HomeViestejäMarilyn Raffaele30.6.2019 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

30.6.2019 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
30.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat lukijat, tervetuloa uuteen viestiin niiltä, jotka katselevat teitä ja rakastavat kovasti. Älkää koskaan uskoko, että toinen puoli on tietämätön kamppailuistanne. Monet meistäkin ovat kokeneet elämiä maan päällä ja tietävät, millaista on elää kaksinaisuus- ja erillisyysenergioissa.
 
Ymmärrämme sen hypnotismin, joka leviää jokaiseen elämän osaan kolmannen ulottuvuuden energiassa, ja siksi meillä on suurta kunnioitusta sitä rohkeutta ja vahvuutta kohtaan, jota osoitatte näinä aikoina, jolloin on muutosta ja konfliktia pimeyden ja valon, totuuden ja valheen, välillä.
 
Lähetämme rakkauttamme ja kannustustamme niiden monien muiden kehittyneiden olentojen kanssa, joita on toisilta planeetoilta ja korkeammista ulottuvuuksista tarkkailemassa Maan ylösnousemusprosessia. Nämä olennot ovat innoissaan siitä, että Maan ihmiset kehittyvät, liittyvät energeettisesti heidän seuraansa ja ovat lopultakin vapaita käymään ja kulkemaan avaruudessa, kuten he tekevät.
 
Saattaa tuntua siltä, ettei mikään muutu, mutta muistakaa, että tietoisuus on muodon ydin. Kolmannessa ulottuvuudessa on aikatekijä, joka saa kaiken toimimaan prosessina. Kun useammat heräävät kolmannen ulottuvuuden ehdollistumisesta ja alkavat integroida totuuden, tietoisuuden korkeammat tilat voivat alkaa ilmentyä sen tuloksena. Tietäkää, että kaikki etenee suunnitelman mukaisesti.
 
Katselette niiden monien vääristyneiden ja valheellisten käsitysten tulemista pintaan ja paljastumista, jotka pysyvät hengissä ja voivat hyvin kolmannen ulottuvuuden kollektiivitietoisuudessa. Paljastuminen sallii monien, jotka ovat olleet tietämättömiä noista asioista tai kieltäneet ne, alkavan nähdä selvästi niiden silmien sijasta, jotka on ohjelmoitu näkemään, mitä muut haluavat niiden näkevän.
 
Kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmän hypnotismi saa monet pelkäämään poikkeamista siitä, mitä heille on opetettu elämän kaikista aspekteista. Monet jatkavat elämistä tiedostamattomana ja luovuttaen sisäisen valinta- ja päätösvoimansa toisille – "asiantuntijoille", järjestäytyneille uskonnoille, poliitikoille, kumppaneille, ystäville ja perheelle.
 
Voimaantumispelko voi olla tulosta voimakkaista kokemuksista muissa elämissä, jotka ovat edelleen aktiivisia solumuistissa (esim. orjuus), ja joskus kyse on pelkästään laiskuudesta, koska on helpompaa antaa jonkun muun tehdä päätökset. Ne "herätykset" joita ovat jokin intensiivinen tapahtuma/kokemus, ovat usein tarpeellisia tiettyjen yksilöjen siirtämiseksi pois mukavasta unitilastaan. Tätä tapahtuu monille tänä aikana.
 
Teistä on tulossa vartiosotilaita – niitä jotka hiljaa ja salaa pitävät valoa joka tilanteessa. Olkaa valo joka keskustelussa, kantakaa valo mukananne pimeisiin paikkoihin, pitäkää valoa kaikkialla, mistä löydätte itsenne, ja sallikaa valon olla, kuka olette, silloinkin kun teistä ei oikeastaan tunnu siltä.
 
Niiltä vaaditaan enemmän, jotka ovat heränneet. "Siimasta" tulee lyhyempi, ja tulee nopeasti ilmiselväksi, että palaaminen johonkin helpommalta näyttävään ja heräämättömään tilaan ei ole mahdollista. Monet ovat yrittäneet, mutta kun jostain tietoisuustilasta on kasvettu yli, sitä ei yksinkertaisesti ole enää olemassa. Elämä maan päällä ei ole arkajalkoja varten. Maan kolmannen ulottuvuuden energia tekee siitä äärimmäisen vaikean, mutta tehokkaan paikan kehittyä, ja te teette sitä loistavasti ja antaumuksella.
 
Yksilöt, hallitukset ja yhteiskunnat ovat etsineet rauhaa sukupolvien ajan. Vielä koskaan maan päällä ei ole ollut todellista rauhaa, koska sen täytyy olla ensin läsnä tietoisuudessa, ennen kuin se voi ilmentyä. Rauha on tietoisuustila.
 
Kolmannen ulottuvuuden käsitykset rauhasta voivat heijastaa vain sitä kaksinaisuus/erillisyysenergiaa, joka muodostaa niiden ytimen. Näiden käsitysten luoma vaikutelma rauhasta saattaa näyttää suloiselta ja ystävälliseltä ihmissilmille, mutta kaksinaisuuden vuoksi se sisältää myös vastakohdat, jotka ovat valmiina ilmestymään koska tahansa.
 
Todellinen ja kestävä rauha voi ilmentyä vain siellä, jossa sen ydin – tietoisuus – on läsnä, on kyse sitten rauhasta kumppanien, perheen ja ystävien kesken tai rauhasta ryhmien, hallitusten, maiden ja maailmanjohtajien välillä. Riippumatta siitä, miten syvään juurtuneita jotkut yhteiskunnalliset uskomukset saattavat olla, tietäkää, ettei kotimaalla, ihonvärillä, sukupuolella, kielellä, uskonnolla tai seksuaalisella suuntautumisella ole ehdottomasti mitään tekemistä todellisuuden kanssa ja kaikki elämä on ilmaisua yhdestä elämästä. Piste. Ei voi olla aitoa rauhaa, ennen kuin enemmistö hyväksyy tämän.
 
Kun useammat alkavat oivaltaa ykseyden ja elää siitä, luodaan uusi ja korkeampi kollektiivitietoisuus, joka voi sitten ilmentyä todellisen rauhan kokemuksina, niiden valerauhakäsitysten sijasta jotka on alettu hyväksyä normaaleina. Yksilöjen ei tarvitse kuitenkaan odottaa kollektiivia voidakseen kokea rauhaa omassa elämässään, koska jokainen henkilö kokee itse saavuttamaansa tietoisuustilan.
 
Niillä jotka mainostavat jatkuvasti sotaa välttämättömänä rauhan saamiselle, ei ole aavistustakaan, mitä todellinen rauha on, eivätkä useimmat heistä edes välitä siitä. On olemassa eräs suuri tekijä: heräämättömät yksilöt ja yritykset jotka pyrkivät ainoastaan lihottamaan lompakkoaan ja lisäämään valtaansa valmistamalla ja myymällä sota-aseita (hyvä taloudelle), mainostamalla aggressiivisuutta ja tappamista tapana olla voimakas ja sankarillinen (pelit, armeijamainokset, media) sekä esittämällä sota-aseita viihteenä (paraatit, sotalentokoneita mainostavat näytökset).
 
Nämä asiat näyttävät pinnalta harmittomilta. Niiden on tarkoitus näyttää siltä. Pohtikaa tätä, sillä tällä tavalla sotakäsityksistä on tullut helposti ja hienovaraisesti hyväksyttyjä ja integroituja suuren yleisön kollektiiviin.
 
On suosittu sanonta: "Vapaus ei ole vapaata/ilmaista." Tämä uskomus lukitsee monet menneisyyden vanhoihin ja tiheisiin energioihin. Se on valheellista, se on propagandaa ja se hyväksytään edelleen "karvoineen päivineen". Vapaus on jokaisen ihmisen luontainen syntymäoikeus. Jumalaisena olentona jokainen ihminen on ja on aina ollut vapaa, ellei hän usko jatkuvasti, ettei hän ole. Rauhan tapaan vapaus on tietoisuustila, jota pystytään ilmaisemaan pahimmissakin olosuhteissa.
 
Monien asioiden tapaan, todellisen isänmaallisuuden perusolemusta ja henkeä ovat manipuloineet ne, jotka pyrkivät ihannoimaan ja vahvistamaan valheellista isänmaallisuudentunnetta ja henkilökohtaisesti hyötymään siitä.
 
Nuorempien sukupolvien lähettäminen tekemään julmuuksia rauhan ja vapauden nimissä, ei ole kehittyneen planeetan toimintaa, minkä vuoksi Maata pidetään edelleen eristyksissä. Olennot jotka tarkkailevat kehittyneiltä planeetoilta, kysyvät, miksi ihmiset sallivat nuorisoaan tapettavan, jotta pidetään "lihavina" ja onnellisina kulissien takana manipuloijat. He kertovat teille, että tämä tapahtuu vapautenne ja turvallisuutenne vuoksi, mutta onko niin oikeasti??
 
On tullut aika kyseenalaistaa vakavissaan ja rehellisesti omat uskomuksenne, jotka liittyvät yleisesti hyväksyttyihin käsityksiin turvallisuudesta, vapaudesta ja sodasta. Todellinen isänmaallisuus ei ole: "Minun maani, oikeassa tai väärässä", kuten kansalle mainostetaan, vaan se on riittävää rakkautta maata ja ihmisiä kohtaan tunnustaakseen ja muuttaakseen sen, mikä ei toimi kaiken korkeimmaksi hyväksi.
 
Tekoisänmaallisuuden edistäminen on ollut helppo tapa piilottaa sodantukijoiden todelliset aikeet. Tähän saakka useimmat eivät ole tiedostaneet tätä, koska on ollut erittäin helppoa luiskahtaa tähän hypnoosiin, jos ei pysy valppaana ja hereillä ja luota intuitioon kaiken aikaa. Ihmiset alkavat herätä ja oivaltaa, että "keisarilla ei ole vaatteita". Tutkikaa tarkkaan omista uskomusjärjestelmistänne, onko niissä mitään hienovaraisia mutta valheellisia uskomuksia sodasta, rauhasta, vapaudesta, turvallisuudesta ja sotateollisuudesta.
 
Sotilasvallan edistäminen parhaana keinona pitää ihmiset turvassa on energeettisesti vanhaa ja tiheää, mikä ulottuu aioneita taaksepäin. Aiempina aikoina konfliktit olivat yksinkertaisesti tulos kollektiivin kehitystasosta, mutta enää niin ei ole.
 
Maailman konfliktit ovat taantuneet varmaksi keinoksi täyttää niiden taskuja, jotka pyrkivät hyötymään sodasta ja edistävät jatkuvasti niitä pelkotaktiikoilla. Ette vielä tiedä kulissien takaisesta keplottelusta, joka jatkuu pitäen sodat ja konfliktit hengissä teidän turvallisuutenne nimissä. Tietäkää kuitenkin, että monet heränneet yksilöt palvelevat valoa hiljaisesti armeijan ja muiden korporaatioiden sisältä.
 
Sota on sellaisen kehittymättömän tietoisuustilan luomus, joka on täysin ehdollistunut kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksista. Henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti monet ovat kehittyneet siitä uskomuksesta yli, että väkivalta ja sota on välttämätöntä vapauteen. Kuitenkaan he eivät ole tunnistaneet, että monet noista vanhoista käsityksistä ovat hyvin elossa heidän tietoisuudessaan heidän tekoisänmaallisuutensa vuoksi.
 
Soturi on rooli, jota jokainen ihminen esittää yhdessä tai useammassa maaelämässä, ja se muodostaa tärkeän osa jokaisen ihmisen oppimis- ja evoluutioprosessia. Maailma on nyt käännekohdassa, jossa väkivallan täytyy loppua mahdollisena ratkaisuna ongelmiin ja sotureista täytyy tulla rauhansotureita.
 
Monet rakkaat sielut joilla on puhdas aikomus ja rakkaus, päättivät menneisyydessä ja päättävät edelleen tänä päivänä palvella maataan armeijassa. Monet ovat uhranneet oman henkensä pitääkseen rakkaat ihmiset kotoa turvassa. Kolmannessa ulottuvuudessa nämä valinnat ovat olleet toteuttamiskelpoisia ratkaisuja. Emme tuomitse näiden rakkaiden sielujen uhrauksia, vaan kunnioitamme niitä, sillä heidän tarkoituksensa oli puhdas siinä maailmassa, joka ei ollut vielä tarpeeksi kehittynyt laskemaan aseitaan.
 
Jossain kohtaa kaikkien täytyy olla valmiita jättämään taakse vanha tietoisuustila, joka tukee sodan ja konfliktin oleellisuutta turvallisuuden kannalta. Turvallisuus on jo täysin läsnä jokaisen naisen, miehen ja lapsen tietoisuudessa, jos hän vain pystyy oivaltamaan sen. Tuvallisuus on tietoisuustila.
 
Käsitämme, että jotkut teistä eivät ehkä ole samaa mieltä tämän viestin kanssa, ja se on ok, mutta jos olette vilpitön henkisessä kasvussanne, sotana ja väkivaltana ilmentynyt kaksinaisuus- ja erillisyysenergia ei voi olla enää osa tietoisuuttanne. "Minun maani, oikeassa tai väärässä" ei enää edusta minkään maan isänmaallisuuden todellista henkistä perusolemusta.
 
Olette henkisesti valmiita elämään totuuden, pelkän siitä puhumisen sijasta. On kyse sitten perheestä, ystävistä tai koko maailmasta, älkää koskaan unohtako, että rauha on täysin läsnä sisällänne – sen kaikkialla läsnäolevan jumalaisen tietoisuuden ominaisuus, joka te olette.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >