HomeViestejäJim Self18.3.2014 - Kontrolloiko siirtymäsi sinua ja kontrolloitko sinä siirtymääsi?

18.3.2014 - Kontrolloiko siirtymäsi sinua ja kontrolloitko sinä siirtymääsi?

KONTROLLOIKO SIIRTYMÄSI SINUA JA KONTROLLOITKO SINÄ SIIRTYMÄÄSI?

Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum)
18.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minkä tahansa siirtymän - on se sitten tarkoituksellinen tai sellainen, mikä vain tulee elämääsi - ensisijaisena tavoitteena on saavuttaa tavoitteesi mahdollisimman vähän stressin ja tunne-, mentaali- tai fyysisen mullistuksen kera. Toisena tavoitteena on saada siitä nostovoimaa tullakseen paremmaksi, eheämmäksi, kypsemmäksi ja mestarillisemmaksi ihmiseksi. Uramuutos? Palaaminen työmarkkinoille? Jostain menetyksestä toipuminen? Uuteen kotiin tai toimistoon muuttaminen? Riippumatta siitä, mikä siirtymäsi on, nämä yleiset avainstrategiat tekevät siitä helpomman.

1. Aloita prosessi varhain. Muuton suunnittelun lykkääminen parille viimeiselle viikolle, ennen kuin sinun on määrä lähteä toimistostasi, luultavasti aiheuttaa vähän stressiä ja pakahtumista ja lisää tärkeiden asioiden unohtamisen todennäköisyyttä. Jos unohdat vaihtaa osoitteen, eksyneet luottokorttimaksut eivät ole hauskoja.

2. Tee tarkoituksella onnistumis- ja hyvinvointisuunnitelma. Kirjoita se. Useimmat meistä vastustavat tätä askelta. Kaiken kirjoittaminen tekee suunnitelmasta ja prosessista konkreettisemman ja aloittaa itse asiassa energialiikkeen eteenpäin. Kaikkien yksityiskohtien yrittäminen pitää mielessä voi pakahduttaa nopeasti.

3. Vastaa näihin kysymyksiin:

* Mitä minun täytyy saada? Ole perusteellinen ja yksityiskohtainen (hiljainen tila, 400 neliöjalkaa, auringonvaloa, vessa lähellä, siivouspalvelu, langaton internet, ystävälliset työtoverit ...)

* Mitä ilman voin elää?

* Mitä minun pitää välttää? Ole hyvin nirso - onhan kyse sinun elämästäsi (taustamusiikki, toimisto sisäänkäynnin lähellä, takapiha, perjantain pizza-juhlat, vanhan liiton pomo, pukeutumiskoodi ...)

* Mitä pitää tehdä ennen muuttopäivää, sen aikana ja sen jälkeen? Pidä aikataulusi jaettuna kolmeen kategoriaan. Useimmilla meistä (erityisesti naisilla) on taipumusta niputtaa aika yhteen hetkeen (nyt!) ja pakahtua tehtävistä asioista. Jaa se pieniksi ja tehtävissä oleviksi paloiksi ja laita ne sopivaan ajankohtaan. Tämä sallii onnistuneemman monien tehtävien hoitamisen kerralla ja selkeän näkökyvyn.

* Kuka voi auttaa minua? Listaa resurssisi. Sinulla on resursseja - oikeasti on. Älä ole looginen. Listaa kaikki, mikä tulee mieleen. Tässä ei ole oikeaa tai väärää - vain mahdollisuuksia. Universumi ja kaikki sen tiimit odottavat auliina ja kyvykkäänä hypätäkseen komentoosi.

* Mikä on mahdollisimman reilu aikajakso ennen siirtymäpäivää? Ole mahdollisimman antelias aikapuitteissa. Ole antelias itsesi osalta. Mikä aikamäärä tuntuu mukavalta? Tässä ei ole välttämättä kyse kilpailusta, vaikka aikataulusi olisikin tiukka. Olet tämän projektin johtaja, vaikkei tuntuisikaan siltä.

4. Tarkastele ja päivitä listoja useita kertoja päivässä. Tämä pitää tehtävät tuoreena mielessäsi ja asioiden tsekkaaminen säännöllisesti auttaa sinua pysymään tietoisena onnistumisista ja edistymisestä. Tuntuu upealta nähdä, miten paljon olet saanut aikaan. Ruksaa jokainen kohta innostuneena.

5. Pyydä apua. Listan tekeminen resursseista voi olla helppoa. Heidän pyytämisensä apuun ei ehkä ole. Vaikkei sinulla olisikaan kolmea vahvaa teini-ikäistä poikaa nostamassa tavaroita ja ajamassa tai ystäviä auttamassa siivoamisessa, niin on joku, jota voit pyytää tekemään jotain. Lisää tehtävälistasi jokaisen asian kohdalle resurssi, joka voisi auttaa. Ellet ole kuntoillut säännöllisesti eikä sinulla on vahva selkä, niin auttaa, kun etsii jonkun, jolla on.

6. Noudata nykyelämäntapasi rutiineja. Jos et ole juonut kahvia ennen siirtymäpäivää, älä aloita sitä prosessin aikana. Jatka vitamiiniesi ottamista. Menen nukkumaan normaaliaikaasi. Jos meditoit nyt, jatka sen tekemistä. (Jos et, tämä olisi ihanteellinen aika aloittaa hiljaa istuminen.) Jos kuntoilet nyt, jatka sitä siirtymän aikana ja sen jälkeen. Tee näistä asioista vaatimus. Näin teet tämän siirtymän paljon onnellisemman mielen ja kehon kera. Sinä teet, lupaan sen!

7. Asiat maksavat enemmän kuin odotat. Puhelinlinjan siirtäminen 119 dollaria! Siinä ei ole tolkkua, mutta voit tapella, valittaa, voivotella ja vastustaa tai päättää maksaa asennukset ja pysyä kiitollisena operaattorille. Näe tämä tilaisuudeksi päästää irti köyhyysuskomusistasi ja saada enemmän elämääsi.

8. Siivoa kamasi. Aineelliset ja ei-aineelliset. Käytä tätä tilaisuutena päästää irti vanhasta ja toivottaa uusi tervetulleeksi. Mitään, mitä et ole käyttänyt, lukenut tai koskenut viimeiseen kahteen vuoteen, ei luultavasti tarvitse raahata mukana. Tämän tekeminen fyysisesti keventää myös tunne-, mentaali- ja henkitaakkaasi. Jos jonkin on kaapissasi, se on tallennettuna myös tunne-, mentaali- ja henkikaappiisi. Usko minua, se on.

9. Aputipat. Tämä on Bachin (tai Frantsilan) kukkatippasekoitus, joita suihkutat tai tiputat suuhusi tyyneyden palauttamiseksi. Osta niitä kaiken varalta.

10. Anna itsellesi. Kävelyitä, elokuvia, hierontaa, kasvohoitoa, päivällisiä, soittoja tukea antaville ystäville. Tehtäväsi ei ole helppo. Varaa aikaa rentoutumiseen. Jokainen osasi on tyytyväisempi, terveempi ja tuottavampi, jos teet niin. Itsesi mukavan kohtelemisen ei tarvitse maksaa paljon. Kävely rannalla on ihanan parantavaa ja koiran viereen käpertyminen on lääkitsevää. (Kysy vaikka koiralta.)

11. Jätä tila parempaan kuntoon kuin löytäessäsi sen. On kyse sitten toimistokopista, 11000 neliöjalan kodista tai suhteesta, mestari-ihminen vie täysin pois tavaransa, pölynsä, likansa ja energiansa tilasta. Tämän tekeminen sallii kaiken omistamasi siirtyä eteenpäin kanssasi. Älä jätä mitään osaasi taakse.

12. Tämä on upeaa aikaa olla kehossa - miten uskomatonta aikaa olla elossa ja hereillä. Tämä siirtymä ei ehkä ole ollut sinun ideasi, mutta uskot vetovoimanlakiin ja voit valita. Oletko siirtymässä isäntä vai kontrolloiko se sinua? Sinä valitset.

Muista: kurjuus on vaihtoehtoista!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >