HomeViestejäJim Self24.3.2012 - Huoli ja talous

24.3.2012 - Huoli ja talous

HUOLI JA TALOUS
 
Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
24.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ote radiohaastattelusta.
 
Kysymys: Yksi asia jonka tiedän huolettavan monia ihmisiä, myös niitä jotka pitävät itseään heränneenä, on koko talouskysymys. Elämämme perustuu talousrakenteeseen. Menemme töihin ansaitsemaan rahaa maksaaksemme talostamme ja kaikista muista asioista, joita tarvitsemme selviytyäksemme ja nauttiaksemme olostamme. Jos talous romahtaa, kuten todella tapahtuu, miten tästä talousrakenteesta tulee erilainen?
 
Jim: Tämä on vaikea kysymys, koska siihen liittyy yhden tai useamman elämän uskomuksia ja ohjelmointia siitä, miten hahmotamme rahan ja lähestymme sitä. Jotkut ihmiset uskovat, että kun siirtymä kehittyy, kultapussi putoaa heidän päähänsä ja kaikki on hyvin ja heistä huolehditaan. Toiset uskovat, että tilalle tulee täysin uusi rahajärjestelmä, mikä elättää heidät. Ja on vielä monia, jotka hermoilevat ja huolehtivat tai uskovat, että heidän täytyy tehdä erittäin kovasti työtä saavuttaakseen tavoitteensa ja unelmansa. Vielä toiset "valotyöntekijät" uskovat, että ihanneratkaisu on, ettei ole minkäänlaista valuuttaa. Yhteinen piirre monien keskuudessa on huomion kohdistaminen tulevaan elämäänsä ja kysyminen "Mitä jos …?"
 
Muotoillaanpa kysymys uudestaan: "Miltä tulevaisuus näyttää ja miten paljon rahaa minulla on?"

Kun tämä eroaminen kolmannen ulottuvuuden ja korkeampien värähtelyjen välillä alkaa tapahtua, saat valita siirtymisen korkeampiin ja nopeampiin valovärähtelyihin, jotka on ankkuroituna kehoosi. Kun kuljet päiväsi läpi tässä kirkkaammassa kentässä, alat huomata, että asiat vaan toimivat. Tiedän, että on hassua sanoa: "Usko vain, että se toimii." Se voi myös kuulostaa kuluneelta ja huuhaalta. Mutta lyön vetoa, että sinulla on elämässäsi ollut tilanteita, joissa edessäsi oli kerrassaan katastrofaaliselta näyttävä tilanne ja sitten jotain odottamatonta tapahtuu, mikä purkaa täysin sinua uhanneen katastrofin. En osaa täysin määritellä, miten se tapahtuu, koska "miten" ei ole selvä - eikä itse asiassa oikeastaan kovin tärkeää. On monia mahdollisuuksia ja ne ovat kaikki henkilökohtaisia luovalle ihmiselle - sinulle.
 
Käytännössä ihmiset päätyvät pian paljon, paljon parempaan tilaan, mitä he tällä hetkellä kokevat. Kuitenkin tämän tapahtuminen vaatii vielä vähän aikaa. Saatat olla tällä hetkellä menettämässä talosi ja kun sanon: "Luota minuun, kaikki menee ok", se ei tosiaan näytä kovin hyödylliseltä. Mutta jos vain voisit perääntyä ja tarkastella tilannettasi korkeammalta ja neutraalimmasta perspektiivistä, oivaltaisit, että tämän siirtymän aikana mitä tällä hetkellä koemme, maailman taloudessa ja hallituksissa tapahtuu hämmästyttäviä käänteitä. Kaikki muutokset vallitsevaan tilanteeseen, myös tarpeelliset, ovat haasteellisia meille ihmisinä. Ja vaikkei minun mahdollista antaa sinulle mitään konkreettisempaa nyt kuin toistaa: "Jokin ratkaisu löytyy sinulla", niin voin kertoa, että kahden tai kolmen vuoden päästä on hyvin erilainen järjestelmä käytössä kuin nyt. Lisäksi on monia mahdollisuuksia, miten pääsemme tuohon pisteeseen, mutta koska en anna ennusteita, en voi sanoa, mikä niistä tapahtuu.
 
Vastaus: Se riippuu meistä.
 
Jim: Kyllä, se riippuu meistä jokaisesta. Millainen siis sinä haluaisit sen olevan?
 
Yhden asian voin kertoa sinulle suurella varmuudella: jos istut huolehtimassa, koet huolta. Huoli ei saa sinua minnekään, missä haluat olla. Huoli alkaa heikentää fyysistä kehoa. Se on hyvin mitätöivä värähtelykenttä. Tavoitteena on pysyä läsnä olevassa ajassa. Tiedät, että vuokrasi erääntyy huomenna, mutta et ole huomisessa.
 
Elät tässä ja nyt. Jos olet tässä tänään ja huolehdit siitä, mitä huomenna ehkä tapahtuu, niin koet huolta tänään ja jatkat sen vetämistä elämääsi huomenna. Sinulla on kuitenkin vaihtoehto. Voit päättää sanoa: "En tiedä, mitä tapahtuu huomenna, mutta nyt aion maadoittua, selvittää tilani, vetää muutaman kerran syvään henkeä ja vain katsoa, mitä mahdollisuuksia minulla on tässä."
 
Jos pystyt keskittymään läsnä olevan ajan tilaan, mahdollisuuksia alkaa virrata tuohon avoimempaan ja helpompaan tilaan. Jos keskityt huoleen ja pidät kiinni siitä, luot vain lisärajojen ja -huolen tilan etkä siksi näe koskaan niitä mahdollisuuksia, jotka voisivat vastata kysymykseen ja siirtää sinut hyvinvointiin.
 
Toivon, että tässä on tolkkua sinusta. On erittäin tärkeää, että teemme kaikki tämän eron, sillä olemme ajassa, missä hienoviritämme jokaista tekoamme, jokaista tunnettamme ja jokaista ajatustamme joka hetki.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >