HomeViestejäJim Self13.1.2013 - Menneisyyden muuttaminen, tulevaisuuden uudelleenluominen, osa 1

13.1.2013 - Menneisyyden muuttaminen, tulevaisuuden uudelleenluominen, osa 1

MENNEISYYDEN MUUTTAMINEN, TULEVAISUUDEN UUDELLEENLUOMINEN, OSA 1
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
13.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Otteita webinaari-sarjasta.
 
Tiesitkö, että on mahdollista kirjoittaa uudelleen käytännössä kaikki se, mitä on koskaan tapahtunut sinulle? Tai että voit luoda myös tulevaisuuden, mikä on hyvin erilainen kuin se, minkä olet ehkä laittanut liikkeeseen? Se on täysin totta. Voit muuttaa menneisyyttäsi ja voit luoda uudelleen tai ohjata tulevaisuuttasi. Mutta et voi muuttaa menneisyyttäsi roikkuen kiinni kolmannessa ulottuvuudessa.
 
Monet meistä eivät kuitenkaan valitse muuttaa menneisyyttään, vaan sen sijaan valitsevat elää sen uudestaan - uudestaan ja uudestaan. Niinpä operatiivinen sana on "valita". Valitsemme sen, ettemme muuta menneisyyttämme. Mutta voimme tehdä eri valinnan ja kokea eri lopputuloksen.
 
Tiedät, että saat sitä, mihin keskität huomiosi. Ja kun yhdistämme ajatuksemme ja tunteemme, alamme pohtia tuota ajatusta ja kiedomme tunteen sen ympärille uudestaan ja uudestaan, niin luomme huomiopisteen, mihin vetovoimanlaki toteaa yksinkertaisesti: "Annan sinulle enemmän sitä, mihin ajatuksesi ja tunteesi keskittyvät." Se voi olla jotain, mitä haluamme, mutta monta kertaa se on jokin kokemus, mitä emme halua. Laitamme sen etualalle, mitä emme halua, ja sanomme: "Jumala, älä anna tämän tapahtua minulle uudestaan!" Vetovoimanlaki hymyilee ja luo sinulle lisää sitä. Luot moitteettomasti nykyisyyttä ja tulevaisuutta menneisyyteen perustuen. Se toimii täydellisesti joka kerta. Silloin kun ymmärrät tämän dynamiikan, on hyvin mahdollista järjestää kaikki uudelleen siinä, kuka olet ja miten pelaat.
 
Menneisyys on tehty tunteesta (tai tunnekokoelmasta) ja ajatuksesta (tai monien ajatuksien rakennelmasta). Esimerkiksi, minulla on kokemus, että joku kävelee kulman takaa ja jos hänellä on sininen paita, en välittömästi pidä hänestä! Tunnenko hänet? En! Olenko koskaan puhunut hänen kanssaan? En! Mutta en pidä hänestä! Todellisuudessa en pidä siitä sinisestä paidasta, mikä henkilöllä on päällä, koska isälläni oli tapana käyttää täsmälleen samanväristä paitaa, kun hän huusi minulle, pieksi minua, mitätöi minut ja sai minut häpeämään! Meillä kaikilla on suhde johonkin menneisyyden tapahtumaan - informaatio: isälläni oli tapana huutaa minulle - ja meillä liittyy myös tunne tuohon tapahtumaan - pelko. Kun herra Sininen Paita tulee kulman takaa, minulla on välitön reaktio voimakkaan ja hyvin latautuneen ajatus-tunneyhdistelmän perusteella ja koen menneisyyteni uudestaan juuri nyt.
 
Tämä on prosessi, missä liitämme informaation tai ajatuksen voimakkaaseen tunteeseen ja sitten elämme sen uudestaan ja uudestaan ja näin ankkuroimme sen täysin omaan tilaamme. Tunnetko ketään, joka elää menneisyytensä uudestaan ja uudestaan?
 
No niin, neljännessä ulottuvuudessa tunteet ovat vain läsnä olevassa ajassa. Sinulla ei voi olla jokin tunne eilen eikä sinulla voi olla jokin tunne huomenna. Neljännessä ulottuvuudessa voit sen sijaan päästä menneisyyden informaatioon, tuoda sen hetkeen ja sitten vain tarkkailla informaatiota yhdistämättä siihen mitään tunnelatausta. Sitä vastoin kolmannessa ulottuvuudessa näemme sinisen paidan, koemme tunteen uudestaan ja välittömästi elämme taas menneisyyden tuossa hetkessä. Pidämme sitä tilassamme ja käymme siinä toistuvasti. Kun astut neljännen ulottuvuuden tilaan, sinulla on tilaisuus tarkkailla neutraalisti sinistä paitaa ja olla yhdistämättä siihen tunnetta. Pystyt tunnistamaan, ettei se ole isäsi eikä se ole 20 vuotta sitten! Tunteen ja informaation erottaminen on valtavan arvokasta, kun Muutoksen draama ja melu lisääntyvät.
 
Minäpä annan esimerkin - tämä on tositarina.
 
Useita vuosia sitten eräs nainen tuli luokseni ja näytti hyvin lyödyltä - hänen ryhtinsä oli lysähtänyt, hänellä ei ollut omanarvontuntoa eikä hänen elämällään näyttänyt olevan mitään arvoa, "Olen käynyt kaikenlaisten ihmisten luona", hän tunnusti surullisena, "enkä pysty koskaan ratkaisemaan ongelmaani!"
 
Kerrottuaan pitkän tarinansa Jane sanoi minulle lopulta: "Kun oli 4-vuotias, äitini sanoi minulle: 'Toivon, etten olisi koskaan saanut sinua!' Ja sitten puolen vuoden kuluttua hän kuoli. Isäni oli kuollut vuotta aiemmin. Olen ollut tässä tuskallisessa ja hämmentyneessä paikassa koko ikäni eikä minulla ole aavistustakaan, mitä niin pahaa tein, että äitini toivoi, ettei hän olisi koskaan saanut minua." Viidentoista sekunnin tapahtuma yli 30 vuotta sitten oli käytännössä ajanut Janen elämän jokaista hetkeä ja kokemusta.
 
Sanoin hänelle: "Onko mahdollista, ettei sitä tapahtunut koskaan, mitä luulet tapahtuneen? Itse asiassa siitä perspektiivistä, mistä minä näen sinut, tuota kertomaasi asiaa ei koskaan tapahtunut tuollaisena!"
 
Jane oli vähän tolaltaan siitä ja sanoi: "Voi kyllä, se tapahtui niin! Minulle on hyvin selvää, mitä äitini sanoi minulle."
 
"Haluaisitko kulkea tuon tapahtuman ympäri kanssani ja voimme yhdessä nähdä, miten tarkka tuo muistikuva on?", kysyin häntä. Kun hän suostui, sanoin: "Muistat, että äitisi katsoi sinua ja sanoi: 'Olen pahoillani, että sain sinut.' Et tiennyt sitä, että hän oli juuri saanut selville, että hänellä oli syöpä ja ainoastaan puoli vuotta elinaikaa. Hänen toteamuksessaan ei todellisuudessa ollut kyse sinusta. Siinä oli kyse hänestä. Äitisi sanoi: 'Hylkään sinut tähän maailmaan ja olen hyvin pahoillani, että koskaan edes sain sinut!'"
 
Tässä kohtaa Jane purskahti kyyneliin ja istui siinä 20 minuuttia käytännössä tietämättömänä mistään muusta, paitsi energian lähtemisestä hänen tilastaan - energian mikä oli vaikuttanut vakavasti hänen elämänsä joka osaan 34 vuotta!
 
Totuus on, että uskomuksemme menneisyydestä ovat harvoin tapahtuneet uskomallamme tavalla! Mutta sitten kun voimakkaaseen ajatukseen liitetään latautunut ja negatiivinen tunne, tuo yhdistelmä ajaa todellisuuttamme.
 
Jatkuu ensi kuussa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >