HomeViestejäJim Self14.8.2012 - Tuomitsemispelistä irtautuminen

14.8.2012 - Tuomitsemispelistä irtautuminen

TUOMITSEMISPELISTÄ IRTAUTUMINEN
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com, lightworker.com/spectrum )
14.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olet ollut tällä tietopolulla jo hyvin pitkän aikaa. Olet opiskellut parhaat oma-apukirjat, käynyt kursseilla ja seurannut kaikkia innostavia opettajia. Olet oppinut, että olet täysin sen hallinnassa, miten suunnittelet elämäsi. Miksi sitten huomaat jatkuvasti tuomitsevasi toisia? (Kyllä, tuo pikkuriikkinen ääni kuiskailee edelleen.) Miksi se siis jatkaa ilmestymistä elämääsi, kun luulit päässeesi siitä kaikesta jo yli?
 
Koska SINUT on tuomittu.
 
Keskellä Isä meidän -rukousta on hyvin mielenkiintoinen lause. Siinä sanotaan: "Anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin annamme anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet." Siinä ei sanota: "Mene korjaamaan tuo tyyppi tuolla ja sitten kun hän on täydellinen, ystävällinen ja huomaavainen, silloin harkitsen anteeksiantoa hänelle."
 
Se merkitsee oikeasti tätä: "Olen ottanut jonkun taakan ja kanniskelen sitä. Nyt päätän ja valitsen uskoa, että hän on ok. Niin ilkeästi ja kamalasti kuin hän ehkä käyttäytyykin tällä hetkellä, hän on todella ok. Hänellä on vain paljon tuskaa."
 
Nimittäin ei ole pahoja ihmisiä - vain paljon ihmisiä tuskissaan. Joskus tuo tuska ilmentyy hyvin äänekkäästi. Joskus tuo tuska heitetään sinulle tuomitsemisena.
 
Oletko koskaan yrittänyt tehdä töitä, kun hammastasi särkee? Se ei ole kovin mukavaa. Oletko koskaan saanut haavan sormeesi ja yrittänyt kirjoittaa koneella? Ei helppoa. Ihmisillä on valtavaa tuskaa, koska heille on valehdeltu, valehdeltu ja valehdeltu. He ilmentävät vain sitä, minkä he osaavat parhaiten. Oletko koskaan nähnyt jonkun kulkevan vihassa, tuskassa ja uhrienergiassa? Hänellekin on valehdeltu. Hänen sisäinen valonsa on himmennetty ja hän vain ilmentää sen, minkä hän uskoo totuudeksi.
 
Oletko koskaan kantanut kaunaa? Sanotaan esimerkiksi, että potkaisen sinua ja lähden pois. Ajattelet itseksesi: "Mikä törppö tuo kaveri oikein on. Hän ei edes pyytänyt anteeksi." Olet todella järkyttynyt siitä ja kerrot kaikille ystävillesi. Vuoden päästä tulen kaupunkiin ja sanon: "Hei, kiva nähdä sinua taas." Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi? "Senkin törppö." Mutta mitä sitten tapahtuu, kun sanon: "Näytät olevan hyvin vihainen minulle."
 
"Niin olenkin! Potkaisit minua ja olet varsinainen törppö ja …"
 
"Vau, en tiennyt sitä. Kun nyt ajattelen taaksepäin asiaa, niin noustessani ylös luulin astuneeni tuolin päälle tai jotain. Olen todella pahoillani. Jos olisin tiennyt, olisin ehdottomasti pyytänyt anteeksi."

Kannatko vielä tuolla hetkellä kaunaa? Et oikeastaan. Mutta kuka oli koko vuoden jumissa - sinä vai minä? Olit vuoden tuossa marinassa ja tuomitsemisessa. Enimmäkseen päätit olla tuossa tuomitsevassa energiassa, koska et saanut minulta, mitä todella intohimoisesti halusit. Halusit kuulla "hei"! Hei. Näen sinut! Sitä olet halunnut koko elämäsi. Halusit vain jonkun sanovan: "Hei! Näen kirkkautesi." Melko yksinkertaista.
 
Etkö näyttänyt lastentarkassa jollekin elefanttipiirrostasi, missä oli oranssia joka puolella ja väriä oli rajojen ulkopuolella? Kenties vastaus oli: "Ei se ole elefantti. Se on töherrystä. Etkö tiedä, että elefantit ovat harmaita ja ne pysyvät rajojen sisällä? Äläkä koskaan enää piirrä tuolla tavalla." Jos tämä tapahtuu sinulle, piirrätkö koskaan enää elefanttia? Luultavasti et. Kannatko siis tilassasi vähän tuomitsemista siitä, kuka olet ja mihin kykenet? (Paljon.)
 
Tuo mitätöinti tulee ihmisiltä, jotka ovat tuskissaan. He eivät ole pahoja - he ovat vain tuskissaan. Eikö tuon menneen kokemuksen katsominen uudesta perspektiivistä muuta sitä vähän? Pääsit eroon oikeaan ja väärään ja hyvään ja huonoon tuomitsemisesta. Siinä menee tuomitseminen. Jäljelle jäävät vain kokemukset - huvittavat ja mielenkiintoiset kokemukset. Voit tehdä eri valinnan nyt.
 
Voit valita myötätunnon.
 
Haluaisitko alkaa päästää tuota tuskaa pois, jottei sinun tarvitse kantaa tuomitsemista enää? Silloin kun päätät katsoa elämänkokemuksia korkeammasta perspektiivistä, löydät tuon korkeamman, vanhemman, viisaamman ja laajemman osasi. Korkeampi itsesi on siinä ja sanoo sinulle: "Haluan lisätä Kaikkeutta. Haluan kokea enemmän."
 
Nimittäin tullessasi tähän kehoon sanoit: "Olen suuri ja kyvykäs henki. Muistan, kuka olen. Aion vaikuttaa asioihin. Aion katkaista nykyisen tuskapelin. Aion katkaista sen tuomitsemisen, mikä lisäsi tuomitsemista, mikä lisäsi valheita, mikä lisäsi tuskaa, mikä lisäsi rankaisemista, mikä lisäsi taas tuomitsemista."
 
Sanoit: "Kun tulen tähän kehoon, tavoitteeni on tuoda taivas maan päälle."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >