoilla. Miten pärjäsit? Useimmat kolmannessa ulottuvuudessa eivät tunne sääntöjä eivätkä tiedä, miten menestytään tai poistutaan pelistä. Tietoiseksi tuleminen kolmannen ja neljännen ulottuvuuden säännöistä ja rakenteista ja niiden ymmärtäminen on keino astua pois kolmannesta ulottuvuudesta ja päättää elää ylemmässä kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa. Pelaamamme pelin sääntöjen tunteminen on todella iso juttu. Useimmat eivät edes tutki sääntöjä, koska he kulkevat liian kiireisenä menneisyydestä tulevaisuuteen eivätkä ole tietoisesti nykyhetkessä.

Suhde on planeetan suurin peli ja useimmat meistä eivät tunne sääntöjä. Siksi emme tiedä, miten pelataan menestyksekkäästi ja rennosti. Olet suhteessa kaikkeen, mitä ympärilläsi on. Se miten hahmotat, on perustavanlaatuista ja vaikuttaa kokemuksiisi ympäristöstä ja toisista ihmisistä. Monet meistä ymmärtävät suhteen tietyllä tavalla niiden ulkopuolisten vuoksi, jotka ovat sanoneet: "Tässä ovat säännöt, näin sinun pitäisi tehdä ja näin sinun pitäisi kulkea elämän läpi. Tämä on oikein/väärin, tämä on totta ja tämä ei ole. Olemme näiden ihmisten kanssa, muttemme puhu noille ihmisille tuolla." Tosin sanoen, suhdettasi on ehdollistettu lapsuudesta saakka.

Kolmas ulottuvuus on ehdollinen. Kolmannessa ulottuvuudessa ei ole mitään "ehdottomuutta". Ehdottomuus alkaa läsnä olevassa hetkessä, neljännessä ulottuvuudessa. Kyllä, elämme samanaikaisesti sekä kolmannessa että neljännessä ulottuvuudessa - ja on meidän tietoinen tai tiedostamaton valintamme elää jommassakummassa joka hetki.

Yksi suhdepelin perustavanlaatuisimmista piirteistä tai säännöistä on maskuliini- ja feminiinienergian ymmärtäminen. En puhu kehoista - miehestä ja naisesta, aviomiehestä ja vaimosta, vanhemmasta ja lapsesta tai rakastavaisista. Viittaan luontoosi ja henkilökohtaisen luovan maskuliini- ja feminiinienergiasi ilmaisemisesta. Maskuliini- ja feminiinienergiaa ymmärtämättä meistä voi tulla hyvin tasapainottomia.

Oletko koskaan huomannut, etteivät maskuliinisuus ja feminiinisyys oikein kommunikoi samalla aaltopituudella? Ne näyttävät jotenkin olevan ilman yhteyttä kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa. Tähän on erittäin hyvä syy. Minäpä havainnollistan maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välistä eroa mahdollisimman yksinkertaisesti. Käytän geometriaa. Älä pelästy tätä sanaa.

Yksinkertaisesti ilmaistuna maskuliinisuus on tehty suorista viivoista ja kulmista. Feminiinisyys on tehty kaarista ja kiekuroista. Feminiinienergiassa ei ole kulmia ja viivoja eikä maskuliinienergiassa ole kaaria ja kiekuroita. Feminiinienergia on hyvin energistä ja nopeaa. Maskuliinienergia on hidasta ja jähmeää. Jos olisin yksinkertainen, niin maskuliinienergiassa on noin 40 energiapistettä ja feminiinienergiassa noin 140 energiapistettä. Feminiinienergia on hyvin laajentavaa, hyvin luovaa ja hyvin virtaavaa. Se pystyy tekemään 25 asiaa yhdellä kertaa kaartuessaan ja pyöriessään. Maskuliinienergia sanoo "suora linja": "Mene suoraviivaisesti. Mene pisteestä a pisteeseen b ja c ja sitten takaisin pisteeseen a". Kummankin tyyppinen energia on ehdottomasti arvokasta tasapainoisissa luomuksissa.

Maskuliinienergia ei kuitenkaan ole ilman feminiinienergiaa eheää, se ei tunne arvostusta, sitä ei tueta tai arvosteta. Se tuntee itsensä epätäydelliseksi. En puhu miehistä - ja kuitenkin, kyllä puhun miehistä. En puhu naisista - ja puhun myös naisista. Mikä tärkeintä, puhun henkilökohtaisesta maskuliini- ja feminiinitasapainostasi. Feminiinienergia ei ole ilman maskuliinienergiaa eheää, se ei tunne olevansa tuettu, se ei ole fokusoitunut, se on pirstoutunut ja epävakaa, se on vailla tarkoitusta ja tämän tuloksena sillä ei ole menestymisen tunnetta.

VOIMAKAS MASKULIINISUUS JA HEIKKO FEMINIINISYYS

Kun maskuliinienergia on kolmannessa ulottuvuudessa poissa tasapainosta, se voi ilmentyä useilla tavoilla. Tee siitä, mitä kohta sanon, hyvin henkilökohtaista. Katso, pystytkö soveltamaan sen omaan luovaan energiaasi. Kuule sanat ja lue myös rivien välistä.

Silloin kun maskuliinienergia tuntee, ettei se ole riittävän hyvä, kun se pelkää ja sille on kerrottu, ettei se koskaan onnistu, se ei ole minkään arvoinen eikä sillä ole arvoa, se on epätasapainossa. Kompensoidakseen sitä, maskuliinienergia voi näyttää valheellista voimaa. Se tavallaan pönkittää itseään ja sanoo: "Minulla on näitä upeita ideoita ja suuria unelmia. Haluan johtaa. Tiedän, mitä teen. Seuraa minua." Se kaikki on hyvin todellista. Ja silloin kun nainen joka myös pelkää ja on heikko, arka tai vetäytynyt, löytää tämän pönkitetyn miehen, yhteensopivuus on täydellistä. Itse asiassa, vetovoimanlaki antaa kummallekin heistä juuri sitä, mitä he pyytävät. Tapahtuessaan se näyttää kuitenkin tältä.

 altalt   alt    TORONTO

 

altaltalt    HAVAIJI

 

alt         LONTOO

Kuvittele mielessäsi suora viiva ja sitten siitä lähtemään kulmittain toinen viiva (ks. piirros). Maskuliinienergia johtaa: "Tule kanssani. Tiedän. Minulla on suuri unelma. Rakennan sinulle upean talon Torontoon, Kanadaan." Ja sitten feminiinienergia sanoo: "Voi, tämä on mahtavaa. Minäkin haluan suuren talon Torontossa." Maskuliini- ja feminiinienergia aloittavat yhdessä ensimmäisestä pisteestä ja sitten maskuliinienergia kulkee suoraan ja feminiinienergia alkaa luoda, koska siinä on kaaria ja kiekuroita. Se valitsee maalit, uudet verhot ja suunnittelee pihaa. Se on innostunut ja tyytyväinen, että se saa tehdä oman pesän.

Maskuliinienergia jatkaa eteenpäin ja sitten sen tavanomainen pelko ja epäily putkahtavat esiin. Se epäröi ja pelkää epäonnistuvansa. "En tiedä, mitä tehdä, koska minun sanotaan olevan toivoton. En onnistu. En ole minkään arvoinen" ja sitten se epäilee kykyään ja lakkaa etenemästä suuren talon rakentamisessa. Maskuliinisuus on siis rakentanut 80% uudesta kodista ja kulkenut 80% sinistä viivaa ja sanoo sitten: "Ei, luulen, että meidän pitäisi muuttaa trooppiseen ilmastoon. Se on paljon mukavampaa ja voimme saada talon rannalta Havaijilla. Tiedän, mikä on parasta. Seuraa minua Havaijille."

Feminiinienergia pyörii Toronton ympärillä ja sen on lakattava nyt luomasta. Se on epätäydellinen/kesken. Se ei pysty toteuttamaan suunnitelmiaan. Feminiinienergia sanoo: "Ai, no, okei, trooppinen ranta olisi kiva. Rakastaisin rantataloa Havaijilla. Rakastan sinua ja luotan sinuun." Ja he muuttavat, mutta feminiinisyys on epätäydellinen. Maskuliinisuuskin on epätäydellinen, mutta se alkaa rakentaa taloa Havaijille. Taaskin feminiinienergia pyörii ja kaartelee ja alkaa pitää hauskaa Havaijilla luodessaan. Se ostaa bambulattian ja istuttaa hibiskuksia.

Jälleen kerran 80%:n kohdalla tasapainoton ja "voimakas" maskuliinisuus sanoo: "No, luulen, että minun on vaihdettava työpaikkaa, mikä merkitsee, että meidän on muutettava Lontooseen. Tule kanssani Lontooseen ja voimme saada rantatalon joku toinen päivä." Taas kerran feminiinienergia on epätäydellinen/kesken. Maskuliinienergia ohjaa peliä ja feminiinienergia alkaa turhautua ja suuttua ja kenties jopa katkeroitua. Feminiininen luovuus heikkenee, koska se oli hyvin innostunut rantatalosta. Siitä oli tulossa hyvin luova, koska sitä feminiinienergia tekee. Ja näin homma jatkuu ja jatkuu.

Toisessa osassa (ensi kuussa) puhumme siitä, mitä tapahtuu, kun feminiinienergia on voimakasta ja maskuliinienergia heikkoa, ja parista muusta mahdollisesta tilanteesta.

Tämän artikkelin julkaisemiseen on lupa.

masteringalchemy.com

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >