HomeViestejäJim Self12.2.2014 - Viidennen ulottuvuuden elämäntapa

12.2.2014 - Viidennen ulottuvuuden elämäntapa

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN ELÄMÄNTAPA
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
12.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Edellisessä artikkelissa "Mitä kolmas ja neljäs ulottuvuus ovat?" vertailimme kolmatta ja neljättä ulottuvuutta. Tässä artikkelissa tuomme mukaan viidennen ulottuvuuden. Katsotaanpa ensin lyhyesti kolmannen ja neljännen ulottuvuuden rakennetta.
 
Kolmas ulottuvuus toimii tietyillä säännöillä ja sillä on tietyt ominaisuudet, piirteet, rajat, reunat, muutokset ja rakenteet. Näemme kolmen päärakenteen ylläpitävän tätä ulottuvuutta.
 
Kolmannen ulottuvuuden tiukat rakenteet
 
1. Kaksinaisuus - Kaksinainen havaintotapa: oikea - väärä, positiivinen - negatiivinen, hyvä - huono, pitäisi - ei pitäisi, ylähäällä - alhaalla, musta - valkoinen
 
2. Lineaarinen aika - Havaintotapa, että aika kulkee vain suoraa linjaa pitkin (yhteen suuntaan) ja se koetaan menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena
 
3. Rationaalinen mieli - Kolmannen ulottuvuuden GPS. Analyyttinen ja päättelevä ajatteluprosessori joka on suunniteltu tekemään vertailuja, vetämään johtopäätöksiä, tallentamaan informaatiota, laskemaan ja tekemään määrityksiä.
 
Neljännen ulottuvuuden joustavat rakenteet
 
1. Nyt-aika - Tämä on voimapisteesi. Jokainen nyt-hetki on kynnys uusiin alkuihin ja uudenlaisiin valintoihin.
 
2. Valinta - Voima valita tietoisesti milloin vain jonkun muun aloittaminen.
 
3. Paradoksi - Ristiriitaiset totuudet. Jokin mikä oli totta hetki sitten, ei ehkä ole enää seuraavassa nyt-hetkessä.
 
4. Harmonia/tasapaino - Tasapainotila mikä neutralisoi vastakkaiset voimat.
 
Viidennessä ulottuvuudessa 3D-reagointi ja 4D-vastaaottavuus antaa tilaa integroinnille
 
Integrointi
- Kun saavutat viidennen ulottuvuuden tietoisuuden, koet integroitumisen korkeamman itsesi kanssa. Tämä korkeampiin osiisi integroituminen tuo suuremman tiedostamisen ja sallii sinun tuntea itsesi sielutasolla. Alat olla se, joka tulit tänne olemaan. Luontaiset henkiset kykysi lisääntyvät ja paljastuvat. Näihin sisältyy selvänäköisyys, telepatia ja abstrakti intuitio.
 
Pääsy tuntemaasi viisauteen - Elämä viidennessä ulottuvuudessa on ällistyttävää, koska olet taas täysin tietoinen. Käytettävissäsi on se viisaus ja informaatio, mikä on olemuksessasi kaikissa ulottuvuuksissa. Ei ole erillisyyttä. Olet yhtä kaiken kanssa ja kaikki on sinä.
 
Korkeamman ja kevyemmän energian kokeminen - 5D:ssä värähtelet sellaisia tunteita kuin kunnioitus, kauneus ja ystävällisyys. Takki minkä valitset joka päivä, ei muistuta sitä, missä kuljet tyypillisesti 3D:ssä. Ja paljon siitä, mitä koet, ei enää ilmaista mielestä tai sanoilla (äly/aivot), vaan se virtaa sydämestä ja tuntemuksista (aistit yhdistyvät muodostaen kuudennen aistin). Saavutat hiljaisen tietämisen.
 
Korkeampi mieli - Kun mentaali- ja tunnekeho yhdistyvät tällä elämistasolla, tämä liitto aktivoi korkeamman mielen ja toimit sielusi mielestä käsin. Alat tietää sen, mitä sielu tietää, ja tehdä sielun opastamia valintoja.
 
Samanaikainen aika - Siirryt 5D:ssä samanaikaiseen aikaan, mikä sallii sinun nähdä laajemman perspektiivin kaikesta olevaisesta. Kaikki vastaukset kysymyksiisi ovat juuri siinä, missä kysymys esitetään, ja pystyt tarkastelemaan kaikkia mahdollisuuksia ennen toimeen ryhtymistä.
 
Miksi siis ylipäätään päätimme lähteä tästä upeasta paikasta, missä kaikki tiedetään, ja mennä kolmanteen ulottuvuuteen? Silloin kun Luoja halusi tuntea itsensä paremmin, hän pyysi vapaaehtoisia, ja arvaa, kuka juoksi eturiviin sanoen: "Valitse minut, valitse minut!"? Sinä! Luoja lähetti kirkkaimmat ja parhaimmat (sinun) tähän erityistehtävään tutkimaan olemassaolon äärialueita. Se oli ja on suuri seikkailu, johon vain suurimmat ja innostuneimmat henget ilmoittautuivat.
 
Miksi valitsimme kolmannen ulottuvuuden emmekä jotain toista? Kaksinaisuutta ei ole korkeammissa ulottuvuuksissa ja se on tärkeä osa siitä, mitä halusimme kokea. Tutkimuksemme vievät meitä moniin paikkoihin, mutta kun menimme syvemmälle tiheyteen, lopulta huomasimme leikkivämme muotomaailman (aine) hitaimmissa värähtelyissä. Täällä pystyimme tutkimaan syytä ja seurausta ja havaitsemaan valintojemme ja tekojemme tulokset. Täällä meillä oli vapaa tahto tutkia poikkeavimpia värähtelytaajuusalueita (mm. pelko, viha, pettäminen jne.). Silloin kun ilmoittauduimme tälle seikkailulle, emme tienneet, että uppoutuisimme siihen tai unohtaisimme, kuka olimme, mistä tulimme, miksi tulimme ja miten pääsemme takaisin Kotiin. Nyt meillä on tilaisuus muistaa, kuka olemme, ja palata Kotiin.
 
Pitkään odotettu aikakausien vaihtuminen on käsillä
 
Olemme vieneet kolmannen ulottuvuuden seikkailun niin pitkälle, kuin voimme. Olemme olleet hurjan menestyksekkäitä siinä, mitä lähdimme saavuttamaan ja tutkimaan tässä moninaisessa ja tiheässä kaksinaisuudessa. Maapallo ja sen asukkaat käyvät läpi valtavaa värähtelykohotusta (joka tasolla) tällä hetkellä. Olet merkittävä, et merkityksetön. Sinulla on vaikutusta ja panostasi arvostaa koko ihmiskunta ja kaikki olevainen.
 
Toivottakaa tervetulleeksi muutos uuteen elämäntapaan, rakkaat ystävät, sillä yhdessä olemme aloittaneet prosessin taivaan tuomiseksi maan päälle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >