HomeViestejäJim Self20.4.2012 - Yksinkertainen ja hätkähdyttävä tarina muutoksesta - osa 2

20.4.2012 - Yksinkertainen ja hätkähdyttävä tarina muutoksesta - osa 2

YKSINKERTAINEN JA HÄTKÄHDYTTÄVÄ TARINA MUUTOKSESTA - OSA 2
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
20.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen sanonut noin vuoden ajan, että meidän ehkä kannattaisi alkaa kiinnittää huomiota muutoksiin maapallon lämpenemisessä ja maailmantaloudessa. Siinä mitä kohta kerron teille, ei ole kyse pelosta - siinä on kyse informaatiosta. Jos voit ottaa sen vastaan informaationa, löydät poikkeuksellisen tilaisuuden suoraan edestäsi.
 
Ihmisen toiminta esittää osaa maapallon lämpenemisessä, mutta kuten on aiemmin mainittu, maapallon lämpeneminen tapahtuu itse asiassa maapallon sisältä käsin. Kun maan nestemäinen ydin kuumenee, se kuumentaa kaikkea ytimestä pintaan. Tiedemiehet ovat nyt määrittäneet, että napajäät sulavat nopeammin alapuolelta kuin yläpuolelta. Kummankin arktisen navan jäätiköt painavat valtavasti. Kun kaikki tämä jää sulaa, paino siirtyy kahdesta paikasta nestejakeluun ympäri maapalloa. Toisin sanoen, valtamerien pinta kohoaa. Tämän ei nähdä tapahtuvan muutaman vuoden aikana, mutta luultavasti se tapahtuu vuoteen 2020 mennessä.
 
Vuonna 2003 lohkare nimeltään Larson B irtosi etelänavalla napajäämassasta. Se oli noin Rhode Island -osavaltion kokoinen, suunnilleen 160 km pitkä, 80 km leveä ja hyvin syvä ja korkea. Tiedemiehet sanoivat, että sen sulaminen kestäisi vuosia valtamerivirtauksessa. Se suli kolmessa kuukaudessa.
 
Muutama vuosi sitten Scientific American -aikakauslehti julkaisi tutkimuksen, joka vihjasi maan napojen olevan erittäin herkkiä tälle maapallon lämpenemiselle. Siinä laskettiin, että jos Grönlannin sekä itäisen ja läntisen etelänavan kaikki jää sulaisi, se nostaisi merenpinnantasoa 55 metriä. Maailman väestöstä 80% asuu nyt merenpinnantasolla. Voiko merenpinta nousta niin dramaattisesti? Sellaiset tapahtumat eivät ole ennenkuulumattomia.
 
Nooan arkin suuri tulva on nyt hyvin määriteltävissä ja ymmärrettävissä tiedetermein. Se tapahtui aikana, jolloin lämpenevä jakso lopetti kylmän jakson. "Jää-vesi-jää-vesi" -kierto on maapallon säännöllinen rytmi. Emme ole vain olleet maisemissa riittävän kauan muistaaksemme.
 
Mutta Nooan arkkitapahtumassa oli 40 vuorokauden jakso niin voimakasta kuumuutta, mikä sulatti Himalajanvuoriston ja muiden merkittävien vuorijonojen jään.
 
Tarina tästä suuresta tulvasta on kaikkien muinaisten alkuperäiskansojen myyteissä. Mutta erityisesti Indus-joen sivilisaatioiden kirjoittamattomissa myyteissä, joita on toistettu suullisesti yli 15000 vuotta, on tarina suuresta kultaisesta kaupungista meren rannalla. Kaupunki on ollut näiden ihmisten mielessä kaikki nämä vuodet, mutta ennen viimeaikaisia teknologian edistysaskelia ei ole ollut tapaa vahvistaa sen olemassaoloa mitenkään fyysisesti.
 
Nyt on satelliittijärjestelmä, mikä tuottaa röntgensädekuvaa maapallosta. Säteet tunkeutuvat pari metriä maanpinnan alle. Tiedemiehet jotka tutkivat Induksen tulvatarinaa, ajattelivat, että jos tämä kultainen kaupunki on joskus ollut olemassa, se on ehkä edelleen meren alla. Niinpä he kartoittivat röntgensäteillä olemassa olevan Indus-joen ja löysivät sen vanhan joenpohjan jäljen edelleen merenpohjasta ja jäljittivät sitä 45 metriä mereen. Tutkiessaan tuota paikkaa rannikolla, he löysivät valtavan kaupungin kahdessa osassa, täysin ehjänä ja kivestä rakennettuna 120 metriä meren alla. Kun Nooan arkin tulva tapahtui, se tapahtui tavalla, mikä nosti merenpintaa 120 metriä.
 
Mutta tällainen nopea ja katastrofaalinen tulviminen on tapahtunut myös tällä vuosikymmenellä. Vuona 2000, 31.12. ja 1.1. eräs säämalli pyyhkäisi Kalifornian läpi ja sulatti 3-4 metriä koko Sierra Nevadan ahtojäästä, mikä sai aikaan 500 vuoden tulvat yhdessä päivässä.
 
Kun maailman säämallit jatkavat muuttumistaan, näemme monia äkillisiä ympäristömuutoksia tapahtuvan planeetalla.
 
Kuten mainitsin aiemmin, napajää sulaa tulevina vuosina ja valtava vesipaino leviää ympäri planeettaa. Yhdistettynä maankuoren "löystymiseen" auringon säteilyn vuoksi, tämä paino luo halkeamia ja painetta maanpintaan. Yksinkertaisesti ilmaistuna, maa synnyttää itsensä uudeksi maaksi.
 
"Öljytulivuori" aiemmin tänä vuonna Meksikonlahdella oli suunniteltu osa tätä synnytysprosessia.
 
Oletko koskaan ollut synnyttävän naisen vieressä, joka pelkää? Kaikki huitominen on tarpeetonta, mutta hyvin todellista. Maa ei pelkää, mutta maa on kohteena malleilla, joiden kanssa sinulla ja minulla on kovasti tekemistä.
 
Tallennettuna maan tunnekehoon, alempaan neljänteen ulottuvuuteen ja tiedostamattomaan mieleemme ovat kaikki vähäisemmät ajatukset, joita ihmiskunta on koskaan ajatellut. Kaikki tämä vähäisempi energia täytyy vapauttaa ja selvittää tietoisuusmuutoksen tapahtumiseksi.
 
Kun maapallo käy läpi synnytysprosessiaan, se on niin ystävällinen, lempeä ja rakastava ihmiskunnalle kuin mahdollista. Se on mukautunut ihmisiin alusta saakka. Se kääntää ympäri heikkoutemme. Se kääntää ympäri epärationaalisuutemme. Se kääntää ympäri vihamme, kiukkumme, katkeruutemme ja pelkomme ja kuitenkin se sisältää kaikki nämä värähtelyt. Nämä värähtelyt ovat nyt puhdistusprosessissa.
 
Osa maapallon aikomusta Meksikonlahdella oli saada ihmisten tietoinen huomio maapalloon. Repeämä on korjattu, mutta oletteko huomanneet sen kestävimmän vaikutuksen? Se on vahvistanut tietoisuutta vallan väärinkäytöstä, ahneudesta ja ihmisen typeryydestä. Se on keskittänyt huomiomme tietoisuustasolle, minkä säilyttäminen on ehdottoman välttämätöntä kulkeaksemme tämän muutoksen läpi vakaammin.
 
Meksikonlahden "katastrofi" oli osa maapallon tekemisiä, mutta maa ei enää kauan siedä sellaisia tapahtumia vahvistavaa tietoisuustasoa.
 
Mutta minäpä lisään yhden osan tähän jatkuvasti laajenevaan tarinaan.
 
Maapallon lämpenemisen lisäksi olen ehdottanut, että kiinnität huomiota myös muutoksiin maailman taloudessa.
 
Erityisesti se suurristiplaneetta-asetelma minkä koemme tänä vuonna, on harvinainen, vaikka se on tapahtunut useita kertoja menneisyydessämme. Se tapahtui 1837 ja 1873 ja taas lokakuussa 1929. Joka kerta sen tapahtumista seurasi merkittävä taloudellinen mullistus ja muutos, mikä kesti 6-10 vuotta.
 
Monet ovat rukoilleet, pyytäneet ja meditoineet sellaisen tietoisuustason tulemista planeetalle, mikä on oikeudenmukainen, ei käytä valtaa väärin eikä käytä hyödyksi toisia. Olemme nyt todistamassa tuon rukouksen toteutumista. Mutta jos kuulet sen pelkona, et kuule viestiä. Viesti on, että muutos kehittyy pysäyttämättä ja koskettaa jokaista meitä syvällisesti, mutta jokaisella meistä on ehdottomasti kapasiteettia siirtyä sen läpi ja ympäri sekä vaikuttaa siihen.
 
Maapallo synnyttää ja maapallo mukautuu ihmiskuntaan, mutta se pyytää myös ihmiskuntaa mukautumaan itseensä. Kukaan ei pysty käsittelemään tätä muutosta kolmannen ulottuvuuden tietoisuusmallilla toivoen tai rukoillen muutosta. Onneksi jokaisen meidän ulottuvilla on ehdottomasti mahdollisuus astua korkeampaan neljännen ja viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen tällä hetkellä - täysin tietoisena, tarkoituksellisesti ja keskittyneesti.
 
Tältä värähtelyalustalta voimme alkaa käyttää valoa, värejä, geometrioita ja äänitaajuuksia muuntamaan tämän dramaattisen ja ennenkuulumattoman muutoksen dynamiikkaa korkeammaksi tietoisuudeksi. Mutta aika loppuu. Vanha peli on ohi. Se ei ole ongelma, mutta muutos kiihtyy nyt dramaattisesti ja jokaista meitä pyydetään astumaan esiin. Jokaista meitä pyydetään näkemään tämän muutoksen tapahtumat paikasta, mikä sallii meidän valita ja vaikuttaa. Tästä korkeammassa viidennen ulottuvuuden tilassa meillä on kyky muuntaa sitä, missä hurrikaaneja on, missä maanjäristyksiä tapahtuu ja miten vakavia tulivuorenpurkaukset ovat.
 
Tämä on jännittävää aikaa. Muutos on jännittävä tarina. Minäpä kertaan siis huipentuman: se mitä ajattelet ja miten päätät ylläpitää ja ohjata tunteitasi, voi vaikuttaa ja vaikuttaa siihen, miten maapallo muuttuu.
 
Jokaisella meistä on kapasiteettia alkaa ohjata maapallon synnytysprosessin supistuksia. Kun sen supistukset taajenevat ja voimistuvat, kyvystä kulkea niiden läpi ja vaikuttaa niihin tulee hyvin tärkeä - ja se on erittäin todellinen mahdollisuus.
 
Siis muutostarina paljastuu nyt joka päivä ja voimme päättää osallistua siihen - ei pelkotilasta, vaan tiedon, odotuksen ja myös innostuksen perustalta. Jokainen meistä on tässä tarinassa merkittävä pelaaja, jolla on oleellinen rooli esitettävänä. Niinpä sinun pitää vain kysyä itseltäsi: miten päätän pelata?
 
Jos haluat tietää enemmän, on työkaluja ja polku, minkä arkkienkelit ovat antaneet auttamaan meitä osallistumisessa tähän muutokseen ja sen ohjaamisessa. Kaikki ovat nyt saatavilla (monet veloituksetta) Mastering Alchemy -nettisivuilla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >