HomeViestejäMarilyn Raffaele15.12.2019 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

15.12.2019 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
15.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat lukijat, tervetuloa viestiemme pariin tähän aikaan vuodesta, jolloin suuri osa maailmasta juhlii omien uskomustensa ja perinteidensä mukaisesti. Se on aikaa, jolloin ne jotka ovat tahattomasti eläneet suljettuna toisilta, tuntevat ensimmäistä kertaa ykseyttä.
 
Rakkaus ja antaminen ovat ykseyden puolia myös alkeellisimmilla ja tietämättömimmillä tasoillaan. Nuoremmat sielut ovat kyvyttömiä rakastamaan samalla tasolla kuin ne, jotka ovat oppineet ja kehittyneet kokemalla monia, monia elämiä. Heidän jumaluutensa on täysin läsnä sisällä, mutta he eivät ole vielä valmistautuneet ymmärtämään ja hyväksymään sitä.
 
Nuoret lapset rakastavat helposti, koska he eivät ole vielä ehdollistuneet erillisyys- ja kaksinaisuususkomuksilla.
 
Rakkaus pystyy virtaamaan vain samalla värähtelyllä, kuin sen ihmisen tietoisuus, josta se virtaa. Koska jumalainen tietoisuus on kaikki, mitä on, kaikki asiat luodaan ja virtaavat tästä yhdestä tietoisuudesta. Kuitenkin kun yksilöllistynyt jumalainen tietoisuus ehdollistuu valheellisilla uskomuksilla ja käsityksillä, sen ilmaisumuodot heijastavat sitä.
 
Tutkikaa rehellisesti ja usein, mitä saatatte vielä pitää totuutena tietoisuudessa, sillä olette luojia sen vuoksi, kuka ja mitä olette, eikä ole mitään ilmaisematonta tietoisuutta.
 
Suurinta rakkauden ilmaisemista niille, jotka elävät täysin kietoutuneena kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmään, voi olla antaa vain vanhoja vaatteita tai tavaroita toiselle tai johonkin hyväntekeväisyyskauppaan, pudottaa kolikko keräyslippaaseen tai tervehtiä koditonta ihmistä – yksinkertaisia tekoja, mutta niillä on mahdollisuus avata tiukasti suljetut ovet syvempään tietoisuuteen.
 
On erittäin tärkeää tutkia rehellisesti tarkoitusta jokaisen teon takana, rakkaat ystävät. "Teenkö tämän hyväntekeväisyyden tai rakastavan teon, jotta toiset näkevät tai tunnen itseni arvokkaasi, vai jaanko oivaltaen, että se mitä annan fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti tai henkisesti, ei tule koskaan minusta henkilökohtaisesti – silloin se voisi kulua loppuun – vaan minun kauttani tuosta äärettömästä Lähteestä sisällä, joka ei koskaan ehdy?"
 
Tarkoituksella jokaisen teon takana on merkitystä. Arvokkaan kolikon lahjoittaminen sydämestä, joka on täynnä rakkautta ja ykseyttä, on paljon voimallisempaa antajalle ja saajalle, kuin sadat dollarit jotka annetaan ilman rakkautta tai muuta ajatusta, kuin verovähennyksen saaminen.
 
On välttämätöntä olla avoin ja rehellinen sen tarkoituksen osalta, joka on tavallisten sanojen ja tekojen taustalla. Olette tänä aikana nopeasti siirtymässä ohi suuresta määrästä vanhaa ohjelmointia, ja tapahtuu henkilökohtaista hienoviritystä. Monet tavalliset, mutta matalalla värähtelevät tavat joita ei pidetä minään, voivat todellisuudessa pitää ihmisen jonkinlaisessa vanhassa energiassa, josta on kasvettu ulos.
 
Kysykää itseltänne näinä juhla-aikoina, mitä tarkkaan ottaen juhlitte – tuon Kristus-yksilön syntymää 2000 vuotta sitten, hanukan ihmeitä vai pelkästään siksi, että on juhlien ja lahjojen aikaa? Te jotka luette näitä viestejä, olette valmiita viemään tietoisuutenne tästä ajankohdasta syvemmälle tasolle ymmärtämällä, että joulutarina on teidän tarinanne, että ihmeet ja syntymä edustavat oman Kristus-tietoisuutenne syntymää.
 
Olemme todenneet aiemmissa jouluviesteissämme, mutta kertaamme, että joulutarina edustaa Kristus-tietoisuuden syntymää, joka tapahtuu jossain kohtaa jokaiselle ihmiselle. Kaikkien täytyy lopulta herätä. Tietoinen kehittymisvalinta sallii ykseyden Lähteen kanssa herätä ja lopulta ilmentyä yksilön omana jouluna – satojen elämien ulkoisten ja sisäisten kokemusten huipentumana, joka lopulta synnyttää täysin oivalletun tietoisuustilan.
 
Yksilön henkilökohtainen joulu voi syntyä ainoastaan siinä tietoisuustilassa, jota edustaa "vaatimaton talli". Tietoisuus joka on elämien kuluessa riisuttu vapaaksi uskosta, kaipauksesta ja etsinnästä, jotka liittyvät kolmannen ulottuvuuden käsityksiin hyvästä. Tietoisuus joka tietää, että kaikki mitä tarvitaan, on jo sisällä, ja näin ollen hyvä tai se mitä tarvitaan, ilmaisee itsensä etsimättä. (Itämaan tietäjien lahjat)
 
Haurasta vastasyntynyttä Kristus-tietoisuutta täytyy suojella ja pitää lähellä, kunnes siitä tulee riittävän vahva kestääkseen niiden lingot ja nuolet, jotka pelkäävät ja vihaavat Kristus-tietoisuutta. (Kuningas Herodes) Mutta lopulta, kenties elämien saatossa, Kristus-tietoisuus ei ole enää hauras tai tarvitse suojelua, sillä se on kypsynyt luontaiseen eheyteensä, jossa kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmän hölynpöly ei voi enää vaikuttaa tai saada valtaa siihen. Kristus-tietoisuus on oma suojelunsa oivaltamalla se täysin ainoaksi voimaksi/vallaksi.
 
Jokainen nyt-hetki on oikea aika aloittaa matka tuota tallia kohti. Erityisesti juhlimisen ja antamisen energia tekee helpommaksi rakastaa ja kokea ykseyttä. Jokainen rakastava ele, vaikka se näyttäisi kuinka pieneltä aineellisessa mielessä, lisää valoa ja nostaa kollektiivin energiaa. Energiat joita virtaa rakkaudellisesta juhlasta ihmisten kesken, kumoavat kaaos- ja tuhoenergiat, sillä rakkausenergiat ovat totta, kun taas kaaoksella ja tuholla ei ole todellisuutta tai lakia ylläpitämässä niitä.
 
Tulkaa jouluksi hyväksymällä ja tunnustamalla jumaluutenne, sallimalla sen virrata haavoittuneeseen maailmaan jokaisen sanan ja teon kautta, riippumatta siitä miten se hyväksytään. Olkaa, kuka olette, pelkäämättä koskaan rakastaa sen muodon kautta, joka resonoi kanssanne, sillä ei ole vähäisempää tai suurempaa rakkautta, ellei sitä ole personoitu.
 
Rakkaus on energialiima, joka yhdistää kaikki asiat ykseydessä. Tämä todellisuus on sivuutettu tietämättömyydellä, joka muodostaa kaikkien uskomusten perustan erillisyydessä. Erilaisuuden pelosta monet jatkavat erillisyyskäsitysten elämistä pitkään sen jälkeen, kun he ovat saavuttaneet sen tiedon, että vain yksi "jokin" on olemassa.
 
Tätä "jotain" voidaan kutsua Jumalaksi, tietoisuudeksi, voimaksi, todellisuudeksi tai vaikka hölynpölyksi, sillä sitä ei voi nimetä eikä koskaan ymmärtää rajoittuneella ihmismielellä. Totuutta ei voi välttää ikuisesti, koska se on todellisuus, joka vain odottaa täyttä oivaltamista – joulu.
 
Antakaa joulunne, hanukkanne tai muiden juhlienne kukoistaa rakastavaan hedelmään saakka, joka ei lopu joulukuun lopussa. Antakaa, palvelkaa ja rakastakaa tavalla, joka tuntuu sopivalta, kun katsotte maailmaa henkisen voimaantumisen tasolta.
 
Olette valmis. Olette tehneet työn. Hyväksykää nyt, kuka olette, ja eläkää tämä sen juhlan ja ilon kautta, joka tulee joulun todellisen merkityksen ymmärtämisestä.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >